HURT


hatar när man har ont, kan inte sluta tänka på annat blir toookig! ska kasta mig ner i sängen nu och bara mysa, försöka kurera mig lite.

ikväll kommer Michaela och sover här, MYYYYS!

LOVE / S


FIN DAG


idag har vädret varit underbart, så mamma, hennes kusin och jag tog en tur ner till Grötvik för en promenad :)


HYPNOTISÖREN


precis hemkommen från bio med bästis!
läskiga hypnotisören blev det och den var jättebra :)

god natt!

ps. glöm inte att vrida tillbaka klockan 1 timme i natt :)


PLUGGA


hej på er! står och kokar ägg för tillfället och tänkte passa på att slänga upp ett inlägg haha. ska börja plugga så fort jag ätit upp ägget, känner att det kan vara en bra idé att sitta hela dagen och sedan slappna av ikväll :) adam var här igår och vi åt middag + äppelkaka och vaniljsås med mamma och pappa :) sen kollade vi även på en skräckis! mys <3

nu ska jag plugga minsann, kommer aldrig någon vart idag känns det som ;)

puss på er


SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND


hej allihop!

jag är uppe med tuppen och har precis duschat :) ska hinna med att göra mig i ordning plus städa.. på 50 minuter, good kick with that one! sen ska jag till skolan med jennifer och öva lite inför färdighetsprövningen, och sen blir det stan med mami. kommer förmodligen dra hem en snabba och sen ska jag träna med Michaela på kvällen :) skulle gått på afron men hon kunde inte så då tänkte jag att vi kunde vara på gymmet istället! ska springa som aldrig förr, det är vad jag har lust med just nu iallafall. kanske blir trappmaskinen istället eller både och. we'll see about that!

puss


TRÄNING


var ute på en 5,5 km löprunda innan och det var sååå skönt! skulle egentligen ta en pw för att se om jag skulle ha ont i bröstet fortfarande, men det gick så bra så och då kunde jag inte låta bli att springa :)


FALLING TO PIECES


Hejsan!

Känner just nu att jag drunknar i plugget och jag sitter och pillar på min iPhone hela tiden för att undvika läsandet. Inte riktigt OK när man vet att det är så mycket som ska in i huvudet! Får bli en liten pw i de fina höstfärgerna för jag klarar inte att fortsätta utan paus. Får ångest av att jag inte rört på mig än idag, även fast Adam och jag var ute igår i nästan två timmar! Haha, anledningen till detta var att vi gick halvt vilse och sen fick ta världens omväg för att inte sjunka ner i all geggamojja.

Nåväl, imorgon blir det även afro så det är ju alltid något! Ska bli himla kuuul, älskar att dansa :)

Inget nytt roligt som hänt? Jo, i söndags låg jag och sov i Michaelas knä och hon satt och pratade på om allt mellan himmel och jord (minns ju tyvärr inte vad hon sa eftersom jag somnade stup i kvarten).

- Det är bara så himla svårt att släcka dom ljusen.
- Men kan han inte släcka ljusen med skägget?
- VA? vad säger du sara? sover du?
- Nej jag är vaken. (det var jag ju självklart INTE! hahaha)

Nej på med tightsen och skorna och iväg.




SHE WOLF


hej på er! fick en fin liten kommentar om att jag borde uppdatera mer och PANG där kom motivationen fram! är så himla mycket roligare att skriva när man får lite respons :) hoppas allt är bra med er? jag har själv haft lite kaos i tillvaron så inget vidare att vara sara denna veckan som varit.. tänker inte gå in på detaljer mer än att jag fått en hemsk bröstsmärta som suttit i ett dygn nu, blir det inte värre så får jag gå till doktorn helt enkelt. man blir ju så nojjig så fort det gäller hjärtat och där omkring!

anyway. var på gekås igår med marie, sara och natta. blev en eftermiddagstripp och ni fick mig att må så bra! behövde verkligen komma iväg lite :) sen vill jag även tacka jimmy och michaela för att ni är bäst i världen.

imorgon blir det en massa plugg eftersom jag inte tagit tag i det för 5 öre de senaste dagarna.

PUSS OCH GOD NATT
/ love sara


VA VA VOOM

 


NEW IN



INSTADAILY


HALMIA MOT DIV 1


i lördags jobbade jag och var astjurig för att jag inte kunde kolla på halmias match.. och självklart vinner de med!
är så stolt över adam att han är med i ett så bra lag, alla är jätteduktiga! GRATTIS IGEN :D 

lånade bilden från fb, vet dock inte vem som tagit den..




FAV #SODA


GLASSES 2DAY

 

 




GONATT



HÖSTEN ÄR HÄR


och jag är sjuk, jävligt gött ellerr? missade grupparbetet idag och tänk om jag inte kommer kunna gå på seminariet imorgon. då får jag en uppgift som säkerligen är tusen gånger jobbigare än ett seminarie, så jag ska försöka kurera mig så gott det går! sängen och vänner på tv får det bli.

en underbar sak med att det är kallt är att jag får använda alla mina jackor. har massor och jag älskar dem! man kan väl säga att jag älskar jackor, väskor och skor haha. det tråkiga är att det kommer vara FÖR kallt snart och då blir det bara jobbigt för även om man har en varm jacka fryser man om resten av kroppen..



INSTADRUNK


mohaha. theo hade verkligen tuuuusen bilder på oss som ser ut såhär. mest på bilder med min fejja över hela bilden men det får duga med dessa haha! båda var kalasiga i kropp och knopp, awesome babe.

 
 

LÖRDAGENS OUTIE


såhär såg jag ut på michaelas & jimmys inflyttningsfest. hann inte ta någon bra bild bakifrån på den snygga ryggen på toppen. den är v-ringad och transparent som en lång slöja men med lite siden också. älskar den!
köpte den i tallinn på vero moda och även byxorna kommer från tallinn fast från zara :) till detta hade jag mina nya high heels.




INFLYTTNINGSFEST


här är några få bilder från instagram.
de andra får komma imorgon!

glöm inte att följa mig på instagram om ni vill se mig uppdatera oftare :)

@ sariisen


VA VA VOOM


hej alla! känns som att jag skriver förlåt hela tiden för att jag är dålig på att uppdatera .. adam säger jämt till mig att sluta säga förlåt för allt så SÅ, FÖRLÅT! nu har jag sagt mitt sista förlåt här på bloggen och sen får det komma inlägg efter vad jag vill och har tid med :) nå, vad har jag missat att berätta för er? en jäkla massa kan jag ju säga redan nu haha.

men skolan går bra, mycket plugg bara och det tar lite tid att sätta sig in i studietekniken. förra helgen var jag i Tallinn på en 3dagarspersonalfest med maxi, typ världens bästa resa ever! vi hade så sjukt kul, 66 pers från maxi som hade ett fullspäckat schema både dag & natt haha. bilder från den helgen kommer, dock inte ikväll! denna helgen hade michaela och jimmy inflyttningsfest så vi var 16 pers där och hade det galet bra. hihi, slutar alltid i kaos när jag och michaela har hemmafester ;) anyway, adam och jag gick hela vägen hem till frennarp sedan. sen somnade vi stenhårt! lägger upp bilder från festen ikväll :)

ni får självklart fråga något om ni vill det, har lite bloggtorka för tillfället :) PUSSS


VIKTOR&ROLF FLOWERBOMB



I LOVE SHOES


välkomna till skohyllan :)


RSS 2.0