säljer 3 par av mina jeans!


Om ni är intresserade, maila mig på [email protected]



FORNARINA
Detta är personligen mina favoritjeans och dessutom världens bästa jeansmodell eftersom de har så snygga fickor.
Märket är Fornarina, köpta i Halmstad på Dodici i storlek 26. Har inte sytt upp dem och de har alltid varit lite för
långa för mig! Är fortfarande i väldigt fint skick. Köpte dem för 1199 kr och säljer dem för 200-250 kronor.



MISS SIXTY
Ser ut precis som nya och är fortfarande lika kritvita som när jag köpte dem. Även dessa är för långa för mig men är ej uppsydda. Tight passform och även dessa är det storlek 26 på. Köpte dem för 899 kronor på Nicco i Halmstad och jag
säljer dem för 200 kronor.



TOMMY HILFIGER
Slappa jeans som också är köpta på Nicco i Halmstad. Det är lite små slitningar på fickor och nertill, men de var så från början för att de skulle ge intrycket av en sliten look. Dessa är väldigt långa i benen och i och med att jag är kort har jag alltid haft gummisnoddar där nere. Storlek 26. De kostade 899 kronor, säljer dem för 150 kr.


♥ hair inspiration





♥ turn my swag on


jag tänkte att jag skulle sälja 3 par av mina jeans, (ett par är mina älsklingsjeans och det kommer göra så ont i hjärtat att någon annan kommer ha dem på sig) och jag tänkte lägga ut dem här på bloggen så ni har första tjing på dem! Dock krånglar det lite med att lägga upp bilderna så det tar jag imorn tänkte jag. så håll utkik! ska även sälja min balklänning men tror det är lite sent ute nu i år va? alla har väl redan köpt sina. men skulle det vara att någon kortväxt tjej där ute är sugen så bara hör av dig! (: gud vad skönt det ska bli att bli av med allt samtidigt som det är sorgligt.

idag var jag ute och övningskörde med min farbror igen. med tanke på att det är fjärde gången jag sitter bakom ratten går det sjuukt bra! jag hoppas det håller i sig och att jag får mitt körkort så fort det bara går :) det enda läskiga är alla olyckor som sker. det värsta är också att hur säker bilförare man än är, så finns det andra idioter i trafiken. ni har väl alla hört om drograttfylleristen i stan som körde in i en bil som sedan slungades in i en husvägg i veckan? det är sjuukt vad folk kan vara hänsynslösa. önskar att alla kunde vara försiktiga och rädda om sina liv, och även andras. tänk vilken bra värld vi hade haft!




♥ smashbox


Denna primern i mitten ska jag köpa så fort jag ska in till stan nästa gång. Wow säger jag bara! Var inne på Kicks i veckan och fick med mig en tester hem eftersom jag ville ha något som endast döljer rosiga kinder och rosa näsa. Det är inte alltid jag blir rosa .. men kan ändå vara skönt att kunna ta något som hjälper direkt istället för att kladda på hundrafemtio lager foundation :) Enda nackdelen är att den kostar 440 kronor. Fast samtidigt är den så himla dryg att den kan hålla hur länge som helst! Om ni har något tips på en annan primer så får ni gärna komma med tips! :)







♥ new shoes, new jacket


Nu kommer det några bilder på bloggen iallafall, men inga av inköpen kommer från Gbg. Dåligt! Jackan är från H&M och skorna från DNA. love them. och jag kan lova er att det kommer bilder på kläderna från gbg med! ska  fixa min andra internetkabel :)

Fredagen var hur bra som helst! Först stack jenn & jag in till stan för att hon skulle hitta något att ha på sig till kvällen. Det var då jag hittade jackan och det var absolut inte meningen att den skulle hänga med mig hem, but i couldn't resist it ! Efter att ha lunchat och shoppat åkte vi hem på varsitt håll för att göra oss iordning. Redan klockan 6 kom vi hem till Louise för att äta tacos och förfesta med henne och Emeli. Det var huur trevligt som helst & sen runt 10 stack vi vidare till en annan fest. Den festen bestod av typ 10 fotbollsgalna killar som spelade fifa haha. Vi fick åtminstone några av dem att spela spel med oss. Jag drog mig därifrån ensam för att träffa Arbana och Laureta som jag skulle till Moon med. Har saknat Arbana något enormt sedan hon flyttade till Lund, himla skönt att få träffa henne ♥. Well well, vi var först på la coca och drack ( varför jag drack mer vet jag då inte ) & sen bar det av till månen. Vi hade hur kul som helst där inne och runt 3 halv 4 kom jag hem med taxi! 

Dagen efter var inte alls lika kul .. låg och spydde till klockan 4 på eftermiddagen för er som vill veta. Har inte mått så dåligt sedan dagen efter studenten! Låg hur som helst i min säng till halv 9 på kvällen då jag äntligen började må bättre. Så jäääkla sjukt att vara bakis så länge. Och jag fick inte träffa min adam för att jag är så dum. Shame on me! Ännu konstigare var att jag typ inte drack mer än jag brukar så jag förstår inte hur jag kunde bli så full. Anyway, jag lever och mår bra nu tack o lov! 








♥ jag älskar dig






♥ don't talk to me like i'm stupid


Inget intressant att skriva här idag förutom att jag var och tränade afro med michaela innan idag. Vi var även i stan innan det och jag köpte nya skor! Sen imorgon när lönen kommer tänker jag vara en SPARA. Sara och spara rimmar ju så det borde ju flyta på finfint haha! Alltså bilder bilder bilder.. det kommer på kläderna så fort jag har orkat ta bild på allting! Installerade min webcam på min laptop idag och jag är jättenöjd över att kunna ha den i sängen istället för på min stora dator. Det ser så dumt och uppställt ut med en massa bilder sittandes på en stol framför datorn! Det är lite mer chill i sängen med andra ord :)

Vet i sjutton hur nästa veckas träning kommer se ut för min del. Bokade in mig på stepdance och afro ihop med michaela, men har redan sett att jag jobbar stängning på torsdagen och kommer inte kunna gå på afron. It sucks! Får ta mig ett pass innan jobbet här hemma på min crosstrainer, det funkar ju det med! Bara jag tar mig upp på morgonen så är det inga problem hihi :)

Jag fattar inte varför jag är så trött för.. sover ut på morgonen nu när jag har semester och ändå är jag supertrött runt
10-11 på kvällen? Får ta och kolla lite oth som vanligt och sen får jag dejta kudden. Bild på en sliten sariis efter träningen ♥



♥ dör lite av denna låten


♥ winners never quit, and quitters never win


jag är jättenöjd med gårdagen i göteborg med maria. jättemysigt var det! däremot mer av en katastrof när jag kom tillbaka till halmstad. i freakin' hate this. vill inte prata om det heller för då känns det bara värre. inte för att det kommer göra saken bättre, men ändå. har en stor klump i magen och det känns som om jag aldrig kommer somna ikväll. tänkte lägga upp bilder på vad jag köpt men har internetsladden i min bärbara o den har jag aldrig kopplat in kameran i tidigare. förresten, herrejösses vad svårt det är att prata med adam i telefon och dessutom blogga samtidigt! Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av OTH. Eller lägga mig och lägga mig, ligger redan i sängen men inte helt nerbäddad :) Mina träningsbyxor kom idag med posten förresten! De var grymt snygga och perfekt att ha på danspassen. Det får komma en bildbomd med kläder imorn helt enkelt :)





Treat people the way you want to be treated.
Karma is only a bitch if you are..


♥ the second you sleep


 
innan var michaela och jag på gymmet, och har jag inte träningsvärk i rumpan och magen imorgon eller dagen efter det så vet jag inte vad vi gjort för fel. trappmaskinen är iallafall en ny favvis! nu är det dags för sängen, ska ju gå upp tidigt imorgon för att hinna med bussen till göteborg. vet inte om jag ska ha med mig något att äta på tåget ..? eftersom vi är framme kvart i 10 kommer jag vara smått hungrig redan då, bara för att jag varit uppe sedan halv 6. kanske blir lite frukt åtminstone, det är ju inte så svårt att slänga ner =) nu måste jag verkligen sova, är hur trött som helst och det vill jag ju inte vara imorgon!

sov gott fina vänner


♥ statistics


Då var det dags att röja undan en massa gamla kläder från min fina garderob! Det måste ju bli lite space eftersom jag & maria åker till Göteborg imorgon för en shoppingtur :) ska även hjälpa mamma med vår walk-in closet för jag brukar ju vara så himla duktig på att få ordning på den .. och även oordning hihi. ikväll blir det ett träningspass med michaela & maria skulle jag tro, men om det blir för sent sticker jag nog dit själv en sväng. orkar inte vänta i och med att jag ska upp tidigt imorgon. puss! ♥




jag behöver förresten köpa en ny vattenflaska. en snygg sådan vill jag ha!


♥ you got the key to my heart






♥ charlie






♥ news from gina tricot


nya jeans och kavaj från gina. 499 kronor per plagg :)







♥ jennifer 20 år


idag fyller underbara jenn år och det ska vi fira ikväll! längtar typ som en galning, fy sjutton vad kul vi ska ha :) men just nu är jag irriterad eftersom jag inte har ett skit att ha på mig upp till, eller får till mitt hår som jag vill ha det. jag behöver mer slingor i håret för att det ska vara snyggt när det är lockigt, brunt lockigt hår är inte alls lika kul. blä vad sur man kan bli av såna i-landsproblem. titta där på bilden vilken lagom färg det var där på mitt hår! precis lagom lockigt och ljust. jävla skit :) 


♥ stan med min bästa vän


det var längesen vi hade en sån lång dag på stan då vi bara glodde kläder. och det behövdes! alltså, kläder behövdes inte men vi behövdes :) Det blev ett par jeans för 499 kr på gina tricot, skapligt billigt och jag ska verkligen börja använda jeans igen! vi köpte även present till jennifer som fyller hela 20 år imorgon (!) & det ska firas ordentligt imorgon kväll hemma hos henne ♥ efter att ha gått på stan med michaela mötte jag upp sara st och emelie för en fika på roberts. mysigt tjejer!

nu ska min prins hämta mig här hemma & sen åker vi hem till honom för en massa fredagsmys :) ha en fin fredagkväll! puss ♥




♥ behave yourself




dags att visa vad jag använder när jag tvättar bort mitt smink! ska verkligen bli noga med detta, och det blev ett litet undantag i duschen idag då jag använde vanlig duschtvål runt ögonen. den vänstra har jag köpt på kicks & kostade 99
kr. luktar himla gott men är bäst för normalhy så använd inte den om du är en torris.! ögonborttagningsmedlet kommer
från mary kay & det köpte jag när jag hade hudvårdsparty. det är verkligen bra och den får dessutom ett plus för den
snygga designen! utöver detta använder jag ansiktsvatten från the body shop som fräschar upp det allra sista.


♥ i don't like u





fin blåtira/röd kind jag fick på jobbet igår, syns på de två nedre bilderna :o

och om någon undrar hur jag bar mig åt så stod jag på en stege för att ta ner en förlängningssladd i taket.
eftersom jag inte nådde drog jag i sladden och iväg tjongades hela den avlånga kontaktsaken och hamnade
i mitt öga. ohjä, i sure got skills on this one! ursäkta de gräsliga bilderna, men de måste med här iallafall :)




alla ♥ dag





såg att det var lagom många som varit inne här den 15onde för att se vad jag gjorde på alla ♥ dag. kul! först var jag och jobbade ett kort pass och sen åkte jag hem för att göra mig iordning. adam kom runt halv 7 med världens finaste bukett
med rosor! jag älskar blommor, nallar och allt sånt där så jag blev jätteglad :) ! vi begav oss sedan till lilla helfwetet för en
3-rätters alla ♥ meny! min lilla tokstolle betalade alltihop och jag blev smått galen på honom haha. när vi väl kom hit myste
vid med en massa ljus, massage och så :) den finaste dagen ever och jag kan inte fatta att du gjorde allt det för lilla mig.

och för att nämna att jag har världens sötaste pappa . . när jag kom hem från jobbet låg det ett genomskinligt paket som det stod mitt namn och adress på. det stod att det var från " nallebudet.com ". jag öppnade det och där i låg nallen på bilden med en massa hjärtan och ett litet brev där det stod thinking of you på framsidan. och i det stod från hjärta till hjärta / pappa .. inte nog med det hade han valt ett armband på hemsidan och skickat med i paketet. love u ♥ fick även en chokladkartong av mamma! du är den bästa som finns och jag skulle aldrig klara en dag utan dig. ♥ hoppas ni hade en lika fin dag som jag hade !


♥ hudvårdsparty


jessica kom hit innan och jag hade ett hudvårdsparty hos mig. det var jättekul och alla verkade uppskatta det! vi fick oss en del skratt åt hur vi gjorde med vissa produkter :) köpte iallafall några saker som jag fick prova. ska gå & lägga mig snart var det tänkt, känns som att denna dagen aldrig tar slut .. & jag vill ha imorgon. för då är det alla ♥ dag o då ska jag träffa adam!

- Don't you give them BS.


♥ looking at you through the glass


Äntligen är det liv i mig igen! Igår jobbade jag till 3, stack hem efter att ha handlat lite och kl kvart över 4 kommer Adam och hämtar upp mig för han slutade då. Vi åkte hem till honom, lagade mat & myste i soffan. En lagom lördag eftersom att vi åkte hemifrån honom kvart i 6 imorse. Han började jobba 06.30, stackarn!

Ska ut och gå med mamma snart var det tänkt, solen skiner och man kan ju inte sitta inne hela dagen. Ikväll kommer några tjejer hit eftersom jag ska ha hudvårdsparty. kan nog bli mysigt och det är ju perfekt en tråkg söndagskväll :) Nu ska jag kila! Jag uppdaterar säkert senare med lite bilder från jessicas fest & så. hihi puss & gå nu ut med er allihop! ♥




♥ i believe in people like you


i måndags när jag & jenn var i stan köpte jag mig en ny 'spargris' haha. min gamla var en kanin
i nysilver och den har jag haft sedan jag var liten, embarrasing. fick bli en shower gel och body
lotion från the body shop också. deras grejer är absolut bäst ! och jag fick dessutom en massa
saker eftersom jag blev medlem där :) efter att vi gått i stan kom michaela & vi stack till actic.

nu ska jag iväg till jobbet igen, orkar inte riktigt att sluta kl 7 idag. men sen blir det roberts!





♥ dagens planering

1. stan med jennifer
2. träna med michaela
3. duscha & städa mitt rum




♥ do me


Hey! är bara tvungen att skriva av mig lite eftersom att det är söndag och jag har varit ledig hela dagen =) har legat i sängen med min adam till halv 7 ikväll, länge! men det finns inget bättre än bakissöndagar tillsammans med någon man tycker om hihih.

igår firade vi jessica ute i harplinge. det var ett jäkla krångel att komma dit haha ;b för först körde michaelas pappa oss till haverdalsbro där malins pappa, malin och penny kom för att hämta upp oss. när de kom insåg vi att vi inte fick plats i bilen så jag blev den som fick sitta klämd i taket som vanligt, samtidigt som jag mosade michaela vars knä jag satt i :o på vägen körde vi över en redan död anka eller kanin? malin och jag hade lite olika åsikter om vad det var för något stackars djur det där :( vi kom fram till carro och förfestade lite där ett gäng tjejer, och sedan körde carros pappa oss till jessica :) tusen tack jessica!

idag när jag loggade in på min blogg såg jag att jag har vunnit ett vip-kort på moon på denise's blogg, så himla kul eftersom att jag aldrig vinner saker (: plus skönt att kunna gå dit utan att ha ångest över inträdet! nu ska jag lägga mig och kolla på oth ♥ imorgon ska jag träffa jennifer & sen ska jag och michaela träna. det kommer bli en bra måndag :) puss och kram på er



♥ i stare because it's impolite




♥ music is my language


och jag kan knappt stå på benen, huah! jag slutade jobba kl 13.30 idag och efter det mötte jag upp jenn & michaela som hade kommit till flygstaden. vi käkade & sen stack vi in till stan för att köpa present till jessica! klockan 5 var det dags för Afro på actic, me liiike loove! förlängde mitt gymkort också. fick ett helår för 1500 kronor thanks to my beloved maxi! hade en sååå himla mysig kväll igår med min fina! köttfärssås och fruktsallad, yummie! i adore you ♥ sov så gott allihop, c ya.

stör sönder mig på spotify & blogg.se

Man kan inte lägga upp videoinlägg hur man vill eftersom det krånglar. och därför får jag ändra redigerare (för er som inte fattat hur jag lägger upp videos ändå). och därför kan man inte ens skutta ner en rad så att det blir lite avstånd :) så jääkla fult! och anledningen till att jag lägger upp detta inlägget är att jag har väntat på att dessa låtarna ska hamna på spotify i över 3 månader nu, men icke! man kan ju hoppas på att de kommer snart, för jag älskar dem. speciellt den översta!

♥ people always leave






RSS 2.0