' party all night long



Sitter och skriver ett snabbt inlägg som visar att jag lever haha. Stressad som in i helvete, springer runt och städar samt försöker hitta kläder till ikväll. Michaela, Anna, Robin, Tom och Philip kommer hit. NAJS. Får fan flipp på vädret, kan inte ha mina skor som jag hade tänkt. Blö, starting from scratch helt enkelt.

ha en trevlig valborg. ses kanske i dimman, ciao!



·٠•● you're happy


Good evening bitches! haha kidding. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, fick börja tidigare idag. Carina hittade mig i affären när jag var o handlade, & var överlycklig över detta eftersom det var sjukt långa köer överallt. HM. Valborg kanske är rätt överskattat ändå, eller? Men samtidigt är det en mysig festkväll med majbrasa & sånt.

Jag har precis pratat med Anna i telefon, vi skrattade så vi grät åt absolut ingenting. Vi är rätt sjuka vi. Hur
som helst så förfestar vi nog här imorgon kväll som det ser ut just nu. Annars blir det något annat skoj och
då ändrar vi planerna. Sitter och snackar med Emelie just nu och vi har blivit bjudna till Oscar på fest nästa fredag!! WIHU vad vi har saknat dig vår lille osc från mariestad. 

En sak till, fick ett nytt schema på jobbet.. och vad står det lördagen den 22/5 med stora bokstäver? SEMESTER! Vilket betyder följande: Andrea och jag tar en sista-minuten härifrån!           

Som sagt, ni ser att det blir en massa småskrivningar om olika saker. Och det är för att jag måste rensa huvudet från mina tankar, har så mycket som måste ut just nu. Och jag är medveten om att jag ääääääääääeh. Skit i det ni.


fine. i won't stand in your way anymore.


' broken bottles under children's feet


Har varit hårmodell nu och har även bokat biobiljetter till lördag. Snart ska jag ta bussen till jobbet, börjar inte förrän 3 men tänkte käka där innan. Onödigt att annars behöva sitta av tiden där i 30 mins innan man börjar. Fan, jag skulle ju tränat idag med. Får se om jag kanske går hem från jobbet istället. Får ta & byta om nu. ciao!



' cocacola-abstinens, ohja.


kick steptouch kick..
Är äntligen hemma efter ett hårt pass på Actic med Jenn hihi. ♥ Snacka om att jag var helt slut efteråt. Kan bero på att man tar i lite extra om man är arg :) Solade även lite. & jag vill bli brun för det är så mycket fräschare och snyggare än att vara vit och blek. That's it.

Pratade tele med Anna på väg hem och vi försökte planera inför valborg, men dessa planer står fortfarande helt still och får göra det tills imorgon. Då ska Roobin snacka med Hampus .. så får vi se om det blir något eller icke. Juste, söta kassaledaren Judy ringde också. Hon frågade om jag kunde jobba imorgon & ja, varför inte? Det är ju pengar! Så det blir att vara hårmodell imorgon bitti och sedan jobba eftermiddagen samt kvällen. Får skjuta upp fikan med Alex till typ.. söndag? haha. Nu måste jag få i mig MAT eftersom min huvudvärk kommer krypandes.

ciao peeps!


' move if you wanna


En dag på stan med michaela är aldrig fel. Vi träffade Andrea också, och vi stack till stadium där jag hittade min andra bikini. Jappjapp, nu har jag två stycken inför sommaren och kommande resor - looking forward to it!

Nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg & sola och träna med Jenn. Får se om jag skriver mer sen. Later!


4 år sedan. helvete vad tiden går snabbt!


' fuck you and have a nice day


Man blir så glad av alla söta kunder! Ger en komplimanger och är allmänt gulliga. Så tack gode gud för att jag har jobbat idag helt enkelt. Gick till jobbet igår & jag skulle ha gått hem idag men det blev ändrade planer. Jag stack in till stan och mötte upp michaela och stack bort till solariet. Så jävla skönt det var att ligga där eller?

Imorgon är jag ledig och det är tusen saker på listan thih. Ska in till stan för att fixa pass, luncha med mamma, träffa michaela på stan, träna och sola med jenn och till sist duscha haha. Hoppas på en trevlig dag.



i don't know what i'mma do but i'mma do it.


' alexbus & sarabus


Fick världens migrän igår, en av två gånger som det varit riktigt illa nu.
Pratade med min absoluta killbästis. Helt sjukt vad jag saknar dig gubben.

"va, är det du alex? jag känner inte igen din röst. säg något mer"
"hahaha, det är jag! sara sara sara sara"
"haha okej, nu känner jag igen den"
"men vafan, jag känner inte igen din röst heller, är det du?"
"jaa, det är jag alex"
"är det du, är det jag? är det verkligen det?"




' love sucks a little


Har du någonsin känt att du äntligen öppnat upp dig för någon, totalt orädd för att bli sviken igen? Att era olikheter först inte är några som helst problem och att det är de där små likheterna som gör allt speciellt och gemensamt. Att du verkar etsa fast minnen i huvudet, medan det för den andra nu helt plötsligt blev till ett tidsfördriv och tränger bort dessa minnen. Hur du gör något för personen och verkligen försöker in i det sista, men sen känner hur personen bara kan vända ryggen och gå. Kör på etik, moral och realistiska beslut utan känslor och glömmer allt som någonsin funnits.

that's excactly what you did.




' sötsur sås och tomat i halsen


Mamma och jag köpte hem lite god mat från den manuella delikatessen på mitt jobb. MUMS vad gott det var! Kycklingvingarna var de godaste jag ätit (bortsett från Harry's) och de kostade 5,98:- för två stycken. Det är en viktvara och jag fattar inte hur man kan sälja så god kyckling så billigt.

Anyway, jag åt även nudlar med grönsaker och mamma skulle käka upp resten så jag gav henne lådan. Hon ger mig en tomat och jag hinner stoppa in den i munnen och känna att det är en god sås på. Så utan att ha tuggat i tomaten säger jag " men gud vilken god sås ", och till svar får jag surt "aah du det är sötsur.... ". Längre hinner mamma inte komma eftersom lådan med nudlar hade en etikett som valt att fastna i hennes arm som hon sträckt rakt upp i luften. Nudlarna flyger och jag skrattar och tomaten fastnar i min hals. Vi skrattade verkligen så tårarna rann. he-he kan behövas sådär efter jobbet vet ni.


' o-m-g


Michaela kom hit en stund ikväll.
Vi har skrattat satan åt gamla 'dokument'.
Salami och rökbull, smaka på det det ni!
Vi hittade brev från våra grannar med haha.
"Den gula vattenrutschbanan på 9,33 sekunder"
WOW. det är precis det vi tycker är cooolt.

Nu blir det sängen resten av kvällen.
New Moon & massor av reklamkataloger.
Kan vara mysigt. Jag har ont i halsen. buhu.

godnatt.


' america's best dancecrew




Har kollat på detta i princip hela dagen. Hela säsong 5 tror jag det var jag såg. Och jag kan ju inte säga annat än att jag ryser av varje liten rörelse de gör som är unik. Musik är verkligen en drog för mig och det säger jag inte för att det ska låta klyschigt. Här dansar Quest Crew till Got money, en av mina absoluta favoritlåtar. Enjoy!


' maria + sara


Missade bussen 2 gånger i rad till stan igår. Först glömde jag att det var lördag. Sen glömde jag återigen att det
var lördag och kutade till bussen, vilket var precis på minuten. Busschauffören såg mig springa och vinka som
en idiot, men nej han bara hånflina & körde vidare. Inget + i kanten för HLT inte. så vad gör en pissed off och uttråkad sara? Hamnade framför camen när hon missat första bussen, och sen den andra halvtimmen då hon missar den andra sitter hon ute i 30 mins för att inte missa bussen igen haha.

Maria & jag cyklade en sväng och hyrde film på Hemmakväll. Men vi kollade knappt på filmen eftersom vi pratar hur mycket som helst när vi ses thih. Allt vi pratade om igår, damn that's some deep shit. Det var en jättemysig kväll med dig gumman. i love you longtime




' någon är söt


Tja-tjena-hej. Nu är jag hemma hihi. Gick hem från jobbet vilket tog mig 45 minuter. Då inkluderade detta att jag blev stoppad av en übersweet kissemiss som vägrade låtar mig gå! hahah. Den ( kollade inte kön ) jamade som en galning och klättrade på mina ben för att bli klappad. Aaw, sweetnose. Snabb som jag var hann jag knäppa en bild eftersom jag lyssnade på musik på min iPhone.

Heli hjälpte mig med att få byta tid på studentdagen idag. Marie, du är en pärla. Frågan är nu bara om det inte blir så kallat krångel på måndag. Det återstår att se & jag håller tummarna för att inte få problemas. Sista dagen
för Zarah babe på maxi idag. Fatta vad jag kommer sakna dig & våra sena lördagskvällar på Max!

Nej nu ska jag hämta sy-lådan till pappa, damma hyllorna omkring mig och sedan bege mig till Mariabus. PUSS




' lika barn leka bäst


Good morning sunshine! Om 20 minuter är jag på väg till jobbet & jag är bara så trött. Haha, jag har sovit med världens skönaste filtar i natt och inget duntäcke. Har inte vaknat en enda gång.. detta kanske man skulle ta och köra på framöver? Många har fått lön, vilket innebär en massa människor på maxi idag ihih.

Fick ett sms av Annas pojkvän igår & de ville ha med mig ut på krogen ikväll :) Men icke sa nicke, jag orkar inte festa och ska träffa Maria istället. Skulle vi bli akut partysugna så sticker vi väl ut, men nääj.. vi ska inte slösa pengar eller dricka alkohol 2nite! En lugn helg skulle passa bra ihop med min hjärna känner jag.

Latero!

 


' christina aguilera





You know tonight
I am feeling a little out control
Is this me
You wanna get crazy
Because I don't give a...

I'm out of character
I'm in rare form
And If you really knew me
You'd know its not the norm

Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it fuck you

The music's on and I'm dancing
I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night

I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl

I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl

I'm dancing a lot and I'm taking shots I'm feeling fine
I'm kissing all the boys and the girls
Someone call the doctor cause I lost my mind

Cause I'm doing things that I normally won't do
The old me's gone I feel brand new
And if you don't like it fuck you

The music's on and I'm dancing
I'm normally in the corner just standing
I'm feeling unusual
I don't care cause this is my night

I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl

I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl

In the morning
When I wake Up
I'll go back to the girl I used to be
But baby not tonight

I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl

I'm not myself tonight
Tonight I'm not the same girl same girl

Yah, that feels good
I needed that
Get crazy
Let's go
That's right
Come on
Give it to me now, don't stop



' besegrad av högre makter

Ja det är jag minst sagt!

Nej vad allt sabbade mitt happyfacehumör igår kväll. Upptäckte till min förfäran att jag fått en jobbtid den 
11 juni. Och alla 91or ni vet väl vilken dag det är? JO er student . . som jag självklart inte kan missa. Detta
är verkligen EN av sjukt få dagar på året som jag absolut inte kan jobba. Får sån saatans panik att det inte
finns värre. Hoppas att det går att lösa på något vänster. Gjorde en upptäckt hos mig själv häromdagen på
tal om att jag inte kan släppa detta problemet. Om jag på något sätt upplever något som ett problem, eller
själv råkar skapa ett problem så kan jag inte släppa det förrän det är löst. Under tiden går jag runt och mår
riktigt kasst som om det vore världens undergång haha. Det är en hemsk egenskap, att känna hur någonting
har etsat sig fast i ens bakhuvud och vägrar ta sig därifrån. Kan liknas med att ha ångest eller dåligt samvete.

Har ett problem till vad det gäller studenten - 9 studenter och bara en Sara. Hur ska jag hinna runt till alla, och hur ska jag göra med presenter!? Jag vill ju verkligen gå till alla som var hos mig, och sen måste jag till min kusin med som också tar studenten. Inte kul att komma på en 5-minutersvisit hos alla precis haha. Tål att tänkas på, och jag måste lösa det. Skit också.

Har varit så otroligt duktig idag och städat vår walk-in closet samt min egna stora bjässe. Resultatet var näst intill en wow-upplevelse mohaha. Man ser mina klackskor som jag prydligt ställt på en egen hylla grr. När mamma och pappa kom hem fick pappsen mig att bli till ett litet barn igen! Han hade, hör och häpna.. köpt ett kinderägg och en tidning! haha. Min pappa är söt, mamma likaså.

Ikväll ska jag inte göra någonting alls, bara ligga i min säng och ha det hur mysigt som helst. det är tomt, eller hur?


' alla har vi varit små




hemma hos mammas & pappas vänner. typ 6 år och överlycklig bland hundarna.




i en häst&vagn på Bakken tillsammans med Emma som var min bästa vän då.



På Cypen som 10åring där jag jämt hittade söta, tyvärr hemlösa katter vid hotellet.




En liten sara på 2 år i trägården då vi på den tiden bodde i stan.



Har ingen som helst aning om hur gammal jag var här. i morbrors stora trädgård.




På Cypern återigen, som 9åring med solsting för att jag innan kortet vägrade ha keps!



' god morgon världen


jag vill dansa! man saknar sånt som inte längre finns kvar i den vardag man var så van vid. förr var man allt en svensson med rytm i sina ådror som dansade jämt. men nuförtiden blir det bara lite dans på krogen.. vilket inte ens är roligt längre med tanke på alla kassa ställen där det antingen spelas dålig musik eller ja, ni vet nog vad jag syftar på..

mitt tangentbord har fått sig ett litet flipp och igår tog det mig typ 1 minut att skriva 3 meningar där. nu funkar det igen, mitt älskade fula slitna tangentbord som skulle bytts ut när jag fick ett nytt för 6 månader sedan. men aldrig, detta är så satans skönt att skriva på att jag inte vill ge upp det. även om man endast ser hälften av alla bokstäver på tangenterna så är det bäst i test.

nu ska jag ta bussen till jobbet, hoppas att det är riktig kaos och att det finns mycket att göra idag. hihu!

CIAO BELLA





' fucking djurplågare


ursäkta min rubrik. men jag är så jävla arg efter att ha läst hallandsposten. vem fan är så jävla dum i huvudet och känslokall - att man går in på en bondgård, tar en get och mördar den & sedan lägger den på en madrass utanför sannarpsgymnasiet? jag mår illa av att tänka på det. den eller de som gjort detta kan ju inte ha särskilt mycket innanför pannbenen. och ni borde spärras in, såna som ni förtjänar inte ens att gå fria. jerks!


' tröttelitröttbus

Det får bli ett sjukt snabbskrivet inlägg nu. Får lite smått ångest om jag inte uppdaterar innan jag lägger mig & jag måste lägga mig typ.. för en timme sedan? haha. Ska upp klockan 7 igen för att duscha bort hårinpackningen som jag valt att sova med i natt. Någonting måste jag ju göra för att reparera topparna.

Imorse var jag hårmodell och Zarah var som vanligt superduktig. Hann inte mer än äta innan jag stack till jobbet och fick därför ha kvar uppsättningen till kl 21.15 idag haha. Fyfasen vad sjukt det kändes. Baluppsättning (brud) och maxikläder - pretty odd combination. Positiv respons och Thomas hade kul som balanserade en flaska på mitt huvud när jag inte såg. Han tyckte att jag hade en japansk frisyr dessutom haha.

Nåväl, imorgon är det nyöppning på maxi flygstaden. ENJOY!


bild från en annan frisyr som zarah gjort på mig. typ i höstas eller något.




' chacarron macarron

och typ god natt..




' en tripp till g-g-g-ekås


HEJHOPP! nu är jag hemma igen efter en lång dag i ullared. jäkla konstiga skyltar man ser på vägen, trubbared? vem vill bo där med ett sådant namn? ursäkta om någon har en nära relation till detta gräsliga exempel.. en jäkla massa saker fick vi med oss hem som vanligt, mamma & jag.. vi var dock nöjda med oss själva när vi kom ut & kunde konstatera att vi lätt hade kunnat gå in där en gång till & köpa lika mycket till. alltså köpte vi inte all onödig skit haha! MQ's outlet gjorde mig gaaalet besviken. ombyggnadsrea är ingenting att sätta klackarna i taket för om man säger så. älskar dock deras skoaffär, märkesoutleten precis utanför. ni som känner mig & läser detta vet att jag har pippi på skor hihi. men jag har faktiskt inte ett enda par öppna skor till våren, o jag fick med mig ett par för 129 spänn, inte precis att man behöver klaga på mig nu ellaaaa? sov hela vägen hem, måste ha sett ut som en fullkomlig dåre och mamma väckte inte ens mig när vi hade kommit till stan där hon till råga på allt hade stannat samt PARKERAT mig och bilen. vet i sjutton om jag orkar lägga upp bilder på vad jag har köpt. om ni vill veta så lägger jag upp, annars never mind :)

juste. chefen ringde innan och jag har fått vikariat ett tag igen. så nu blir det inte jobb 2 dagar och ledig 5 denna veckan, utan ledig 2 dagar och jobba 5 haha. lite smått jobbigt men jag vill verkligen tjäna ihop en massa pengar, vilket min bf poängterade så fint igår att jag borde göra med tanke på att jag stack till gekås idag :)


' out here livin' a lie


God morgon folks! Är sjukligt trött idag efter en händelserik kväll med min boyfriend.
Min överenergi som fanns över mig igår är då helt borta och jag vill bara sova ännu mer. 
Dags att tagga till & dra på sig kläder, kan vara smart eftersom att det snart bär av till Gekås!



Ludacris – How low
Usher – Hey Daddy
Birdman ft Drake – 4 my town
Usher ft. Nicki Minaj – Little Freak
Jay Z – On to the next fr swizz beats
Ludacris ft. Nicki Minaj – My chick bad
B.O.B ft. Bruno Mars – Nothing on you
Trey Songs – Neighbours know my name
Young Money ft. Gucci Mane – Steady Mobbin’ 
Teairra Mari ft. Gucci Mane & Soulja Boy – Sponsor
Timbaland ft Nelly Furtado & Soshy - Morning After Dark
Lloyd Banks ft. Juelz Santana – Beamer, Benz or Bentley




' age of hysteria


Idag har jag inte så mycket att säga, solen skiner men det blåser för jäkligt.
Det enda är att; EDDIE KOMMER HIT (!) Längtar väldigt mycket efter dig :)





Sen kan jag ju tillägga att jag är sämst på att hitta snygga solbrillor. Bild på ett par av de jag ägde förra året, täckte hela ansiktet tyyyyp? Och det vill jag ju inte ha. Vill inte se ut som en fluga heller. Jag vet precis vad jag vill ha för några men dem ser jag knäpp ut i. Big blä på solglasögon, nu vet jag vad Eddie ska hjälpa mig att hitta hihi. puss.


' beep beep beep



Hääärligt att våren äntligen kommer & att man äntligen får lite färg i ansiktet :) Det enda som är dumt att inte ha smink i ansiktet är att min näsa & mina kinder blir rosa, kolla bara bilden ;o JIPPI liksom (!) Slutade kl 21.00 och Rose-Marie ville köra mig hem men jag vägrade bli hemkörd hela vägen haha. Hon fick köra mig max 500 meter så gick jag resten. Kunde behöva en liten kvällspromenix tyckte jag. Ska upp tidigt imorn och träna var det tänkt .. Om det blir utomhus i närheten eller Nautilus har jag ännu icke bestämt! Nä ni, ha en fortsatt mysig kväll! / sariis.





- Now you see, now you don't


' beckis bildäcksbus



min sötnöt & jag har varit ute nu. hon borde helt seriöst få en egen kategori här på bloggen,
så mycket bilder som hon är med på. älskar att ha ps på mobilen, helt perfa. i love her a lot ♥




' intolerable cruelty

God morgon! solen skiner & det är strålande väder. Funderar på om jag
ska sätta mig en stund på den lilla altanen och läsa lite. Undra om det är
tillräckligt varmt där? Börjar jobba klockan 3 tihihi. Man kanske ska ta o
sätta fart nu .. det är ju aldrig fel med lite sol. Puss! :) auf wiedersehen!


haha ja, benen ser ju lite kortare ut när man har häng & lång tröja - punkt slut.

eddie.eddie.eddie.eddie.




' the bounty hunter


Sara & Maria har varit på bio ikväll & det var en sevärd film, helt klart! Skratt och humor är en av de sakerna
jag gärna får ut av bion. Det var endast 6 pers i hela salongen, gödde. Min dag har för övrigt varit rätt stressig. Vaknade halv 6 för att städa mitt rum och laga hålet på mina arbetsbyxor. Duschade & fick i mig en så kallad "frukost" och sedan cyklade jag till jobbet. Det visade sig att jag hade rasterna när jag väl började, och det gick förvånansvärt bra idag! När jag slutat lämnade jag pengar till Kickis present, och begav mig sedan till apoteket
och vårdcentralen. Möte med en sjuksköterska och nu har jag fått läkartid nästa vecka.. äntligen så kanske de byter ut mitt huvud hihi ;o Åh ibland blir jag så lack på mig själv. Snart blir det sängen för min del, är svintrött.



' beteende-känsla-konsekvens


Utbildning i Ängelholm hela dagen och den var lika rolig & givande som del 1. Kom hem till Jossan strax innan halv 8. Sedan hämtade vi Marie, Chuk och Nedde på vägen. OCH VI KOM FÖR SENT moha. Tack vare att det stod på eniro att det skulle ta 33 minuter att köra när det tog typ 45 mins pga trafiken och lite annat. Vi har skrattat så tårarna sprutat och vi har sagt vad vi känner inombords. En fin dag med andra ord. (förutom min svim-attack) Dessutom fick vi supergod mat, kladdkaka och frukost där med tanke på att vi var på Klitterhus - Ett havsbadshotell som låg precis nere vid stranden. Helt underbart att vara där.

Sammanfattningsvis; volym är energi, ingen vill ha en negativ arbetskamrat, om jag var ett djur enligt beteende/känslaskalan så hade jag varit en krokodil-sankt bernard, vi lärde oss kroppsspråk, att prata
med magen och att feedback är det viktigaste att ha med oss tillbaka till arbetet. 

  NYCKELN TILL FÖRSTÅELSE
. öka medvetenheten om perceptuella skillnader
. acceptera att andra har sina perceptioner för verklighet.
. ta dig tid till att förstå andras verklighetsbilder.


tänk så mycket skönare ett telefonsamtal kan få en att känna sig.


' Ed Hardy

Köpte nya skor nyss. Jag som hade lovat mig själv att aldrig aldrig aldrig någonsin ta på mig ett par converse så länge jag lever. Men kommer det snygga skor som dessa - och som då råkar vara av converse-modell.. what am
i supposed to do about it? De är verkligen galet snygga, men vet inte vad jag ska göra. Behålla eller inte, det är frågan. Ni får gärna slänga en kommentar vad ni tycker om dem :) PUSSHAJ.




' tappa glöden


Kom precis hem efter att ha varit ute en stund med Jimmy & Michaela. Staden hela dagen med Anna älskling, vi har haft så galet kul. "om jag sår ett får på mitt lår" nej. jag menade självklart "om jag får ett sår på mitt lår".. Köpte ett par nya jeansshorts som kan bli snygga till sommaren!

Detgörsåjävlaont.com

now that girl that you used to know
has got her own little secrets too
but your ego's got you blind baby
'cause you don't see a damn thing

playing that innocent role
what he don't know or hurt him so
i'm just playing this game like you
yeah i learned it from watching you


little angel ♥

hejdå. ängelholm imorgon!



' spring pics



var ute och tog lite bilder i brist på något att göra.



' Little Freak


' B.O.B - Nothin' on you




' making mistakes


Uppe tidigt för att träna med Jenn, men var det verkligen en bra idé när vi står utanför gymmet och upptäcker att de inte öppnar förrän 12? TOLV på en söndag, fyfasen vad dåligt. Och dåligt av oss att inte kolla det först haha. Så vi satte oss på Fribergs & snackade en massa för att fördriva tiden & sen gick vi till gymmet.

Vad som är en självklarhet för mig - är tydligen inte det för dig..




' lol smileyface


it's all about good manners, aaaait?





' i love you

kommer få så mycket skit för att jag lägger upp denna men face it - den är söt och den är vårig och det är vi.



2010-04-09
sara ♥ emelie ♥ michaela

' ett stycke syster






' fucking fine

Nej var ska man börja?

Gårdagen var med en kort sammanfattning en av de roligaste kvällarna detta året! Emelie och Michaela kom hit och vi beställde pizza. Vi stack sedan till Maria där vi även träffade Anna , Jennifer , Sarah , Arbana , Elin , Anja & Julia. En nedrans massa galna spel blev det & lite dricka till det så mådde vi susen haha. Det blev en runda på stan med Emelie & Michaela med. Och fy i helvete vad roligt vi hade? När Emelie & jag skulle till la coca visade hon mig att halva hennes sula på hennes lårhöga stövlar hade lossnat, så i princip såg det ut som om hon hade en flipflopsko under sin fot. Vad gör Emelie då tror ni? Hon river av hela sulan på skon och går utan sula! Jag skrattade typ ihjäl mig när hon gjorde det, och sen sa hon att hon hoppades på att inte gå i glas med tanke på att hon endast hade strumpa undertill på foten ^^, Nåväl. Tack för en toppenkväll tjejer, ni är verkligen bäst.

Imorse var jag uppe i tid för att sticka till jobbet. Jobbade 13.00-22.30 vilket efter några timmar kändes en del i mitt huvud. Något roligt hände på jobbet som vanligt, självklart? Jag spräckte mina byxor mellan benen när jag skulle klättra över "staketet" till cafét haha! Man blir ju inte förvånad när det är mig det händer.

"Oj shit, vet du vad jag gjorde? jag spräckte mina byxor mellan benen tror jag, nu har jag ett hål till"


' no more you


sitter och funderar på hur jag ska få mamma & pappa att åka till Rügen som de pratat om.. sitter även och funderar på om jag ska ha röda läppar ikväll och vilka skor som ska åka på. i-landsproblem.
samtidigt som jag funderar dammsuger jag, sitter vid datorn och passar min kisse i trädgården. effektivt!

var ute på en härlig promenix med emeläääj & hennes schäfer lissie. sött!
eddie kom hit igår och spenderade natten här. nu har han åkt hem till miniland hihu.



om mindre än två timmar kommer emelie & michaela hit. it's pizzatime?
uurk säger jag bara ! jag som brukar äta pizza en gång per halvår och nu
har jag ätit pizza med michaela & jimmy, och eddie.. och nu denna med?
pyttsan, denna pizzan gör inget. för på söndag morgon blir det träning! :)

sen drar vi hem till maria babe. it's gonna be a lovely ladies night.




' dålig start på dagen

Ohno, sara har vaknat på fel sida idag. Riktigt illa, mitt humör var ungefär lika med pms innan. Men eftersom att min underbara mamma har sånt tålamod med mig så är jag helt lugn nu igen ;b Urk hatar såna dagar, då man inte vill gå upp och verkligen har ångest för allt som har med en att göra (och även det som inte ens rör en själv). Men nu ska jag äta lite pasta & sedan dra mig iväg till jobbet. Och just nu är det hela 14 grader ute! Vi gillar läget.

If ya don't believe you don't succeed
And if ya don't apply you won't achieve
Keep ya head up high, feet down low
And follow your heart to get to the door


' just one night

Min hjärna har endast en sak i tanken just nu - SÄNGEN!
Får väl göra som hjärnan säger innan jag kollapsar på tangentbordet.
Här händer ändå inget intressant nuförtiden. Sleep tight!

Success is not a destination. It is a journey.


' emelie <3





Bowlingen igår var jätterolig & det var faktiskt rätt skönt att de inte hade på alla blinkande lampor och discobowlingen. Mycket folk där eftersom det var fotboll på tv .. och dra på trissor - jag vann ! Tillhör
kanske det ovanliga men roligt att för en gångs skull vinna :)

Idag jobbar jag stängning, blublublä? Det är världens finaste väder (nästan) ute och jag har ingen lust alls att sitta - i en kassa - i en matbutik - som har tak - och väggar - och inte låter solen komma in..

CIAO!

förresten är det bara jag som tycker att det gör svinont i händerna när man öppnar de nya coca-colaflaskorna? ;o





' pucker up


ett stycke lockig sara idag hihi.
väntar på att ta bussen till stan kl 21.00.
kommer vara bäst på bowling idag, i feel it.
haha skämtar, kommer säkert vara lika usel som sist.
vart har min bowlingtalang tagit vägen? om den nu ens funnits?
kan då som sagt diskuteras x) nej om man ska ta & göra lite situps.

LATERO






' någon busar under madrassen




' on fire


omgomgomg.. trött x 10 idag. har drömt en massa mardrömmar och inte kunnat sova bra alls. det värsta är att drömma om människor som inte längre finns med en i livet. visst ibland då det är positiva drömmar, då blir jag överlycklig att se dem på nytt. men i såna här psychodrömmar? no thanks.

igår var jag hemma hos anna på kvällen, mycket trevligt som vanligt! fy satn vad roligt vi hade med min iphone ;b den har ju röststyrning & den missuppfattade i princip allt vi sa. tänkte att den aldrig skulle fatta "<3" så jag sa B istället eftersom att det liknar 3. men jovisst, då har den redan översatt tecknen "<3" mohaha.

"ring eddie b"
"ringer eddie mindre än 3"

"kolla hur vädret ser ut i halmstad"
"spelar låtar med rihanna"

nog med det roliga, nu ska jag blåsa mitt hår och sen käka frukost. jobbet väntar på mig ih! sen på kvällen sticker jag in till stan och möter emelie, hanna & anneli. vi ska bowla eftersom hanna, emelies lillasyster fyller 18 idag :)




' <3



Now I really wish you could,
Talk to me now,
Make me not know,
What I know now,
I wish you could,
Change it somehow
I wanna believe it, baby take it away


' everywhere i go




Iyaz - Bulletproof
Lady Gaga - Alejandro
Savon - Behind the sun
Wale ft Lady Gaga - Chillin
Beyoncé ft. Ne-yo - Waiting
Dead By April - Promise me
Alphabeat - Hole in my heart
Rock City ft. Pitbull - America
Pitbull ft Nayer - Pearly gates
Dead By April - Falling behind
Owl City - The technicolor phase
Lady Gaga - So happy i could die
J. Lewis ft Flo Rida - Dancing for me
David Guetta ft. Kid Cudi - Memories
3OH!3 ft Neon Hitch - Follow me down
 Mr Hudson ft. Kanye West - Supernova
Yo Gotti ft. Lil Wayne - Women lie, men lie
Darius & Finlay - Destination - Michael Mind remix





känner mig rätt kass på musiktips för tillfället.



' the best memories


Hej & fyfan vad tiden går fort, nu är klockan redan över 12.. Så nu får jag skriva i igår-form om det jag egentligen skulle vilja kalla 'idag'.. Påskaftons kväll spenderade jag med Michaela, Emelie & Hanna. Vi stack på förfest & sen vidare in till stan, måste säga att det inte var en ultimat festkväll. Den började som vanligt  toppen & sen blev det segare och segare. Mötte upp Eddie sen ute vid tylösandsvägen & han sov här. Inte meningen att bara däcka så snabbt ;b Sen hela dagen "igår" så bara tog vi det allmänt chillidill. Vi beställde även pizzzzza idag! Supergott att äta tillsammans med en Beck-film. Haha så roliga vi är, först beställde vi en pizza med ena halvan kebab - andra halvan mama mia. När vi fick den hemkörd så insåg vi hur himla lite det var med en halv pizza var.. så vi ringde efter en till mohaha. 

Träffade även Eddie i fredags efter en lång arbetsdag. Mycket trevligt hihi. Idag kom papps hem från Åre. Och med sig hade han danskarna på besök :) Mycket trevligt och vi satt o snackade en stund under kvällens gång innan de fortsatte sin färd hemåt. Fick ett superfint armband av pappa, thank you very mucho!




' påskafton, yes indeed







' ooa hela natten

skrämma slag på halva stan?
haha. vi ska bara ha lite skoj helt enkelt.
party med mina babes ikväll & det känns som att det var tusen år sedan ♥
sen möter jag upp min lovely boyfriend & han sover hos mig :)


' björn gustafsson


det absolut bästa klippet med honom enligt mig.
och med tanke på hans "baxa påskägget" så passar det ju perfekt ikväll




' lack of engagement



HOHO! vad duktig jag är idag ( om jag tillåts säga det själv ) som fyller dagen med en massa nyttiga saker. stack till jobbet och var där från 8 till 4, hemskt mycket folk idag må jag säga! trodde att jag skulle avlida ett tag, det var kö heeela tiden och folket verkade aldrig ta slut. sen köpte jag blommor till mammsen & när jag kom hem tog jag mig en snabbdusch. sedan sminkade jag mamma & fixade hennes hår supersnyggt eftersom att hon skulle på fest. och nu sitter jag här efter att ha varit ute med beckis samt att ha lagat schnitzel & potatis till mig själv! jag dog inte av maten så så illa kan den inte ha varit moha ;p

' faith should learn us


Det tog mig inte lång tid att logga in på blogg.se igen haha. Igår köpte jag VR för första gången på en väldans lång tid. FY FAN vilken usel tidning, kanske max 6 sidor som var intressanta av 82 möjliga .. Mitt horoskop var hyfsat intressant, undra om det stämmer hulihu. Första meningen är ju skrämmande haha, passar mig perfekt med tanke på att jag somnar i min säng varje dag så fort jag kommer hem från jobbet ;p

SKORPIONEN 23/10-21/11

Allt händer på en gång och det finns en risk att du blir väldigt trött eftersom du hela tiden blir överraskad på alla fronter. Nya arbetsuppgifter, oväntade pengar, intensiva möten, spännande förslag och avslöjade hemligheter ger dig två intensiva och krävande veckor. Roligt men jobbigt.

Kärlek/sex ♥ ♥ ♥ ♥
Kul/nöjen ♥ ♥ ♥ ♥
Tur/pengar ♥


» lite smått retard och konstig

 

yehopp that's me.

EDDIE ♥


» vänner, ni är bra

Jobbade hela dagen idag fram till 3. När jag åkte till jobbet var det sån vacker morgonsol & det såg ut att
bli en riktigt fin dag! När jag slutade började det ösregna & jag tänkte " jävla skit, här kommer jag i linne,
en kort vårjacka, kritvita tygskor och utan paraply? " Tur var åtminstone att det slutade regna, men kallt
som in i helskotta var det när jag begav mig mot stan för att möta upp mina kära rumpnissar :) Michaela,
Maria, Emelie & jag betalade handpenningen idag till resan hihi, kändes awesome! Sen satte vi oss för en
mysig fika medan det blixtrade och ösregnade utanför. Hoppas att det blir något varmare imorgon hörrni!





RSS 2.0