DAMN IT RIHANNA


Vad skriver man när man skulle gått på en konsert och den ställs in 40 minuter innan den ska börja? Hej besvikelse typ. Rihanna är en av de absolut största artisterna för mig så de var självklart segt som satan. Men vi kan ju hoppas på en extrakonsert, annars får vi bara pengarna tillbaka och inget mer med det.

Det är skönt att Anna, Michaela, Jennifer och jag åkte ner tidigt på dagen och mötte upp Maria. Vi har gått på stan och ätit gott, mysigt! Vi hörs imorgon, har en massa bilder som Michaela och Maria får skicka till mig :)

Love / S





På HARRY'S I MALMÖ


TRÖTTMÖSSA


Fyfan jag orkar inte med mig själv just idag. Efter varje helg har det ekat i mitt huvud "jag ska aldrig mer festa när jag jobbar dagen efter" och sen slutar det med fest BÅDA dagarna fastän jag varit så bestämd på min sak! Haha, hopeless.

Anyway. I torsdags var jag med Anna på stan och vi shoppade en massa fastän ingen av oss egentligen borde ;b Jag köpte en ny vinterjacka som jag längtar efter att bo i, god damn it vad skön den är :) Sen på kvällen stack jag hem till Andres och vi körde hans mamma plus kollade tv och så. Slutade med att båda somnade och jag vaknade vid 3 och stack hem.

I fredags firade vi Olivia som fyller 20 idag! Grattis gumman ♥ Jag var nykter men vi bestämde oss för att följa med Olivia till Underbar ändå eftersom typ inga skulle ut. Det var både roligt och tråkigt, vissa människor var ju bara idioter som man ville smocka till (eller som michaela gjorde, kasta en drink i ansiktet på en kille haha) .. Stack hem med Michaela runt 2-tiden.

Jobbade 09.30-18 på lördagen så jag sov bara 3 timmar den natten. När jag slutade var det att åka till Sebbe för att fira honom och där stannade jag till halv 10. Sen körde jag och hämtade mamma på jobbet och till sist stack jag hem till Alex för att förfesta med honom, Malin, Penny, Carro, Jessica, Sebbe, Bajro och Carl. Det var skitkul och vi stack vidare till Moon där det bara blev bättre. Träffade Michaela och Jimmy plus umgicks med en annan lite grann haha :b När vi varit ute och festat till halv 4 stack Jimmy, Michaela och jag hem till mig för att käka mat från Mc Donald's. Gotta love fyllekäääk! Slutade med att jag även sov 3 timmar denna natten och sen jobbade 11-20.15, därav min extrema trötthet. Nu ropar sängen, imorn ska jag upp tidigt & packa iordning. Because we're going to Maalmööö! Hoppas ni sover gott alla, det kommer verkligen jag göra haha



SEBBE 20 ÅR


och sen spårade det helt .. ajdå
ska dra mig till jobbet nu men skriver mer sen om jag inte tuppat av he-he




OUTFIT 28/10






hahah min rumpa ser typ liten och kompakt ut, askonstig! men det är för att jag står som jag gör x)


WAVE YOUR FLAG


Yesterday's outfit

Jeans /Forever21
T-shirt /Gina Tricot




OROFLUIDO


Hej! När jag fixade håret häromdagen fick jag med mig dessa produkterna hem också. Min Nashi Argan-olja är snart slut och tänkte att jag ska prova på en annan variant. Denna luktar ÄNNU godare (hur det nu är möjligt) och sen medföljer det en söt liten parfymflaska som innehåller glansglitter till håret. Ganska gulligt att puffa ut lite glitter med hjälp av den parfymflaskan :)




HÅLL DRÖMMEN VID LIV


hej! sorry för att bilderna från resan inte kom upp igår, men shoppingen kom åtminstone upp. orkade inte sitta och ladda upp alla bilderna, det tar faktiskt lite tid :) jobbade stängning igår & det var skitkul för det hände en massa saker hela tiden. oh, skrattar bara jag tänker på det som hände när det kom en skitsnygg kille och skulle handla av mig x) ska iallafall snart in till stan för att träffa anna älskling, och sen blir det dans på actic med malin & michaela! är sjuuuukt taggad :D Latero / S




SHOPPING FROM RHODOS







Köpte även ett par vita fejkconverse, en stor mysig G-startröja i killmodell och en turkos bikini :)
Helt sjukt att de har så bra affärer som finns i Göteborg och Stockholm till exempel, men som inte finns i Hstd!


SARA SVARAR


Anonym om MINA FAVORITER I BADRUMMET:
Skulle också vara skoj att få ett inlägg eller en video om hur du sminkar dig,
du ser alltid så himla söt och fräsch ut! :)
Mer outfitbilder också tack! ;)


Tack för denna fina kommentaren! Kommer tyvärr inte orka med att se mig själv i en video när jag sminkar mig haha, hatar min röst på inspelningar ;) Men kan alltid beskriva steg-för-steg hur jag gör om intresse finns?


I'M GOOD AS LONG AS HE'S AROUND


god morgon. jag som skulle sova ut och så vaknar jag kl 8 av att jag inte kan sova. typical!
ska försöka fixa iordning lite här idag med kameror, datorn, bloggen osv. mycket med det tekniska!

vi hörs om en liten stund. LOVE / S


MY HAIRCOLOR


hej hopp! såg att någon ville att jag skulle visa hur mitt hår såg ut efter frissan så här har ni några sjukt kassa mobilbilder. zarah och jag diskuterade fram & tillbaka vad vi skulle göra och helt plötsligt hittade jag en sjukt snygg färg som var blond fast med ljusröda/kopparslingor i. vi tänkte att det får bli ett experiment och det blev skitsnyggt! slingorna är inte helt röda eftersom de är så tunna, men bra blev det. hade gärna provat på lite mer färg nästa gång för att få en skarpare effekt hihi!

kvällen har spenderats med michaela i min säng med lite onyttigheter & tv. värsta pojkvänsakademin och top model fick det bli. mysigt! borde försöka sova nu eftersom jag ligger efter med hela 8 timmars sömn på 48 timmar. jag mår inte bra och det känns i hela kroppen hur svag jag blir av att äta & sova dåligt. imorgon ska jag försöka starta om, give it a shot liksom haha.

och imorgon tänkte jag även lägga upp bilder från resan och från min shopping där nere. kolla in det! 
(kommer säkerligen några bättre bilder på mitt hår med)

LOVE / S  

 


HEY


SJÄLVFALLET


sitter hos min underbara Zarah med färg i håret, det blir inget av det jag valde mellan utan provar på något nytt! :) antingen kommer det synas mycket eller knappt något alls? vi får väl se! :D

Love / S


HELP ME OUT!


Idag ska jag till frisören och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra med det . . håret fick faktiskt en jättefin blond färg nu när jag var utomlands och funderar på att bara färga utväxten så blir det bra. Annars vill jag vara helt brunhårig, inga slingor för det är jag så jäkla trött på. Men vad tycker ni? HJÄÄÄÄÄÄÄLP :)




I GOT THIS ICEBOX WHERE MY HEART USED TO BE


Nicole Scherzinger - Wet ♥




COLDPLAY FT. RIHANNA






<3

BACK FROM RHODOS


Hej! Äntligen ett inlägg här på bloggen. Vi åkte från hotellet igår vid halv 10 och kom inte hem förrän halv 7 imorse! Det har varit en lång natt med andra ord haha. Sjukt jobbigt att köra från Göteborg till Halmstad när jag var så trött.. Vi stannade i Falkenberg för att käka kl 5 på morgonen eller något haha, höll för fasen på att dö av hunger och trötthet :b

Har varit i stan hela dagen. Först med Malin och Jessica. Sen kom Michaela och vi mötte upp Arbana och Antonia för en fika på Roberts. Nu sitter jag här och har packat upp allting från resväskan, vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll men vi får väl se.

Här har ni lite bilder från mig på stranden, lovar att det kommer en massa mer bilder snart! :) 

LOVE / S










JORDBÄVNING, EH HJÄLP?


Det är en himla tur att vi åker hem snart iallafall. Det är jordbävning i Turkiet och vi bor mittemot Turkiet vilket inte är långt alls emellan. ;o 7,5 på Richterskalan är det och det är sjukt mycket med. Omg?

Kommer sakna detta stället. Vi har haft det helt underbart som en familj ska ha det på semester, typ inget tjafs alls.. otroligt nog :)

Imorgon ska jag träffa några fina vänner som jag saknat!

LOVE / S


HEJ KISSEMISSEN


det blir ett snabbt inlägg här. vill fan inte hem alltså! imorse var jag uppe kl 8 och gick till hotellets gym som ligger 50 meter från stranden. sen har vi solat hela dagen. köpt världens snyggaste väska med! deras butiker är sjuuka om man hittar rätt.

uppdaterar med bilder när jag kommer hem :)


CP-APP


allt jag nyss skrev försvann..


A MILLION MILES AWAY


2520 kilometer.. suck

<3


TOPPENVÄDER PÅ RHODOS

idag har vi haft det underbart :) det har varit skitvarmt och vi har legat på stranden hela dagen. längtar tills jag kan lägga upp alla bilderna som finns på systemkameran!

nu är det matdags igen, ska äta en grekisk sallad yum!


LOBBY-INLÄGG


sorry, nu kom inlägget upp några timmar senare. Wi-Fi krånglade på restaurangen precis när jag skulle ladda upp inlägget. Nu sitter jag på hotellet nere i lobbyn med ett par converse i en påse! Skiter fullständigt i att de är fake, ska ha dem på jobbet mest och då är 230 kr för ett par converse ingenting :)

natti

<3


UPDATE FRÅN RHODOS


Nu sitter vi på ännu en restaurang som har gratis internet till min iPhone. just gotta love Wi-Fi! Ska snart äta chicken souvlaki och det ska bli himla gott. Fast fick minsann skit för att jag skrev igår att man inte kan få äcklig mat i Grelkland, för på lunchen idag fick jag världens äckligaste broskbit i min hamburgare. Vill bara spy av tanken på det haha.. Sen har jag förresten fått någon allergisk reaktion i halsen för jag kan knappt svälja och det gör ont när jag äter och dricka. Plus det börjar klia bakom mitt högra öra haha! Kan vara min antibiotika som fastnade i halsen igår, sick i know :b

Annars har vi haft en sjukt skön dag vid poolen idag. Kommer inte bli lika brun som jag hade önskat att bli eftersom det regnat och blåst som satan här. Men det är bra mycket bättre än 9 grader i Sverige :) Hoppas bara att vi kommer hem med tanke på strejken, idag har det inte ens gått bussar eller taxis.

Ha det fint alla mina vänner.

<3


BEACH


LOVE THIS

älskar alla kissemissarna. och att vi har hotellet precis vid stranden!

 

 

 

 




NIREAS CAFÉ

Den grekiska maten, oh my gosh vad gott vi äter hela tiden! Ikväll är vi inne i Rhodos stad, det är verkligen en jättestor stad och har alla affärer man kan tänka sig. Zara, Diesel osv.


OOPS

Bilden är förresten från vårt underbara hotell ;)


STEFANOS TAVERNA

Hej allihop! Nu sitter vi på restaurang och ska äta gott. Vädret har varit halvdant och molnigt så det var inget vidare. Hoppas på bättre imorgon!


SWEET






DISCOBOWLING MED BABES






SUPERFREDAG


jobbade till 9 igår och sen stack jag hem fort som tusan och bytte om. åkte hem till Louise där Michaela, Malin, Jennifer, Jimmy, Emeli och någon mer befann sig. hann få i mig lite dricka och sen stack vi in till stan och Mårtensson. tack för en bra kväll alla inblandade :) ps. mc donald's-killarna var det roligaste ever haha. skrattade så jag grät :D jag vill, men ändå inte typ


SIKKA BRUNA BEN!?


ignorera resten på den fula bilden förutom mina fina tjejer men kan ni fatta hur bruna mina ben var för ett år sedan?




STOP TRIPPIN' THE CLOCK'S TICKING


har varit hos doktorn och även varit ute på en timmes powerwalk med malin ♥ nu ska jag fixa mig lite inför kvällen och välja ut kläder att ha på mig. TIPS UPPSKATTAS!? ska till superfredag på Mårtensson så vill ändå ha några fina kläder ikväll! sen ska jag jobba, det är därför jag fixar mig så tidigt haha. ska iallafall gå på antibiotika 3 gånger om dagen nu. WOOHO! malin och jag gick o diskuterade att det till och med är jobbigt att komma ihåg ETT p-piller :b nu ska jag rota fram lite kläder, wish me luck!




PACK-LISTA


haha sitter och skriver en fin lista på vad jag ska packa ner för något.
hårinpackning finns tydligen inte med, men det gör något annat. go word!



SATANS INFEKTION


åh gud. jag mår så sjukt dåligt :( doktorn ringde upp mig nyss och jag ska dit halv 11.
mamma tog ett prov på mig innan och det var ett av de värsta proven hon sett på länge.
positiv nitrit, levcocyter 2+ och protein1. satan i gatan jag vill inte gå på pencilin.

det mest klockrena är att jag föreslog för michaela att vi skulle sätta oss på stenarna utanför mitt hus i förrgår:

- nej då kommer jag säkert få urinvägsinfektion.

svarar michaela och lik förbannat sätter vi oss på de iskalla stenarna ändå!?


ps. mina gröna byxor är ganska gamla så minns knappt vart jag köpt dem, men trooor de kommer från lindex!



I HATE IT WHEN IT HURTS


hej allihop! tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg nu när jag ändå ligger så bekvämt i sängen. har precis pratat i telefon med malin i evigheter ♥ innan dess pratade jag med min älskade bästa vän om morgondagen, längtar massor! hm. sen imorse vaknade jag kl 6 på morgonen av att jag var kissnödig. det slutade med att jag kissade 12 ggr på en timme - tjabbatjeeena urinvägsinfektion? det är iallafall lite bättre nu eftersom jag druckit en massa vatten & tranbärsdricka idag. ska kanske till doktorn imorgon eftersom vi snart åker och då vill jag ju inte må dåligt hih. sov gott så hörs vi imorgon! ps. i wanna love you

<3


FRÅN MIN IPHONE









WILD WEST STEAKHOUSE


vilken dag det har varit. onyttig fan rent ut sagt :') först stack jag in till stan för en lunch med evelina. vi käkade tagliatelle med kyckling, basilika och champinjoner. sen tog vi även en snabb fika på hello innan hon skulle börja jobba. jag körde hem och hämtade mamma för att åka till hennes farbror för en fika med honom & dora. mamma hade sagt att dora absolut inte skulle baka något utan att vi köper med bullar, men visst fasen hade hon bakat en kaka när vi kommer. det var bara att trycka i sig haha! och nu ikväll har jag bjudit min morbror på wild west för han fyllde år för ett tag sedan. supergott
och jag känner att jag måste gå ut och gå en sväng sen. michaela följer med mig, är för feg för att gå själv :)




tonight's dresscode. fler bilder kommer från telen när jag synkat klart min iPhone :)



A DAY WITH MY LOVE


Mamma & jag var som sagt i stan igår och fixade lite saker inför resan. Sen hittade vi tomten 2 månader för tidigt med haha! Och bilden nedan.. bra fråga vad jag håller på med men jag ser ut som en uppstoppad mullvad :} Kul att så många hittat hit!

Älskar min rutiga skjorta jag hade på mig igår, är bara så satans dålig på att använda den .. skärpning saris




TV-INTERVJU





PLAY HARD


Trött som bara den. Kom hem från A typ halv 3 i natt så det är inte så konstigt. Och nejfan, jag är med i tv :( Tänker inte skriva vart man kolla detta för det lät för jävligt. Och jag sa "absolut" hela tiden x) Sen slog det mig att jag saknar Alex med.

min fina vän




MINA FAVORITER I BADRUMMET




Tri Brow Color och pensel till ögonbrynen /Makeup Store
Masterpiece Max Mascara /Max Factor
Mastertouch Under-Eye Concealer /Max Factor
Color Ideal Foundation /Lancomé
Photo Finish Color Connecting Primer /Smashbox
Master Drama Khol Liner /Maybelline
Foundation Pouder /i.d Bare Minerals
Mineral Veil /i.d Bare Minerals
Perfect Lipliner /Isadora

Brukar variera lite med min foundation från Lancomé och min i.d foundation, beror på hur mycket jag vill sminka mig och om det är festsminkning eller inte. Använder också en rouge från Isadora med färgen "Sugar Brown" samt Max Factor's solpuder "Blonde Harmony". Har alltid haft en kajal som innehåller kol från Max Factor men idag köpte jag en annan från Maybelline eftersom jag hört att den ska vara gryym! Lovar, jag säger till er om den inte skulle vara något att hänga i julgranen ;)


MY PROMISES DON'T MEAN A THING


heyheyhey. ska gå in i duschen nu och sen ska jag nog in till stan en sväng med mami. kanske blir en god lunch men först ska vi växla pengar & köpa lite småsaker. eller jag ska iallafall köpa lite saker. tänkte lägga upp mina favoritprodukter i sminkväskan sen :) men nu har jag ganska bråttom så vi hörs senare! Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.


ABSTRAKT KÄRLEK


Michaela, Malin och jag var på Latin Jam kl 5 idag. Min älskade kissemiss har fått komma hem.
På kvällen kollade Michaela & jag på The Dilemma och efter det kollade vi på en massa gamla bilder.
Plus vi hittade alla gamla hiphop-låtar på min dator. Fonky Fresh, Norlie, RMK, Anton & Affe, Jeff, Rizzle..
och alla killar från Halmstad som försökte på sig att rappa :b Vi har skrattat så tårarna rann iallafall. LOVEU



Det kommer en bildbomb med en massa fjortisbilder en vacker dag, det kan jag lova er ;)


LAUGH OUT LOUD


haha, anna och jag dog av skratt när vi kollade på denna igår.
han som är tredje först i videon "dansar" så jäkla kul sen, ni bara måste kolla x)


WATER FOR ELEPHANTS


Igår åkte jag in till stan på eftermiddagen för att möta upp Anna älskling. Vi åt (på mc donald's oopsi) och sen gick vi till Hemmakväll för att hyra film. Det fick bli Water For Elephants och den var ju bara hur fin och bra som helst! Stannade tills mamma slutade jobba vid halv 10. Hon hämtade mig i skitvädret hihi. Tack för en jättemysig kväll gumman, har saknat det (:

<3




CHRIS AND TYGA


vet inte varför men dom är så sköna.




GOOD GOOD NIGHT






WORK OUT





4AM





TROUBLE



DEDICATED TO ANNA ÄLSKLING

mohahahaha .. diggadang? :) :)




TURN THE MUSIC UP






MIN NYA MÖSSA





Kunde inte låta bli att köpa den för den var så himla söt. och skön!



LÖRDAG @ MARIE'S PLACE


Marie och jag lagade mat igår kväll samtidigt som vi drack lite. Det blev hasselbackspotatis och lövbiff fylld med Philadelphia ost och bacon. GOTT! Andrea kom runt 9 och var även med oss när vi käkade vår goda efterrätt som blev toblerone fondue. Fattar inte hur det kan vara så enkelt och så jäkla gott! Lätt bättre än bara godis. Runt 12 drog vi oss in till stan men vi var lite kluvna med vart vi skulle gå, så Marie och Andrea stack hem. Jag gick in på Moon för att hitta Rikki, lönlöst och speciellt när hans mobil var stendöd. Det slutade med att jag var med fina Emmie hela kvällen, snacka om sjukt att hon var hemma från Stockholm och att vi fick en kväll ihop. Thanks for saving my night! Och tusen tack Andrea för den fina fiskbensflätan haha ;)

LOVE / S




NEW DOUBLE RING


Detta var en av sakerna som följde med mig hem från stan igår. Den sitter på både lång & ringfingret. Älskar den!




ÄLSKLING x 2


jag har då inte hunnit skriva mycket här. blev väldigt mycket nu i helgen och på torsdagen. i torsdags jobbade jag 12-8 och vid 7 började jag må illa och höll på att svimma i kassan. sen åkte jag in till stan för att jag hade bestämt att fika med sanna. kunde dessutom inte åka hem för att jag kände att jag skulle svimma när som, helt sjuk känsla och jag har aldrig mått så cp innan. sanna var så gullig och sen följde hon mig till bussen som jag hoppade på. hann inte mer än hoppa av den och så spydde jag direkt. snacka om att det var skönt att spy efter 3 timmars konstigt mående. men tror det var matförgiftning, euh!

på fredagen vaknade jag och mådde fortfarande konstigt. kunde inte äta för tanken på mat fick mig illamående. mamma och jag fick dessutom åka till slöinge med min älskling beckis som också mår dåligt. mer hann jag inte göra på dagen, utan jag var hemma tills jag skulle åka in till stan för att äta på harry's med michaela & malin. det var mysigt och sen körde vi till eurostop och köpte deras vin, till hemmakväll för att köpa godis och till sist till maria för att kolla på idol :) malin, michaela & jag stack inom roberts en sväng med innan vi åkte hem. träffade ett par knasiga killar vid bussen med haha!

i natt har jag fasen inte sovit mer än 3 timmar och jag gick upp för att köra mamma till jobbet kl 6. sen körde jag pappa till seglingstävlingarna kl 8. åkte hem snabbt och fixade mig och till slut åkte jag in för att möta upp marie på stan. vi gick i lite affärer och jag köpte några riktigt fina saker! visar sen :) sen körde jag hem igen och var hemma i en kvart för att stoppa in beckis i sin bur. min älskling har inte blivit bättre så fick köra henne hela vägen till slöinge igen.. melis följde med, tack älsk!

så ja, jag är helt död i min skalle så klandra mig inte om jag får en jävla snefylla ikväll :)

LOVE / S





JEANS SLITAGE




NOT FEELING GOOD

höll på att svimma på jobbet och jag spydde så fort jag hoppade av bussen här hemma. matförgiftad eller vad är det annars? mår fortfarande skit så hej sängen för min del ..


WANNA GO OUTLANDISH


Mina vänner, är ni inte sugna?




PRIVATE EMOTION


Haaj. Ligger i min säng efter att ha varit på jobbet till halv 7. Sen powerwalkade jag hela vägen hem och tog en skön dusch när jag väl var hemma. Sen hämtade Andres mig och vi stack hem till honom. Nu är jag hemma igen och ska sova eftersom jag jobbar imorgon med.

LOVE / S


I MIN ROSA MORGONROCK


haha detta var i natt någon gång innan jag skulle lägga mig.
tänkte ta några söta bilder med Beckis men hon kan ju aldrig sitta still haha!





KITTYCAT




words can't express what you mean to me

har haft en mysig kväll på harry's med malin och sen även roberts med henne, arbana, laue och jennie.

GOOD NIGHT


MAXI


image descriptionimage description

Gjorde en inbakad fläta imorse men så gick det inte ihop där nere och jag pallade inte göra om det så gjorde en halv haha. Mitt hår ser jätteslitet ut men det är för att jag inte borstade ut tofsen efter flätan :)



THAIMAT, LATIN JAM & PIRATES


Idag har varit en effektiv dag minst sagt! Var uppe klockan 5 imorse för att åka till jobbet och inventera cafét med Lina. Det var inte så lätt i och med att hon är en ganska ny chef och jag hade aldrig inventerat innan. Eller jooo lätt var det.. men det krånglade i slutet eftersom någon hade skrivit fel på styckpriserna på varorna och siffrorna blev därför helfel. Jobbade över 45 minuter eftersom jag hjälpte Lina att öppna cafét medans hon fixade priserna. SEN åkte jag hem och åt min goda frukost! 

Kvart i ett körde jag in till stan med Michaela för att möta upp Marie & Emelie. Vi köpte med oss thaimat hem till Marie där vi spenderade hela eftermiddagen :) När klockan blev kvart över 4 mötte jag upp Michaela för att sticka bort till gymmet och gå på Z! Latin Jam. Det var grymt kul som vanligt och vi dansade till b la Daddy Yankee - Gasolina och Shakira - Rabiosa. A-some!

Nu har jag kollat klart Pirates Of The Caribbean med pappa. Det var den senaste filmen som jag köpte häromdagen. Love it!




Dagens kläder. Enjoy!


HAHA COOL TJEJ


DAMN IT I CAN DO IT ALONE


Hej! Det blir ett snabbt inlägg här innan jag går och lägger mig. Har jobbat 6 av 7 möjliga dagar denna veckan och det är därför jag inte är så aktiv varken här eller på mobilen. Så FÖRLÅT nära & kära för det! Har inte hunnit träffa alla jag vill träffa som vanligt, fan vad jag hatar det. Pappa sa "Sara jag måste typ boka en tid för att ens hinna prata med dig i 10 minuter för annars har inte du tid." Och det värsta är att det är typ så det är.. Så förlåt om jag inte orkar med vissa människors tjat och, men det går mig faktiskt på nerverna haha.

Har kollat film med mamma och pappa så fort jag kom hem från jobbet vid halv 9. Behövde ta det lugnt och nu ska jag lägga mig. Ska upp kl 5 imorgon och inventera cafét med Lina ;) Kunde inte säga nej, plus det kan bli ganska kul eftersom jag inte vet hur man inventerar i just cafét. PUSS & KRAM (ps. låt mig vara för jag stör sönder mig på dig)


'

åh. kan inte bestämma hur jag ska ha mitt hår. som vanligt..
folk säger att jag är fin i denna hårfärgen jag har nu, men är det fint liksom?


my girls, älskar er






ALL DAY ALL NIGHT, WHAT THE FUCK


Det är verkligen inte meningen att klaga men jag är så trött att jag avlider! Haha igår jobbade jag i både kassan, cafét och minihuset eftersom folk var sjuka. Jag slutade 7 och redan klockan 8 kom Michaela hem till mig för att kolla Idol och förfesta. Sen kom Rikki och till sist kom även Malin :) Vi drack och jag blev påverkad sjuuukligt fort tack vare att vi spelade Fuck the dealer :b Runt halv 12 stack vi in till stan och där var vi först på Moon och tog stämpel. Sen stack vi till B&B där Rikkis bror jobbar och vi fick en massa dricka och så. Helt plötsligt fick vi för oss att vi skulle gå till Corner också så vi stack dit i typ 20 minuter. Resten av kvällen spenderade vi på Moon och det var sjukt lyckat :) .. Förutom att jag mådde pyton imorse när jag skulle upp och jobba. Haha. Gjorde bort mig x antal gånger igår med. Började gråta när jag träffade min kusin Sebbe eftersom jag hade drömt att han dött i en bilolycka för två nätter sedan HAHA. Sen sa jag en hel del sjuka saker med som jag inte borde skriva här.. så nu avslutar vi sammanfattningen av gårdagen! Har sovit 4 timmar i natt och varit helt skakis hela morgonen, hatar den känslan. Kom precis hem från mitt helvetesjobbpass och vill bara sova direkt :) Sov gott på er, skriver mer imorgon!

LOVE / S


RSS 2.0