AVSKEDSFEST

 
Hej allihop! Hoppas ni har en bra helg. Nu har jag jobbat klart och har äntligen 3 veckors semester att njuta av! Ska bli så sjukt skönt att få andas ut lite. Har en känsla av att det kommer hända en jäkla massa ändå.

Ikväll ska jag följa med Adam på avskedsfest hos Emma, och sen ska vi sova hemma hos mig :) mamma och pappa är iväg för pappa tävlar så ska bli skönt att vara ensamma även om Adam börjar jobba tidigt imorgon.
 
Kör på kläderna jag hade för någon dag sedan, vet inte riktigt hur fin man ska vara ikväll :)
 
 

BAD AS FUCK AND YOU KNOW YOU ARE

 
God kväll!
 
Har haft en kaosig dag på jobbet idag, men det var bara kul. Tiden sprang iväg och nu innan jag visste ordet av sitter jag på golvet med laptopen i knät. Har hunnit duscha, raka benen, body scrub och har en hårinpackning i håret. Älskar när man tar hand om sig själv lite extra :) Blev en lunch på Blue Thai innan jobbet med mamma, en stressig sådan dock haha!

Får skriva mer imorgon, ha det bäst allihop.
LOVE
 
T-shirt /Zara Shorts /Zara
 

MINIGOLF OCH MYS PÅ ÖSTRA STRANDEN

 
En bra dag med en resa bokad och sen afro med Malin och Michaela. Direkt efteråt blev det en massa galenskaper och mys med Penny och Malin ;) Vi spelade minigolf på Japan och sen var vi nere på stranden med. MYS!
 
 

BRA DAG IDAG

 
Hej på er allihop! Har ni en bra dag idag? Hoppas det! Jag är glad för det är en massa roligt som kommer hända framöver :) Ska in till stan om någon timme för att möta upp några vänner och fixa det sista! Sen blir det afrodans på Actic med Malin och Michaela. Underbart ska det bli att få skaka lite!
 
Har fotat grejerna jag köpte igår men det går ju sådär med att ladda upp bilderna. Mitt internet på min iPhone segar så den lyckas inte ladda upp bilderna i full upplösning. Lamt så ni får tyvärr vänta tills ikväll :) Här är iallafall en bild på ett par av de nya shortsen. Love them! Dock är bilden inte särskilt rättvis för det ser ut som de sitter hur högt som helst eftersom jag står och korsar benen och hänger haha. Vi hörs senare :)
 
 
 

SLEEPOVER WITH MY BABES

 
 

SHOPPING PÅ VÄLA

 
Heej! Har haft en sjukt bra dag på Väla med Natalie, Marie och Evelina idag. Visar imorgon vad jag köpte! 

Har velat ha ett sådant här halsband som finns b la på Soda och Rosencrantz och kostar minst 600 kr och det kände jag inte för att lägga på ett halsband. Så jag gjorde ett själv ikväll :)
 
made by me.
 
 

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

 
 
stickad tröja /Nelly.com
mobilväska /Aj Lajk
Kjol /Bik Bok
Boots /LdiR
 
 

PUSS IN BOOTS

 
Mår inte så bra just nu och jag skulle ha skrivit en massa inlägg igår kväll men det blev inte av utan jag gick hem och sov hos Michaela i natt igen, thanks love <3 På morgonen igår vaknade Michaela och jag efter att Maria åkt iväg till jobbet och vi åt frukost medans vi kollade klart filmen Bad Teacher som vi hyrt. Sen åt jag med mamma & michaela och en liten sväng i några affärer blev det med :) Visar i nästa inlägg vad jag köpte! Sen igår kväll gick jag in för att umgås lite med Arbana, Michaela och Jimmy och då hyrde vi Puss in boots, så jäkla rolig film :D
 
Kan inte fatta att min hals fortfarande inte hämtat sig efter helgen, inte min kropp eller hjärna heller för den delen..
 
 

MIDSOMMARAFTON I BILDER

 
En lyckad midsommar med vänner och pojkvänner i ett partytält ute på min altan :)
 

 
 

SLUMBERPARTY

heeej och hoppsan :)

ligger i michaelas soffa och med henne och maria i våra
pyjamasar :) sleepovertime med mat, godis, mastermind och bad teacher it is. Helt underbart när jag är trött efter denna kaoshelvetesdagen rent ut sagt..

Får skriva mer imorgon & då kommer även bilder :)

LOVE / S

INCOMING


Hej :) Har haft en superslapp bakisdag tillsammans med babe som sov här i natt efter att vi hade varit ute och festat på Leffe's. Vi förfestade hos Michaela och sen stack vi ut dit tidigt & det var stört mycket folk!

Midsommar var även sjukt lyckat, men får ta och berätta allting imorgon för jag ska upp om 6,5 timme. Fullt ös medvetslös. Typ.

ps. orkar inte för jag är typ helt död och har ingen röst för tillfället. och jag är fett nöjd med kransarna som jag & maria lyckades åstadkomma på midsommarafton ;)

LOVE / S

TRÖTTMÖSSA


Hej!

Blev visst inte mycket till update efter jobbet, slutade halv 10 och har haft fullt upp här hemma sedan dess. Har duschat och nu även gjort fin fransk manikyr på mina naglar :) Måste dessutom gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp om 6 timmar, hur ska denna helgen gå egentligen? Sov gott på er så hörs vi under morgondagen :)

PUSS


DAGENS

 
keps /ICON NYC stickad tröja /VILA shorts /Please
 
God middag :) Har legat ute en liten stund i solen och innan dess har jag och tjejerna fått en massa gjort! Vi var på Maxi redan kl 10 och handlade, helvete vad mycket folk.. Jag vill inte åka och jobba haha! Iallafall så fick vi med oss en massa gott hem & sen plockade Maria och jag blommor till våra kransar :) Kommer mer bilder från dagen senare!

LOVE / S  
 

I ANSWER

 
Alexandra Om: SVAR ANGÅENDE TRÄNING
Hur ofta tränar du på gym och hur ofta är du ute och springer?
 
svar: Det är tyvärr olika från vecka till vecka beroende på hur mycket och vilka tider jag jobbar. Har varit ute varje dag hittills denna veckan och det känns underbart! Kommer inte att kunna träna förrän på söndag som det ser ut nu men 4 gånger denna veckan är jag nöjd med.
 
Anonym Om: LITEN UPDATE
Kan du inte visa vilken klänning du ska ha?:)
 
svar: Det kommer på midsommarafton, men det är en klänning jag haft förut iallafall :)
 
Anonym Om: CLOTHES
Vart kommer de ifrån?:) vet du vart de mer säljer one teaspoon shorts? Ska snart åka till gbg.. Vilka affärer är ett måste att besöka?:)

svar: De kommer från BikBok :) hm, jag köpte en stickad one teaspoon tröja på Väla inne på SOLO har jag för mig. Kan hända att den butiken finns i Gbg. Annars är Fiorucci och Chelsea ett måste! Finns en annan affär med som har helt underbara kläder men minns inte namnet på den tyvärr.
 
 
 
 

MIDSOMMARFIXANDE

 
hej allihop :)
 
snacka om att jag ligger skönt i sängen med min laptop i sängen och 2 and a half men på TVn. har jobbat i caféet hela dagen och sen lite i kassan med. ikväll har michaela & jag planerat midsommar lite grann och vi lyckades få upp ett tak av pappsens windsurfingsegel! haha, som sagt har man inte tak så skaffar man ett tak. nu kan inte ens vädret förstöra vår midsommar (man ska aldrig säga för mycket..) hihi. inköpslistan är klar inför handlingen imorgon med som michaela, maria och jag ska lyckas med!
 
nu ska jag fortsätta kolla på tv. slänger upp ett inlägg med svar på frågor med innan jag somnar!

LOVE /S
 
 
 

PÅ VÄG HEM TILL MIG


Tröjan jag velat ha så länge krånglade i beställningen men idag fick jag ÄNTLIGEN ett mail om att den är på väg hem till mig! Så nu finns det ingen återvändo och det blir förhoppningsvis inget mer krångel, då blir jag GALEN haha.


SVAR ANGÅENDE TRÄNING

 
Alexandra Om: MORGONMYS
 
Bantar du eller äter du alltid så lite frukost? :) Kan du inte skriva lite mer om träningen sen? Exakt va du gör för maskiner och hur länge du springer och så? :)
 
svar; haha nej jag bantar inte och det skulle jag aldrig göra! kände bara inte för att käka världens frukost när jag ska träna direkt efter :) har alltid haft svårt för att äta frukost tidigt på morgonen men det har blivit bättre och bättre.
 
gårdagens träning:
15 mins crosstrainer på intervallträning
10 mins på steppmaskin som jag aldrig provat, grymt jobbig! det säger väl allt om man bränner 100 kalorier på 10 minuter?
10 mins på roddmaskinen
+ mage, rygg och armar på gymmet med minst 30 repetitioner på varje övning.
 
idag var jag ute och powerwalkade 5,5 km. sprang 1 km med för att jag ville komma hem snabbare haha!
 
Resten av svaren på era frågor finns under inläggen :) kan ha glömt någon dock.
 
 
 

CLOTHES

 
skirt and top
 

LITEN UPDATE

 
Hejhopp,
 
ska precis bege mig ut på en liten pw i solen som fortfarande syns på himlen :) Skriver mer sedan då jag svarar på frågor och visar vad jag köpt idag! Har köpt världens finaste kläder som ska bäras på lördag @ Leffes. Haha, jag kan inte gå i stan utan att shoppa typ .. Skulle inte handla något på månader sa jag ju.
 
Ska även slänga in en massa blandade bilder som inte kommit upp än. Fy skäms på mig :)
 
LOVE / S

MORGONMYS

God morgon!

Har precis fått i mig en banan & en halv äcklig (?) apelsin. Ska dra mig till gymmet med malin och michaela nu. Idag vill jag svettas otroligt mycket så vi får se vad som händer hihi.

Later / S

MIAMI TO IBIZA




Tjolahopp. Ligger i sängen med Michaela och försöker hitta på resmål och vad sjutton som händer i höst. Hade varit så himla härligt att komma iväg en liten stund bara! Vi får väl se vad vi kommer på haha. Sen blir det en massa svenska jordgubbar & film, lovely :)






MARIA 21 ÅR


Firade som sagt Maria igår och det blev en superlyckad kväll & natt tillsammans med alla brudarna :)












KVÄLLENS FESTOUTFIT




ikväll blir det en jäkla massa fest för att fira maria :) mina fina tjejer är på plats, nästan allihop och det kommer bli helt awesome! kommer bilder imorgon hihi. PUSS och ha en underbar lördagkväll!


PIO'S BAKFICKA


Hej! Igår direkt efter jobbet stack Marie & jag in till stan för att möta upp Malin, Josefin och Maria för lite mat och Sverigematchen på Bakfickan :) Det var jättetrevligt och det enda som sög var att Sverige förlorade .. satan i gatan.

Ska dra bort till ICA nu och hämta mitt paket som äntligen kommit! Har lidit sönder av att inte ha mitt i.d smink hemma haha. Ska göra hårinpackningen så fort jag hoppar in i duschen med, det har saknats en riktigt bra sådan för mitt hår & det känns!

Ikväll ska vi fira Maria och då blir det utgång med :) Måste bara ha klänning ikväll, frågan är vilken?

Latero / S




VAD HAR NI GJORT MED MIN BLOGG?


Blir tokig på blogg.se som har sabbat i princip hela min design plus gör så att jag bara kan skriva inlägg som ser helt sjuka ut?! Anyway har precis kommit hem från en jättemysig fika med Lisa & Emelie på Robert's. Tack fina tjejer!

Får skriva lite snabbt här om min träning eftersom jag lovade det, även om inlägget kommer bli helt fucked up.
I måndags tränade jag på gymmet, först pw på löpbandet 15 mins uppvärmning och sen en jäkla massa maskiner och övningar nere i gymmet. Man kan ju säga att det gav resultat för nu ser man mina magrutor lite grann ;) Blev även en avslutning med 20 minuter kondition på trappmaskinen. Igår tränade jag på gymmet igen och det var så sent som kl 8 på kvällen. Därför blev det ingen lång träning där heller utan 20 minuter på trappen och sen armar, rygg och mage på maskinerna.

Vet inte riktigt om jag är särskilt duktig på att rekommendera vad folk ska äta, jag käkar skräp en hel del haha. Men jag har insett att jag skulle personligen aldrig kunna gå på en diet och t ex inte äta något bröd överhuvudtaget eller vad det nu är man väljer att utesluta. Då vill jag bara ha det mer. Äter därför både nyttigt och onyttigt, lite vad jag känner för. Men äter absolut inte lika mycket skräp som innan, om man jämför chips nu och då så äter jag det 10 gånger mer sällan än innan! Det enda rätta är dessutom att träna regelbundet och göra av med tillräckligt mycket kalorier för att kunna äta normalt och ändå gå ner i vikt. Det sköna med att träna är dessutom att jag blir beroende efter bara några få gånger på gymmet, sedan får jag abstinens om jag inte tränar och det är ju bra. Då får man mer motivation och inser att man kan och orkar så mycket mer än man tror :)

Har inga fler tips än att träna på & inte vara allt för onyttiga men samtidigt måste man få leva :)

 

 


SVAR

SHOPPING 31/05

 

Anonym

  • Vart kommer tröjan ifrån?:)

    sv; tröjan kommer från Monki :)

    Fick även en fråga om jag har någon shoppinglista som ska klaras av innan juni är slut och man kan väl säga att jag har en shoppinglista men inget bestämt datum på när den ska vara avklarad haha. Skriver ner vad jag kommer på iallafall!

    NYC keps - check! (ska köpa en mörkblå med)
    Nya boots till sommaren
    Stickad tröja från Nelly.com som jag velat ha läääänge - check!
    Halsband från ICON
    Söta underkläder
    Grå hoodie till träningen
    Ännu en sportbh

     

     


ME TODAY


Hej på er allihop! Ska snart bege mig till jobbet och efter det blir det en kvällsfika med Lisa i stan :)

Som sagt, förlåt för att jag inte har varit världens bästa på att skriva här & svara på kommentarer. Har haft så himla mycket för mig dessa dagarna. Men jag LOVAR att lägga upp min shoppinglista & träningsinlägget ikväll haha :) Blir dock efter fikan vilket kommer bli ganska sent..






MARIA 21 ÅR


grattis på födelsedagen hjärtat!
jag älskar dig <3




SPORT BH


Köpte en ny sportbh på H&M igår, snacka om att det behövdes :)


HAR INTE GLÖMT ER!


Hej hej hemskt mycket hej! Har haft ångest varje gång jag tänkt skriva men inte gjort det. Har haft så mycket för mig som vanligt & då blir bloggen lite lidande :) Ska bättra mig, promise!

Ska snart dra till jobbet och sedan blir det träning på gymmet tänkte jag :) ha en underbar dag allihop!

LOVE / S

ps. såhär kan det gå på vår parkering på maxi. haha jag dör, vi har parkeringsplatser och det där är INTE en av dem!


STUDENTOUTFIT


detta hade jag på mig under Marias studentfirande :)
sen svirade jag om till shorts & skjorta inför Nellycatwalk!

dress /nelly.com
highheels /DNA




NÖTIS


denna söta bilden hade anna gjort till mig :) hihi, <3


HAWAIIAN TROPIC


Här har ni mitt absoluta favoritbodybutter! Det kommer från Hawaiian Tropic och luktar kokos & lime. Sött men ändå samtidigt fräscht. Det är 2 somrar sedan jag hade denna nu och jag har verkligen saknat den ;D


GLAD U CAME


Tja, blev aningen sent inlägg här men får ta & skriva mer imorgon :) Är helt slut efter helgens jobb. Var med Adam igår och båda var hur trötta som helst, slutade med att vi båda sov istället för att kolla film.. Och ikväll har jag varit med Michaela, hon tog nog helgens trötthetspris om ett sådant hade funnits! :b Hon har sovit i min säng en stund och jag hade inte hjärta att väcka henne haha.

Köpte min favoritbodylotion efter jobbet idag med, tipsar er om den imorgon =)

LOVE / S


AT WORK


Tjohej, är på jobbet och jag är seg. Vill bara hem och gosa med bästis & Beckabus :) Skriver senare!

svar ang. shortsen:
jag har size 8, strl S det vill säga :)


NELLYCATWALK


sjukt grym kväll, kan inte förklaras med ord men jag försöker senare! pics kommer :)


ONETEASPOON


regnet öser ner och jag tappade motivationen till exakt allt. inte kul alls att gå utanför dörren, vill bara dra täcket över huvudet och sova!

men ska till maria och fira hennes student och det blir nog toppen! :)


MORGONPROMME


Good morning.

Har varit ute och gått i 1 timme med michaela och nu äter jag frukost i sängen :) Haha, vi var ute redan kl 8 och det kändes så jäkla bra! Hittade lite nya vänner på vägen med, THIS one we call mamma mu ;)


VILKEN TRÄNING!


hej på er!

började dagen med en sväng på stan med Michaela som äntligen är hemma från Sthlm :) Sen stack vi för att träna med Malin. Det var afro som var planerat men eftersom vi inte hade kollat upp tiden på nya sommarschemat var vi där en 1 timme och 20 minuter för tidigt! haha, inte visste vi att sommarschemat redan hade börjat på Actic.

Min träning idag bestod av intervallträning på löpbandet + lite pw. Det blev totalt 1,12 mil! Efter det dansade vi afro i en timme. Snacka om bra träning idag!

Min intervallträning innebar att springa jättesnabbt i 1 minut och sedan vila 30 sekunder. Upprepa detta x antal gånger och jag lovar att det blir jobbigt! Anledningen till att intervallträning är bra är att när man tränar går det ut på att chocka kroppen. När man börjar känna att det tar emot, det är då det händer :)

Har kollat bio med Michaela ikväll med, Dark Shadows med Johnny Depp i huvudrollen. Bra film och mysig kväll :)

Nu ska jag sova, dags för pw kl 8 imorgon med fröken carlsson ;)

LOVE / S



ME TODAY



LÅNG DAG


hej allihop! och god natt säger jag typ direkt.

har spenderat hela dagen på Gekås med Adam och Marie. sen stack jag direkt och jobbade till 22.30. hamnade även på Max efter jobbet med Linda och Marita, haha alla var ashungriga efter stängningen :b

vi hörs mer imorgon!
LOVE / S


@ CAPRI


var på stan med mamma idag & fixade lite saker. först käkade vi en varsin pizza på mysiga Capri :) älskar det stället!


FEELUNIQUE


Har precis beställt hem mitt kära smink från i.d. bare minerals och en helt underbar inpackning från Kérastase.
Både min foundation och min mineral veiler från i.d. är slut så jag går typ här hemma och lider haha!
Min fina vän Linn tipsade mig om hemsidan www.feelunique.com vilket är en hemsida som säljer märkesprodukter till lägre priser. Man betalar ca 50% lägre pris på i.d. än i affärerna! HELT UNDERBART :)





BLOPPIS


Säljer lite kläder!
Älskar alla jeansen jag säljer men de flesta passar mig inte längre och jag har på tok för mycket kläder.  







Jeans från G-star
tighta jeans i strl 26, knappt använda och ser ut som nya. ps. man får assnygg rumpa i dem :D
150 :- (ord pris 1199)





Jeans från Fornarina, låga fickor
100 :-  (ord pris 1299)





Vita jeans från Miss Sixty
strl 26
70 :- (ord pris 899)





Jeans från Circle Of Trust
strl 27
100 :- (ord pris 1199)





Vit jeanskjol från Gina Tricot
strl 36
50 :-



Svart tunika med dragkedjor från Gina Tricot
strl M
40 :-



Svart klänning från Gina Tricot
strl 34
40 :-

maila mig på [email protected] eller kommentera inlägget :)


EN SNABB DAGENS



FRUKOST


har ätit en god nyttig frukost på jobbet och slutar kl 14 :) sen blir det stan en snabbis med mamma & sen när jag är hemma svarar jag på kommentarer och sådär.

LOVE


OLDIE


grävde fram min gamla jeansjacka och den passar fortfarande! love it :)


BLOPPIS


Tänkte ha en bloppis här på bloggen och har en del märkesjeans som kan säljas, en vit jeanskjol, två klänningar och en svart tunika med dragkedjor. är det någon som är intresserad av att jag lägger upp bilder på allt?

:)


GIMME DAT


vill ha denna kepsen i antingen benvit eller mörkblå. komsi komsi!


SVARAR


nej jag väger mig för tusende gången inte :) och ja jag har small på byxorna & de sitter faktiskt bra, inte för tight och inte för löst. tack för komplimangen :) men jag förstår inte varför du precis som många andra nojjar över vad som står på vågen och undrar vad jag väger, det spelar fortfarande ingen roll vad som står på den för mig. det handlar om att man ska vara nöjd när man tittar sig i spegeln och att leva hälsosamt :)


THE LAZY SONG


today i don't feel like doing anything, i just wanna lay in my bed..

vilken deppdag. körde mamma till jobbet innan och då passade jag på att hyra 3 filmer, köpa lite godis och thaimat till mig och papi. bra söndag det blev ändå! hyrde två av filmerna fastän jag sett dem innan, ville att mamma och pappa skulle se dem också :)

ska ut och ta en lång powerwalk nu, känns som att det var evigheter sedan jag tränade. vad hände där liksom?!

LOVE / S


KATASTROF


Får en sådan hemsk känsla ibland och jag bara tänker på allt jag vill göra men som jag inte gör. Idag är en sådan dag för Pitbull spelar i Sthlm. Det gör ont i själen när jag tänker på att jag tackade nej till att se Kanye West och Jay-z, två som jag dagligen lyssnar på. Snacka om att den som nu kom på "man ångrar aldrig det man gjorde utan bara det man inte gjorde" hade rätt!

Anyway, måste bara säga att jag älskar min kavaj/jacka som jag hade på mig igår :)


KÄRLEK












WILD WEST STEAKHOUSE


Var som sagt och hade födelsedagsmiddag på wild west för mamma fyller år idag! Det var jättemysigt och maten var som vanligt supergod. Åt mer än vanligt eftersom jag sparat mig hela dagen till denna måltiden haha ;) Efteråt stack jag in till stan och mötte upp Arbana och några till på Bulls. Mysigt men frös sönder så det blev inte långvarigt. Vi hörs imorgon.

LOVE / S












SMYGTITT


ikväll firar vi mamma som fyller år idag genom att äta på wild west :)

LOVE YOU MUM


YESTERDAY'S


god morgon! igår var jag och kollade bilar med pappa, man blir ju inte liite kär när man går där bland alla fina bilar ..

sen blev det en snabblunch på Hello och sen mötte jag upp malin, jessica och julia en stund.

stickad tröja /Forever21
linne /Zara
byxor /Gina Tricot


SUPERFREDAG


ikväll kör vi klackarna i taket på säsongens sista superfredag.

jag och mina tjejer, festen börjar hemma hos Bella hihi :)

LOVE / S




ÖNSKEMÅL


Det var någon som ville se kläderna på så här är ett par av shortsen..
Ser lite för jävligt ut när man inte har solat direkt men w/e.
Tänkte ha dem ikväll men det är svinkallt ute så absolut inte haha!




WHISTLE BABY


God morgon allihop! Har precis varit ute och hjälpt mamma plantera på framsidan, blev himla fint så vi är nöjda :)

Ska iväg och kolla bilar senare idag med pappa och sen blir det stan en snabbis. SUPERFREDAG ikväll med tjejerna!





GOD MORGON VÄRLDEN



RSS 2.0