heart of ice


OOOKEJ. Jag är dunderförkyld! Och då menar jag inte lite hes, utan verkligen ynklig och ögonen rinner. Att det alltid ska vara något fel på just mig? Kan det inte vara någon annan som drabbas av alla sjukdomar, eller måste alla baciller bara älska mig? =( Därför ska jag lägga mig snart, känner inte riktigt för att sitta här och snörvla hahah. Måste bara se vad som hände i kvällens idolavsnitt som kommer strax :) Michaela & Jimmy var här innan och kollade på det med mig.

Innan jag började jobba idag stack jag in till stan med min Maria. Vi käkade och hittade lite småsaker i affärerna. OCH två par skor som vi bara ÄLSKADE! Så imorgon ska vi in och köpa ett varsitt par kl 10 .. vi fick egentligen inte lägga undan dem men eftersom vi sa att vi bara SKA HA DOM så fick vi det! Observera att jag inte snackar om att vi köper likadana skor haha ;) Imon blir det Gekås med Arbana och Maria, så jag känner att dagens bilder lika gärna kan vänta tills imorgon. Ni får ha det så bra, uppdaterar efter Gekås eller något om trippen inte har tagit kål på mig helt :) puss!

Du sålde mitt hjärta, på realisation
Och du sålde min stolthet, på närmaste auktion
Du sålde min värdighet och min innersta hemlighet
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks

Jag lämnar dig här
Jag måste gå nu
Ja, jag lämnar dig här
För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du




i don't want your photograph


Det blev en himla bra dag trots att min hals inte håller måttet på friskhetsskalan. Det finns 5 anledningar till att den blev så bra: jag fick gå hem tidigare från jobbet, maria, arbana, pappa och Beckis. hihi. Först när mamma körde mig till jobbet mötte jag Andrea & jag blev förvånad över att vi båda skulle börja klockan 10 en tisdag när det är som lugnast på hela veckan. Vi upptäckte ganska snabbt att jag hade hennes tid på schemat men att det stod på hennes där hemma att hon skulle jobba, mycket märkligt.. Carina kunde ju inte säga åt någon av oss att gå hem, jag erbjöd mig att städa kassorna istället för att låta Andrea göra det för hon ville verkligen jobba idag. Jag fick helt enkelt gå hem när jag ville & tur var väl det, för vilket SLIT det var att städa kassorna! Att krypa in under rullbanden med en dammsugare var ju då inte det fräschaste jag gjort i mitt liv haha. Tog bussen till stan kl 3 och mötte upp Maria & Arbana. :) De följde med mig så jag kunde käka, hade ingen lunch och missade därför min lunchdejt med mejerimästaren. OOOPSI? =( sen gick vi runt lite, 
sen stack jag hem. Har kollat på idol med pappa & Beckis, mysigt! Alice är riktigt riktigt grym btw, en av mina favoriter.

Har även tagit mig tid att lägga upp bilder på Facebook och skrivit lite i min kalender :) Nu ska jag skriva en lapp till chefen om vad som gjorts idag och inte, hann inte göra det idag på jobbet. Sen blir det bums i säng. Bloggdesignen
får jag ta en annan dag. Kommer behöva gå upp supertidigt imorgon eftersom jag börjar halv 9 och har en lista med grejer att göra innan. Först in i duschen och sen göra min sallad jag ska ha till lunch, och min buss går redan halv 8
till jobbet. buhuhu ingen sovmorgon för mig inte! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi imorgon =) puss på er



jag älskar dig min lilla hårboll


our love will never scar


Ska snart bege mig till jobbet för att spendera 9 timmar där. Efter jobbet ska jag handla lite grönsaker & fetaost till min goda sallad + Bafucin till min elaka hals :) Om jag inte är helt slut när jag kommer hem ikväll blir det att lägga upp alla bilder från Cypern på FB och göra om lite här på bloggen. Får se hur det blir med det senare. Ha en fin dag allihop!

Jason Derulo - Together we'll sing




Blowing me kisses






maxi maxi maxi maxi


Första dagen på jobbet efter resan, och jag har fått en lärling höll jag på att säga haha! En jättegullig tjej som heter Annie lär jag upp och hon ska jobba i kassan och därför gå med mig hela veckan. Slutade halv 9 och har svinont i halsen =( Pallar verkligen inte bli sjuk, för det är jag hela hela hela tiden.. Ska gå och lägga mig nu, död åt min hals.





club nasa @ moon





nämen där är ju jag & michaela haha. smygbilder han tar alltså. han killen där bak i vitt följde efter mig ut när vi skulle gå och sa "aså du förlåt om jag frågar nu. men jag har fått en sån känsla i min mage varje gång jag har sett dig, så jag bara måste få veta vad du heter". självklart räckte det ju inte att säga sara utan han och hans rödtröjade kompis skulle med oss till mc donalds haha. dock blev det inte någon mat utan istället att jag och jesper stod vid utgången och såg en kille bli misshandlad precis jämte oss. skitkul! hade en jättetrevlig kväll med bla. michaela, maria & arbana. love.


parfym-chock



Köpte med mig två parfymer på taxfree, och sen hittade jag världens godaste parfym på flygplatsen i Larnaca. Snacka om att det var den finaste flygplatsen jag varit på eller. De hade tusen gånger mer än Sturup, Kastrup och Landvetter ihop. haha okej, lite överdrivet men sjukt fint var det där. Köpte aldrig parfymen eftersom det kändes lite onödigt att komma hem med 3 parfymer när jag har över 10 st olika hemma. Får använda upp dem och sen köpa denna, eller iallafall använda upp en haha ;) Hittade en liten udda parfymbutik i stan som har den. Lucky me! Den var fasen svår att få tag i.


hej tråkiga trista sverige!


Jappjapp, nu har vi "äntligen" kommit hem efter 11,5 timmars resande. Vi lämnade hotellet kl 6 igår svensk tid, och kom inte hem förrän kl halv 6 imorse. Planet var försenat eftersom det varit på Mallorca tidigare under kvällen ^^, Sen när vi skulle köra hem var det först ösregn och sen kom dimman .. Det var så illa att vi inte ens kunde se de vita vägstrecken precis framför oss. Så vissa stunder var det 45 km/h på motorvägen som gällde ;) Nu kan jag äntligen skriva Å, Ä och Ö. Känns dock sjukt skumt och jag råkar hela tiden skriva O & A istället haha :p Nu har jag precis duschat, mitt hår är helt sabbat av allt saltvatten. YIPPIE. 

Just nu för jag över 590 bilder från min systemkamera med ojojoj. Det kommer bli ett fint litet album på FB sen så håll utkik! Nu ska jag fortsätta packa upp. Shoppade på tok för mycket, både på taxfreen och nere i Cypern.. puss på er :)


last night out


and tomorrow we're going home! fast flyget gar inte forran 22.26 sa vi har hela dagen pa oss att slappa vid poolen. yummie.. vill dock inte hem till trakiga sverige, it sucks. pratade med pappa innan, han satte sin iPhone vid Beckis sa att jag kunde ropa pa henne. hon kollade genast ut genom fonstret & sparrade upp ogonen, tyvarr kom jag inte gaende dar pa gatan som jag brukar gumman haha.

idag lag vi pa stranden hela dagen, flamingo beach. and guess what? jag har akt parasailing och darmed befunnit mig 300 meter over vattenytan, fatta coolt det var eller :) nu ska jag upp & spela skip-bo med mamma pa balkongen och sen packa lite. och bara sa ni vet ar det 28 grader har nere just nu & klockan ar 23.00 hihi :)

puss & karlek

/ Sariis

uppmarksamhet i form av vatten och bollar


igar eller i forrgar skvatte en kille vatten pa mig och ba "DET VAR INTE JAG", nahee? vem skulle det annars vara om inte han liksom eftersom att han sedan pratar med mig om alla konstiga saker i 40 mins. sen idag var det nagra killar som kastar en boll for att jag ska kasta tillbaka. nej sma pojkar, jag ar ingen hund haha. gaaah har haft en askul kvall ute pa stan, blev nagon drink for mkt men kan fortfarande stava finemang hihu.

lider fortfarande av denna bildbrist pa bloggen. tycker synd om er som far lasa ngt sahar trakigt utan pics! :):) imorgon blir det stranden fran halv 10 till 4 och sen poolen till 6-7, fett nice!

saknar alla vanner, familj & beckis dar hemma. puss pa er <3


och dig funderar jag seriost pa att blockera fran varenda community eller nagot. fucking copycat :')


har 7 minuter pa mig haha


det ar ratt skoj och stressande med dessa datorerna som man stoppar pengar i haha. sitter och glor tiden hela tiden. idag var vi pa annu en strand, grecko beach eller hur det nu stavas. sjuukt harligt & snart ska vi ga pa restaurang och ner i stan. ni far ha det toppen sa lange, for det har jag & mamma! hihi. puuusss!


chilluppdatering fran fig tree bay


heey allihop! sitter har pa hotellet, har det hur skont som helst. kom precis fran protaras, har varit & atit pa en jattefin restaurang med mamma. sen tog vi taxi till hotellet igen! nu ska vi satta oss pa balkongen med varsin drink och bara ta det lugnt. fatta myyyys! har solat sedan 10 imorse, mitt ansikte har brants aningen haha. men benen ar superbruna som vanligt. kopt en skitfin bikini har nere med (jag vet att jag har for manga i vaskan redan). ni kan jattegarna kommentera min blogg har nere om ni vill ha kontakt, tankte logga in imorgon igen tack vare cpfacebook som inte fattar ett skit. for att komma in var jag tvungen att verifiera bilder pa mina kompisar for att detta var en okand plats jag har loggat in pa. facebook ar sakert bara sa javla avundsjukt pa vart jag ar just nu :) hoppas ni har det finemang, imorgon ar det dags att besoka tredje stranden! ps. idag klappade jag en jattegullig asna haha. DONKEY for er som inte ser vad det star. hahaha. ciao & pa aterseende. En massa karlek fran er Sara <3


ready to rumble





• duscha 
• raka benen
• packa färdigt
• käka fruukost
• lägga över låtar

then i'm ready to go.


Be on you


ursäkta vinkeln på bilden :')




Break my bank






i'm packing my bags




fucking mess.


för du är som jag när du dansar



Ouff, segt att gå upp tidigt idag eftersom jag slutade 22.30 igår! Har duschat & klätt på mig för att strax ta bussen
till jobbet :) Näst sista dagen, can you believe it? Åt skogen att jag inte hinner träffa typ någon innan jag åker. Leka med Michaela ikväll efter jobbet + umgås med familjen. Jobbar imorgon med och jag har inte ens hunnit packa, hur ska detta gå till? ;o Michaela får hjälpa mig ikväll hihi.

" Det känns som att gå och möta lillsyrran " / Jimmy

haha, känns skönt att ha en bror och en syster som har koll på en. (michaela & jimmy) ♥
dock vore det ju lite incest på dom 2 om de är syskon de med he-he.



wedding planner


Hittade precis en blus i mammas garderob som jag kan ha när vi serverar på bröllopet. great!
En osminkad sara med, passa på att titta haha. Nu drar jag till jobbet, ciao!





don't get stuck in the halo





har tränat & nu ska jag städa hela mitt rum.
sen skriva lista på vad som ska ner i resväskan
och till sist dra mig ut i det hemska vädret & jobba!

.•  Tiësto ft. Nelly Furtado - Who wants to be alone  •.



i realize it was only just a dream


Good morning my friends :) Satte klockan på 9 för att inte sova bort hela dagen, smart drag det där sara. Det är riktigt skitväder så jag kommer inte sätta fötterna utanför dörren förrän jag ska ta mig till jobbet, vilket inte är förrän kl 16.30. Igår var en RIKTIGT BRA DAG på jobbet, fråga mig inte varför men alla var typ überpigga & glada. (eller så var det bara jag och V.) haha. Jobbade ändå halv 9 till halv 6 och när jag kom hem hade jag fortfarande krafter kvar minsann!

När jag kom hem skulle mamma & jag färga ögonfransarna men hon bangade ur, fegis! =( Har aldrig gjort det i hela mitt liv, men tänkte att det är lika bra att prova eftersom vi åker utomlands på fredag. Mamma var livrädd att jag skulle råka bli blind eller något eftersom det är väteperoxid i det man blandar .. Ändå var det hon som knäckte sig hela tiden så att jag inte kunde sitta still och lapparna under ögonen trillade av :b Det gick bra till slut och resultatet blev svarta fransar! Kan självklart inte jämföras med mascara, men det är ändå uppfräschande på något himla vänster :)


fantastic 4 ♥


fett söta haha.







haha snacka om att Beckis fick damp. blev arg och livrädd för hunden, ändå skulle hon vara nyfiken.



hos v.





vi gjorde egen pizza, käkade marängswiss, kollade på ensam mamma söker och gosade med hennes kattunge.
höll på att knäcka mig när jag såg att min 23åriga granne var med i ensam mamma söker hahaha. han åkte då
tyvärr ut, hade varit sjukt kul att följa! tack för en supermysig kväll gumman.


sommartestet


Har du druckit tills du spytt? Faktiskt inte
Sårat någon? det verkar så
Förlorat en vän? jag antar det
Träffat nya människor? jappjapp!
Kysst en främling? jaa.
Tagit droger? nej
Haft en sommarflört? vet inte vad man ska kalla de
Gråtit? haha för mycket!
Skrattat tills du kissat på dig? haha noo.
Tältat? nix
Varit vaken en hel natt? naj bara till 5
Solat? ohyes :)
Badat? alanya ♥
Haft ett förhållande? bra fråga.
Gjort dig riktigt illa? bara trillat & tappat andan i alanya
Gjort några nya percingar/ tatueringar? naj, tänkt på tatuering dock.
Läst en bok? räknas en halv?
Skickat fel sms med flit? sysslar inte med sånt :)
Suttit vid datan en hel natt? naahe.
Näckat? inte med flit..
Solat naken? haha nej?!
Fått utegångsförbud? nix, är myndig B-)
Sagt “jag älskar dig” och menat det? ja.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? nej.
Varit i slagsmål? absolut inte.
Pussat någon utav samma kön? jappjapp.
Sjungit högt på ett berg? störd fråga?
Kysst någon i regnet? nej
Kysst någon i skogen? nej
Kysst någon du inte borde? tydligen.
Tappat rösten? det har jag säkert gjort.
Varit på festival? haha bara rix fm!
Gått upp i vikt? ja
Gått ner i vikt? ja
Bränt dig? lite, på väldigt udda ställen :b
Fått en ful bränna av t ex kläder/smycken? av en ring & fotlänk när vi var i alanya
Varit utomlands? twice!
Gjort ett bra köp? har gjort för många sådana..
Tagit upp kontakten med en gammal vän? kind of.
Haft skadeglädje? always :$
Sovit under bar himmel? hm nix..
Vad kommer du sakna mest? ska jag vara ärlig så inte ett skit.
Har du svarat ärligt på alla frågor? ja :)



time-out





det är vad M sa till mig nyss att jag borde ta. and that's what i'm gonna do.

Nelly - Just a dream ♥




BILDBOMB








miss kissemiss going crazy








taxfree-shopping


                                     


har precis beställt saker tills vi åker nästa fredag. fick 3 exemplar av min älsklingsmascara för 258:- .. nice!
speciellt när de kostar 179:- normalpris för en här hemma. sen älskar jag min body butter som ska med ner. 


gosigos på stranden


Är lite sämst på att lägga upp bilder nuförtiden, har inte orken eller tiden till koppla in kameran haha ;b Kan handla om att jag inte vill lägga in mer skit förrän jag fått ordning på datorn, som fungerar som den ska nu. (än så länge då haha) ganska duktigt av mig att jag fick bort alla virus själv ;) har migrän & vill bara spy just nu. problemet är att jag inte kan.. gaah. skulle verkligen behöva jimmys migräntabletter nu som michaela har glömt att ge mig :O ska gå & lägga mig i mitt mörka rum nu för det är så jag mår snäppet bättre iallafall (: bjuder på en bild från i somras så länge. puss på er allihop! 





a small change is always good





har numera denna färgen på mitt hår, fyllde i utväxten vilket resulterade i en helblond sara typ ;o
Har både jobbat och träffat Zarah idag. äntligen fick hon sin studentprestent. VADÅ försenad ?

För övrigt har jag kollat på Kungarna Av Tylösand och tyckte att det var himla underhållande att
se folk man vet vilka de är ha sex i TV ha ha ha ! It really is pure shit, but also great TV.. right?

FÖRLÅT för kass uppdatering men min dator var superdupernära döden hihi. Har lyckats rädda den.
Och jag kan ju säga att det var lagom mycket skit på den, tack vare att vissa virus är sedan 2002 (!?)
Hade 18 trojaner, och det talar väl för sig självt antar jag & tänker inte säga något om resten haha :b

Imorgon är en lång dag på jobbet & de ska filma något som ska gå på TV. vad tusan säger jag
Livet på Maxi he he he. Har köpt ID-smink förresten, sjukligt bra är detta :) Dyrt var det med.

puss ♥


letting go (dutty love)






so call me you're sugar


igår var en helmysig & helfuckad dag i skåne. vi åkte hemifrån vid 11 och sen när vi väl skulle åka till ikea vid halv
4-tiden blev det kaaaos. eftersom vi kom från ett annat håll än vad vi brukar (inte från E6an) blev det jättekonstigt.
de byggde om motorvägen överallt med så vi knappt kom ut. en o en halv timme senare kom vi iallafall fram haha!
då hade vi besökt både Råå och Allerum på köpet. ska ALDRIG mer lyssna på min cp-gps som visade att Väla låg
mitt i ett bostadsområde i Råå... Framme på ikea var vi helt förvirrade o förvånade över hur stort det var. Eftersom
att vi inte skulle ha några större saker var vi klara redan halv 8.  :) När vi skulle ta vårt pick & pack och åka fick vi
inte köra ut på E6an där heller, så det tog oss en halvtimme att reda ut allt och sen körde mamma som en dåre hela vägen hem på 35 minuter x) Herregud, vilken lång story det blev av denna skåne-tripp (: 



























Miss uttråkad i skaaaune




Trött på att åka brumbrumbil hela dagen.
Being lost is not as great as it seems.
You see, love has made me blind.


spelas flitigt på min iPhone för tillfället, gamla som nya



Kate Perry - E.T
Schwayze - Buzzin'
Eminem - Not Afraid
Taio Cruz - Dynamite
Jordin Sparks - Freeze
Mohombi - Bumpy Ride
Remady - Give Me A Sign
Ne-Yo - Beautiful Monster
Trey Songz - Already Taken
Eminem ft Lil Wayne - No Love
Taio Cruz ft Ke$ha - Dirty Picture
Chris Brown ft Trey Songz - Wait
The Ian Carey Project - Get Shaky
Kid Cudi ft Kanye West - Erase Me
Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck
Swedish House Mafia - One (Your Name)
Usher ft Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love
Kate Perry ft Snoop Dogg - California Gurls
Chris Brown ft Tyga & Kevin McCall - Deuces
Young Money ft Gucci Mane - Steady Mobbin'
Flo Rida ft David Guetta - Club Can't Handle Me




kiss-kiss twin


Nu ska jag strax bege mig till jobbet, hann inte lägga upp någon lista igår kväll eftersom att jag inte var hemma förrän halv 1 och sen skulle sova :) Hade en jättetrevlig kväll hos Veronica med henne, Sara och Filippa. Hon hade varit på ikea & handlat en massa fina saker som vi hjälpte till att packa upp & diska.

Längtar tills jag & Andrea ska servera på ett bröllop den 25e september! Snacka om att det ska bli kul eller?

Ikväll blir det en sara-och-michaela-mys-kväll like in the good old days. Ska bli så mysigt så (: Tänkte köpa lite gott efter jobbet plus någon film om det finns någon bra. Kom gärna med filmtips gott folk, så skriver jag när jag kommer hem (förhoppningsvis har jag tid med spellistan då). Ha en fin dag. ♥ i wanna celebrate and live my life, baby let's go






Dirty picture


sticker hem till v nu & tar det lugnt :) får bli en lugn kväll istället för att festa, kanske var lika bra eftersom jag är så trött efter jobbet? kommer skriva min tracklist här senare, men det har jag inte tid med nu! pusss !


Kate Perry - E.T





You're so hypnotizing
Could you be the devil
Could you be an angel

Your touch magnetizing
Feels like I am floating
Leaves my body glowing

They say be afraid
You're not like the others
Futuristic lover
Different DNA
They don't understand you

You're from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be your victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Your so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

You're from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be your victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

This is transcendental
On another level
Boy, you're my lucky star

I wanna walk on your wave length
And be there when you vibrate
For you I'll risk it all
All

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be your victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Extraterrestrial
Extraterrestrial

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial


funderar på att bli brunett igen (?)


dock inte som färgen på bilden. hatade den hårfärgen ;o
ska ut och springa en runda nu.. sen kommer emelie hit!
hon ska hämta sin kamera & bilderna från Alanya hihi. ♥



someting new, something old





tröja - VILA 300 kr
leggings - MQ - 300 kr
skor - DNA 699 kr


a wasted chance that i've been given


ser man på, jag fick igång datorn alldeles själv (: har inte kunnat vara inne på nätet sedan igår morse eftersom både min & pappas dator vägrade fungera. slutade jobbet halv 6, sen somnade jag framför tv:n när jag & mamma kollade Beck ;b mådde illa av hur trött jag var, har knappt sovit i natt. orkar knappt skriva något nu heller .. mår fortfarande
lika illa så det får bli sängen snart för min del. tråkigt att jag inte träffat min arbana idag, ville så gärna :(

hade en jättemysig dag & kväll igår med några finfinaa personer! mötte upp maria & julia i stan under dagen för att bara ta det lugnt + äta pasta. när michaela & jimmy kom stack vi 3 på bio. såg Bröderna Karlsson för andra gången haha. i love that movie! sen åt jag & mickan på Fridolf's, otroligt gott och vi blev sjuukt mätta :) i love you guys ♥

måste lägga till en kommentar om att det är lite roligt att det är många killar som läser min blogg haha. alla har väl sina anledningar antar jag, men ändå? vilka tjejer som läser har jag inte den blekaste aning om .. förutom mina närmsta då förstås och någon enstaka patetisk stackare. ibland får jag lust att byta namn på bloggen så att folk inte kan läsa den längre förutom de jag vill ska göra det. man måste passa sig för vad man skriver, men inte brukar jag göra det. kunde dock ha skrivit mycket mer skit här än vad jag redan gör :b nu ska jag ta bort lite bilder. sen blir det sängen!

cive & pappa säger apple-dator. sara säger sony vaio. what's it gonna be?



RSS 2.0