PARADISO


Har varit en lugn dag för min del i trädgården. Härligt att äntligen kunna sola som jag inte gjort på flera veckor! Sen framåt eftermiddagen mamma, pappa och jag ut till Paradiso som ligger i Tylösand för att äta. Gott var det och även mysigt med den fina utsikten. Nu ska jag lägga mig för att orka plugga imorgon. Har en del att ta igen efter helgen om man säger så haha =) 

LOVE / S







RESTAURANGPROBLEM


Igår skulle jag ut och äta med Malin & Carro i Tylösand och vi skulle även spela minigolf. Under dagen ringer både Arbana och Olivia mig och frågar vad jag ska göra så jag sa att de kunde hänga med :) Arbana hämtade upp mig strax efter halv 7 och då ösregnade det när vi kom fram. Vi bestämde gemensamt att vi skulle strunta i golfen och äta direkt så vi kollar först menyn på Punch. Det visade sig vara 30 minuter väntetid på borden och vi orkade inte vänta så länge. DET SKULLE VI HA GJORT.. för vi satte oss på Carlos och upptäckte att vi inte alls trivdes och då var kön hur lång som helst på Punch . . Så vi stack in till stan istället och efter mycket letande hamnade vi på Verona. Maten var jättegod & välbehövd efter allt letande haha. Efter att vi käkat stack vi hem till mig & förfestade lite. Runt 12 åkte vi in till stan och var lite överallt. Malin och jag var de enda som var kvar till stängning och då satt vi utanför Corner. Sen träffade vi på några helstörda turister som gjorde att vår hemgång blev aningen sen. Julia körde oss båda hem och återigen var jag hemma halv 5. Känner att jag måste ta igen min sömn i natt alltså!





IF WE EVER





JAG VILL BARA GÖRA DET IGEN


HEJ ALLIHOP! Fyfasen vad jag är dålig på att uppdatera när det händer mycket omkring mig, det är ju då uppdateringen borde vara i fas med allt man gör !? Hur som helst så hade Emelie & Andreas fest hos dem och det var den bästa festen på länge! Vi var blandat tjejer & killar på 12-14 pers som sedan stack vidare till Club Moskva. Vi dansade tills vi knappt kunde andas mer och jag hade lätt kunnat dansa i 2 timmar till utan problem :D Älskar att gå ut ett tjejgäng som bara äger allt, då får man sjukt mycket uppmärksamhet haha. Sara, Emelie och jag mötte en random göteborgare utanför Mårtensson sen och det slutade med att jag satt utanför Mc Donald's och lyssnade på hans kärleksproblem i 40 minuter. Tyckte så synd om honom! Sen hann jag hälsa snabbt på Andres och sen stack jag hem med taxi. Jag var inte hemma förrän halv 5 heller. Woopsi daisy :)  

Sen kom arbetarna klockan 8 imorse så sedan dess har jag inte kunnat sova. 3 timmars sömn och ikväll blir det en massa roliga saker som händer igen hihi. Det blir äventyrsgolf på Punch och sen mat på Carlos. Vi får se hur kvällen utvecklar sig :) Bilder får fasen komma imorgon för jag orkar inte just nu. Kanske inte har tid imorgon heller, vem vet? Ha en jättebra lördagskväll!

damn it, i just wanna do it all over again


STRIPES


Kände för att köra på randigt idag. Passade ganska bra till mina slitna ljusa shorts :) Var inne och åt med Michaela i stan. Vi gick även i en massa affärer och jag hittade två superfina tröjor som följde med mig hem! Nu ska jag städa undan alla kläder som ligger huller om buller i mitt rum & efter det ska jag hitta kläder inför kvällen. Det blir fest hos Emelie & Andreas, yaay! 


ANOTHER LEVEL


Har precis varit en sväng i Grötvik med pappa. Nu ska jag in till körskolan och plugga! Känns som att det kommer bli mer gjort där än här hemma. Har egentligen ingen lust med någonting, vill bara iväg. Fick precis ett litet raseriutbrott här hemma, gud människa börja använd hjärnan. Ska inte betynga er med mina tankar mer för då stör jag mig ännu mer på skiten. :) LOVE U



UNDERBARA APPLIKATION






STOCKHOLM





Det var helt underbart att inte ha någon täckning på mobilen dessa dagarna. Så kan man få vara ifred lite haha. Inget illa menat men det är så skönt att bara få bort all elektronik och bara vara i nuet. I kinda needed that. Har träffat Cilla, Valeria, Daniel och Victor, vilket har varit hur bra som helst! Tack för att ni bara finns :) Det enda som följde med mig hem var Dust-it och en sminkväska från Makeup-store. Lika bra att spara storshoppingen till London! Vet inte riktigt om jag orkar skriva mer om vad jag gjort. Har ätit thaimat, blivit bjuden på hemlagad mat, gått på stan och svettats ihjäl och kollat en massa filmer :)

- Sara, du vet de bussarna vi åker med? De som har sektioner för att de är så långa?
- Aa vad är det med dem?
- Vet du vad dom kallas?
- Nja, alltså jag har hört det förut men vill inte gissa. Det är väl något djur som har såna segment. Typ mask?
- Hahaha, en maskbuss alltså?
- Kanske, jag vet inte men något djur är det.
- DRAGSPELSBUSS kallas det, Sara.



TELL THE WORLD THAT I'M COMING HOME


Oh my lord vad trött jag är. Har åkt tåg sedan 7 imorse. Mamma hämtade mig på stationen och vi käkade ute innan vi stack hem så jag var hemma runt 2. Ska iväg med min fabror och övningsköra snart så skriver mer om resan sen. :) PUSS PÅ ER.





MISS INDEPENDENT


GOOD EVENING. Träffade Adam en liten sväng ikväll. Vi pratade och det kändes bra att reda ut all kaos. Nu har jag kollat klart på Mordkommissionen med mamma & papps samtidigt som vi åt blåbärspaj med vaniljsås :) Det går åt helvete med packningen för jag kan aldrig bestämma vad jag ska ha med mig. GOD DAMN IT. Dessutom använder jag ju typ allting imorgon bitti... Lite kläder har jag allt lagt fram som ska ner i väskan men det är också allt jag gjort ikväll haha. Bjuder på två bilder från i fredags här under. Himla fint tuggummit sticker ut på första bilden btw ;) Nu ska jag sova för annars lär jag missa tåget imorgon hih.

Ha det toppen här i Halmstad. Uppdaterar kanske någon gång i Sthlm, vi får väl se. :) LOVE / SARIIHS





MÖHIPPA AT WILD WEST STEAKHOUSE


Här kommer lite bilder från i fredags. Evelina var ju bara för snygg i sin outfit alltså ;)
Tusen tack för en underbar kväll allihop. Hoppas att någon på Maxi gifter sig snart så gör vi om det haha!




BAD UPDATE, SORRY


Har varit lite off för att jag inte har haft lust att skriva. Och det har hänt en massa kul i helgen med! I fredags var det möhippa för Evelina och vi käkade på Wild West Steakhouse. Sen var vi ute på stan & även det var lyckat :) Igår var det reunion-fest med vår älskade klass spm06. Vi var hemma hos Carro där vi beställde 4 familjepizzor och lekte lekar. Gud vad jag har saknat vår klass! Imorgon drar jag till Stockholm men jag slänger nog in lite bilder från helgen ikväll. Ha en bra kväll!

LOVE SARA


Helen, Emma, Sara (B2) och jag (B1) på Wild West


I WANNA JUST KISS YOU NOW





FROM THE BOTTOM OF MY BROKEN HEART


Det finns väl inte mycket mer att säga än att det gör ont. Åt inte på hela dagen igår, sov ingenting på hela natten. I'm about to get fucked up. Men jag är ganska arg också, för allt sist var definitivt inte mitt fel. Och det står jag fast vid. Dubbelmoral är det värsta jag vet och varje mynt har två sidor. Du har verkligen alltid funnits där för mig men när jag är så instabil själv så kan jag inte vara mitt bästa jag mot dig. Och det ska inte du behöva stå ut med.. So i guess that the show goes on .. :(


LITTLE BAD GIRL




CAN'T MAKE YOU LOVE ME


Hej allihop! Förlåt för dålig uppdatering men jag spenderade min dag med Malin igår. Vi var uppe tidigt & tränade och efter det handlade vi lite småsaker för att göra våra egna baguetter. Sedan åkte vi hem till mig och duschade av oss & fixade baguetterna. Och sedan bar det av till Grötvik där vi satt och hade det hur bra som helst precis nere vid vattnet! :)
Efter det åkte vi till Maxi och handlade kvällsmat som vi åt samtidigt som Michaela kom hem till mig. Vi bytte om
och stack till Östra Stranden och spelade minigolf. JAG VANN! :D Efter golfen stack vi till Max och drack
milkshake eftersom Glassbaren hade stängt haha. Vi kom typ 1 minut för sent haha.

Ligger hemma & är störtförkyld idag, Buuuh. :(





RAIN OVER ME





BOOM






YESTERDAY'S DRESSCODE AT CLUB MONDAY





YOU KNOW IT'S JUST A LITTLE TOO LATE






THEN YOU GO AND CUT ME DOWN


Galet härligt träningspass med Malin idag ♥ Har verkligen tagit ut mig fullständigt men är ändå pigg mentalt. Vi powerwalkade som uppvärmning, tränade armar/mage/rygg på gymmet och sen gick vi upp och cyklade i intervaller på cyklarna. Malin var så gullig och körde mig hela vägen hem, tack hjärtat! Hade varit hemskt att hoppa på bussen så blött som mitt linne var på ryggen haha :) Åt precis grillat med mamma & pappa, och om en stund ska vi kolla Mordkommissionen. MYS PÅ FAMILJEN



Bild från min 20-årsdag. Jag vill ha tillbaka mitt långa hår! (Dock inte färgen)


YESTERDAY WAS INSANE


Vi förfestade hemma hos Emelie och sen stack vi till Club Monday. Sjukaste ever med så mycket folk att till och med utegården var typ överfull. Musiken var bra men det går inte att dansa till House i 5 timmar tyvärr. Vi stack hem runt halv 3 och jag har sovit till 12 idag haha. SUUUPERSKÖNT! Fick dock världens ångest när jag vaknade och såg hur fint väder det var. Mamma och jag åkte ner till Grötvik och solade någon halvtimme innan det blev skitväder. Ska snart byta om till träningskläder och sminka ögonfransarna för sen ska jag träna med Malin. Kommer köra tills jag svettas ihjäl för jag är så taggad :) HA DET BÄST! / Sariis





GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN BABY


Det är för jävligt rent ut sagt att du inte är i Sverige så att man kan fira dig på Club M ikväll.
Men det tar vi när du kommer hem! Ett stooooort grattis på din dag honey. I love you bubbinubb






BLACK AND RED


Kör på röda läppar, platt hår, svart klänning och höga skor ikväll. NAAJS.




WE LOVE MONDAYS


Mja. Denna måndagen har jag haft noll lust med allt som har med fest och göra. Men nyss ringde Emelie & peppade mig så ska dra dit med ett härligt gäng :) Blir förfest hemma hos Emelie och jag håller på att välja kläder här hemma. SUCK PUST STÖN, i hate it. Tänk om man hade en robot. Det ska jag uppfinna, en robot. Som fixade en och valde kläder åt en, fy fasen vad enkel vardagen hade blivit då. Men nu har jag ju ingen robot så jag sätta fart! Ha en fin kväll allihop, så ses vi kanske i Tylösand ;)




IF I ONLY COULD


Nå. Helgen var det ja! Vi kan lika gärna börja från torsdagen eftersom det var då allt ståhej började, jag tog helg lite för tidigt. Inte konstigt eftersom jag har semester. Då kan det ju lika gärna vara helg hela tiden :) 

TORSDAG: Jennifer, Olivia och jag förfestade hemma hos mig och vi hade hur kul som helst. Runt halv 11 stack vi till Leffe's där vi stod på gästlistan & därför kom in gratis ;) Kvällen var oändligt lång men slutade aldrig att vara rolig. Pierre skulle skjutsa oss hem när det roliga var slut men det slutade med att vi fick följa med dem in till stan för att käka innan vi fick komma hem till sängen. Fy fasen vad jag hade ont i fötterna när vi gick i stan. Jag gjorde enligt Pierre en KISSE-WALK genom stan. HAHA!

FREDAG: Jag tog mig upp relativt tidigt fastän jag var helt seg från vårt festande. Klockan 1 mötte jag upp söta Lisa för en lunch på Hello :) Det blev en sallad för min del och då var inte min mage glad, bakismat i all ära fastän salladen var god liksom?! Framåt eftermiddagen mötte jag upp Malin och vi stack bort till gymmet för ett lagom hårt pass.. det kändes härligt men ett tag trodde jag att jag skulle gå i golvet hahah. Kvällen spenderades sedan med Malin & Maria hemma i min soffa, myyysigt :)

LÖRDAG: Ja vad gjorde jag igår, höll jag på att säga. Glömsk Sara.. Var hemma ett tag och sen skulle jag övningsköra med mamma innan jag skulle iväg. Det uppstod lite problem så jag knappt kom iväg.. hooost! :$ Efter mycket om och men körde jag bort till Östra Stranden för att spela minigolf med Michaela, Adam och Jimmy. Alla var faktiskt ganska dåliga men jag tog priset som SÄMST! :} När vi spelat klart tog vi bilarna in till stan och käkade på Harry's. Fyfasen vad gott det var med mat i magen. Vi satt även och diskuterade om vi skulle gå på bio eller inte, och jo det slutade med att vi gick på Bad Teacher. Den var faktiskt (trots killarnas pikar) en jätterolig film ;) Ja kvällen slutade med att jag somnade som en stock hos älskling.

SÖNDAG: Var och lunchade på Ringenäs Golfklubb med mamma & pappa idag. MYSIGT! Rekommenderar verkligen deras mat eftersom hamburgaren jag åt var lika god som restaurangernas i stan och endast kostade 69 kr. Mamma & pappa åt fisk med dillpotatismos som även det var gott! Men det är ju en smaksak vad man vill ha i magen när man käkar ute. Husmanskost eller snabbmat eller lyx hihi. Nog om min helg nu! Det är dags att somna till en film hade jag tänkt :) SOV GOTT GULLEPLUTTAR!

LOVE / SARA




I wanna go back and do things different, Because then i would be satisfied with who I am


WHERE PEOPLE MEET PEOPLE


Gud vilken bra kväll det var! Och mycket hann vi med. Gör ett nytt inlägg där jag skriver mer i detalj om hela helgen :)




GOOD MORNING


Haha, kom precis hem från baby efter att ha vaknat alldeles för sent. Och här har ni en bild på mig när jag dricker min älskade O'boy :) Ska iväg med mamma och pappa för att käka lunch på Ringenäs Golfklubb nu! Skulle ha träffat Antonia men det blev tyvärr inte av. Jag uppdaterar mer om helgen med både text och bilder när jag kommer hem igen! PUSS OCH KRAM PÅ ER 



I DO LOVE MY HAIR


Ja mitt hår tar olika skepnader var och varannan månad känns det som. Och jag har sån beslutsångest varje gång eftersom jag trivs i det mesta. Det som är dumt är att jag trivs i max 2 månader och sen vill jag ha något nytt igen. Yes people, jag är en periodare.. Jag trivs verkligen bra i mitt hår nu, det enda som är dumt är att färgen ser fuckad ut i min digitalkamera och då stör jag mig på det haha! Men jag vet att kameran inte riktigt gör rättvisa, så jag får allt hålla mig blond ett bra tag till ;)


Trivdes något grymt bra i mitt långa blonda hår, ända tills det blev vinter och utväxten blev på tok för jobbig

Då blev jag istället brunett med små ljusa slingor kvar. Jag älskar det mörka såhär i efterhand!

Jag fick ett flipp och klippte av 15 cm och blev blond, herrejävlar vilken förändring!

And here I am today, glad att mitt hår har vuxit ut lite och att man kan göra mer med det :) Vill dock ha längre!

VAD TYCKER NI ATT JAG PASSAR BÄST I? :)


LEFFE'S 14 JULI






SKÖNASTE LÅTEN MED MINA FAVORITER






GUARDIAN ANGEL


GODMORGON! Inget fint väder idag, regnet bara öser ner i backen och ska tydligen göra det tills ikväll. Håller på och städar min garderob och mina lådor. Helvete med kläder jag har! Och det är väl typ första gången jag inser det & måste rensa för att allt ska få plats haa. Ska göra det snyggt med och det är inte det lättaste. Bilder kommer när jag är någorlunda nöjd ;)

Tänkte bara uppdatera om att i måndags hade jag en jättemysig kväll med Marie och Emelie! Vi var på Willys och handlade för att sedan göra en 3-rätters middag hemma hos Marie. På tisdagen var jag i stan med Maria & vi shoppade lite smått hihih. :D Efter några timmar kom Michaela och vi käkade på Donken innan jag stack bort till Adam. Vi skulle kolla film men jag somnade för jag var så jävla trött, buuuhu. Och igår var värsta slappedagen med Michaela. Vi gick bort till Tempo för att handla godis och sen intog vi chillmood i min säng! Det blev en halv film och lite top model. På kvällen åkte vi till Actic för ett träningspass med Malin, och gud vad skönt det var! Vi hade nästan gymmet för oss själva och därför höjde vi musiken till max haha ;)





I DON'T KNOW YOU ANYMORE


Blir en snabb update innan Michaela kommer för en mysdag. Ska äta thaimat (skulle gjort det innan hon kom men vår walk-in closet tog 2 år att rensa haha) sååå hoppas hon inte blir allt för arg på mig för att hon hålla mig sällskap vid maten. Sen ska vi kila bort till Tempo för att köpa något gottigt & sen bara lägga oss i min säng och kolla film. Äkta mysdag alá sara&mickanstyle







To me you're one of my priorities, but for you I'm only an option. FUCK THAT




FÖRSTA SEMESTERDAGEN


Ska dra mig ner till Grötvik en sväng nu med mamma och pappa. Pappa ska segla med sin nya båt, men mamma och jag stannar på land för en mysig fika i solen. Senare ikväll blir det att laga tre-rätters middag med Marie & Emelie. I LOVE SUMMER




MICHAELAS B-DAY ON MY IPHONE






BITCHES LIKE YOU


Här kommer en bild på en av mina senaste klänningar, kan ju även säga att den är 1000 gånger snyggare i verkligheten and i love it :) Italienska kläder är fasen de snyggaste som finns. Snart ska jag bege mig till jobbet, blir en cykeltur idag igen. PUSS!



"If this is all there is then this is all there can be. 'Cause I don't see no road that leads to you and me.
And the path you take might be your own but tonight you walk on streets of gold."


LET ME INTRODUCE YOU TO MY PARTYPEOPLE


MUMMA vad gott det är med smörgåstårta! Blev bjuden över till Michaela på kalas med hennes släkt och Jimmy och de bjöd på smörgåstårta och sen efterrätt på det. Nu har jag precis kollat på ett avsnitt av Mordkommissionen med mamma & pappa så jag är nöjd som bara den. :) Var iväg en sväng med mamma innan idag och köpte två helt uunderbara italienska klänningar! Nu ska jag inte köpa ett enda plagg, på ett tag iallafall haha. Borde nog gå med i en "shopaholic-klubb" om det nu fanns en sådan. Ska rensa ut min garderob imorgon, antingen före eller efter jobbet. Jobbar länge imorgon men ser faktiskt fram emot det! :D



Rolig skrattig fnissig bild från när Michaela, Olivia och jag var ute på Leffe's förra veckan





MICHAELAS B-DAY PART 1





Igår var jag med Michaela i stort sätt hela dygnet. På dagen hjälpte jag henne att göra pasta/kycklingsalladen som hon skulle bjuda på, och sen på kvällen blev det fest! Vi hade jättekul & det var mysigt att sitta där på hennes altan hela kvällen. Sedan stack vi vidare till Tylösand och Leffe's där kvällen fortsatte att bli hur lyckad som helst :) Vi stannade tills de stängde och vi fick skjuts av Michaelas kusin Pierre hem hiih. Här har ni lite bilder från kvällen från min digitalkamera. Finns ännu fler på min systemkamera som jag ska lägga upp sen! Har bara inte haft tid, för jag kom preciiis hem från en shoppingrunda med mamma och jag ska vidare in till Michaela nu för att fira henne med släkten & Jimmy :) ♥ Lär uppdatera med 10000 inlägg ikväll haha!


I LOVE SHOES


Dessa skönheterna fick följa med mig hem när jag var i stan med Michaela häromdagen. Älskar båda två och de kommer bli mina favoriter i sommar! De beiga går utmärkt att ha en vanlig dag på stan samtidigt som de är superfina till fest. Och de svarta, behöver jag säga att de är världens hetaste festskor? De kommer från Bianco och kostar 550 :- respektive 300 :- 





GRATTIS ÄLSKLING




Har kollat igenom en massa bilder på oss och börjat ladda upp här på bloggen, men jag hinner inte göra det idag för det finns ju så jäkla många som ger minnen! Så imorgon kommer de upp, nostalgi eller vad. Nu ska jag in till mitt födelsedagsbarn & fira henne! Innan gjorde vi pastasallad inför kvällen & snart kommer alla. Sen blir det Leffe's. i love you more than words can say




LET'S START OVER


Tog bort inlägget jag skrev innan, behövde som sagt bara avreagera mig lite :) Kommer inte lägga energi på all idioti runt mig längre, utan idag är jag officiellt fri från det. Känns skönt! Igår var jag på stan och hittade en jättefin present till bästis som fyller år imorgon, hoppas hon tycker om den :) ♥ Sen träffade jag Emelie & Marie för att gå på bio. Vi såg Super 8, den var tuff och jättebra! Enda minuset var att vi frös ihjäl i salongen typ haha. Marie & jag satt där i kjol och skakade he-he. Annars har mina dagar bestått av restaurang med Adam, lunch och glassätande med Cive, teoriplugg, en massa grubblande och tänkande.

Snart ska jag cykla in till stan med michaela för att sedan ta mig vidare till en stängning på maxi :)  




GOD MORGON VÄRLDEN


Åh vad hungrig jag är! Måste ner och sätta mig på altanen med mamma så fort jag uppdaterat här :) Igår firade vi Caroline & det bjöds på både mat och dricka. Mysigt! I torsdags var Michaela, Olivia & jag på Leffe's, det blev en stört lyckad kväll haha! Skrattar högt för mig själv bara av tanken på allt som hände.. Bilder från dessa kvällarna kommer nog senare :) LOVE / Sariis



bjuder på en bild av en miniliten sara. här var jag bara 16 haha. helsjukt!


WINDSURFING SM '11




Detta är några av bilderna jag tog från stranden igår. :) Är sjukt nöjd med dem!



VÄRLDENS BÄSTA SHOPPING






Är så sjukt nöjd med mina kläder från Gbg! Finns inte ett enda plagg jag ångrar att jag köpte :)



RSS 2.0