I'M ON A BOARD


Hej alla som inte ligger på stranden just nu och lapar sol! kan ju säga att där hade jag också legat om det inte vore för att jag börjar jobba om 50 minuter.

käkade lunch på ringenäs golfklubb med pappi igår och sen blev det surfing i ringenäs för fullt. helt undebart! har inte stått på en bräda på minst 7 år men det gick bra :) sen var vi hela gänget hemma hos älskade emelie och grillade & åt marängswiss. så jäkla underbart och gud vad man saknar att vara där jämt. de får ta och flytta hem så fort som möjligt.

tänker ju inte sitta vid datorn när det är såhär underbart väder men något inlägg kommer väl säkert ikväll.

LOVE / S

 
 
 
 

HEIDI KLUM TANK TOP


gårdagens partajkläder
skinn-ochspetsjacka /Vero Moda
heidi klum-linne /Göteborg
persikofärgade jeans /Gina Tricot
high heels /DNA

 
 

LOVELY WEEKEND


hej på er! kul att ni följer mig även fast jag uppdaterar SÄMST nu dessa dagarna! har haft en del för mig, min semester slutar idag så därför har jag försökt hitta på så mycket som möjligt. har dock blivit lite mindre än förväntat eftersom jag ett tu tre har blivit förkyld. buääh så tråkigt!

i fredags var jag på stan med mamma för en lunch på mysiga Tillsammans som ligger nere vid nissan. åt en skagenvåffla som var huuur god som helst :) dit kan jag verkligen rekommendera er att gå om ni inte redan har varit där! efteråt mötte jag upp sara och vi stack hem till henne för en massa mys & fika thih.

på kvällen åkte jag hem till baby och vi lagade SUUPERGOD fläskfilé med pasta och någon god ört&dillsås. vi åt och hade fredagsmys samtidigt som vi kollade på en jättebra film på tv. en perfekt fredagkväll med hjärtat <3

igår åkte jag in till stan på dagen för att möta upp michaela & jimmy en stund :) sen åt jag med mamma och på kvällen stack anna, michaela & jag in till stan för att äta på harry's och sedan partaja lite på tre hjärtan. vi satt på uteserveringen så länge den hade öppet och sen gick vi in och dansade lite med. hade en jättebra kväll & vid 4 kom adam hit och nanade. haha han var fööööööööööööör söt i natt!!

dagen idag blev som den blev, vi hade allting så välplanerat i våra huvuden och tanken var att vi skulle sitta på max och käka bakismat i lugn och ro efter att vi köpt present till hans mormor. riktigt så blev det INTE! blev världens stress & vi var hemma hos adam i 20 minuter. på de 20 minutrarna åt vi maxmaten vi hade köpt med, adam duschade och vi fixade allting, jösses. SEN åkte vi till hans mormor som fyller år idag och där bjöds det på smörgåstårta och vanligt tårta, snacka om att vi var mätta efter det kalaset :) har haft en jättebra helg med nära & kära, perfekt avslut på semestern var det iallafall! förutom förkylningen och ångesten över att jobba igen.. he he.



 
 
 

HOFFMAESTRO


Hoffmaestro igår var MAGISKT! Vädret var på topp och de var helt sjukt grymma. Vill ha tillbaka denna kvällen för allt i världen och bara göra om den :) Kommer fler bilder senare, men detta är allt jag orkar lägga upp denna morgon hihi.

 
 

ADORE YOU

 
god morgon världen. ligger i sängen med datorn i knät och kollar på audrina marathon på MTV. har ont i halsen så det här känns inte alls bra. ikväll ska vi ju på Hoffmaestro och då kan jag ju inte vara krasslig. lär ju bli det efteråt fast det är egentligen inte heller okej! får knarka halstabletter hela dagen nu & se vad som händer :)
 
var hemma hos adam igår med marie & håkan. hans bror flyttar till australien for good så det blev att säga hejdå igår. helt otroligt att han vågar, och jag önskar honom all lycka i världen :)
 
ikväll blir det hoffmaestro som sagt, yäääy! det är michaelas födelsedagspresent från mig hihi. förmodligen ska vi ut och äta innan med, men har inte riktigt bestämt vart än! ni får ha en bra dag, så hörs vi senare :)
 
 

DAGENS

 
 
 
 

weheartit


oookej. vart tog sommaren vägen? det är likadant varje år & man blir lika deprimerad varje gång and it sucks big time. vill kunna ligga på stranden och lapa sol utan att ha någonting annat att tänka på än vad man sysselsätta sig med den varma sommarkvällen. och möjligtvis hur man ska överleva natten när man har bränt sig på stranden för att man pressat för länge. men det verkar ju inte hända detta året iallafall .. tur att vi åker till grekland om en månad, det är inte långt kvar nu!





 
 

WORKOUT

 
Drar och tränar med Malin nu. Lovely!
 

PEACE NECKLACE

 
Gjorde ett halsband till Adam med och det blev skitsnyggt! Den blå färgen var PERFEKT :)
 
 
 

INFLYTTNINGSFEST

 
Var på inflyttningsfest i torsdags hos min fabror och hans sambo. Då såg jag ut såhär :)
 
 
 

DRESSCODE

 
 
stickad tröja /Jeane Blush jeans /Fornarina boots /LdiR halsband /BJØRG plånbok /Dixie

SMÅ SÖTA ARMBAND

 
 
Kom precis hem från en dag på stan med mamma! Kunde inte låta bli att köpa några små söta armband, de kostade bara 10 kr styck! Går ju bra att kombinera dem till andra smycken med och man kan mixa hur som helst :) Köpte även en vit långkjol & en vit bolero på rea, underbart med rea ibland hihi.
 
 

GET CRAZY


 
Frustrerad på mig själv. Hur kan jag vilja komma in på mitt tredjehandsval på Högskolan men istället kommer jag in på mitt andrahandsval och blir femtonde reserv på första? Därför ströks ju mitt tredje val och därmed kommer jag inte in fastän mina betyg räcker gott och väl. Satan i gatan, men det är smällar man får ta. Jag är en velig person som inte alltid vet vad jag vill och det visste jag inte till 100% när jag sökte.
 
Har tagit ut frustrationen på dagens träning med Malin :) OKEJ, har ALDRIG svettats såhär mycket i hela mitt liv! Tror jag skrev det igår med? haha. Men idag var det sjukt, det rann svettdroppar från handlederna när jag stod på trappmaskinen, inga små droppar heller! Haha, nu låter detta asäckligt men jag är stolt :)
 
Nu ska jag på inflyttningspartaj hos min farbror så vi hörs senare.

LOVE / S
 
 

ORANGE AND DARK BLUE


Dessa underbara sakerna följde med mig hem från stan idag :)
En galet snygg plånbok och en underbar tunika som jag förmodligen ska ha på mig på lördag :)
 
 
 
 
 

DAGENS TRÄNING MED MALIN

 
Hade världens svettigaste träningspass innan med Malin! Helt sjukt vad vi svettades idag :) Helt OK förbränning på en timme!
30 mins trappmaskin 320 kcal
10 mins roddmaskin 108 kcal
10 mins stairmaster 100 kcal
 
 

MINIUPDATE

 
Hej på er! Är inte så roligt att uppdatera nu under semestern, eller egentligen är det ju det för det är nu man tar en massa bilder och gör hundratusen grejer på en dag! Men är lite svårt att hinna med ibland så hoppas ni har förståelse :)
 
Har haft en bra dag som jag skriver om lite senare :) Bilder kommer också på vad jag köpt idag!
Just nu rensar jag min garderob för fullt och lägger allting fint, hatar när man inte ser vad man har i den :b
 
LOVE / S

 

HUNKYDORY

 
hey, i love you hunkydory
 
 
 
 

WINDSURFING


Plåtade som sagt i söndags och här ser ni några av bilderna :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONA ONE 2012

 
 
lite bilder jag tagit med min iPhone. Har suttit och redigerat en massa från systemkameran ikväll, de kommer upp imorgon! Bilder från Leffe´s och Michaelas födelsedag kommer också då :)
 
LOVE / S
 

HARRY'S MED BF

 
 
 
Var och käkade på Harry's i eftermiddags med Michaela och här har ni mina kläder jag hade på mig idag :)
 

ON THE FLOOR

 
AJ min mage! Har så ont att jag bara la mig på golvet och kom inte upp på en kvart haha. Jeeez, det är hemskt hur det krampar och jag fattar inte vad det är? Är lite bättre nu iallafall, ska ta mig en dusch för att göra mig redo för en sväng i staden med Michaela :)
 
 
 
 
 
 

SURFING OCH LEFFE'S

 
Hej!
 
Mina dagar har verkligen varit fulla av planer denna helgen och jag har knappt haft tid att andas. Göteborg från fredag kväll till lördag dag, sen snabbt ner för att plåta på windsurfingtävlingarna, fira bästis på kvällen, vakna på söndagen och dra ner till surfingen igen och spendera hela dagen på en båt, hem och fixa sig för att dra till Leffe's med surfgänget för pastabuffé i det UNDERBARA vädret, hem och ut och plåta lite med michaela och sen hem till adam för att sova där. NU är jag hemma och städar för fullt, kan ju säga att jag inte varit hemma så mycket som 15 minuter i rad denna helgen och pustat ut. Men kul har det varit!! Och bilder kommer sen ;) Måste bara säga att jag precis som hela min familj älskar havet och precis som pappa ÄLSKAR jag surfing. Blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det :') Hoppas det blir lite surfing i veckan som precis börjat!
 
Later / S
 
 
yesterday's at Leffe's
Shorts /Please
Tunika / Aj Lajk
 
 

WINDSURFING 2012

 
Asså jag är helt slut. Efter att ha kommit hem från Gbg stack jag snabbt in och bytte om för att dra ner till Ringenäs och fota på windsurfingtävlingarna, utan några vidare resultat. Det är stiltje så de har inte haft en enda start idag. Får hoppas på att det kommer vind imorgon! Är jättesugen på att ta bilder från båten men vi får se hur det blir med det. Har precis fått i mig en god sallad och nu ligger jag i sängen. Måste hoppa in i duschen snart för min bästa vän fyller år idag och då blir det party i huset brevid :) Ska bli jättekul! Dock vet jag inte alls vad jag ska ha på mig, alla dessa klädproblem haha. Kommer kanske en liten upate sen beroende på vad jag hinner. Annars får ni ha en trevlig lördagkväll :)
 
vakten - aa egentligen är här 23 så ni kommer inte in.
adam & sara - okej :/
vakten - men okej, här inne är 23 hur gammal är du?
adam - 23
vakten - och du, här inne är det 23 hur gammal är du?
sara - hmm.. 21,5?
vakten - OKEJ vi tar det igen! här inne är det 23, och hur gammal är du?
sara - 23! hahah
vakten - bra, gå in med er och inte ett ord till någon!
 
ha ha ha.. ibland är jag ju bra blåst :)
 
 


LOVE / S
 
 

MOT GÖTEBORG

 
ska ut och äta med adam, marie, tessan, andreas och håkan i Götet ikväll. Blir en fin kväll kan jag tänka mig!

vi får höras imorgon, hinner inte uppdatera mer än såhär idag tack vare att appen blogg.se inte funkar?!
 
LOVE / S
 
 
 

BROWNSKIN

 

fick minsann lite färg idag ändå trots molnen hihi :)
 



THE BEACH

 
Har haft en sjukt bra dag på stranden idag tillsammans med Sanna :) På morgonen handlade vi en varsin sallad och annat gott på Maxi och sedan begav vi oss till Tylösand. Solen försvann ganska snabbt men det gjorde inte så mycket, vi låg kvar ändå :)
 
Halv 5 mötte Michaela och jag upp Jennifer, Emma, Sarah och Jennie för att betala det sista av resan, längtar grymt mycket nu! Sen gick Melis & jag till Actic för 55 min Afro och 55 min Box. STOLT ÖVER OSS BABE! haha :D
 
Känns som att det kommer hända på tok för mycket i helgen för mitt lilla huvud.
Det är mycket bra saker som händer men tiden ska ju räcka till också :)
 
 
 

THIS AIN'T NOTHING BUT A SUMMER JAM

 
Hej! Blev riktigt dålig update här idag men det kan ju inte hjälpas när vädret är helt underbart eller hur?! Har spenderat de finaste timmarna på stranden idag med mamma och det är verkligen LIVET. Att bara få ligga och njuta på stranden & få fin bränna! Ikväll har Arbana varit här och vi satt ute på altanen hela kvällen med massa onyttigheter och mys. Love you babe!
 
Imorgon blir det beachen med Sanna och det är ännu en dag jag ser fram emot.
Får hoppas att det blir mer uppdatering imorgon ;)

LOVE / S
 
 
Club Monday 3/7
love you guys
 

YESTERDAY'S DRESS

 

NATTI

 
Mitt i natten är det och jag är sinnessjukt trött! Kom precis hem från en myskväll hos Sara med henne och Eve. Sara hade gjort en jättegod kladdkaka med glass, jordgubbar och grädde och vi har suttit på balkongen hela kvällen & myst :)

Innan det var jag hemma och solade & klippte häcken, händig är jag allt när jag vill haha ;) Sen fixade mamma och jag oss för att sedan sätta oss på Harry's och äta. Helt underbart gott var det! Älskar att sommaren äntlign är här, hoppas bara den är här för att stanna.
 
Gårdagens förfest och Club Monday var hur sjukt som helst och jag vill tacka mina brudar för en toppenkväll! :D
Det kommer en massa bilder imorgon!
 
LOVE / S
 
 
 
 
 
 

ONE TEASPOON SHORTS

 
Anonym
Vad heter dina one teaspoon shorts?
Trashwhores eller bandits ??:)
Och kan du hjälpa mig .. Förstår inte riktigt storlekarna? 6 är det s ?:)
Tacksam för svar :)
 
Fick en fråga angående mina one teaspoon shorts och tänkte att jag svarar så att ni alla ser det :) Har kommit någon ny funktion på blogg.se att man kan trycka på "svara" under kommentaren när man är inloggad. Det är sjukt bra, förutom att mitt svar hamnar i personens kommentar så det är fortfarande sammanlagt 1 kommentar under inlägget. Kan ju förvirra vissa som tror att man fortfarande inte svarat om inte kommentarerna ökat under inlägget man kommenterat. Men nu vet ni det och ni kan ju alltid slänga en extra titt då ;)
 
Mina shorts är modellen trashwhores och jag har S, dvs size 8 på dem. Så size 6 motsvarar XS :)
 
 

ME TODAY

 
Tjingeling. Kom precis hem från en runda på stan med michaela och anna. Köpt lite dricka till ikväll och letat långklänningar har vi gjort :) Imorse var michaela och jag ute på en långpromenad på 6,57 km för att vara exakt haha :b
 
Ikväll blir Club Monday med girlsen, blir nog kul bara det inte är alldeles för mycket folk :)
 
 

DAGENS OUTFIT

 
 
Kjol /Dodici
Bälte /Dodici
Tröja /BikBok
Armband /Våga
Armband med pärlor /Fått av pappa
Halsband /Gjort det själv
 
 

PIERCING

 
Har förresten piercat naveln och jag älskar den sjukt mycket redan. Det är verkligen JAG till 200% och det är så dumt att jag inte kunde göra en när jag var 16. Opererades och hade därför ett ärr som hindrade det, men nu tänkte jag att jag inte vill att tiden ska gå och att jag aldrig kommer ha något jag alltid velat ha så det blev en liten spontangrej i onsdags. :)
 
 
 

MY TIME

 
Hej på er! Hoppas att er helg har varit lika bra som min :)

Det var verkligen jättetrevligt hemma hos Emma igår. Det bjöds på en massa god mat, dricka, musik, trevligt sällskap och kubb. Alltid roligt att träffa nya människor dessutom :) Adam och jag åkte hem strax innan halv 12 för han skulle jobba dagen efter. Sen sov vi här och hade det jättemysigt, inte helt fel att ligga jämte sin fina pojkvän när åskan låter som att den ska spränga huset i tusen bitar heller! FY FAN vad det lät rent ut sagt haha.
 
Adam stack till jobbet och när han kom tillbaka kl 13 gjorde vi (han) pannkakor som vi satt ute och åt på altanen :) Sen stack vi och handlade och grillade & kollade på Inglorious Basterds hemma hos honom. Min semester kunde inte börjat bättre <3
 
Inglorious Basterds, grillat kött, potatiskroketter, sallad och pepparsås. yuuummm!
 
Köpte lite småsaker när jag stack inom Maxi på väg hem från Adam ikväll. Nu kommer man lukta gott minsann ;)
 
En bild på kläder jag hade på mig för några dagar sedan. Kunde inte ladda upp då så får bli nu.
 
 

MIN SHOPPING PÅ VÄLA

 
Här kommer äntligen bilderna på vad jag köpte på Väla. Min mobil är lite knas för tillfället och vägrar göra vad jag vill haha.
 
 
underkläder /H&M
två par shorts /Zara
ballerinaskor /Din Sko
 

RSS 2.0