SHOPPING I SIDE





SOL OCH GRILLE

hej allihop,

vilket underbart väder det var igår! malin och jag bestämde oss för att ligga på en filt nere vid mig och sola. vi köpte med oss lite bakismat från mc donalds, testade deras nya wrap med bbq-sås, kyckling och bacon. SJUKT god! vi fick även sällskap av michaela, adam, jacob och robin under tiden vi låg där. sedan kom några söta ankor med som vi kunde mata direkt ur handen :)

sedan vid 17-tiden stack adam och jag för att handla lite. vi stack hem till honom och inväntade jacob, robin och emma och när de väl kom tände vi grillen :) för min del blev det fläskfilé, egna klyftpotatisar, sallad, bearnaisesås, vitlöksbröd och sparris. helt underbart att grilla alltså. sen kollade vi på en film med innan det var dags att gå och lägga sig :)

LOVE / S 







PÅSKAFTON





Har haft en jättemysig dag på stan med jennifer och hanna. det är sjuukt varmt och skönt idag så man har kunnat gå i linne om man hade velat! äntligen är våren här på riktigt, hoppas den stannar bara :) 

Satt nere vid Nissan med lite lunch från Espresso House, helt underbart.

PUSS 



DAGENS



Gräsliga bilder men jag är ju sämst på att uppdatera så det får duga ;) Jag ska bli bättre, har sjukt mycket bilder att lägga upp efter att vi varit i Turkiet :)

Glad påsk! 
/ Sara 


RSS 2.0