PACKING MY BAGS




hej på er! gillar inte att mitt internet på mobilen är segt, då kan jag inte ladda upp blogginlägg på mobilen med bilder, så nu fick ni nöja er med en bild som det varit de senaste dagarna.

igår var jag först i skolan, dags att börja case # 2 och det blir skoj att börja på något nytt!
efter det mötte jag upp marie i stan och vi tog en lunch på robbans :) sen växlade vi pengar & lite annat inför resan.
sjukt att jag inte har varit ute i god tid som jag brukar vara! antar att det är skolan som tagit upp lite tid av mig.
adam hämtade sedan upp mig i stan för vi skulle åka och hämta hans bil :) yepp, baby har köpt bil! <3
sen var jag hemma en snabbis och bytte om för att bege mig till actic med michaela för ett afropass. lovely!
och sen hann jag bara kasta mig in i duschen innan adam kom hit och vi lagade mat och kollade på vänner :)

fick en hel del gjort igår med andra ord.
NU ska jag fortsätta packa! känns som att jag inte kommer någon vart..

LOVE / S

HEJ JACKAN


jappp. här har ni nya vinterjackan på! älskar färgen, älskar pälsen, älskar knapparna, allt.

 

KVÄLLENS OUTIE



 
 

KREATIVITET



 

OFF TO SCHOOL


dags för seminarium # 2
känner mig otaggad men det går förhoppningvis bra!
har drömt en massa konstigt i natt och alla mina tankar känns helt knas för det..



 

BECAUSE YOU HAD A BAD DAY

 
Hej bloggen och alla fina som läser. Är väl inte på världens humör eftersom vi har seminarie imorgon med och det inte känns lika säkert som det vi hade idag. Orkar inte plugga för jag har ont i huvudet så det har inte gått in mycket idag alltså.

Efter skolan var mamma & jag i stan för en lunch på Hello. Sen gick vi runt i affärer för att leta skor till henne och nya byxor till mig. Hittade ett par svarta byxor på Vero Moda för 299 kr, VADÅ ekonomiskt och underbart bra för att vara mig?! Är bara tvungen att ge mig själv lite cred för så billiga byxor har jag minsann inte ägt på år haha.

Snart börjar X-factor och då skiter jag i plugget, ska bli skönt att bara ligga i soffan och gosa :)
 




I WANNA DANCE

 
hej! sitter och pluggar men tänkte slänga upp ett litet inlägg och säga att jag är trött på att plugga för jag vet inte hur mycket man ska kunna av allt. man hade ju lätt kunnat läsa hela boken eftersom allt går in i vartannat.

anyway, ska iväg på ett danspass i eftermiddag. ska testa actic flygstaden eftersom jag tydligen kan träna där med eftersom jag har ett maxkort! blir Z! latin jam och det är så sjukt kul, hoppas det är lika bra på flygstaden bara :)
 
 
 

GOOOOOS !


 
har haft en massa gos med fröken carlsson ikväll. först åkte jag & hämtade henne och vi stack till Hemmakväll för att hyra film. vi hyrde filmen "älska mig igen" eller "the vow" som den heter på engelska. det var en sjukt fin film, och eftersom jag inte är så jättemycket för snyftfilmer var denna ännu bättre än ps. i love you och de där :) dessutom var ju channing tatum huvudrollen och han är ju förjävla snygg. sen började vi kolla på avatar, o så ångra vi oss och satte på en beck-film istället!

nu sitter jag här, trött som jagvetintevad och ska sova när som. usch önskar att babe sov här i natt med men man kan inte alltid få som man vill. får se om jag läser lite i min etikbok innan jag somnar, det behövs om man säger så haha!

svar på frågor:

jackan kommer från gina tricot & det gör väskan med.

ja mina jeans är för stora, vissa är på tok för stora medan andra funkar att ha men jag gillar inte hur de sitter. vill att de ska sitta tight så det inte blir slappt i knäna och vid rumpan osv. så jag antar väl att jag blivit mindre, men jag har inte varit jätteduktig på att träna på sistone. blir mitt tredje träningspass för veckan imorgon iallafall så jag börjar komma igång :)

LOVE / S


HÖSTNYTT SOM FRÄSCHAR UPP


är helt kär i min nya väska och underkläder. blev så himla glad eftersom jag kom över allt hyfsat billigt med! som student är det inte det lättaste att spara pengar eller få in pengar. har åtminstone sålt ett par jeans och min körkortsbok så jag har inte gått back. hemskt bara att jag inte har stillat mitt shoppingsug. behöver dessutom jeans eftersom inga av mina passar typ!



 
 

A FEW DAYS AGO




NYA GOSIGA VINTERJACKAN!






DAGENS TRÄNING


När dagens träning är avklarad innan kl 11 på morgonen, DÅ mår jag bra! det blev en lite kortare träning med ack så intensiv!

20 mins intervall på crossen
1000 hopp med hopprep
200 situps
 




 


MY DAY


skola. stan med bästis. fixat tvåmiljonersaker. träna. duscha. äta. fixa word på datorn. plugga.

ja det har varit en aktiv och händelserik dag må jag säga. och ÄNTLIGEN kan jag bocka av en massa saker på min to-do-list! det är en helt underbar känsla om man säger så :) när jag var i stan köpte jag ny body lotion eftersom jag äntligen lyckats ta slut på alla olika jag haft här hemma haha! letade länge och noga tillsammans med michaela och vi båda kom överens om att denna "cocoa" från body shop är mig till 100%. tycker att det finns andra som är jättegoda men det är inte jag, och jag tycker det är JÄTTEJOBBIGT att gå runt och känna att man inte luktar som sig själv haha. sen tipsade my mig om att köpa Veet's nya bodylotion. den ska tydligen behålla den nyrakade känslan längre och även på lång sikt minimera hårväxten på benen (?) om jag inte minns helt fel. ska testa den och se ifall den är något att ha!

dagens träning blev hemma och det kändes satans skönt när det väl var gjort. 40 mins intervall på crossen och sen styrketräning för hela kroppen, awesome. hade lite svårt med motivationen för att stå på crossen ett tag och jag tänkte bara ge er ett litet tips. sätt ut små mål på vägen! jag satte ut mål på 5 minuter. jag trampade baklänges i 5 minuter, sen lätt jag bara benen jobba extra mycket i 5 minuter, och sen körde jag vanligt och om igen. helt sjukt bra för känns det inte allt lika tjatigt längre! :)
 



GRYMT SUGEN

 
 

FORNARINA JEANS



DON'T YOU WORRY CHILD, HEAVEN'S GOT A PLAN FOR YOU











ALWAYS LOVE

 
Hej på er fina!

Jag är helt uppe i varv och känner mig stressad över alla småsaker som ska fixas. Word, passerkort, CSN, Swedbank, mammas telefon, köpa bodylotion och andra småsaker, plugga.. u name it. Det är inga svåra grejer i sig men när allt samlas på hög då jäklar haha.

Anyway, Emelie och Arbana har varit hemma i helgen och jag har träffat båda två :) Emelie har varit hemma i en vecka i och för sig, och vi fikat och massa mys hemma hos henne och hennes familj. Vi ordnade en babyshower och överraskade henne ordentligt hihi. Det är hon värd, pinglan :)

Har även varit med min underbara pojkvän, som sov här i natt och igår natt. Haha, vi hade sjukt kul i natt när jag hade kommit hem från Emelie och han från krogen. Sen har vi tagit det lugnt idag och myst med film & god mat :)

Har bara en lektion imorgon så sen jäklar är det stan och även träning som gäller :)
Kommer lite bilder i ett inlägg alldeles strax förresten, ska bara få in dem på datorn först!

LOVE S
 
 

GÅRDAGENS


var ute igår på studentkväll med mina snygga syrror :) hade en SJUK(t) bra kväll igår, lite bilder kommer nog minsann.

LOVE / S


DAGENS


KAOS i skallen. nu drar jag hem till baby och myser i skitvädret :)

PUSS
 





GÅRDAGENS DRESSCODE



 
 

KONDITIONSTRÄNING

 
i och med att jag har varit sjuk och varit bortrest och nollats och börjat skolan så har träningen blivit väldigt lidande om man säger så. fast vi simmade faktiskt ganska långt i havet när vi var på Kos och sen gick vi tillbaka ;) så där blev det iallafall lite träning haha.

men igår började jag lite lugnt med att både powerwalka och springa. jag satte inga speciella intervaller utan körde på så det kändes bra för kroppen. varje gång jag tänkte att jag skulle sluta springa så tänkte jag "liiite till" och efter det började jag gå igen. man ska inte sluta precis när det blir jobbigt för det är då det händer något :)

som sagt blev det totalt 64 minuter och det kändes som en bra uppvärmning inför alla träningspass framöver.


SATAN I GATAN


Är asigt deprimerad av en anledning som jag inte kan skriva här på bloggen. Men det kan inte alltid bli som man vill så jag antar att detta var meningen. Hoppas jag!? Bjuder på en asigt gammal bild när jag ändå sitter här och tjurar och muttrar he-he. Och med det säger jag god natt för imorgon är det school som gäller.

LOVE / S



 
 

DAGENS TRÄNING


Dagens träning blev 64 minuters konditionträning i Tylösand :) vädret var kanon!

mådde så sjukt bra efteråt, men nu sitter jag här och är fortfarande lika förkyld! det har inte blivit sämre iallafall ;)




I ANSWER

 
 
Hannah

Tycker du är duktig på att lägga upp bilder men är alltid roligt med mer outfitbilder och träningsbilder :) Jag tycker också om när du skriver om träning, antar att det är för att det är så trendigt med träning nu för tiden ;) Sedan hade jag tyckt det var roligt om du skriver mer om utbildningen :) Har förstått att det är sjuksköterska du pluggar till men berätta gärna mer. Hur går det? Har du tänkt flytta till egen lägenhet nu? Etc. Tack :)


svar; jättekul att du kommenterar vad du tycker :) jag tycker om att lägga upp outfitbilder & ibland träningsbilder så det blir inget svårt att förbättra! först skrev jag om träning för min egen skull för att hålla koll på vad jag gör och när jag gör det. men sen fick jag en jäkla massa kommentarer om träning så nu är det mer för er skull än för min egen haha ;) ett inlägg om min träning idag kommer senare.

jag pluggar till sjuksköterska och än så länge trivs jag väldigt bra! nollningen var en av de roligaste händelserna i mitt liv så ångrar verkligen inte att jag var med på den :) det är stor skillnad på högskola och gymnasie, mycket mer självdisciplin krävs och det jag tycker är jobbigt är att nu i början vet man inte riktigt vad man ska kunna och inte. det är ju så himla mycket och långa kapitel i böckerna jag läser just nu så jag blir lite smått tokig haha. men det är bättre att läsa för mycket än för lite - så resonerar jag iallafall. jag älskar att ta hand om människor och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett arbete utan kontakt med människor, därför valde jag att läsa till sjuksköterska. kanske får för mig att läsa vidare till ambulans, distrikt eller liknande. vi får se!

jag står i kö för lägenhet och söker för fullt, men har tagit en liten paus nu precis när jag börjat plugga. hinner inte riktigt sitta och kolla på nätet eftersom jag pluggar istället. det är dock inte lätt att hitta lägenhet, så så fort jag hittar en jag trivs i tar jag den på momangen!

hoppas svaren duger någorlunda :)


FLO RIDA - I CRY


yepp, idag åkte hon.
finner inga ord för hur tomt det kommer bli.
men det kommer gå fort & snart ses vi igen <3

sammanfattning av helgen kommer här.

fredag: skola och sen stack jag hem till adam och överraskade honom.
lagade mat och fixade lite annat medans han var på träningen så det var mys :)

lördag: var hemma hela dagen och på kvällen åkte vi till adams farfar som fyller år!
sen var det bara vidare till nästa fest för maria och efter det blev det utgång.
har saknat mina kära jobbarkompisar så det var en trevlig fest :) vi hamnade på bond (!?)
har aldrig skrattat så mycket på ett dansgolv i hela mitt liv kan jag ju säga hahaha.
sen sov jag hemma hos jennifer som jag mötte upp efter bond. tack hjärtat :)

idag har jag försökt plugga men det har gått käpprätt åt helvete om man kan säga så.
har haft huvudvärk för 5e dagen i rad och sen kom tröttheten när jag väl blivit av med den.
imorgon ska jag förhoppningsvis träna!! kommer må så jäkla bra efteråt, längtar :)

men nog om det, jag får skriva & svara på frågor imorgon, har som sagt inte mått bra idag!

LOVE / S


GULDLOCK


blir lockigt hår idag, längesen jag hade såna här lockar!


LAST NIGHT'S CLOTHES



DAGENS

idag har det varit full rulle i skolan igen. det känns fortfarande bra men idag var lektionerna typ lite flummiga haha. tycker faktiskt om att läsa i böckerna för de intresserar mig, så det är ju en bra sak iallafall!

har varit på harry's ikväll med malin & michaela för en sista måltid. haha låter som värsta jesusberättelsen! malin flyttar till USA på söndag och jag kommer sakna henne väldigt mycket eftersom hon är en av mina närmsta vänner. åh pinglan, du kommer få det toppenbra och jag håller mina tummar och tår för att du kommer ha the time of your life <3


är dödstrött redan nu och det får bli sängen snart, ligger redan i den och kollar vänner så att somna blir nog inga större problem. svarar på frågor imorgon om jag hinner!

LOVE / S


här har ni bild på den nya blusen med :) kommer från Pulz.




IDAG


Här kom en den nya blusen med på ett hörn :) bättre bilder kommer sen!


MISS GREECE

 
 



PLUGG


just nu ligger jag i sängen med världens sötaste Beckis jämte mig. haha hon är lite jobbig när jag ska läsa bara för hon kastar sig över alla böckerna liksom. annars är hon vääärldens bästa sällskap <3



DAGENS


tröja /hunkydory
skinnbyxor /zara
boots /LdiR
halsband /BJÖRG
halsband /spinning jewellery




IMORGON BÖRJAR ALLVARET


individuella studier idag, japp vart tog tiden till dem vägen?

lunch med mamma, hämta böcker på högskolan, fika i michaelas fina lägenhet, fotboll på örjan, mys med baby.. ooops det var den dagen och kvällen det.

mer bilder var det någon som ville ha :) på vadå? tack, kul med tips på vad ni vill se!

LOVE / S


DETAILS


God morgon!

Drar mig bort mot Högskolan för att låna några böcker av söta Helen inför morgondagen. Sen lunch på stan med mamma & fika i Michaelas och Jimmys lägenhet :)

LOVE / S


DANSA KAOSA

 
HEJ.
 
Känner för att skriva av mig lite ikväll, har hänt så grymt mycket på så kort tid.

1. Kos med mina fina tjejer. UNDERBAR resa och bilder kommer!
2. Tillbaks till skolbänken igen på tisdag. Kommer bli hm.. intressant.
3. Har haft världens grymmaste nollning med bästa klassen. SJUUUK(T) BRA!
4. Saknar jobbet lite, känns helknäppt att inte gå till jobbet som man brukar.
5. Haft på återseende-fest för en av mina närmsta vänner, Malin, som flyttar till USA om 1 vecka.
6. Min bästa vän bor inte längre vägg-i-vägg med mig, tack för alla dessa åren med världens bästa granne <3
 
Det var nog alles, vet inte riktigt om ni vill att jag ska berätta något men kommentera isåfall så svarar jag :)
 
 
 

ZIP IT UP


det var någon som ville veta hur tröjorna såg ut så här är en av de två jag köpte häromdagen :)


THE DRESS


igår var det födelsedagsfest & på återseendefest för malin :) det var jättetrevligt med lite god plockmat och sjukt roliga tävlingar :) dessvärre blev min hosta katastrof igen som vanligt på kvällen och kunde inte följa med ut :(

LOVE / S


RSS 2.0