once a jerk, always a jerk


Jobba, sova, jobba.. låter mitt liv ungefär denna helgen. Eftersom att jag kom hem klockan 23.00 och ska vara där idag 13.00 igen så är det ingen direkt ledig tid över för mig själv. Är ledig imorgon så det ska bli suuperskönt! 4 jobbdagar kvar och sen åker vi. OMGGGG liksssssom? Har inte ens växlat pengar än, borde nog ta tag i ett och annat. Men först ska jag hoppa in i duschen! Ha en bra dag everyone (: CIAO!


All i do is win win win.. no matter what


Fiesta igår med Malin & Michaela! Sjukt trevligt trots det äckliga regnet, och den kassa musiken som Siepen spelade igår. Den blev bra runt halv 2 men vi skulle dra vid 2 till bussen. Hade sån sjuk lust att stanna lite längre, men äh. Får bli ännu bättre nästa torsdag. Malin babe sov hos mig och sen körde hon mig till jobbet idag i busvädret. Tack för en fin kväll tillsammans med er tjejer. Även trevligt att träffa Daniel och mina jobbarkompisar Chuk & Adam :}

Har jobbat till 22.30 ikväll och nu fryser jag satan här hemma. Ska krypa ner i min gosiga säng nu, finns två täcken med efter igår. That's awesome! Skulle förresten lagt upp någon bild från igår men min kamera dog när vi skulle ta lite tuffa bilder. Någon bild hann knäppas inne på toan men icke troligt att den är i kvalité för att hamna här haha.

Follow me, follow me, falalalala.. / Sariis ♥


this is love 2012






that's not good enough for me


God morgon allihop! Nu åker dammsugaren & fönsterputs fram - sara ska städa haha. Skönt att det är dåligt väder så slipper jag ha ångest för att jag inte är ute :) Har köpte en jäkla massa kläder de senaste dagarna, tänkte att det får bli ett inlägg senare och visa alltihop. Ska bara ta bilder på det så hörs vi sen. PUSS!

                                                
                                                                  ' Everywhere i go i see and i know '
                                                                                                            / Sariis ♥
 



jag älskar dig!





Anna köpte ett pandora-armband till mig
jag älskar det & jag älskar DIG ♥
tusen tack, du är bäst!



no more drama in my life


Har haft två jättetrevliga kvällar i rad! Igår stack jag in till stan för att träffa Maria, och det slutade med att vi stack till Östra Stranden med Daniel, Philip, Dennis och Davve för att spela minigolf. Vi var inte klara förrän klockan 12 och vi var lite smått galna på banorna ;p

Idag solade Michaela & jag en snabbis i trädgården, sen tog vi bussen in till stan för att möta upp Anna. Där gjorde vi lite ärenden och pratade thih. Får även tillägga att vi hjälpte en knarkande misshandlare från att fly från polisen ;o Äh, han kan inte ha kommit särskilt långt ändå så borta som han var. Vid halv 7 mötte jag upp Malin, Robin & Manfred. Vi satte oss på Bulls och käkade, inte för att jag är så duktig på att äta nuförtiden.. Vi satt där länge & efter det bestämde vi oss för att spela bowling på B&B i 2 timmar. Manfred was craaazy med alla sina strikes säger jag bara!

Nu ska jag städa mitt rum, fy satan vad tråkigt. Men det måste göras :) Och btw, nu skriver jag halv 2 på natten så det blir helt fel när jag skriver igår/idag och sånt. Hate it!





i'mma screw you over, big time


Nu ska jag sova, efter en lång kväll på maxi. Snacka om att det har varit kaos, rasterna på det och en himla hosta - det kan inte bli bättre.. Nu har jag druckit en kopp varm choklad och gjort en hårinpackning, ska lägga mig och sova när som helst. Sitter och snackar lite med Chuk och lyssnar på deras resa genom europa hihi.

Idag var jag på stan för att shoppa. Malin var med och det var supertrevligt & jag hittade en hel del :) Hade helt seriöst kunnat gå i stan hela eftermiddagen och bara slösat upp hela mitt sparkonto typ. Det var precis vad jag hade lust med!

Now i know. tack för att du berättade :)




hasselnöt (v) kokosnöt


  .. jag finns alltid här, vad klockan än är :) ♥



vet i sjutton vad detta paraply gjorde i mitt rum




michaela bus ♥ sara bus


over-joyed and superduperexcited :}


Good morning :) Solen skiner idag & det ska bli sjukt härligt att gå i stan en sväng innan jobbet. Får se vad jag hittar idag hihi. Har spanat in mig på en kofta som definitivt är min, om inte de små storlekarna är borta då förstås .. Var på Harry's en sväng igår med Daniel, Davve & Mathilda. Gick även inom Robert's för att träffa Anna & Michaela :) Mina nötter, ägg äh vad ska man kalla er? ÄLSKLINGAR ♥ Sen stack jag & Daniel till honom och kollade på Stepbrothers, fyfan vilken rolig film! Att jag inte sett den tidigare kan jag icke förstå.

Nu ska jag sätta i mina linser så att jag ser vad jag gör, sen käka thaimat som blev kvar från i förrgår och dra mig in till stan. Sen spenderar jag kvällen på jobbet, äntligen! (ni måste tycka jag är störd i huvudet haha) Have a nice day! (:





Buzzin' all over me


Jag är typ frisk! Har inte varit såhär glad på evigheter, så imorgon ska jag jobba första gången på en vecka. Det är ändå tur att jag blev sjuk nu & inte om 2 veckor, för då är det Alanya som gäller :) Har rensat min dator lite nu, ska fortsätta i eftermiddag men nu ska jag gå ut på en promenad. Har ju inte fått luft på en vecka, äckligt rent ut sagt. puss på er hihi!





bottom's up






she's a bad-ass


Jag började prata/gulla med min katt (JA sånt händer när man har husdjur) och hon bara la tassen på örat för att jag var tjatig. Snacka om att vara bitch.. dessutom ligger hon i min säng & hårar ner. Men det får hon, för jag älskar henne =)




kortare och blondare, oops!






det var vad som hände idag, även fast jag är sjuk så hade jag tid hos frisören. ett himla stort förlåt till henne om hon blev smittad ;O det var verkligen tvunget att klippa mig idag, annars hade håret typ gått av kändes det som. så frågade jag om hon kunde slinga min utväxt med, en impulsiv fråga som resulterade i slingor i hela överhåret?! så nu är jag rätt blond, det var ju detta jag inte skulle bli? nåväl, det duger. till hösten blir det ljusbrunt, we like!


Beautiful monster


Har precis kollat Snabba Cash med mamma & pappa. Mysigt, och vad ska jag annars göra när jag är sjuk? Hela min kropp är fucked up rent ut sagt och jag är helt yr i bollen. Vill bara vara frisk. Jessica gumman ringde innan & frågade om jag skulle med dem på förfest innan Fiesta, men jag kan ju inte. Åååh frustrerad! Men kul att hon ringde iallafall :)

Så jäkla tjatigt att missa 3 dagars jobb nu, trodde verkligen att jag skulle jobba idag. Men fyfasen vad jag lät igår, hes som en kråka och nu mår jag bara blä. Ohnej, sista meningen här i bloggen om att jag är sjuk och mår dåligt! Ska lägga mig när som helst, funderar faktiskt på att dra och klippa mig tidigt imorgon. Jag är verkligen tvungen att bara klippa topparna snabbt innan jag åker, och så illa kan det väl inte vara att klippa sig på en drop-in här i söndrum? Sen tänkte jag gå till Zarah på salongen när jag kommer hem från Alanya och låta henne slinga för det är hon bäst på!

godnatt & sov så gott :)





jag ser då allt lite klen ut


och det beror på att jag fortfarande ligger hemma & är sjukling.
ska lägga mig i sängen för att glo O.C som vanligt, mår typ illa.





BET I BUST






låten är jävligt skön, men videon stör jag mig på så sjuukt mycket :) men T.I är typ snygg.


LOYALTY






2 panodil, sen är jag uppe och springer igen


god damn it, jag har sovit typ 2/3 av denna dagen. nu har jag tagit värktabletter så att febern ska gå ner. längtar dock inte tills den går upp igen, svettasihjälidettavädret.com? arg blir jag också, igår skulle jag stuckit till måndagsklubben
- men vad händer? jo jag fick ont i halsen på eftermiddagen & klagade sönder när michaela var här. sen precis när jag tagit på mitt rätt kläder och sminkat mig blir jag helt öm i kroppen och har 38 graders feber .. hejdå club monday & hej sängen! idag har jag ännu högre feber och är sjukanmäld från jobbet. it sucks! den senaste tiden har det varit molnigt eller regnat på ALLA mina lediga dagar, och nu när jag kunde varit på stranden idag eftersom jag inte skulle började förrän 5 .. ja då är jag bannemej sjuk :} Nu tänkte jag joina sängen för att kolla vidare på O.C. gooooosh, memories.

förresten! alex bästis ringde mig igår. han är så snäll & bryr sig. puss bästa!




mys på bulls





2 år sedan jag använde mina gula skor sist., så igår åkte dem på minsann :)


en dag på stan




observera den mänskliga glassen haha!


and now we're murderers because we kill time


Det blir inget långt inlägg för mig, tänkte lägga mig och sova när som. Har haft en jättemysig kväll på Bulls med tjejerna. Vi firade Arbana som fyller 19 idag! grattis igen älskling ♥ Daniel är hemma från en helg i sthlm, wiewie! Förmodligen blir det måndagsklubben imorgon med Jenn. Och just nu sitter jag & pratar med Valeria på msn and
i really miss her.. Det är helt sjukt vad tiden går fort och folk bara försvinner.



jag hade mittbena YAO


 


min-arm-ser-ut-att-ha-gått-ur-led.com?





summerlovin' ♥




once i'm gone you'd better believe i'm gone forever


Har passat barn på maxi idag igen, och sen blev en i kassan sjuk så då fick jag sätta mig där resten av dagen. Det var en otroligt kämpig dag med tanke på hur jag mådde he-he. Cyklade hem & nästan direkt kom Veronica från jobbet och hämtade upp mig :) Vi stack till Grötvik och tog ett härligt kvällsdopp och pratade en massa. När jag kom hem stack jag och köpte pizza för att sedan äta den samtidigt som jag såg på Yours, mine and ours. Asbra film! Nu ska jag mysa i min stora säng, kan ju ligga på nästan alla håll i den typ. Bara för att jag är så kort haha! Sov gott på er ;* Vi hörs imorgon.




röda skor är bannemej tufft

till rätt kläder of course ..






i fucking love you!





:*



skaka rumpa på Fiesta


Igår byggde pappa & jag ihop min nya säng. Mamma och jag stack även för att köpa madrasskydd men det slutade med att vi kom hem med 3 par skor haha (: Eftersom att mamma köpte 2 par fick jag ett par på köpet, och jag valde ett par röda converse. (!) Minns ni min lista jag gjorde för ett tag sedan? Om jag ägde ett par converse och sa aldrig i livet? Nu har jag minsann ett och ett halvt par! Räknar mina Ed Hardy som något mellanting hihi.

Innan Fiesta stack vi till Maria på förfest. Det var Maria, Melinda, Michaela, Emelie & jag :) Vi hade det jättemysigt på hennes balkong & sen tog vi bussen till Tylösand vid 11. Maria och jag kom framför de andra i kön, och precis innan vi skulle gå in kom två killar och sa att vi var tvungna att vara med på bild med den ena killen. De påstod då att de ville kunna visa var de har varit någonstans, och att vi isåfall kom in gratis. Så ja, fram med hans iPhone och var med på en suddig bild - sen var vi inne! That's how we roll ;) Den första jag träffar på inne på Fiesta är Cive, som drar med mig in i deras coola vip-rum och där sitter vi och dricker en massa champagne. Sjukt nice kväll om man säger så :) Jennifer kom även efter att hon hade jobbat för att skaka lite rumpa med oss hihi.




everything real big


Nu är min säng på plats! Utan tvekan den skönaste sängen jag någonsin legat i.

Var hos läkaren innan, tycker inte om det faktum att det var en manlig läkare. Känns obehagligt att han skulle behöva trycka på min mage liksom. Ska på röntgen nästa vecka, än så länge ser det ut som att jag har en irritation på min vänstra lunga och att musklerna drar ihop sig så att det gör ont för mig att andas.

Mamma & jag köpte en massa skor innan haha. Eller hon köpte 2 par och jag fick ett par converse, assnygga :)

i guess i'm sorry




you asked me
what i wanted to do
and i did it



vi hade seriösa problem, syntes det eller?


En supermysig kväll med Arbana var precis vad jag behövde. Hon beställde pizza när jag hoppade på bussen och vi hämtade upp den i vallås centrum runt 9-tiden. Vi stack bort till ekolek med en filt, bestick & pizzorna där vi satte oss och åt. Allt var perfekt - förutom de där satans myggjävlarna. Nu har jag tyyyyp tusen myggbett? Antar att babe har lika många haha! Kul hade vi iallafall så det var en lyckad kväll :) i love you baby! ♥ tusen tack för att du finns för mig.



Harry's & Eclipse


Maria och jag stack till Harry's och åt deras goda kycklingvingar. Sen köpte vi godis och stack bort till bion där vi kollade på den senaste Twilightfilmen. Den var sjukt bra! De som inte gillar Twilight kanske inte borde se den, men
de som älskar Twilight är den definitivt tummen upp för. Tack för en supermysig kväll gumman (:





BÅSTAD BABY




Jättefula bilder, men vet ni vad? Det bjuder vi på.
Eller ja, jag bjuder på dem åtminstone haha.
' fucking sneseglare ' ;O


back on track


Det tog mig 2 dagar och nu är jag tillbaka. Mår lite bättre men vi får väl se. Alla bryter vi ihop ibland. Har varit i Båstad hela dagen med familjen & michaela. Kan lika gärna skriva bara familjen eftersom att hon är som min syster ;p Pappa bokstavligen räddade min dag igår med ett underbart kvällsdopp nere i Grötvik vid bryggan. Det var en riktigt tung dag på jobbet & han var en ängel som messade mig när jag slutade :)

Nu ska jag till stan och möta upp Maria, vi ska på Harry's och bio. Kommer hem i natt och uppdaterar då!

PUSS


windsurfingtävlingarna 2010


dagen sammanfattas som en av de bästa dagarna år 2010.
ni måste uppleva detta för att förstå hur fint det är.
alla brädor som flyger förbi i all hast, underbart!
det går så sjukt snabbt, har lite svårt att fatta.






















Kungarna av Tylösand


Jag antar att de flesta vet om att det spelas in ett tvprogram som ska sändas på kanal 5 i höst? Kungarna av Tylösand, och gissar man rätt så kommer det vara världens såpa haha. Det tråkiga med Big Brother och Paradise Hotel har ju alltid varit att man inte har en aning om vilka de personerna är som är med i programmet. Men nu när det spelas in i Halmstad lär det ju vara ganska många kända ansikten som dyker upp. Kommer definitivt att sitta & kolla på detta i höst, bara för att liksom. När vi var på Club Monday sist var filmteamet där och det kom fram en kille & frågade om jag ville vara med på tv med honom, och de filmade min jobbarkompis när hon var på stranden . . Det är ju alltid så, man vill inte vara med själv men har inget emot att andra skämmer ut sig på tv. Hoppas bara inte föräldrarna blir allt för besvikna på sina barn över vad de lär få se ;D


- Calle Schulman, producent för Kungarna av Tylösand - vad är det för ett program?

- Kungarna av Tylösand är ett enda långt glädjerus. Man skulle kunna säga att det går ut på att se vad som händer om man ger åtta sköningar allt de kan tänkas vilja ha under en sommar. Sprit, fest, dans och vip-hyllan på Tylösand. Det bästa av allt är att ingen röstas ut. För erkänn att det är sjukt last decade med utröstningar.

- Vad är det för människor vi kommer att få se i programmet?

- Jag skulle vilja säga att det här är det skönaste gänget i Sverige. Det som förenar dem alla är deras lust att ha roligt. Och man älskar dem alla. Kommer du ihåg snubben i klassen som liksom alltid gick ett steg längre? Här har vi åtta såna. Varav fyra är tjejer.

http://kanal5.se/web/guest/tylosand/-/artikel/av/b7xA/1097/4250593/1.0


me, myself and i is obviously all i got


Jag trodde att jag skulle uppdatera denna dagen med en massa roliga inlägg, för denna dagen var utan tvekan en av
de härligaste i hela mitt liv. Med pappa ute på motorbåten bland en massa fina surfingbrädor ... Visste väl att dagen skulle vara för bra för att vara sann, och nu blir jag istället påmind om all skit runt omkring mig. Har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv. Orkar inte med skiten, kommer aldrig bli någon förändring, och jag vill inte leva med det heller. Folk som läser detta nu kommer tycka att jag överdriver så in i helvete, men då ska ni bara veta innan ni dömer endast efter texten. Får lust att bara säga fuck off till hela världen och krypa ner i ett hål..      



en underbar kväll med en underbar person





so god damn mechanical..


God morgon! Kom nyss hem från Danne och svettas ihjäl typ? Det är galet varmt ute & typ smått kvavt. Känns som att Halmstad för tillfället är en kokande bastu hihi. Idag ska jag jobba igen, har världens skönaste pass så ska inte klaga :)

Igår var mamma, pappa & jag ute med motorbåten i Tylösand. Sjukt skönt förutom när det guppade för mycket & jag mådde illa ;p Har en massa bilder men dom ligger inte på min utan på pappsens systemkamera, och den har han med sig ut till surftävlingarna idag. När vi kom hem från havet var jag helt sluuuut, somnade och vaknade lagom innan vi skulle grilla. Kvällen spenderade jag hos Daniel med honom och hans lillasyster :) De färgade hans hår, och det blev sjukt snyggt faktiskt. HAHA.. jag läste på förpackningen att den var menad för de som har delvis eller helt grått hår.. Snacka om att Daniel blev nervös eller? ;O Nej nu ska jag fixa till mig lite! Får se om det blir Leffe's med surfingen ikv.

PUSS



ERASE ME




bottles in the air, pour me another one


Nu är både jag och Maria så satans trötta på vårt hår, våra hår eller hur man nu säger. Kräver en drastisk förändring snarast eller att solen kommer tillbaka och bleker det (: Funderar på att färga det typ såhär igen, dock inte förrän efter sommaren och cypernresan. Gillar att jag ser halvdrogad ut på bilden tack vare pappas starka blixt på kameran, grr :)





här kör vi med schyssta puckar



Viktor Ciavarella säger:
du?
du ska möjligtvis inte ner till skåne imorgon?
» sara säger:
jo klart jag ska
du ska också dit eller?
Viktor Ciavarella säger:
VA !?
skojar du?!
Viktor Ciavarella har precis skickat dig en vibb.
» sara säger:
skoja
Viktor Ciavarella säger:
DITT JÄVLA AS!!!!!!!!!!!!
du sa ju att du skulle dit snart
FAN VAD DU ÄR DUM!!!
» sara säger:
snackar du om!?
jag ska inte dit snart?
Viktor Ciavarella säger:
du skulle ju till väla
eller?
» sara säger:
jo jag skulle, men blev aldrig av
och det var typ förra veckan gubben . .
Viktor Ciavarella säger:
men åh dumma dig!
jag behövde en reskompis ju :(
» sara säger:
jaså vad ska du göra där nere då?
Viktor Ciavarella säger:
jobba
dom behövde hjälp
» sara säger:
ja men då kan du ju släppa av mig på väla
så går jag där själv
Viktor Ciavarella säger:
ärligt?
» sara säger:
nej :D
Viktor Ciavarella säger:
MEN ÅÅÅÅH!!!
DUMMA DIG
nu blev jag ledsen och går o lägger mig



i'm no longer in between


Äntligen hemma igen efter jobbet och jag vill egentligen vara på Fiesta. Men med tanke på att de jag vill dit med jobbar tidigt imorgon bitti skiter det sig & jag kan behöva vila mig. Ska däremot dit nästa torsdag är det bestämt. Faan vad jag längtar! Mamma har varit jättegullig & bäddat min säng hihi. I natt kommer jag sova jättegott och jag är ledig imorgon! Finns inget bättre än att vakna upp och ha en hel dag framför sig utan planer.

Pratade med jonte på jobbet igår & han sa något om att vi ska dra ihop en strandfest eftersom han slutar på maxi. Man kan ju undra om det blir av eller vad som händer. Det fina vädret kan ju ta och komma tillbaka, sen så är jag tyyp nöjd :)


att prata med dig och bara finnas där, det är precis vad du behöver och precis vad jag vill göra för dig.

i love you


there's nothing i could ever do to take the pain away




show her how to dance


God morgon! (god middag för de flesta) Har hänt så mycket de senaste dagarna & ska hända så mycket. Vet varken in eller ut eftersom jag inte har koll på någonting. Till helgen är det windsurfingtävlingarna i Tylösand och då ska jag vara funktionär. Pappi var ju 3a i världen förr i tiden, så klart han är där och håller i det ;) Förmodligen är han i stan och fixar en tröja till mig nu, så kul det kommer bli.

Idag börjar jag jobba kl 16.30, lagom drygt men ändå skönt. Ska städa lite här på övervåningen så blir mamma glad =)



galet rolig hatt-natt


Uuuuh, min hals mår inte bra nu alltså. Har sjukt ont och är hes som en kråka! Kom precis med taxin från stan, vi åkte med en supersnäll kille som Emelie snackade sönder med. OBSERVERA snackade sönder. (: Roligt som satan var det, och även incidenten inne på Mårtensson med en hatt haha. En kille började dansa och satte på mig en hatt, som jag dansade runt i ett tag. Sen tog han hatten och satte den på Michaela & då kommer en tjej fram som inte är direkt en favorit i våra ögon och vi inte någon i hennes heller.. tror ni inte det var hennes hatt eller!? HAHAHA. Vi skrattade så vi inte visste vart vi skulle ta vägen och jag drog iväg med Michaela så jag fick en hel drink spilld både i håret och på kläderna.. :}

Musiken var galet bra ikväll! USCH, konstigt inlägg men kände bara för att skriva av mig innan jag somnar.

ciaaaao!


licky-licky-yum-yum what a great guy






happy birthday baby




Bästa vän ♥
idag fyller du 20.
ett superstort grattis
du är den absolut bästa!



2 juli 2000 - då hittade jag min bästa vän ♥




10 års vänskap. älskar dig så fucked up mycket :) ♥






10 years of big fat love to you sexbomb!





you walk on streets of gold


Good evening hihi. Michaela gick precis hem och jag har duschat. Hatar att raka benen, så satans drygt! Ni kan vara lyckligt lottade att ni slipper detta killar .. Helgen har varit typ toppen. Fest hos Jessica i lördags, Theo och jag stack dit ihop (: Lite lustigt att alla trodde vi var tillsammans haha. Icke, det är bara min trogna vän som hängde med. & det enda som var någorlunda tråkigt var att jag fick en flaska krossad på mitt ben så det blödde sådär lagom bra. Fyfaan
för att komma hem & ta ut glasskärvorna och gå upp för att jobba dagen efter haha.


tell me do you like it like that - or would you rather want me to stop




be my little freak


Bilder från igår då vi tog en tur med vår motorbåt. Andrea kom hem till mig och sen stack vi först ut till Tylösand där vi käkade sallad och chickenwraps, så sjukt härligt. Vädret var inte det bästa så vi tog oss en tripp till stan med hihi. Vi la till och gick upp till stan för att kolla i lite affärer. Sen var Andrea och pappa supersugna på korv med bröd haha, så det slutade med att vi hamnade i Tylösand då det fina vädret hade kommit fram igen (:  Orkar inte lägga upp fler bilder från båten just nu, bara för att de är tagna med systemkameran och det tar då en jäkla tid.

Andrea följde med hem till mig och jag skulle duscha supersnabbt. Sen begav vi oss till minnesstunden i kolbrottet för Andrea's bror Mikael. Vi kände inte Mikael, men Andrea är vår jobbarkompis & vän så det kändes absolut rätt att vara där och stötta henne. Det var jättevackert där vi stod uppe på klipporna och tittade ner, så himla sorgligt att ett liv tagit slut där nu bara :( Vi tänker på dig Andrea!

Efter minnesstunden grillade vi hemma hos mig med mina föräldrar, himla gott var det! Michaela ringde mig sedan och berättade att hon och Emelie var aspeppade på måndagsklubben. WUHU! Jag som var inställd på att det inte skulle bli av. Vi förfestade här och sen cyklade vi ut till Tylösand. Det var världens roligaste cykeltur, men FY FASEN vad farligt det är att cykla när man är full haha ;p Det var verkligen en jättelyckad kväll & vi skakade typ rumpan av oss ;)









galet vad jag tänker på dig




texten. du. jag. fuck.



i like the way you do it


Det ska bli så fint väder och jag vill också ut med vår motorbåt. Så sjukt avis på alla som är lediga idag, det skulle jag också varit. Men jag får faktiskt ta & skylla mig själv när jag då säger ja tack till jobb. Nåväl. Ikväll blir det fest & jag
är ledig måndag-tisdag. Får hoppas på fint väder åtminstone någon av de dagarna! Nu ska jag sticka till jobbet, har hand om kvällstidningarna och sen ska jag leka med barnen i 4 timmar (: Ha en härlig dag allihop. PUSS ♥  / sara 

 

SAY WHAT? har jag blivit såhär ljushårig igen?

i think i'm in love


ÅÅÅH! Har hittat en bärbar dator som verkligen skulle passa mig. Denna är det, fast i vit. Och vad sjutton är det med mig och vita saker? Två vita mobiler o nu en vit dator? Är förvånad över att jag inte har en vit iPhone .. Men saken är den att jag ska nog inte köpa någon dator, eftersom att om jag väntar till november får jag en i 20 - årspresent. Och då kan det ju tyckas vara rätt onödigt av mig att köpa den själv. Samtidigt tänkte jag skaffa mig en stor säng med, frågan är vilket jag ska önska mig i present och vilket jag ska köpa själv? Inte direkt skoj att slänga pengar på en säng precis!


nya skor är bra att ha även då man har 50 par





för så knas kan en suddig sara bli




hihi. tror jag somnar snart, alla är tråkiga. förutom de som är på Fiesta.
där vill jag också befinna mig, men samtidigt inte. orka slösa pengar, orka dricka.


Life is hard, it's harder if you're stupid


Fy bubblan vad dålig jag är på att hålla saker, åtminstone när det kommer till min blogg. Ser ni någon bild på mina
nya skor här? Nej, det var väl det jag visste.. Efter jobbet idag stack jag hem och sov. När jag väl vaknade kollade mamma, pappa o jag på Tootsie, en gammal men satans rolig film! Sen fick jag tråkigt & messade Daniel. Lyckades
få med mig honom ut på en promenad och sen kollade vi på tv en stund hos honom (:

Nu är risken att jag får jobba hela helgen, även fast jag har mycket inplanerat. Men jag vill så gärna ställa upp och dubbelt betalt kan man ju knappast säga nej till? Det återstår att se imorgon vad som sägs. Stängning imorn, jiihaaa!


Most of us spend our lives as if we had another one in the bank.


kräm alá mårtensson





if the man can't dance, throw him in the garbage




Om 20 minuter ska jag cykla till jobbet & endast jobba 3 och en halv timme. Skönt det med tanke på gårdagen!
(som för övrigt var så boring att jag ville därifrån redan halv 2) Skriver mer när jag kommer hem istället vilket
jag känner behövs. Kass uppdatering ifrån min sida .. men det är ju pga det underbara vädret! Då är jag ganska
mycket hellre ute i solen än sitter inne och bloggar hihi. Tänkte visa upp mina nya skor när jag kommer hem =)

puss ♥
/ sara.




RSS 2.0