älskar mitt humör idag


Ett snabbt inlägg här mitt i storstädningen..
JAG HAR KÖPT EN GRYMT SNYGG KAVAJ!
Har letat & letat.. plötsligt var den där framför mig..
precis som jag har föreställt mig att den ska se ut.

UNDERBART!

hell yeah she got it made


















we got that hood love


Om två timmar ska jag in till stan med fröken carlsson. Vi ska äta gott på Hello & kolla lite saker, förmodligen köper jag skorna jag hittade på DNA i fredags. Jag glömde totalt bort att jag hade lagt undan dem och åkte därför hem utan nya skor. Sen kommer papps in till stan med, vi ska köpa presenter till mamma eftersom hon fyller år på onsdag. Och vi har världens problem eftersom vi inte ens vet vad hon önskar sig. HJÄLP! Förmodligen löser det sig när vi väl kommer in till stan .. Nu ska jag borsta tänderna & byta om.. Tråkigt väder idag igen, vill man tillbaka till Karpathos eller? Latero!





älsklingens dag


Igår fyllde Anna älskling hela 20 år ♥ Har ju knappt haft tid att uppdatera här på bloggen angående helgen, än mindre om resan så det får komma lite på efterkälken. Ett stort grattis till dig återigen min älskling, vi hoppas att vi gjorde din födelsedag otroligt lyckad. hihi, vi fick oss en rolig idé som gjorde Anna otroligt förvånad iallafall ;)

I fredags åkte jag hem till Annas mamma för att hjälpa henne förbereda överraskningskalaset :) Sedan åkte hon för att hämta Anna på jobbet & under tiden släppte jag in resten av tjejerna i huset. När Anna väl kom hem hade vi gömt oss
i hennes stora garderob . . och när hon satte foten i sitt rum knackade vi inne i garderoben och hon blev aningen ställd (?) Hon öppnade garderobsdörren och ut hoppar vi flickor för att gratta henne :) Annas glädjetårar och skratt var helt underbart att se & höra minsann, hon blev så så så glad! :) Kvällen bestod av god mat, tårta och en massa prat. En helt underbar kväll för att fira älskling minsann :) ♥



personalfest

@ Svarta Örnshuset 29/5



Att festa med Maxi är helt galet kul, inte alla som upplever dessa galna fester alltså hihi.
Bland muttrar & skruvar, sång & dans, sprit & skratt - det är där vi har det som bäst.


urkass uppdatering


Hallå Halmstad! Jag har som sagt varit på semester i en vecka med Andrea i underbara Grekland och därför har
jag inte skrivit ett skvatt här på över en vecka. Otroligt avkopplande att vara utan dator så länge, det var precis
vad jag behövde :) När jag kom hem ville jag bara kasta mobilen i väggen och be den dra åt helvete så stressad
som jag blir av den. No fence nära & kära, i love you. Men jag avskyr verkligen att ha en mobil ibland haha!

Idag var jag i stan med Andra och vi handlade lite smått och gott inför p-festen och sommaren. Ska bli riktigt nice imorgon med tanke på att festen kommer att vara i Svarta Örnshuset, och ni som känner till det vet att det är riktigt fint. Tänkte skriva ett lite längre inlägg om resan och lägga upp lite bilder senare. Har inte riktigt tid för det just nu
med tanke på att jag ska göra en hemlig sak ikväll som jag inte kan säga här, ni får läsa om det senare :) puss & kram




HEJ GREKLAND


Har sovit 30 minuter nu, visste att det inte skulle gå bra det här haha ;b Vaken hela natten för övrigt, det är så det ska vara när man ska åka utomlands. Var hos Danne igår kväll och vi gick även en sväng på stranden :) Hm. om 40 minuter kommer min morbror och hämtar mig. Då åker vi till Andrea & sen är det full fart till flygplatsen !!! Kan inte fatta detta ännu . . Kommer sakna er allihop ♥ ha det underbart så hörs vi när jag kommer hem!

ps. hur i helskotta ska jag överleva utan min michaela och hennes goa kram? :( älskling ♥




gårdagens bilder






21 questions



Klädsel
Vad har du på dig idag:
slitna jeans & vitt linne
Vad använder du just nu för skor: vita tygskor
Favoritfärg på kläder: oj, vit skulle jag tro. iallafall på toppar & linnen.

Senaste person som
Sov i din säng:
jag?
Du pratade med: min lovely morbror
Du delade en drink med: hm det minns jag inte haha
Du gick på bio med: maria
Du gick på stan med: michaela, hanna, emelie & maria
Skällde på dig: mamma, men det var nog mitt fel haha

Senaste
Låt du hörde:
timbaland ft. so shy & nelly furtado - morning after dark
Film du såg: någon zombiefilm som samtidigt var en komedi haha
Mat du åt: köttfärssås och spaghetti
Kram: maria
Puss: michaela
Fest: 20årsfest för my förra helgen
Känslan: excited as fuck
Ilska: när jag var hos daniel, blev arg på mamma
Resa: resa? hm bra fråga vad som räknas
Glädje: när mina högtalare till mobilen var grrrreat!
Dröm: att maria & jag bråkade i natt, vaknade med tårar i hela ansiktet x)
Boken du läste: aldrig fucka upp
Personen du träffade: brevbäraren, räknas han?
Personen du pratade i telefon med: min morbror sa jag ju
Personen du fick sms av: daniel
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig inträffat
Gången du var utomhus: idag när jag rensade maskrosor :}
Gången du sov: i natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: några dagar sedan då vi grillade
Saken du köpte:
bh och trosor hihi

Om dig

Namn: sara
Ålder: 19
Smeknamn: sariis
Syskon: got none
Sysselsättning: kassörska på maxi ica flygstaden
Bra egenskaper: förstående (oftast), tidspessimist
Dåliga egenskaper: förstorar ofta upp små problem
Linje/klass: gick samhäll/miljö men nu jobbar jag
Hårfärg: ja just nu är jag lite allt möjligt
Ögonfärg: blå som satan :,)
Skostorlek: 36, minifeet!



my first kiss





nu har jag så jäävla bra musik på min mobil & ipod.
högtalarna jag köpte av cive igår är gaaaaalet bra :)
hur kan det komma så mycket ljud ur sådana små?

nu ska jag duscha & sen ut en sväng :) adios!


inne på det sista dygnet

Hej och god natt på er allihop. Blev som sagt ingen mer uppdatering förrän i natt, och det beror på att jag inte kom hem från Maria förrän kl 21. Michaela, Emelie, Hanna & jag hade det hur trevligt som helst på stan och fick mycket gjort :) Sen kom Maria & vi gick hem till henne där hennes mamma bjöd på persikor & vaniljsås. Yummie! ♥

När jag skulle ta bussen hem från Maria satt Michaela på den och det var den absolut roligaste bussresan på länge. Vid äventyrslandet ska bussen svänga vänster men han körde rakt fram.. så han stannade och frågade om någon på bussen visste ett annat håll. Det slutade med att vi åkte runt i typ 10 minuter inne bland husen, det måste ha sett hur dumt ut som helst med swebus på gatan ! Sen visade det sig att vi kunde komma rätt mitt i dalabergsvägen, men nix
pix; där var det varningstrianglar och hål i asfalten så det var bara att köra vidare. Roligt hade vi åt detta, huur länge som helst hihi. Kan bero på att jag var helt hypad och allmänt galen med tanke på att vi åker snart haha.

Nu har jag åtminstone packat lite, och jag kan ju lätt konstatera att jag är sämst i världen på att packa :) Har försökt resonera klokt men icke! Hur gör man när det finns 15000 gulliga klänningar i garderoben samtidigt som man är väl medveten om att kjol och shorts även ska användas? Okej, inte 15000 klänningar men åtminstone 15! Ska försöka få mig lite sömn nu var det tänkt. Imorn ska jag upp tidigt & duscha så jag sedan kan packa ner det sista i duschväg :)



ett av de linnen jag köpte på min shoppingrunda med andrea hihi.


en fett förtvivlad Beckis som har förstått att jag ska åka ifrån henne, bara kolla blicken. aouw :,)

 / Sara


daddy's little angel


God morgon på er :) Kom precis hem från stan, har varit hårmodell åt Zarah och jag tänkte äta lite med mammii innan jag ska till stan igen. Emelie, Michaela & jag ska in & betala resan till Turkiet samt köpa studentpresenter till folk.. Kommer med andra ord bli typ 5000 kronor fattigare idag, får nästan ont i magen av att skriva ut det ! ;o Sedan efter det ska jag träffa Maria thihi. Helvete vad jag kommer ha mycket att göra ikväll? Byta mobil, ladda ner musik, lägga in på min ipod samt mobilen, ladda batterier, tömma kamera, packa, hitta rätt resväska. HJÄLP NÅGON? Idag är vädret sjukt härligt & jag ska gå runt endast iklädd tröja, jeans & ballerinaskor. Det är vår! Ha en trevlig dag, vet i sjutton om jag kommer ha tid med bloggen sen. Annars uppdaterar jag imorgon :) puss & kram.
 
faktum är att du är en självgod liten snorunge som lever i en låtsasvärld när du egentligen har det s-k-i-t  :)
ber inte om ursäkt för vad jag skriver eftersom jag står för det till 110%. och jag HATAR människor som du.

/ Sara ♥


extremely annoying camera


Precis när jag ska ta bild på mina inköp strejkar min kamera och det fungerar bara att filma med den. Sånt kan verkligen reta mig till vansinne . . & nu har pappa hjälpt mig fixa den (pappi bäst ♥) och jag har totalt tappat lusten att ta bild på minsta möjliga ting i rummet. Det får bli imorgon om jag ens har lust då hihi. Hur som helst, för att dagen inte skulle bli bildlös får ni en bild på mig och mina skitbilliga & skitfula solglasögon. Ni förstår, jag har inte någon lust att leta brills innan resan och alla mina andra har jag spräckt glaset på :) Därav dessa, och grekerna får helt enkelt stå ut med dessa moha. Nåväl. Sängen kallar på mig nu, är galet trött efter dagens events. God natt på er, sov gott så höres vi imorgon!




och det ligger tusen hjärtan i potten


Good evening hihi. Äntligen hemkommen från en lång dag som bestått av rännande på stan och jobb :) Mötte upp Andrea runt 11 och vi shoppade en del. Bus på oss! Lägger upp bilder på det strax, så fort jag fått fram min kamera
det vill säga. Vi växlade även pengar till euro och käkade buffé på New Shanghai. Det var riktigt gott om man säger
så. Jordnötssås is the shit. ♥ Gud vad rörigt det var idag på jobbet, kändes som att jag inte hade koll på allting runt omkring eftersom det kom folk i vågor hela tiden. Men det fixade sig & vi stämplade ut 22.26, helt klart godkänt :)

Träffade Tom & Anna på buss 60 till flygstaden :) Anna skulle jobba och Tom skulle köpa något hemligt som jag tipsat honom om. Tänker då inte skriva ut det här eftersom då kanske det tar slut för honom & det vill vi ju inte ;)

Imorgon ska jag upp tidigt & vara hårmodell för Zarah. Lika bra att lägga mig i tid eftersom det kommer bli full rulle
från 9 på morgonen till 10 på kvällen. Som sagt, ett inlägg till kommer strax. Sen blir det sängen för mig :) PUSSSSS!



euphoria



klockan är snart halv 1, och här sitter jag o käkar blåbär. yummie :) för er som inte visste, jag älskar att sitta på marken.


bättre än dig


God kväll hihi. Nu är jag hemma efter en dag på jobbet och kväll hemma hos D med honom & David. Hockey
och fotboll på tv är ju aldrig fel. Jag har lärt mig lite nytt om fotboll och Danne har lärt sig vad pippi betyder :)

Nu ska jag fixa ner lite ny musik på datorn och min iPhone. Måste ju ha lite nice musik till resan hihu. Som de flesta vet, jag blir totalt galen utan min musik. Tänkte ändå att jag kanske tar med mig min Sony Ericsson istället för min iPhone, är rädd att jag gör något helgalet med den där nere ;o Dessutom kan jag köpa galet billiga högtalare till Sony Ericsson på 3 och ta med mig isåfall. Hade varit härligt med musik inne på rummet eller ute på terrassen! Snart går jag & lägger mig för jag ska upp tidigt även fast jag inte börjar jobba förrän kl 4. Andrea & jag ska till stan, mysigt. sov så gott allihop :)

/ Sara ♥


en famn att försvinna i





Pain is temporary
Pride is forever



love see's but doesn't mind


God morgon! Uppe tidigt eftersom jobbet kallar. Somnade strax innan 10 igår haha ;o En lördag sara, en lördag (?)
I guess i needed that badly. Har inte kommit ikapp med min sömn men det kommer väl så småningom. Idag är det söndag och det innebär dubbelt betalt på jobbet, det tackar man aldrig nej till hihi! Nu ska jag käka lite frukost &
dra på mig kläderna. Det blir en liten uppdatering när jag slutat eller senare ikväll, har inte något särskilt att skriva
just nu utan det kommer väl imorgon efter en tur på stan med Andrea ;b ha en trevlig dag! PUSS PÅ ER / Sariis ♥



There are many things in life that will catch your eye,
but only a few will catch your heart .. Pursue those.


it's a beautiful day


Hej allihop, nu har jag ätit och duschat. mumma! Ska gå och lägga mig nu med tanke på att jag inte sov mer än 2 timmar i natt hihi. Har aldrig i hela mitt liv varit så trött som jag var idag. Kände verkligen att jag hade min arbetsinsats intställd på lägsta växel och var omöjlig att få högre.. Zarah kom och hämtade mig efter jobbet, så sjukt snällt av henne! Det var då egentligen meningen att jag skulle suttit hårmodell för henne ikväll men det blev lite problem och vi tar därför det på tisdag :) Jättegulligt av henne att skjutsa mig hem för det!

Nå, vad tycker ni om min nya bloggdesign? Har inte ändrat headern eller något sådant, utan bara färg, teckensnitt och såna roliga saker :) Det gör en jäkla skillnad om man säger så hihi. Jag hade varken tid eller lust att göra en ny header, även om jag vet precis hur den ska se ut. Avancerade headers är så plottriga enligt mig, det ska vara stilrent minsann :)

Imorgon börjar jag 07.55 och slutar inte förrän 17.00, antar att jag har planer inför kvällen då med :) Hjälp, jag börjar få resfeber! På måndag växlar vi pengarna och sen är det inte långt kvar. Grekland it is baby. sov gott alla! PUSS / S ♥


ge mig en säng någon


Då var man hemma efter gårdagen. Harregud vad trött jag är. Träffade Danne i stan vid halv 6 och sen gick vi runt
där plus satt på la coca. Sen körde han hem mig så att jag skulle kunna äta och vid halv 9 tog jag bussen till honom.
Vi stack på fest en kort stund och sen satt vi uppe hela natten och kollade film & tv. Jag sov i 2 timmar i natt. Och nu ska jag till jobbet, i'm so gonna die haha!


lifetime prisoner


Härligt väder! Inte så fint som det skulle kunna vara, men det är åtminstone inte kallt och solen tittar fram. var nyss ute och gick en sväng igen. Gick igår vid halv 10 på kvällen med, riktigt skönt även fast det började regna. Kom precis ur duschen & ska torka håret och fixa det lite. Får lust att testa på en riktigt snygg fläta eller något :) Vi får väl se hur det blir med det. Lyssnar på en mysig låt btw. Timbaland ft Keri Hilson & D.O.E - The one I love





some people want it all


Hej alla, idag är en bra dag. Jag har äntligen sovit hela natten utan några sömnproblem he-he. ♥ Nu ska jag dra & sola eftersom mamma ska det. Då kan jag lika gärna passa på! Känns som att det kommer bli en bra fredag, men vad vet jag? Ska städa mitt rum när jag kommer hem så det inte känns så stökigt efter helgen då jag måste packa.

Btw, ännu fler som hittat hit! riktigt roligt för statistiken :)

Adios för en stund / S ♥


LUV DRUNK


Hejsan hoppsan. Någon är astrött.. Jobbat sedan 07.55 imorse. jag gjorde allt annat än satt i kassan.
Torkade av frysarna, fixade stolarna i cafét, hade kvällstidningarna, ringde Expressen. you name it.
Framåt eftermiddagen var det K-A-O-S i butiken. Folk handlade som om de aldrig sett mat förut..
Det slutade med att jag även jobbade över 1 timme för att det skulle lösa sig med rasterna för alla.
Galet hungrig är jag med, vi grillar här hemma och maten är klar när som. Tack gode gud för det!

 
Call me blind, but I didn’t see it coming. Raderade min hjärna, tömt mitt minne.

 


pick it up, yeah i like you


det är så jävla typiskt mig. börjar alltid tänka i samma banor som jag gjort hela tiden innan, att jag aldrig lär mig. skulle kunna vara bra med variation och pröva på något nytt, men nej. jag har gett mig fanken på att det ska funka. man ska ju inte behöva ändra på sig för att få det man vill ha. för skulle man vara tvungen att göra det.. så är det en omöjlighet att det faktiskt är det man egentligen vill ha. yep, that's moi.

They can say whateva
I'mma do whateva
No pain is foreva
Yup, ya know this

Tougher than a lion
Aint no need in tryin'
I live where the sky ends
Yup, ya know this


Odi et ami


HALLÅ! Har börjat få lite panik. Jag vill träffa tusen personer innan jag åker, både för att jag inte träffat vissa på superlänge och även för att jag åker. Antonia t ex. ♥ Sen är då problemet att imorgon jobbar jag, på fredag är jag visserligen ledig men då kanske jag har planer ändå. På lördag jobbar jag till 19.00 och sen ska jag vara hårmodell för Zarah plus käka lite mysigt hemma hos henne. På söndag vet jag inte och på måndag ska vi växla pengar samt jobba till 22.30. Sen är det tisdag och på onsdag kväll lär jag ju behöva packa. För sen på natten kl 04.00 åker jag & Andrea till Göteborg för att ta flyget till Grekland. Fy i helvete vad lite tid man har när man väl tänker efter.

Jag har insett att min senaste kyss: var med en knepig person
Jag pratar: inte alltid med folk när jag mår dåligt
Jag avskyr när folk: tror sig vara bättre än alla andra
Min bästa vän är: michaela carlsson
Min första vän heter: emma larsson
Kärlek är: bra när det funkar
När jag borstar tänderna: hoppas jag alltid på att få vitare tänder haha 
När jag lagar mat: blir det vanligtvis något väldigt enkelt
Jag tänder på: fräscha killar som är sådär supersnygga
Jag är rädd för: döden
Den värsta känslan är: ångest
Den bästa känslan är: glädje
Jag är bäst på: att råka göra klantiga saker bara för att andra säger fel
Jag är sämst på: att vara lugn och sansad om jag är förbannad
Om jag va ett djur skulle jag vara: en katt
Min mobiltelefon är: jävligt komplicerad för tillfället
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om igen
Just nu tänker jag på att: jag är sjukt hungrig och vill ha mat



missförstånd till tusen


D - åh, kolla in den husbilen. tänk vad nice o kunna köra vart som helst och ta med sig huset.
S - mm.. den är ju som en snigel.
D - aa men man kan ju trimma den.
S - husbilen eller snigeln?
D - vilken snigel?
S - ja snigeln jag snackade om.
D - va vad snackar du om? du sa att den var långsam som en snigel och jag sa att då kan man trimma den.
S - Neee hallå, jag sa att den är som snigeln och tar med sig sitt hus hahaha.


ehm, handbagage. va?

Jag absolut avskyr de där reglerna angående vätskor i resväska och handbagage.
Hårspray, linsvätska och koksalt. JOBBIGT att även krämer räknas in till detta?

Bagagehantering
Flygbolagens regler för packning av incheckat bagage är följande: bagaget får inte innehålla föremål som kan skadas under flygningen, exempelvis flaskor eller ömtåligt gods som glas och porslin eller saker som är bristfälligt paketerade. Bagaget som checkas in ska vara lämpligt förpackat så att det tål att hanteras med annat bagage i lastutrymmet. Ryggsäckar ersätts endast av flygbolaget om de under transport läggs i en sluten plastpåse.

Värdesaker/stöldbegärligt gods såsom pengar, värdepapper, smycken, glasögon, datorer och annan elektronisk utrstning ska förvaras i handbagage tillsammans med viktig medicin och ska inte packas ned i incheckat bagage.

Obs. skärpta regler gällande vätskor i handbagage. Man får ta med sig vätskor om de ligger i en genomskinlig, återförslutningsbar en-liters plastpåse. Respektive behållare får inte överstiga en maxvolym på 100 milliliter. Plastpåsens innehåll ska rymmas i påsen utan problem och påsen ska vara helt stängd. Vätskor omfattar gel, krämer, blandningar av vätskor och fasta ämnen samt innehåll i tryckbehållare, t ex tandkräm, hårgelé, drycker, soppor, safter, parfym, raklödder, aerosoler och annat med liknande konsistens. Barnmat och medicin är undantag till dessa regler.

Oframkallad film bör placeras i handbagaget då den annars kan förstöras av röntgenutrustningen. Det är förbjudet att medföra farliga föremål såsom skjutvapen, knivar, sprängämnen samt farligt gods.

Handbagage
Sedan 6 november 2006 införde EU-komissionen regler vad gäller begränsad mängd av vätskor och flaskor/burkar i handbagaget. Varje behållare får max innehålla 100 ml till en sammanlagd mängd av 1 liter.

Som vätska räknas drycker och parfymer men även exempelvis hudlotion, sprayburkar, tandkräm, krämer, hårgelé och linsvätska. Observera att även vatten räknas som vätska och omfattas av de nya reglerna! Tillåten mängd vätska ska förvaras i sin behållare (t ex flaska eller burk) i en genomskinlig återförslutningsbar påse som inte är större än max 1 liter. Denna ska sedan visas upp i Securitykontrollen.

Vätskor inköpta efter Securitykontrollen, exempelvis taxfreeinköp, är tillåtna utöver de nya reglerna beskrivna ovan. Dessa varor kommer att förpackas i sealade påsar. Vissa flygplatser kommer ha utlämning av taxfreeinköp i samband med boarding.


ett stycke vit klänning






hittade denna klänningen igår, tanken var att jag skulle ha den på personalfesten isåfall.
men nja, den var lite stor i midjan i denna storleken och jag orkade inte hämta en mindre.
kanske kolla om den finns i mindre när jag ska in till stan på måndag. men det är ju en evighet.


i'm gonna leave the world behind

anna tipsade mig om en låt nyligen.
man blir überglad av att lyssna på den.
ENJOY




dance behind bars


jahopp då har jag och anna varit på sannarp & kollat på deras show.
visst de var jätteduktiga, men ribban sattes rätt högt förra året av oss :p
och vi hade inte heller ett år på oss med vår show. för alla danser vi gjorde
i början togs bort och vi gjorde nya istället. the truth is, vi gjorde klart vissa
danser 1 vecka innan föreställningen. men fyfan vad man saknar det alltså!



Dance Behind Bars 2009



highroller baby


I said, BRRR it's cold in here. It must be the ashes and the atmosphere? :)

Kom precis hem efter jobb och en runda på stan med Andrea babe. Vi har biljetterna i handen! Eller ja, Andrea har biljetterna i handen just nu hihi. Kunde inte sova i natt eftersom jag sjukade ner mig igårkväll. Somnade kl 1, vaknade 4 och var sedan vaken till jag skulle börja jobba. Med andra ord är jag riktigt trött nu, och dagen är inte ens slut än. Ska sticka till Sannarp om ngn timma för att kolla på showen, gaaah. Sen kommer jag sova som en stock om inte halsen stör mig igen.

Nu ropar mamma, det är MAT och jag är hungrig som en varg. Har inte ätit på hela dagen.
Eller jo, en macka till frukost hih. Adios.



i can make it up to you, trust me




Ska upp om 5 och en halv timme. Anna ska upp om 5, och vi sitter HÄR? Vilka ugglor vi är.. Helt ärligt så ska vi ta det hur lugnt som helst imorgon kväll ihop så vi behöver nog inte vara fullspeedade då. Sitter även och snackar med bästa Alex. Han och jag försöker planera en fika, inte för att det går så bra utan för att vi vill :) natti natti  ♥

 » sαrα säger: men fan nu ska jag upp om 5,5 timme ;o  
tju säger: mhm jag med ... asså vill fika med dig :/ nunununu


i love you jennibenn ♥

and you know that!




bland parfym och kaffeburkar


Haaaallao. Kom precis hem från en skön promenad med Mickan :) Innan dess var jag i stan med Danne, han skulle köpa parfym och behövde enligt honom lite kvinnlig assistens ;p Han fick sin parfym till slut så det hela slutade väl. Sen satt vi nere vid Nissan tills solen gick ner och lätt kunde konstatera att det var för kallt för att vara utomhus i så tunna kläder. Förresten. Jag köpte solkräm också, så nu är allting fixat och klart. Puss & hej!


ta dig tid att leva för ett tag


God morgon världen hihu. Är ledig idag med, två dagar i rad och det känns helt underbart. Imorgon börjar
jag i och för sig 07.55.. men det står jag lätt ut med eftersom jag slutar redan 13.30. :) Anna och jag ska till
Sannarp imorgon och kolla på deras slutproduktion av Dans och Gestaltning. Undra om den var bättre än
förra året, det vill säga våran ;) Nåväl. Vi har fortfarande inte fått filmen på vår show och jag är verkligen
sugen på att se showen med egna ögon..

Apont i magen, yes i have! Ska dammsuga & vara lite flitig idag var det tänkt. Måste köpa solkräm med, det är nog det enda som fattas inför resan. JAG ÄR NERVÖS ! Känns som att jag ständigt går och väntar på att en bomb ska explodera. Hoppas att askan håller sig borta & att krisen i Grekland inte sprider sig till öarna hiih ;b 





little Dj Osc hihi


Oscar är dj och har sitt egna djbord hemma, asballt! Lyssnade på sjukt bra musik hela kvällen.
Två av favoriterna kommer nedan, även om låtar är gamla så kan de skapa partystämning ändå ;)








ride together, die together


Åt tacos med pappa nyss, var lite rester från gårdagens kvällsmat.
Ska snart kila ut en sväng. Får se vart jag hamnar och med vem.
Uppdaterar sen, ska fixa lite med min iPhone o där finns lite pics.

GRATTIS PÅ 20ÅRSDAGEN MY

keep it going louder





Har haft en underbar helg med mina vänner må jag säga :) Fest hos Oscar i fredags och fest hos My igår. Måste prata med Oscar angående hans dörr.. hände ett litet missöde där jaa. Just nu sitter jag och fryser sönder, håller nog på att bli sjuk. Jag vill inte! Orkar inte skjuta upp saker som man gör och missa jobb. Helt jäkla meningslöst är det. Speciellt med tanke på att vi åker om 11 dagar hihihihih. Ska lägga mig i sängen & glo lite tv. MYSIGT!

ha en trevlig dag, adios!


' 20årsfest för My






klent med bilder på min kamera från igår. fler kommer säkerligen senare.


' the tide is high




jag älskar dig pluttan.





' pucker up


Kom hem för inte så längesen. Efter mycket om och men drar jag till Oscar på fest ikväll med Emelie, My & Elin. Hans kompisar från Mariestad kommer också, kan bli rätt trevligt. Mitt hjärta säger mig en del som jag
vill göra nu men nej, det får vänta :) Jobba imorn och sen 20-årsfest för My. Kommer blir sjukt naaaaaaaajs.

Mer än så har jag inte att skriva idag :) have a nice day / Sariis




' kissing, thinking, dreaming


I'm awake and alive. Vaknade nyss efter att ha sovit bort min migrän. Nu mår jag bra igen & jag tänker inte göra ett skit ikväll. Det är min egen lugna kväll för första gången på aslänge & jag vill bara ligga i sängen och glo tv. Tänker  på hur jag ska göra med allt som måste göras men då blir jag bara sönderstressad.. Har börjat få sådana 'stickningar' i bröstet då det känns som att hjärtat slutar slå och jag inte får någon luft. Inte hjärtklappningar utan värre, men det beror förmodligen på stress. Jävla stress säger jag bara!

Mamma hämtade mig efter jobbet idag & vi åkte in en sväng till stan. Hämtade mitt pass, mina nya linser och köpte thaimat. Väldigt nice med thaimat men jag orkade knappt äta något så det sparas till imorgon , satay kay :}

BTW. Ringer man mig 5 gånger om dagen samt smsar och jag inte svarar så betyder det att jag inte är intresserad.

why did you push me back then?







mitt älskade mobilskal & väl behövda pass hihi.

' life doesn't hurt so badly


Jag har fått vikariat. wiho! Och detta är inget sånt som håller i typ 2-3 månader, utan till september nästa år. Snacka om skönt att jag kommer ha en fast inkomst som jag kan räkna med varje månad. Sen efter jobbet handlade Andrea & jag lite saker inför resan. Hawaiian Tropic, tandkräm, duschkräm och en bodylotion som kommer bli min absoluta favorit. Behöver egentligen inte någon men köpte den för att den luktade så satans
gott! Och ni kommer inte förstå vad jag menar med denna ljuvliga doft utan att ha luktat på den själva :}

Nu har jag inte tid att skriva mer, har en massa att göra innan jag lägger mig!


one night and one more time
thanks for the memories
even though they weren't so great
he tastes like you but sweeter

fall out boy.


' i kinda like it


I got no strings, so I have fun
I'm not tied up when we need one
They've got strings but you can see
There are no strings on me





' promenad genom stan


yesbox! idag hade jag och michaela en trevlig runda på stan. bjöd henne på mat & vi fick en hel del saker fixade. present till my som fyller 20 på söndag, en keps, linne inför greklandsresan, michaelas ansiktskräm & mobilskal.
mja. det inkluderade det mesta om man säger så. himla tråkigt väder var det bara. blåste som in i helvete typ.

ikväll var vi hemma hos mickan & kollade på the pursuite of happiness. i love that movie!

nu blir det sängen med tanke på att jag börjar jobba klockan 10 imorgon bitti.
flicking the bean, kul att man kunde underhålla någon ikväll haha!

adios / s.


' dude, what the fuck

jajaja skratta hur mycket ni vill åt denna bilden. här är min nya keps iallafall. adios!






' don't trust me



har du ont någonstans just nu?
i handen, skar mig på en 5 mm bred pappkartong igår.
Är du singel?
yes man.
Favoritfärg/färger?
oj, bra fråga. beror på vad?
Hatad färg/färger?
mörkgrön haha.
Vad lyssnar du på just nu?
Twista - Wetter (part 2)
Vart önskar du att du var nu?
exakt där jag är just nu.
Vad borde du göra just nu?
duscha och äta frukost.
Kan du nå dina fötter med raka ben?
haha ja?
Är du nöjd med ditt liv just nu?
till 99% är jag det.
Rakar du dig?
of course i do.
Är du kär i någon?
nej.
Kan du skruva tungan?
yup!
Har du någonsin velat bli läkare?
Nej, men sjuksköterska ;p Vilket jag idag ångrar att jag velat bli.
Tror du på gud?
no i don't
Vad drack du senast?
o'boy haha.
Vem pratade du senast telefon med?
pappa.
Vem sms:ade dig senast, och vad stod det?
"hur vet du att han fick utlösning?"
"eeh, han hade sperma på byxorna" hahaha

från robin.
Har du några tatueringar? isf vart?
yes, på magen.
Har du rakt eller lockigt hår?
lockigt.
Är du glad?
hell yeah!
Är du piercad någonstans? isf vart?
bara öronen x 3 hihi.
Vad har du för planer för ikväll?
bra fråga, får se vad som händer.
Hatar du folk som ljuger?
hatar o hatar. hatar sådana som alltid ljuger.
en vit lögn drar väl de flesta ibland.
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" pojkar?
har en tendens att falla för bad boys.
Föredrar du blonda pojkar eller brunhåriga?
förr var det alltid blonda typ. alltid något speciellt med det där håret. men spelar ingen roll.
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
nja, jag kan nog inte säga något sådär på rak arm.
Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
haha fler än så. ung och galen kallas det.
Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen?
ja när jag var typ 12 muhihi.
Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
väldigt bra, vi står varandra nära.
Tycker du om ditt liv?
no complaining.
Vad tycker du mest om i ditt utseende?
mitt hår, inte ögonen för dem är jag så trött på.
Förlåter du eller glömmer du?
förlåter, men glömmer aldrig ;)
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
det är rätt blandat.
Har du någonsin masserat någon?
haha ja?
Vad är du rädd för?
döden.
Har någon försvunnit ur ditt liv?
ett antal närstående ja.
Önskar du att du var en av motsatt kön?
absolut inte! men hade varit kul & vara det en dag.
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
nej i princip aldrig. hatar sånt.
När grät du senast?
hm, någon vecka sedan typ?



' hon vill ha puls


Så satans trött jag var igår eller, längesen jag var så seg. Däckade i min säng runt 11 till sex & the city haha.
Hade rasterna på jobbet vilket var sjukt jobbigt med tanke på att jag hade dem själv och jobbade till halv 9.

Innan jobbet igår stack Andrea & jag till resebyrån. VI BOKADE RESA (!!) Ön Karpathos i Grekland.
Och det är bara 16 dagar tills vi åker, insane as hell :) Ska nog ta och hämta mitt pass hos polisen idag. 
Michaela och jag ska in till stan sen i det fina vädret. Ska köpa mig en snygg keps till resan + lite annat
som behövs till den. Borde skriva mig en lista, har en känsla av att jag kommer glömma en massa ;p


So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy


' en lång tillbakablick






ha nu lite överseende med att vi inte är mer än 14 år på vissa av dessa bilderna är ni gulliga :}



' i'd come for you


Back on track efter att ha sovit 2 timmar. I kinda needed it. Men jävligt hemsk dröm, vet inte om det var bra eller dåligt att drömma den. Pratade precis med Maria baby i telen. I'm always here for you darl. 

Funderar på att fixa lite ny musik till min iPhone ikväll. Börjat tröttna på de 700 låtar som redan finns på den.

Imorgon ska jag & andrea till resebyrån innan jag börjar jobba. Hoppas vi bokar på momangen thih.
Ska iallafall skriva ut lite papper & så ikväll. Fick sms av polisen häromdagen om att mitt pass var klart med.



don't take my kindness for weakness, jerk.


' solidaritet och styrka


Jobba 4 timmar snart med dubbelt betalt, det är inte fy skam hihi. Mamma är smått sur för att jag har 'tappat bort' hennes favorit duschkräm. Är 110% säker på att den inte är borta.. Har en konstig känsla av att jag har 
ställt den på något udda ställe.. typ i kylen.. eller något sånt. Härligt väder när jag ska cykla till jobbet, me like. 

skriver senare. en äkta mysig hemmakväll med mig själv sen :)




' under my umbrella


Natten är ung och klockan är bara barnet? För de som inte jobbar imorgon ja. Andrea åkte precis och vi har haft en awesome evening! Harry's, bio och hem till mig för att kolla resor. Maten var supergod som vanligt, chickenwings <3. Bion var jävligt bra, även om den blev lite långdragen i mitten. Början var klockren men efter ett tag satt vi alla som ufon inne i salongen haha. Nu vill vi bara hitta en bra och billig resa. Ska det vara så satans svårt eller?

PUSS. har de bästa vännerna i världen.




' valborgsbilder







sorry för att bilderna ser för jävliga ut. men vi var totally wasted och då är det inte lätt att var snygg ;)
haha censur borde det vara på vissa bilder. glad att jag kan välja vilka som ska upp på bloggen & inte!



RSS 2.0