ÄLSKAR TRÖJAN


måste bara säga att jag älskar min nya tröja med när jag ändå är i farten. störtskön :)


ROBERTS BLEV BULLS


god kväll. det blev inget Roberts för mig & marie utan vi båda var hungriga och tog oss en spontanmiddag på Bulls istället. det var supermysigt och vi hade massor att prata om! nu är jag lagom seg så ska nog sova snart :) förresten, instagram har blivit så himla mycket sämre sedan jag uppdaterade det. vad är detta för konstigt ljus liksom? well well, det är inte i hela världen :)





DOWN FOR WHATEVER


Hejhopp. Kom precis hem från jobbet och har hunnit med en snabb dusch. Lina ringde imorse och frågade om jag kunde hoppa in i caféet så jag började kl 10 istället för halv 2. Var på jobbet på en halvtimme, otroligt snabbt för att vara mig hihi :) Fast hann i och för sig inte äta frukost innan jag stack. Nu ska jag torka håret & skynda iväg. Fika med Marie på Roberts står på schemat :) Detta är förresten tredje gången på 2 veckor som jag lyckats slarva bort mitt busskort. FAAN, vad galen jag blir.

Love / S


NICOLE SCHERZINGER - WET


äntligen kan jag hitta den på spotify! fattar inte varför inte det gått innan, den är ju inte ny liksom?




VARM CHOKLAD & VÄRLDENS BÄSTA CARLSSON


Nu ligger jag i sängen efter en dag på jobbet och en mysig kväll med världens bästa Carlsson. Vi har kollat på tv, läst bloggar, skvallertidningar, druckit varm choklad och drivit med 118 100. haha! Tänkte sova nu eftersom jag ska upp tidigt och träna.

LOVE / SARA




CHINOS


oj, jag har nog försvunnit lite för de är stora som ett hus på mig nu.



FOREVER AND A DAY


god morgon.

ska jobba ett kortispass idag & sen ska jag bara ta det lugnt förmodligen. vi får väl se vad som händer! har inte mycket annat att berätta här än, är helt seg i huvudet och måste äta frukost nu :) ni får ha en bra dag så hörs vi senare.

Know that I don't ever wanna hurt ya
And I don't think nobody else deserves ya
And I don't think I can see
Nobody else here with me





NYSHOPPAT - AMERICAN FLAG


hmm jaaa. i princip ALLA klädesplagg jag vidrört idag har haft en flagga på sig haha! anna fick spader på mig efter ett tag eftersom jag redan i första affären hade köpt min fina stickade tröja med amerikanska flaggan på. har velat hitta en sån här sedan innan vi åkte till London i september - finally!

har med andra ord varit en bra dag på stan med michaela & anna. vi åkte in för att köpa julklappar men det slutade med att vi shoppade en massa till oss själva istället! jag köpte faktiskt 4 julklappar så kände mig nöjd ändå :)

så fort jag kom hem åkte pappa & jag för att hämta våra nya köksstolar som vi beställt. HERREJÄVLAR vad de är snygga! med andra ord så säljer vi nu sex stolar som vi inte har användning för längre. någon som behöver ett par stolar kanske? fick med mig kistan hem på bilden, den är så satans snygg. och min första tanke var "nu kommer anna döda mig långsamt hahah" (: nu är den stora frågan bara VAD jag ska ha i kistan, eftersom den står framför spegeln så blir det nog alla mina locktänger och plattänger. de är ju ett gäng om man säger så! kanske borde sälja nån när jag tänker efter, någon som behöver en locktång? 

nu ska jag rensa min dator, samtidigt som jag känner mig så sjukt stressad och rastlös på samma gång. ge dig sara..







OLDIE


hittade en bild från förra året hihi. ser så nöjd ut på den så jag var tvungen att slänga upp den.

anyway .. det är KAAOZ med vädret idag. storm som aldrig förr och hela vår övervåning rör på sig. en hög glasruta krossades totalt av blåsten idag på jobbet och bilar repades av skyltar som flög åt alla håll & kanter. har iallafall varit en händelserik dag på jobbet som tyvärr slutade med att jag fick tillbaka min uvi och fick gå hem. gah. vill bli av med skiten nu men det är ju inte det lättaste när man väl fått det en gång. har sovit ikväll så blev inte lika mycket som förväntat på bloggen men ni överlever la tills imorgon! sminktipsen är uppe och nu är det bara bilder från rhodos & julklappstips som saknas. vet att jag har lovat en massa andra grejer men de har jag lyckats glömma bort. som sagt, det är bara att kommentera om det är något ni vill se mer av! :D ne, nu tänkte jag lägga mig, vill vakna pigg och frisk imorgon. ska förmodligen ge mig ut på lite julklappsjakt på stan!

PUSS & KRAM / S






SMINKTIPS





Ni ville veta hur jag sminkar mig, och här kommer det! Egentligen tycker jag inte att det är något speciellt, men kan ju alltid vara kul att jämföra med hur man själv gör. Använder inte allt som finns på bilderna för tillfället, varken solpudret eller min primer från Smashbox.

1. jag börjar alltid med att måla på mig mascaran, det är det viktigaste sminket för mig och därför är det bra att sätta det först. sen ser man hur mycket man behöver ta av resten för att vara nöjd ;) det är nog inte många jag vet som faktiskt lägger mascaran först, de lägger den sist !? det har jag aldrig förstått mig på. tycker det är bra att lägga den först, då kan man kladda utanför hur mycket man vill haha.

2. jag lägger min gröna primer på kinderna och näsan för det dämpar de röda tonerna i huden. även om jag inte är rosig om kinderna just den dagen, så känns det bättre om jag skulle bli varm för då syns det inte lika mycket. primern ser även till så att sminket sitter lite bättre. men just nu använder jag som sagt inte den, har blivit lite lat.

3. sedan täcker jag eventuella skavanker med min concealer från max factor. brukar inte ha några men alltid skönt att lägga vid näsvingarna där man ofta blir lite röd. lägger även runt ögonen och lite på ögonlocket.

4. när jag är klar med primern pudrar jag lätt över hela ansiktet med i.d bare minerals foundation. den är helt underbar och nu när jag har varit utomlands nyligen använder jag inte min flytande lancomé, förutom om jag då vill sminka mig lite extra inför en fest. annars är lancomé väldigt bra och inte täckande alls, den går att dölja på hyn hur bra som helst!

5. efter min foundation kommer min rouge från isadora. använder mig av färgen sugar brown :) fyller även i mina ögonbryn lite svagt med min ögonbrynspensel från makeup store.

6. när hela grunden är klar lägger jag i.d bare minerals veiler över hela ansiktet. den är helt underbar och gör att man inte blir glansig i ansiktet, plus att sminket sitter hela dagen. dyr men underbar sak det där!

7. resten varierar från dag till dag, men jag fyller i läpparna med min läppenna och väljer bland mina tusen läppglans.

8. kajal varierar också men oftast målar jag den inre "kanten" svart och ingenting mer. annars gillar jag blå och brun kajal som framhäver de blå ögonen. ögonskugga åker på lite var och varannan dag men trivs oftast i bruna och guldiga toner som även de framhäver blått :)

Här har ni min dagliga sminkguide, vet i sjutton om ni får ut något vettigt av den.
Men så sminkar jag mig och förhoppningsvis är det till lite hjälp för er som var nyfikna :)





BREAKING DAWN


God morgon! Kom precis hem, börjar jobba om en timme och jag måste få i mig frukost. Var på bio med Oscar igår, vi såg Breaking Dawn och den var jättebra. Sen stack vi hem till honom & kollade på Never Back Down med, ännu en grym film :)

Hörs ikväll, då har jag minsann tid & ork till att blogga :)

 




FISKBENSFLÄTA





VERONA


hjäälp. lagom stressad! kom precis hem från jobbet och ska åka till verona om 40 mins med mina girls.
min handled och min axel värker som fan efter en dag när det är löning, fredag och galna kunder.

det kommer bli en väldigt trevlig kväll iallafall :) PUSS

You hate the fact that you bought the dream when they sold you one.


NUMBER 1


 
My baby is a 10
We dressing to the 9
He pick me up we 8,
Make me feel so lucky 7
He kiss me in his 6
...
We be making love at 5
Still the one I do this 4
I'm tryna make us 3
From that 2
He's still the 1


RIHANNA FT. JAY-Z - TALK THAT TALK


Rihanna's nya album Talk That Talk är grymt och jag älskar henne.
Besvikelsen över Malmö var som bortblåst när jag hörde denna låten




COCKINESS (LOVE IT)


God evening. Det blev ingen bra update här idag heller, har haft fullt upp med att må dåligt och krångla och även haft trevligt.

Först skulle jag tränat med Michaela och Malin, men vaknade med huvudvärk för femte dagen i rad. SUCK! Det var bara att somna om för att vakna med huvudvärken senare igen. Sen fick jag urinvägsinfektion precis innan jag skulle in till stan. Hade även problem med att elektrikern skulle komma hit och att internet la av igen. Fixade allt innan jag stack och sen var allt bra.

Mötte upp fina vännen Lisa som var hemma från Växjö för en lunch på Hello! När klockan blev 4 hämtade jag upp mamma på jobbet och vi stack för att handla. Nu sitter jag hemma och kollar tv med Michaela :) Har kollat på Jalla jalla och skrattat massor så klart. Kommer nog tyvärr inte att hinna uppdatera era önskemål ikväll eftersom jag ska upp 6 imorgon..

Köpte denna stora ramen innan i stan & satte en massa småbilder i den. Är sjukt nöjd med den!

Kanske skriver senare, ska återgå till sängen, tvn och carlsson nu :) LOVE / S




TVÄTTADE HÖRLURAR


kom precis hem från jobbet och upptäckte till min förfäran att mamma tvättat mina joggingbyxor.. MED MINA NYA HÖRLURAR I FICKAN! men dra mig baklänges, de fungerade lika bra som innan haha! snacka om sjukt. nu ska jag nana. puss & kram


BACK ON TRACK


hej! nu är jag glad. lyckades fixa internet med hjälp av killen på telefon, tjatigt att de tar ut en avgift på 40 kr för ett ynka samtal.. men hellre det än 4 datorer utan internet, höll ju på att få spader här hemma! inte nog med det så hade min ena dator fått 5 trojaner och 4 andra virus men lyckades plocka bort dem med ;)

har hunnit med att träna idag med, körde crossen och lite övningar på yogamattan. skönt med tanke på att jag har haft huvudvärk 4 dagar i rad nu. har varit mycket sånt på sistone och det beror på vädret, är nästan säker på det.

har fått lite frågor om jag inte kan lägga upp julklappstips och hur jag sminkar mig, tänkte att jag ska hinna med det idag eller imorgon! slutar inte förrän 22.30 ikväll så vi får se hur det blir med den saken. lite trött idag med tanke på att jag kom hem kl 4 i natt. var hemma hos oscar & mikael :) kollade på friends with benefits och den var askalas. 

nehe, om man skulle sminka sig och dra på sig maxikläderna. ska köra om en halvtimme och borde vara där lite innan. har upplärning med en tjej som heter sara idag, blir nog kul!  

LOVE / S




MOBILBLOGGAR


yes jag mobilbloggar mot min vilja haha. appen är sämst på att ladda upp bilder och sånt där. är iallafall på väg till anna för lite twilightmaraton. ska möta upp henne i stan först men allt har krånglat idag för mig minsann så vi får se när hon dyker upp!

mitt internet funkar inte hemma heller. allt är kaaaaos hemma. nu mår jag illa av att skriva på bussen med så vi hörs senare haha..

puss


HARRY'S & DISCOBOWLING


igår såg jag ut såhär. det blev mat på Harry's med emelie & marie kl 18. sedan stack vi till B&B för att bowla kl 21! vi var tvungna att sticka hem till marie snabbt så att jag kunde bli av med min migrän haha. men det gick bra och fick aldrig hela anfallet. tacka fasen för det! det var hur som helst en supermysig kväll & detta får det bli fler av så snart det bara går!






tunika /sisters
örhängen /fått av malin
skinnbyxor /zara
väska /makgio
jacka /H&M


MYSFAKTOR 2000


Kolla vilka underbara mysskor jag fick med mig hem från stan idag! Var i stan med Michaela en sväng och hon hittade ett par jättesnygga skor minsann. Det är inte bara det att dessa tofflorna ser mysiga ut, de ÄR supermjuka inuti och det känns typ som gosepäls. Kostade 149 kr på Lindex men hade en himla massa rabatter så fick med mig dem hem för futtiga 93 kronor :)




GIRLS FALL LIKE DOMINOES


hej! kom hem halv 6 imorse från O. vi kollade på 2 filmer och sov lite hihi.
nu ska jag in till stan med min andra halva för att lösa hennes skoproblem.

hör av mig sen!

LOVE /S


OFF TO WORK


drar mig till jobbet nu för 4 timmar jobb. sen får vi hoppas att kvällen blir som man tänkt sig!

Latero




PRESENTKORT @ H&M


Köpte ett par nya träningsbyxor och en stickad tröja med glitter i för presentkortet jag fick på H&M. inte helt fel!





PICK & GO


Här är lite bilder från min & Evelinas lunch/fika. Mys!










BECAUSE THE TOP IS LONELY


good evening. sitter med benen uppe på skrivbordet med tangentbordet i mitt knä, lovely. kollar på snuskiga fråga olle-dokumentären och den är ju bara helt galen. fattar inte att den kan sändas på tv! speciellt inte kl 22 på kvällarna haha..

kom precis hem från att ha varit hemma hos anna en sväng. mötte först upp henne, michaela & lisa i stan :) vi käkade på Hello och sen stack anna och jag till maxi. vi har haft grymt kul med många skratt. råkade bland annat låsa in anna i bilen haha!

ps. jag har miljoner tankar och känslor i kroppen som bara vill ut ut ut .. ♥ 





NÄ HÖRRNI, I GIVE UP


dagsljuset försvinner ju fort som satan och därför är det inget kul att ta bild på min nya hårfärg när det inte syns särskilt bra. men här har ni en bild från när jag gick från bussen & en från badrummet. kommer fler imorgon om ni har tur! annars får ni faktiskt ta och träffa mig för att se hur snyggt det är :) jag är kopparfärgad och blond samtidigt, hur bra !?




NY HÅRFÄRG .. AGAIN


är så sjuukt nöjd med håret! stay tuned for pictures :)


PÅ SJÄLVFALLET






YOU DA ONE






LILLA NUTTE


det är helt sjukt vad jag älskar min katt. hon är det roligaste, sötaste och bästa som finns.
idag när jag kom hem så låg det typ ull i hela hallen på övervåningen . . jag fattade inte vart
det kom ifrån och gick runt o letade efter något trasigt. till slut lyfter jag upp hennes 6-7 cm
långa leksaksmus. hon har TÖMT den på ullen och lekt med den, jag dog av skratt haha. hon har
alltså öppnat hela sömmen och "dödat" den .. makalös katt. nu ska jag sova. bilderna skiter jag
i för ikväll, så fixar jag allt som har med min iPhone att göra imorgon efter jobbet. :) PUSSAR!


I LOVE THE WAY U WHINE


lilla finurliga saris hihi. då ska jag till zarah på torsdag och fixa frippan igen.
det har verkligen tappat mycket färg (slingorna alltså) och det är inte okej.
så hon fixar till det på mig igen för såhär blond är lite väl extremt för mig!

image description


PRESENTS


från vännerna & familjen ♥ 
missade några presentkort, pengar & malins prinsesskrona men den får ni se sen (: 
michaelas pyjamasbyxor har ni också sett på bild innan hihi





TAKE CARE



hej allihop!

nu håller jag på & städar undan efter allt jag röjt fram under helgen. har även tagit bilder på mina presenter så kommer upp lite bilder här sen på dem och från helgen! appen för blogg.se är skitdålig som vanligt och jag kan inte ladda upp bilder från min iPhone via den. det är så jävla lame. får väl koppla i mobilen i datorn . .  för in på bloggen ska dem innan kvällen är slut.

talk to you soon

LOVE / S


YOU GOT WHAT I WANT


hej alla! hoppas ni har haft en fin dag. jag fick hoppa in i caféet och jobba idag istället för att passa barnen i minihuset. emelie var sjuk & fick gå hem. jag slutade även tidigare tack vare att jag jobbade i caféet så hann sticka in till stan med
anna en sväng :) vi bytte den fina ringen jag fick av henne till en mindre storlek & sen åt vi och pratade massor! MYSPYS.

nu sitter jag här, halvdöd i halsen efter att ha pratat med både malin & michaela i telen. ska lägga mig nu så att jag går upp tidigt imorgon och får massor av saker gjorda! tänkte slänga upp bilder på mina presenter imorgon bland annat. natti på er.

LOVE / S


LAST YEAR'S JULFIKA @ MARIA'S PLACE


åh. jag vill inte jobba på julskyltningen! vill ju mysa med mina vänner som jag brukar göra ..








ROSARUTIGT


awwi vad mysiga pyjamasbyxor jag fick av min bästa vän.
ska dra mig till jobbet nu & passa lite barn. sen åker dessa på ikväll!



LOVERS AND FRIENDS


Hej! Jag vet att jag suger på att uppdatera. Kommer bli bättre i veckan!

Mamma & pappa firade mig redan på morgonen igår med paket och mys. Tack för allt jag fick, ni är världens bästa !! Michaela kom in framåt eftermiddagen och fick underbara presenter av henne med :) Kl 6 kom mina tjejer & Jimmy. Det blev en massa god mat, dricka och ännu mer presenter. Tusen tack för allt fint jag fick, ni är för söta! Vi drog vidare in till stan lite senare och där blev allt kaos om man säger så. Det är alltid väldigt svårt att hålla ihop när man är ett stort gäng! Jag kom inte hem förrän kvart över 7 imorse heller så är lagom trött haha. Jag hade iallafall en underbar kväll & jag älskar er allihop! <33

Idag har mina fina släktingar varit här och ätit. Det var mysigt & Michaela kom in för att äta äppelpaj med oss :)

En massa bilder kommer imorgon, stay tuned!




BIRTHDAY KID


idag fyller lilla jag 21 år! har haft en toppendag med massa fina presenter & ikväll blir det fest.

tack för alla fina gratulationer på facebook & telen, ni är guld värda ♥ 

LOVE / S




jävla migränhelvete


haha oops, ursäkta uttrycket. är så trött på att ha migrän bara. ligger i sängen och skriver snabbt fastän jag typ vill spy på telefonen hee. har jobbat 07.30-16.30 i caféet idag. öppnade det och det gick faktiskt bra! :) ska sova nu för att ladda inför den underbara kommande dagen. hihi

PUSS PÅ ER / S


@ CLUB MOON


som sagt. detta var den bästa utekvällen kanske någonsin? för två helger sedan då vi vred tillbaka klockan och fick en timme extra! haha michaela jimmy nicola & jag är med på typ alla bilder på något vänster. längtar något sjukt tills på lördag :D




WITH OR WITHOUT YOU


Hej! Ligger i världens skönaste säng med datorn på magen och tvn på. Har varit på Actic i 2 timmar. Först var det löpbandet som gällde och sen ett Functional Toning-pass. Underbart och mina ben är helt slut!

Efteråt åkte Michaela & jag till Maxi för att handla inför lördagen. Tack för hjälpen älskade! Det blev sjukt mycket onyttigt som vi ska kränga i oss. Men man fyller ju bara år en gång om året, right? ;) Vi köpte med oss en varsin sallad med som vi käkade hemma hos mig. En väldigt nyttig dag förutom att jag drack pepsi till kvällsmaten. 

Tänkte att jag skulle städat lite men jag orkar verkligen inte. Har miljoner saker kvar att fixa men det känns lite lame att hålla på med det halv 10 på kvällen. Jobbar imorgon men tänkte ändå hinna göra en del innan jag börjar, det blir nog bra! 

LOVE / S
 




SALLAD OCH TRÄNINGSDAGS


har minsann försökt bli lite nyttigare. mitt sockersug har försvunnit typ helt och jag vet inte vart det har tagit vägen? äter jag godis någon gång så är det för att jag typ känner att jag måste. insane, någon mer som känner som jag? jag ska iallafall försöka skärpa mig med det också så blir det nog bra!

det blir förmodligen ett functional toning-pass sen på Actic med malin & michaela. annars ska jag springa på löpbandet och ta ut mig totalt. är så taggad att jag skiter i mitt lilla halsont just nu! får bara inte bli sjuk till helgen.

ska bara in till stan en sväng innan & fixa lite småsaker. ha en fin dag allihop!

LOVE / S





THIS MAY HURT JUST A LITTLE


oh. nu har det hänt väldigt mycket på två dagar.

igår var jag ute på en timmes powerwalk med michaela. sen var vi i stan en sväng & på kvällen var vi på bio :) vi såg filmen In Time och den var grym! rekommenderar er alla att se den thihi. tack för en underbar dag älskling, vi är bäst <3

idag har jag jobbat 10-19, varav 5 av timmarna i barnhörnan. har haft en massa söta barn!

- vet du vad? jag fyller år snart!
- jaså? vad kul! när fyller du år då?
- hmm .. jag troor det är imorgon. eller på torsdag!

(sedan fick jag veta att det var en hel vecka tills hon fyllde år haha)

- det finns inga drakar på riktigt, det är bara på film fröken
- haha ja det har du rätt i.. men dinosaurier har funnits!
- jaa dom var väl jättestora? var dom inte högre än ica maxi?



SÄNGMYS


FOOLISH


HAHA! ser ut som ett litet barn på denna bilden




BIO


haha herregud nu är vi på bion och jag välte precis ut min läsk i trappan.
michaela sa "vält inte ut popcornen nu sara" och självklart blir det läsken. nu börjar filmen, later!




1 TIMMES PW


nu blir det en timmes powerwalk med min älskling ♥ 




DO IT


what if I had a thing on the side
made you cry
would the rules change up
or would they still apply?
if I played you like a toy
sometimes I wish I did act like a boy


CHILL THE FUCK DOWN


heej. har jobbat idag mellan 11-19 och jag kan säga att jag hade inte orkat en minut till. har tagit slut på all energi denna veckan och nu är det bara att ladda om eftersom jag är ledig imorgon! ellinor i cafét blev sjuk så jobbade där till halv 5. haha guud, höll på att tappa "gustav adolf" rakt på disken när jag snubblade på mattan. hm. skämt som inte ni fattar tyvärr och jag är för trött för att skriva allt som hände haha.. tiden har gått fort idag som tur är :) amanda, jag brände mig på hans korv!

a - han stötte nog lite på dig allt!
s - haha .. jag fick välja sås åt honom .. och jag tog VITLÖK mo ha ha!

var förresten ute med jennifer och anna igår. vi var på förfest hos någon kille jag inte minns namnet på med en massa annat folk & sen stack vi till moon och så. det blev inte riktigt som tänkt men jag hade roligt ändå! förutom att jag frös ihjäl när vi skulle hem :b sen blev jag ganska arg under kvällens gång med, men det är nog inget vi ska nämna här. jävla människa alltså.

nu har jag gjort hälften av sakerna på min to-do-list. och det känns faktiskt bra! imorgon ska jag städa min garderob för annars kan jag inte fortsätta med resten. meningslöst att lägga in kläder när det ändå inte är någon ordning i garderoben.  





i'll hurt you.


ATTANS BANANER


måste bara skriva av mig. ett två tre nu börjar jag ..

1. jag är sur för att det inte blir någon ersättningskonsert med Rihanna.
2. jag är sur för att jag skulle gå och köpa mig något riktigt dyrt för de pengarna som jag får tillbaka för biljetten.
3. nu förstår ni inte varför jag är sur men here it comes: jag har slarvat bort ett helt nytt busskort för 400 kr och en dyr i.d puderborste, så där jämnar ju de pengarna för konserten ut sig. = jag behöver INTE köpa något dyrt till mig själv
4. jag ska jobba och har jätteont i mina ögon och därför är jag ännu mer bitter

men det blir nog bättre under dagen allt det här. LOVE / S




FÖRLÅT!


hej och sorry för den sämsta uppdateringen ever. har knappt varit hemma något den senaste tiden och dessutom flyger dagarna förbi så jag vet knappt in eller ut. kommer bli bättre jag lovar. har ju massor att visa er, min nya vinterjacka t ex :)

ska dra mig till jobbet snart, idag blir det cafét för fulla muggar huhu

LOVE / S



SOMETHING'S GOING ON


vaknade på fel sida idag tror jag. eller jag vaknade på rätt och har hamnat snett eller något.
ska dra till jobbet snart & har inget emot att spendera dagen på jobbet :) får se om jag hänger
med andrea & co: till mårtensson sen, beror på hur trött jag är när jag slutar. laterooo / Sara


NEW ONE




NÖTIS


min dag har spenderats med malin på en promenad i skogen och sen på jobbet.

sedan stack jag hem snabbt & bytte om för att ta bilen bort till anna där hon och michaela befann sig. MYSKVÄLL!

för övrigt: vi ska vara sjukt glada över att vi bor i sverige och har tillgång till vatten genom att bara sätta på kranen. imorse kl 7 stängde arbetarna av vattnet hos oss eftersom vi håller på & installerar fjärrvärme så har gått utan vatten hela dagen. ahh sedan när pappa skulle sätta på kranen ikväll när de hade gått så exploderade rören och vatten forsar ut i tvättstugan. grrreeat.. så vi har inget vatten förrän imorgon tidigast! fick duscha hemma hos anna för att jag kände mig så smutsig :)

nu blir det sängen, ska sova som en stock i natt hihi, NATTI / S




ANOTHER BABY


God morgon allihop! nu lever jag igen efter migränanfallet jag fick igår. sov bort både top model och värsta pojkvänsakademin, inte OK. uppdaterade här på bloggen igår men det gick inget vidare med blogg.se's app.
det bara krånglar när man ska lägga upp bilder och jag tycker inte det är kul med en blogg utan bilder.

igår var michaela, malin & jag på actic för att träna. jag sprang långt & det är jag stolt över, det är så
satans skönt och jag har saknat det! för er som inte vet har jag haft benhinneinflammation på båda benen :)

nu får jag åtminstone byta om för snart kommer min malin hit & vi ska ut och gå. 
hon ska köra sin lillebror till söndrumshallen och då passar vi på ;) PUSS



IN TOWN


Sitter med Malin på något kontor och fixar med hennes validering. Sen ska vi upp till stan snabbt och sen träna :)


RSS 2.0