TV MAT DUSCH SÄNG


tråkig update idag men har jobbat sedan 10 och nu kastar jag mig i soffan med jordgubbar och
choklad till gladiatorerna på tv :) kanske uppdaterar sen, annars hörs vi mer imorgon! LOVE




OLD PIC






TRAINING





KARMA


How to make your enemies mad? Smile.


ETT STYCKE OUTFIT


hade denna i måndags eller vad det nu var.
nu ska jag ut och springa i den härliga solen!

skinnjacka /gina tricot
t-shirt /zara
jeans /gina tricot
converse /DNA






FRÅN MIN IPHONE




image description






















FAMILY COMES FIRST


jag är mätt som in i bubblan efter våfflorna vi åt samtidigt som vi kollade filmen Huvudjägarna. den var bra, ironisk, ÄCKLIG och allt på en gång så den får ett bra betyg ändå. fick äntligen göra mina efterlängtade våfflor ha ha ha! det var ju faktiskt våffeldagen i söndags :) jag har lyckats med lite av det jag skulle göra än så länge, men kvällen är ju faktiskt inte slut så jag tänkte fortsätta att vara duktig en liten stund till ;) lovade ju en bildbomb här med så vi får se vad resultatet blir av löftet!

men jag saknar dig redan




IPAD 3


Pappas nya leksak. Man blir ju inte alls sugen eller så ..






KAOS I VARDAGEN


uuh vad jobbigt det är när rummet städas och ser ut som ett bombnedslag en dag senare. varför sara? får ta och städa upp det efter att ha suttit här en stund. ska göra fint och städa bland mitt smink, kolla i högskolekataloger, skriva ner månadens kostnader, rensa datorn och även min iPhone på bilder. om jag lyckas med allt detta idag så är jag grymt nöjd när jag somnar!

dagens slitna sara knappt smink runt ögonen och hemskt hår (med tanke på adams ruffspillande igår)

gröna byxor /gina tricot
boots /replay
spetslinne /cubus
halsduk /MQ
skinnjacka /gina tricot
mobilväska /aj lajk




DILEMMA


Har just nu både de beiga och persikofärgade byxorna hemma hos mig och jag ska lämna tillbaka ett par av dem. Anledningen till att de beiga är här nu med är att mamma ångrade sig med de jag köpte till henne så nu har jag båda hemma. Älskar de persikofärgade för de är så läckra, men de beiga är ju så himla stilrena och de passar till mer. Vilket i-landsproblem!




LOVING LIFE


hej!

igår sprang & gick malin och jag i 2 timmar! sjukt duktiga var vi, stolt över oss :)

sen var jag hemma med henne & michaela och myste samtidigt som vi kollade på shrek haha.

idag har jag varit på stan hela dagen med sara och det har varit helt underbart! vi satt uppe på bibblans "kant" och solade medans vi åt lunch. sen gick vi och shoppade & fikade. jag älskar mitt liv och mina vänner! snart kommer baby hit och då blir det mys :) köpte förresten dessa gröna byxorna jag har på bilden fast i persikofärg idag, sjukt nice när man är brun! pussis










STREET




GOSIG KVÄLL


Hej! i'm in pain right now och jag ska städa upp rummet. sen blir det myskväll med malin & michaela <3


DAGENS TRÄNINGSKLÄDER


Beger mig in till stan för en lunch med Zarah och sen en låång powerwalk med Malin. Later!

tights /nike
hoodie /g-star




SUMMER, I'M IN LOVE WITH YOU











I WAS THINKING


Hej på er!

Hade tänkt slänga upp en bildbomd på en massa bilder från när jag kollade genom gamla iPhonebilder ikväll men jag orkar inte riktigt det nu utan de kommer imorgon bitti!

Hade en mysig kväll igår hemma hos Adam med honom och hans mamma. Gladiatorerna, god mat, film och mys stod på schemat och jag är helt slut efter att vi ställde om klockan i natt. Usch men samtidigt underbart! Nu är det ljusare längre och det finns ju knappast något bättre.

Nu ska jag sova, vi hörs mer imorgon :) LOVE / S






EYE MAKE-UP REMOVER


Tänkte bara tipsa er om denna skönhetsprodukt från Nivea. Har aldrig haft en så bra eye make-up remover som denna! Köpte den idag och jag är supernöjd, tog den som är för vattenfast mascara fastän jag inte använder det för jag gillar konsistensen på den. Kostar bara 42,50 på jobbet med så det är ingenting alls jämfört med de andra jag haft innan. Hoppas ni gillar tipset!





DAGENS


CONVERSE AND JEANS


har varit i stan hela dagen med arbana & michaela. mina fina! vi har haft det jättemysigt och jag fick med mig ett par nya converse hem och gröna byxor :) älskar att mina converse är svarta på märket och ränderna för det är inte riktigt jag när det är blått & rött. de är nya så var 200 kr dyrare men det får svida över! de är dock ljusbeiga men det syns inte på bilden :)




DAGENS OUTFIT





CAN'T WAIT TO BLOW MY CANDLES OUT


God morgon alla fina människor :) Vädret är tråkigt och jag är frisk och tankarna springer iväg åt alla håll. Ska åka med mamma och handla tänkte jag. Sen blir det förmodligen en tripp in till stan med Arbana & Michaela :) Hade tänkt gå på Latin Jam med men hur kul är det att gå själv? Eller ah det är ju kul men segt att det slutar kl 6 och jag ska på kalas kl 6 haha. Får helt enkelt ta mig en snabb dusch & titta inom där sen eller något. Ska röra på mig så att någonting vettigt blir gjort iallafall!

LOVE / S




BIRTHDAY CAKE REMIX





INSTAGRAM


Äntligen på bättringsvägen och snart är jag helt frisk! Doktorn tyckte inte att jag skulle jobba idag för då fanns risken att jag bara skulle bli sämre. Är glad att jag lydde hennes råd och stannade hemma idag. Sen är jag fit for fight redan imorgon skulle jag tro! Då är jag inbokad på Latin Jam med, dock vet jag ingen som ska gå på det men annars går jag väl själv :D

Har instagramat mig genom sjukdagarna och det är grymt vad bilderna blir fina om man fixar dem som tagits med digitalkamera eller systemkamera. Nu ska jag hoppa tillbaka i sängen och kolla O.C för fulla muggar. Hörs senare!

LOVE / S

PUSS


gimme alanya.




MYSER


Hej! Ligger i sängen och kollar O.C med Beckis. Hon är det sötaste jag vet, snarkar gör hon med ;)

Jag måste verkligen lära mig att ta det lugnt och vila när jag är sjuk, ska verkligen inte stressa med att bli frisk nu för då blir jag aldrig det.

Latero / S


PLAYING WITH MAKE-UP


hade lite kul med ögonskuggor och mitt nya läppstift häromdagen. har dock ändrat
kontrasten på bilden så färgerna är bra mycket starkare på håret och läpparna :)

ska till doktorn om en timme. suck.





DIESEL


Åh, har skitont i huvudet och även ont i halsen. Har ont fastän jag äter pencillin och det är ju inte riktigt normalt va? Anyway imorgon ska jag bara ligga hemma och vila mig. Det kommer inte vara lätt men jag får inte gå ut för det märks att det inte är bra för mig. Får ta och städa här hemma & fixa lite med datorn. Det är ju behövligt och då har jag ju heeeela dagen på mig.

Har jobbat idag och sen var jag i stan en sväng med Michaela. Myselipys på oss! Vi var även inne på Nicco och provade dyra kläder och jag kom till insikt med att linnet jag vill köpa är jävligt snyggt men icke värt 900 kronor så jag lät bli. Och nu är jag nöjdare än någonsin! Vi får väl se om jag hittar något liknande fast billigare, lite längre fram så jag slipper shoppa på ett tag!

ps. i september åker hela Maxi till Tallinn och festar, bor på 4-stjärnigt hotell, får ölprovning på ett bryggeri, gör egen tryffel och får även massa egentid på det fina spa-hotellet :D WOOOHOOOO it's gonna be awesome!




TIRED


jag är så INTE född till att gå upp tidigt.




MYSKVÄLL TILL 100 %


marie och sara. lövbiff. pepparsås. potatiskroketter. film: friends with benefits. lite godis. massa tända ljus.




EGO GIRL



NEW IN


Fick med mig denna tröjan hem igår, älskar den för att den är så himla vårlig!


CLOTHING


Glömde visst bort att bloggen fanns igår. Kommer lite mer idag istället! Igår var Michaela och jag en liten sväng på Eurostop, myspys. Blev dock helt kallsvettig så fort jag började byta om, är väl inte helt återställd helt enkelt.

Kvällen spenderades hos min andra halva och sjukling hihi. Vi behövde lite recovery så först åt vi planka och kollade film, sen tappade vi upp badkaret och låg där med badskum och tända ljus :) Helt underbart!

LOVE / S




SCRAPBOOKING






GAMEFACE ON


Det blev en liten spelkväll igår för mig och mamma. Sen började vi även lägga ett pussel men vi hann bara göra ramen innan jag fick feber och la mig igen.


I'M ALIVE


Hej på er. Blivit lite kass uppdatering men det är inte så konstigt när jag stack till doktorn igår och fick reda på att jag har halsfluss. Jag stod inte ut en sekund till och ringde fastän de egentligen inte tog emot någon mer. De var så snälla och sa att jag kunde komma, och jag var där på 5 minuter! Nu blir det antibiotika i 10 dagar till. Hur många gånger är det tänkt att jag ska gå på pencillin? Kommer vara immun snart för tusan? Adam har också halsfluss så vi båda ligger hemma som små sjuklingar haha. Tur att vädret är dåligt idag iallafall, annars hade jag blivit galen. Nu ska jag kolla vidare på OC och dricka pepsi max :)

LOVE / Sariis




SOMMARKÄNSLA



I CAN'T SLEEP


I natt vaknade jag kl 3 med världens halsont. Har nog aldrig haft såhär ont innan. Fick gå upp och göra honungsvatten och kolla OC i 2 timmar innan jag kunde somna om. Sen vaknade jag strax innan 7 med samma problem och fick ta värktabletter för att kunna sova. FUCK säger jag bara. Skulle in till stan och fika med Sara, köpa present till Julia med Michaela, gå på Latin Jam och träffa Adam. Plus massa annat som städa, sola i det fina vädret osv. Nu ligger jag istället hemma och mår pyton. Jag är inte bitter alls.. Nu ska jag återgå till mitt sängliggande. PUSS




SJUK TJEJA


såg lagom pigg ut på väg till jobbet idag


I NEED A DRUMMER BOY


Haha vad jag blir irriterad!! Skrev ett jättelångt inlägg och så RÅKAR jag trycka på en jäkla flik uppe i internetrutan så jag trycks bort från bloggen. Och nu orkar jag absolut inte skriva om allting. Kort och gott, både jag och Adam är sjuka och det var inte alls kul att jobba idag & även skjuta upp en massa saker som skulle gjorts. Suck pust och stön. Mår lite bättre i halsen men är fortfarande sjukt frusen och öm i kroppen. Vi får väl se om det blir Latin Jam och fika med Sara imorgon, I hope so!

Kan inte bestämma mig om de vita byxorna. Har ju dem redan i grönt men vill även ha dem i grått. Vitt är kanske inte den mest praktiska färgen på byxor om man heter Sara Sköld haha ;) Men som sagt, de är läskigt snygga! Vita eller mörkgrå?


PLEASE


Köpa eller inte köpa .. det är frågan




GIMMIE THAT






MY DRAWINGS



image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


DO IT LIKE YOU


God kväll allihop! Har precis ritat en massa teckningar som ska användas i minihuset på jobbet. Ska kopiera upp bilderna i massor och sen ska barnen få klippa ut och färglägga dem! Blev Hello Kitty, Hitta Nemo och Spiderman bland annat och jag bara ÄLSKAR att rita. Hade nästan glömt hur kul det var att bara sitta och kladda. 

Innan idag var jag som sagt med Adam i stan och lunchade på Yoss :) Sen satt vi i solen och käkade glass o gick i lite affärer. Sen blev det jobb i caféet till halv 9 ikväll. Imorgon ska Michaela & jag in till stan en sväng innan det är dags för jobb igen... Känner mig lite sliten just nu minsann. Efter jobbet blir det lite quality time med morbror. Nu väntar sängen, sov gott på er :)

LOVE / S




DAGENS


bytte bara byxor innan jag skulle in till stan och luncha med adam bara :)


VÄRLSKLASS


image description

image description

image description



så mycket kärlek i en så liten kropp
JAG ÄLSKAR DIG


BÄSTA LUNCHEN


Älskar salladen vi har på jobbet! idag fick det bli lite lyx med en vaniljbulle i caféet med hihi :)


TRÄNINGSKLÄDER


Inget märkvärdigt men här är det jag hade på mig igår. Bytte dock byxor till mina Nike. De är absolut bäst!



BE SMART, DON'T BE A RETARD


Huuuah. Lever knappt eftersom vi precis kom hem från gymmet. 50 minuter på löpbandet och sen en massa maskiner för rygg, mage och armar. Innan idag sprang jag och gick i 40 mins men vet i sjutton hur långt det blev eftersom det var utomhus och jag inte hade någon stegräknare. Kommer sova gott i natt iallafall, underbart :D Bjuder på en liten muppbild från gymmet med, ser ut som grodan boll haha! Vi hörs imorgon, nu ska jag slänga mig i sängen och kolla one tree hill :) puss & god natt på er!

/ sariis


image description

FOR MY HAIR


Nytt värmeskydd från S factor som luktar jättegott! Det är ett gasspray och jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha något annat sorts värmeskydd än ett spray i gasform :) Sen blev det även ett nytt bra torrschampoo som passar brunetter.

image description


NEW IN MY CLOSET


Den är så himla snygg irl, fick två snabba pics på den i omklädningsrummet haha :)


GREAT DAY


Hej allihop! Har redan varit ute och sprungit och powerwalkat i det fina vädret imorse. Nu sitter jag och mamma ute på altanen och solar oss :) Underbart!! Sen blir det en lunch på stan och lite shopping. Ikväll ska Michaela och jag träna på Actic. Det var min dag det!

Hörs senare :) puss & kram


WWW.SPIRA.ME













STILL AROUND







COOKIE + TAP THE FROG


ha ha ha. vilken rolig kväll vi har haft. känns som att jag fått världens magsår efter att ha tävlat med michaela på mobilen. Tap The Frog och snacka om att man blir überstressad av det spelet haha! Vi har fått i oss lite ballerinacookies och godis med eftersom det knappt blev något igår :) Det känns dock att jag har fått i mig alldeles för mycket onyttigt de senaste dagarna. Fy faseen, imorgon blir det träning! Ps. Vi gjorde varma ansiktsmasker med, superskönt enligt mig men inte enligt michaela :D

vi hörs av imorgon ♥




GÅRDAGENS





THE BEST


En perfekt kväll igår med mr right. När jag kom hade han dukat fint och vi började fixa maten som var baconlindad kycklingfilé med ris och sallad. Det åt vi tillsammans med vin framför tvn och Melodifestivalen :) Loreen vann och vi var happy! :) Blev lite mer tv och en massa skratt innan vi somnade hihi. Idag tar jag det lugnt och ikväll ska jag leka lite med fröken C. Latero / S




JU MER DOM SPOTTAR


Hej! Är på väg in till stan för ett möte och sen ska jag träna med Michaela på gymmet. Är sjukt taggad!

Sen ikväll blir det massa mys hos babe med Melodifestivalen och sånt :)

LOVE / S




DESPICABLE ME


Hej lite sådär mitt i natten. Har precis gått igenom min mail. 369 mail, oh my vilken tid det tog att rensa eller !? Imorgon ska jag träffa en egenföretagare som erbjöd mig att jobba med henne och hennes man. Hm, det lär bli spännande. Men nu ska jag lägga mig, är dödstrött efter en kaotisk dag på jobbet. Fick hjälpa till med rasterna som jag tycker jag har jämt nuförtiden hihi :) Sen hjälpte jag till i caféet och var till och med nere och lagade diskmaskinen som hade sprutat vatten över hela golvet. Stackars Fenja säger jag bara! Sedan vill jag bara säga tuuuuuuuusen tack för alla fina kommentarer om mitt hår :) natti! <3




NAOMI CAMPBELL PARFYMER SÄLJES


Köpte dessa två parfymerna på flyget när vi reste senast men jag har redan båda och de flaskorna tar ALDRIG slut! Så känns onödigt att ha två helt oöppnade parfymer :) De är inplastade båda två så är helt oanvända!

Säljer dem för 150 kronor st med tanke på att det är 50 ml i dem.

intresserad? maila mig på [email protected] eller kommentera inlägget






IPHONE 3GS 16 GB SÄLJES


Tänkte ge er på bloggen en chans innan jag lägger ut den på tradera eller blocket :)
Så någon som vill köpa en iPhone? Maila mig på [email protected] eller kommentera inlägget!
Säljer den till högstbjudande :)






SO RAISE YOUR GLASS IF YOU ARE WRONG


in all the right ways ..

god morgon! nu ska jag sticka och jobba hela dagen i caféet, me like that.

och förresten, det är jättekul när ni säger att ni läser min blogg för jag har ingen aning om vilka hälften är :)



WORST PART IS OVER


Lekte med dessa finingarnar igår hemma hos mig. Vi kollade Top Model och dog av skratt till en massa klipp på Youtube :)






NY HÅRFÄRG, RED ONE


Är väldigt rött nu i vissa ljus i och med att jag inte har tvättat det än, men jag gillar det!








AND THEN AGAIN MAYBE SHE WILL


Åh. Cykla till jobbet idag och sen även cykla till stan och hem igen. Blir en fin runda!
Får ta igen för igår som jag glömde berätta om igår haha. Började cykla halv 11 igår och efter en liten stund kom jag på att FASEN, jag började inte 11 utan jag börjar ju HALV. Så jag cyklade hem igen och bad mamma köra mig. Hemskt! Enda gången jag någonsin kommit för sent till jobbet är den gången jag trillade med cykeln och flög över styret. Så nu är det 2 gånger på 3 år haha! Nog om det, denna gången ska jag cykla i tid minsann ;) Vi hörs efter besöket hos frissan. LOVE / S




GALEN


Blir galen! Tusen tankar om framtiden. Vill se så mycket av världen men inte lätt när de man vill åka med inte kan eller vill. Samtidigt som mitt liv och mina planer inte ska styras av andra så gör de det ändå. Malin och jag satt och pratade en massa om saker innan och jag vill bara göra ALLT. Jag vill vara ung och dum. Bara göra allt galet och sen vill jag lära mig en massa nya saker. Borde kanske göra en liten checklista som man kan bockar av efterhand, kanske gör mig lite taggad åtminstone? Huah. Nog om mina knepiga tankar innan jag blir knäpp.




VIMMELBILD


Så rolig var bloggen idag. haha! Har inte haft tid med tanke på jobbet & träning. Blir jobb imorgon igen innan jag ska till frisören. Spännande! Och nej, ni får se imorgon vad tanken är med mitt hår :)

LOVE / S




THIS IS NOT A DRIVEBY


god morgon! solen skiner och jag ska cykla till jobbet för första gången detta året :)

efter jobbet cyklar jag hem och hjälper förmodligen min morbror med hans nya mobil.
sen bär det av till actic för lite träning med mina tjejer. malin har äntligen kommit hem!

men först ett pass i maxicaféet :) puss & kram






WHINE ME UNTIL I OVERDOSE






god natt allihop! michaela gick precis hem efter en liten pratstund här hemma hos mig :) hih. har jobbat 07.55-17.00 idag, därav den usla uppdateringen. efter jobbet stack jag hem snabbt & bytte om för att sedan köra hem till adam :) vi åt pizza, kollade tv och wallander. lagom mysig och seg söndagskväll för de allra tröttaste. och imorgon blir det några timmars jobb i caféet, fick byta tid eftersom folk är sjuka till höger och vänster. fy och blä på alla smittor som yr omkring på jobbet just nu haha! jag har förresten hittat den perfekta bilden på hur jag vill att min hårfärg ska bli på tisdag :D ska till salongen & bli fin var det tänkt. dock blir det någon annan än zarah som tar hand om mig denna gången, men de är så himla duktiga allihop att det inte gör något :) nu ska jag hoppa ner i min gosiga nerbäddade säng. blir lite roligare update imorgon :) sov gott på er!


OUTFIT


älskar att kunna gå vårklädd redan nu! :D

image description

tunika /Aj Lajk
byxor /Please
stövlar /Replay
skinnjacka /Gina tricot


AM I ALONE IN THIS WAR?


suck. efter en kaosdag på maxi ligger jag i sängen helt slutkörd och somnar vilken sekund som helst. inte okej eftersom jag fortfarande har linserna & sminket på mig! har myst framför tvn ikväll med mamma och pappa. melodifestivalen fick det bli med lite jordgubbar och chokladfondue :)

vi hörs mer imorgon, känner mig sjukt lam för tillfället haha..

puss / sara


DRIVE BY


Att jag har fastnat för en sån här sorts låt är ytterst ovanligt men se på fasen ;)


ROBBANS & TRE HJÄRTAN


Igår blev det ganska mycket mer än vad vi hade planerat. Anna och jag skulle bara in & fika på Roberts efter att vi varit hos henne en stund. Det slutade med att vi stack till Roberts och satt där med Arbana o Jennie. Sen gick vi bort till 3 hjärtan för Anna ville höra när Jimmy spelade EN låt :) Det slutade med att vi satt där i 2 timmar och lyssnade och dansade haha. Galet kul var det med tanke på hur chill allting var, brukar inte trivas där men igår hade vi riktigt kul! Ska ta en pw till jobbet snart :)

LOVE






QUESTION AND ANSWER


Bea
om LUTAR ÅT BRUNETTHÅLLET:
Vilken är din riktiga hårfärg egentligen och när var senaste gången du hade den? :)

sv; Här har du bilder på min riktiga hårfärg. Har förmodligen dock blivit mörkare med åren. Här var jag 15-16 och det är nog senast jag hade min riktiga hårfärg i HELA håret. Sedan började jag slinga/färga det och när man väl börjat så kan man inte sluta haha. Trivs i både ljust och mörkt hår så därför har jag alltid svårt för att hålla mig till en hårfärg länge.






KARMA


Guuud vad jag är trött! Har varit i stan sedan halv 1 och nu är jag äntligen hemma. Först blev det en lunch på Robert's med Zarah och sen en sväng på stan med Arbana, Michaela, Adam och Antonia. Inget vettigt gjordes direkt under dessa timmarna haha. Skönt var det att gå ute i solen iallafall! Snart blir det kvällsmat, är hur mätt som helst från lunchen men får väl trycka i mig lite mat :) Sen ska jag hämta upp Anna på jobbet när hon slutar och sen blir det Robbans en sväng igen! Latero / Sariisen






VÅRKÄNSLA!


Hejhopp. Är på väg in till stan och jag är överlycklig! Solen är framme och det är verkligen riktigt vårväder. Började dagen med 1 timmes pw med Michaela, underbart! Nu ska jag luncha med Zarah och sen ska jag träffa Michaela och Arbana som äntligen är i Hstd!

Bjuder på en snabb outfitbild, fler kommer sen :)


LUTAR ÅT BRUNETTHÅLLET


ska prata med zarah imorgon så får vi se vad som händer med mitt hår denna gången :)




SKINNJACKA


i'm in lööööööve. ett undantag från mitt lilla löfte. i just had to. i'm sorry..




MYS x 2


Evelina hade gjort en potatis&tomat&fetaost-paj som var sjukligt god! Jag köpte med mig fikan vilket blev saffranssemlor från regnbågen. Efter en mysig stund hos Eve gick jag upp till stan för att umgås lite med Sara. Vi gick i en massa affärer och blev kära i kläder och en massa saker. Usch fy och blä på att inte få shoppa hur mycket man vill. Vi tog oss även en varsin god smoothie på Hello, rekommenderas starkt ;)

Igår kväll tränade jag, duschade, käkade och sen stack jag för att hämta upp Adam efter träningen. Vi var hemma hos honom en stund & kollade Landskampen, Sverige vann weey :) Är inte helt insatt i fotbollsvärlden men man får väl försöka för killens skull (: Nu ska jag in till stan med Anna, vi ska kika in hennes nya lägenhet! :) Spännande ska det bli!










RSS 2.0