LOOKING LIKE A STAR


God morgon! Idag har jag en himla massa saker att göra. Lika bra att göra allt när man är ledig! 

♥ förlänga mitt träningskort på actic
♥ träna
♥ luncha med evelina
♥ gå på stan med sara
♥ dammtorka mitt rum





NEW IN









senaste inköpen efter mina rundor på stan

halsband /VILA
ansiktsserum /Estée Lauder
rött läppstift /Makeup Store
torrschampoo /Batiste
body lotion & parfym /Juicy Couture

sen fick jag en mascara och concealer (ni ser den på bilden) av hon inne på Kicks för att mitt serum från Estée Lauder var så dyrt :) snäll haha! kan ju säga att detta serum är värt varenda krona. hyn får världens finaste lyster och ja, man ser pigg ut även om man känner sig för jävlig haha. även torrschampoot är något att rekommendera. syns skillnad direkt & luktar gott!


OFF TO DOKTORN


agaaaaain . . .

bjuder på en bild från i höstas


EUPHORIA


Ända sedan jag såg de första 5 sekunderna av henne har jag varit fast för henne. Och äntligen finns den på Spotify med :D  Hon är ju så sjukt bra och jag är helt kär i låten. Hon MÅSTE representera Sverige, I rest my case and that's it! 




PLEASE DON'T STOP THE RAIN


God kväll everyone. Blev ett lite hastigt inlägg innan jobbet idag och sen har uppdateringen för övrigt varit SÄMST i helgen. Det har ni också varit, ni kollar inte lika mycket när jag inte uppdaterar. Fast det är kanske inte så himla konstigt :)

Var som sagt hemma hos Maria och fixade ögonfransarna & ögonbrynen. Blev jättenöjd och det är helt sjukt vad man ser ögonfransarna tydligt :) La upp en bild innan som ni säkert såg. Efter att jag hade varit hos Maria mötte jag upp fina Emelie i stan för en lunch och lite shopping. Jobbet ringde och det var lite kris så jag hoppade in kl 17 men det sket sig till slut ändå..

Fick gå hem från jobbet idag och ska vara hemma imorgon med. This is sick? Ohyes. Ska till doktorn imorgon och då får vi se vad de säger. Nu blir det sängen och lite OTH innan jag somnar. Det ska bli skönt att sova hur länge som helst imorgon.

LOVE



# DREAMCATCHER


Gud vad jag älskar fjädrar och virkat! Kom nu sommar så man kan ha världens snyggaste outfits!






ÖGONFRANSFÄRGNING


Har varit i stan och fixat ögonfransar och ögonbrynen hos Maria :)
nu ska jag jobba, lite extra pengar sådär på kvällen skadar ju aldrig.

LOVE

ps. inläggen går inte att kommentera när jag skriver dem på mobilen, sucks





BUSIGT


god kväll :) ligger i sängen med adam och kollar film just nu, och sen blir det Vänner med!

Vi stannade i Gbg över natten hos Tessan och vi satt uppe o spelade spel ett gäng till 2 på natten haha.
Snacka om att vi var trötta, men sjukt kul var det.

Vi började köra hem runt 1 idag och på väg hem hamnade vi ute på havet där vi klättrade på isblocken. Sjukt häftigt. har aldrig sett något liknande innan :) Sen tränade jag medans adam kollade fotboll här hemma och nu har vi ätit thaimat med. Snacka om att vi har hunnit en hel del idag. Nu ska jag återgå till filmen, hörs imorgon :)

LOVE / S


GBG


Tjingeling :) nu sitter vi i bilen på väg till gbg, vi stannade för en fika någonstans för att vi var för tidiga haha. Vi ska fira Tessan och vi kanske stannar kvar tills imorgon för en tur på stan. Vi får se hur det blir med det!

LOVE / S


SHOPPINGLIST FOR TOMORROW


Kommer inte få med mig allt hem men det är ju alltid en början att ha en lista att följa denna månaden ;)


WILD WEST STEAKHOUSE


Idag har jag jobbat extra i kassan, 9.00-17.30. Behövdes verkligen med tanke på hur galet mycket folk det har varit idag! Löningen gör ju folk crazy om man säger så. Stack snabbt hem efter jobbet för att byta om & hämta mamma. Kl 18 befann vi oss på Wild West för en mysig fredagsmiddag :) Det var supergott och trevligt att sitta där en stund och bara ta det lugnt.

När vi kom hem kollade michaela & jag på Burlesque. Världens bästa film typ? haha. Christina Aguilera var vår största idol när vi var små så när hon sjunger ryser man i hela jäkla kroppen! Nu blir det sängen, imorgon blir det en sväng till stan och Gbg :)

Ni har blivit dåliga på att kommentera förresten, vet att jag inte skrivit så kul på sistone men kom med tips! :D

LOVE / S








STRIP


Denna låten har alltid varit halvtråkig, men nu när jag hittade videon så kunde jag ju inte låta bli att älska ironin! :D


TURN UP THE MUSIC


Gillar dock versionen när Rihanna också är med i låten men ville lägga upp videon :)




GIVE ME SUMMER











TUSEN TANKAR


gotta get some sleep . .




LITEN SNABBUPDATE

Hej alla fina! Har varit lite kass uppdatering de senaste dagarna men det blir som vanligt så när jag jobbar. Är ute hos Adams pappa i Roshult och just nu är Adam i duschen och jag sitter vid hans dator :) Vi kom hit igår och åt tacos och kollade på filmen Sherlock Holmes bland annat. Ska hem vid 3-tiden eftersom Adam ska jobba. Då ska jag hämta ut min Vänner-box, yey!
Annars sker väl inte allt för mycket idag. En tur till Anna står på schemat senare ikväll med. Skriver mer om en stund!


LOVE / S



BEST OF BOTH WORLDS


Herregud. Känner mig som världens konstigaste människa med alla dessa saker jag måste dricka. Tranbärsjuice, äppelcidervinäger och 2 pressade citroner i ett glas med vatten. Kör bara på 1 pressad citron, till och med DET
är så surt att jag bara vill spotta ut skiten. Nåväl, nu ska vi inte klaga. Finns värre saker i världen än en uvi :)



I give it all away, don't care what the people say



THERE SHE GOES


vilken fin dag det har varit på jobbet idag. har passat barnen i minihuset och de har varit så himla snälla idag :) har ritat en massa teckningar och åkt rutschkanan med världen sötaste unge. är dock lite slut i huvudet nu efter den höga ljudnivån där inne hahah. ikväll har jag kollat på top model med michaela och sen blev det lite one tree hill för mig själv när jag ändå låg i sängen. ska äntligen träna imorgon, känns lite sådär med antibiotikan och allting annat bara känns fel i mina vardagsrutiner. måste få ordning igen, det var ju så himla bra nyss! annars har jag inte mycket intressant att berätta. köpte en ny concealer från maybelline's nya märke FIT ME. älskar designen på flaskorna och tuberna så passar på att prova en concealer som jag ändå gärna vill ha i flytande form i handväskan :) nu blir det sängen som ni ser! bjuder på denna otroligt osexiga bild ikväll.

niiightie



BARNPASSNING


Hej allihop! Är på jobbet just nu och nu ska jag öppna minihuset :) Hoppas det är lugnt där idag och att inga incidenter inträffar haha. Hörs senare. / S


IT'S NOT YOU, THIS TIME IT'S ME




DAGENS DRESSCODE







tröja /H&M
pälsväst /you&me
byxor /please
halsband /BJØRG
armband /humanity


PÅ VÄG TILL DOKTORN


Sucks




AJ AJ AJ!


Hjälp mig någon, innan jag avlider här hemma av smärta alltså.. Blir doktorn halv 2, hur ska jag stå ut tills dess?!


MORE PICS



















JENN 21 ÅR


En grym förfest som fortsatte in till stan på Club Moon. mina tjejer är bäst! grattis igen gumman ♥





LAST NIGHT OUT


Hm. Man mår ju som man förtjänar idag. Är så satans trött att det finns inte! Men bakis är jag inte överhuvudtaget,
skönt det :) Nu ska jag dra mig till jobbet så jag uppdaterar er mer ikväll. PUSS ha en toppensöndag allihop ♥ 


last night's facelook

TONIGHT


Kör på spets, röda läppar och skinnbyxor ikväll, naaaajs :)








2005-2006


underbara minnen som man aldrig kommer att glömma. haha hemska bilder men det bjuder vi på ikväll ;)






















































¨






















I LOVE YOU LIKE A LOT


Har precis sett på filmen Crazy Stupid Love med michaela. Sjukt bra film och killens (jacobs) kropp är ju bara att dööö för. Trodde inte riktigt på michaela när hon sa att kroppen var SÅ snygg men jag insåg att jag hade lite fel hihi. Sitter och kollar igenom min externa hårddisk för tillfället. Gud vad roligt det är med gamla bilder! Ska nog slänga upp ett inlägg med lite oldies.

Imorgon blir det jobb till 20.45 och sen blir det partaj för jennifer som fyller 21! Längtar sjukt mycket :)

LOVE / S





Hello suckers!

Världens bästa Carlsson (Michaela) här dårå! Svårt att vara så bra som mig. Sara bäddar för tillfället sängen så jag kan sitta bekvämt sen. Snart är det filmtime som gäller med en jäkla massa tjockissaker som chips, dipp, jordgubbar (lägg märke till det nyttiga) och choklad. Ska bli hur mysigt som helst. Bjuder på en vacker bild också, tänka sig vad generöst! Ps. I löve my babe!


PARFYMSNIFFANDE


Hej! Har precis varit på stan en sväng med både Marie och mamma. Först köpte Marie och jag present från oss på Maxi till Petra som tyvärr slutar hos oss. Sen mötte jag upp mamma för att bjuda henne på lunch på Hello :) Har luktat på en massa parfymer för att hitta rätt och jag har två stycken som jag har gillat länge. Den ena har jag gått runt och gillat i 1,5 år nu haha. Men har så sjukt många så frågan är ju om jag ens borde tänka tanken att byta parfym.. men den luktar SÅ gott :)





I KINDA GIVE UP


Living for the nights i can't remember with the people i wont forget



VÄNNER


Beställde precis hem vänner-boxen med alla 10 säsongerna för 499 kr :)
Sjukt billigt om man jämför med att de kostade 1499 kr på Åhléns i stan.





YOU DON'T KNOW A THING ABOUT ME


God kväll! Hoppas ni alla har haft en bra dag. Har både haft en bra och dålig dag kan man säga.

1 timmes powerwalk till jobbet gjorde susen för mitt psyke. Kändes kul att jobba idag eftersom det var i caféet och var lite omväxling :) Utför gick det runt 16-tiden när jag fick migrän. Har legat och sovit i 2 timmar när jag kom hem och nu mår jag äntligen lite bättre! Mamma ligger i min säng och vi kollar på Revenge hihi. Imorgon är jag ledig och det ska bli satans skönt!

Kanske blir något mer inlägg innan jag går & lägger mig. LOVE / S




DADDY'S BIRTHDAY


grattis på födelsedagen min underbara och söta pappa! :) älskar dig


SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD


Såhär såg jag ut idag, fick berlocken i mitt halsband av mamma i alla ♥ dag present. Sötaste mammi! Blev en fika på Roberts med Malin, Carro och Penny innan jobbet idag. Massa skratt och mysigt var det! Michaela kom förbi efter plugget med :)

Ska upp halv 6 imorgon eftersom pappa fyller år. ♥

GOOD NIGHT EVERYONE / SARIS




ALLA <3 DAG


Spenderade min kväll med Adam :) Lagade mat, åt jordgubbar med tobleronefondue, kollade vänner och en massa mys. En helt perfekt kväll om man bortser från att jag varit lagom klantig den senaste tiden.. Brände mig på ugnen och bet mig i läppen så jag fick en blå läpp dagen efter. Hahah måste verkligen skärpa mig, vet dock inte hur för jag vet inte vad problemet är ;b 

Thanks for being you ♥






AT WOORKIWORK


Hejsan allihop! sitter just nu i omklädningsrummet på en bänk mot skåpen på jobbet. Älskar att sitta där, ibland. Hade lätt kunnat somna här just nu haha! Men det går inte riktigt, har två timmar kvar vilket egentligen inte är särskilt länge. Berättar mer om dagen som varit när jag kommer hem!

LOVE / S


glad alla ♥ dag


en massa pussar och kramar på mina fina vänner. ni är bäst ♥





KVÄLLSSYSSELSÄTTNING


Har fixat och fixat och fixat bland mina kläder ikväll . . jösses vilken tid det tar! Det blir iallafall hur fint som helst men är långt ifrån klar :) Tar resten imorgon för jag är sjukligt trött. Får bli ett avsnitt OTH innan jag somnar. Imorgon är det alla ♥ dag & då blir det bland annat träning, stan och massa mys. Kommer bli en bra dag! :) Men mer om det imorgon, nu hoppar jag i säng.

LOVE / S






PRETTY IN PINK







BILDER FRÅN GBG


åh. underbara dag.












EXTRA BRIGHT I WAN'T Y'ALL TO SEE THIS


efter en lång mysig kväll hos marie med mat och en massa onyttigheter går jag och lägger mig.
vi kollade på top model och sen på the ugly truth. tack för i kväll hjärtat :)

ansiktsmask - check
ta ut linser - check
smörja in ansiktet - check
borsta tänderna - check

and i'm out




alla dessa oförberedda bilder ha ha ha


I THINK YOU KILLED IT


Hejsan allihop!

Igår var jag hemma hos Adam med släkten och kompisar för att fira honom. Det var trevligt och bjöds på massa god mat :) Var helt slut vid 12-tiden så somnade gott i Adams säng sedan hihi. Har varit hos Adam och hans mamma med hans syskon till halv 2 idag då jag körde Adam till jobbet & Tessan till tåget.

När jag kom hem var jag ute och gick en sväng i snön med Michaela :) Och nu ska jag till Marie. Vi ska laga mat och kolla film, kommer bli en sjukt mysig söndag :) Vi hörs senare, lär inte vara hemma allt för sent.

LOVE / S




JUST GET YOUR ASS BACK HOME


Sådär. Då var man ombytt och färdiglockad. Vet bara inte vilket linne jag ska ha under kavajen, det på bilden eller det andra jag köpte igår. Båda är snygga men på olika sätt. Positivt att jag har för mycket att välja mellan nuförtiden haha.





FIRST GOD CREATED MAN


.. THEN HE HAD A BETTER IDEA

hejsan! nu blir det ett hårt träningspass fastän jag är lite förkyld och hängig. klarar inte av att sitta still, det gör mig tokig! sen måste jag städa iordning här hemma med, mina saker ligger lite varstans där de absolut inte ska ligga haha.

LATER / S




DAGENS SHOPPING I GBG


i'm in love.

och det var absolut inte meningen att det skulle bli så mycket kläder som det blev.
det var dock ganska billigt så därför var det ingen fara egentligen.
men ska inte handla kläder på flera månader. det är ett löfte!

grattis på födelsedagen baby





LITE FATTIGA KANSKE


Nu sitter jag på tåget på centralen i Gbg. Väntar på att rulla hemåt och michaela stack för att möta upp sin bror :) Haha, galen dag om man säger så! och jävlar vad vi har shoppat. Det var INTE meningen :(

Hörs senare. LOVE / S




GBG IT'S OOON


nu drar vi! tjingeling :)




NATTI


Kom precis hem från adam som fyller år om 10 mins :) måste lägga mig nu eftersom jag & Michaela ska till Gbg imorgon bitti! :D

sleep tight
LOVE / S




VI FÖR VENDETTA


Hoppsan, tog visst lite längre tid än jag trodde att fixa mig innan jobbet. Kan bero på att jag först ville prova att göra korkskruvar i håret men gammal locktång men så gick det inget vidare. Fick försöka platta ut det igen men blev ju ännu värre och det slutade med en snabbt gjord inbakad fläta :)

Är på väg till stan nu för att hämta min kära tunika som varit inlämnad på lagning sedan i november. Kasst!

Lateroo :)


NOSTALGI


WHEN WE WE'RE 15










TOO TIRED TO FALL ASLEEP


God morgon! Har varit uppe sedan 9 och nu ska jag ta och träna. Fick frågan vad som hänt med mina 'träningsinlägg' och det är så att jag har haft huvudvärk 5 dagar i rad och inte pallat träna då :( Sinnessjukt jobbigt att vakna med huvudvärk och att huvudvärkstabletter inte hjälper kan jag säga! Är för övrigt ganska hängig i kroppen och jag är smått morgonförkyld. ISCH! Men jag ska ner och träna nu :) Kommer bli jobbigt men skönt när det är gjort! Måste förlänga mitt gymkort med, det gick ut i början av februari. Uppdaterar senare innan jag sticker in till stan! LOVE / S




MAKE A WISH






RAINCOAT


God kväll allihop! Tänkte sammanfatta min lediga dag igår som TOPPEN. Först var mamma & jag i stan en sväng där jag köpte en ny regnjacka (vilket jag inte haft på typ 5 år haha) och den ser ut som en vanlig jacka. Skitsnygg! Eller alltså, mamma kallar den regnjacka och sa att jag absolut kan ha den som det . . så det får det bli. Mammsen brukar ju alltid ha rätt :)

Efteråt tog jag bort mina akrylnaglar alldeles själv här hemma. Det tog 1,5 timme att få bort men jag kände att jag behövde få vila mina naglar ett tag nu. Plus jag kan skriva TUSEN gånger bättre på datorn och på jobbet nu än innan! Sen kom Michaela hit och kollade Top Model och vi gjorde även en varsin ansiktsmask :) mysipys. Efter stack jag hem till Adam och sov där :)

Idag vaknade jag upp hos Adam, kollade lite vänner med honom och sen begav jag mig till jobbet. Ikväll är det lugnt så in i bomben. Är helt slut och tänker inte röra mig ur fläcken där jag ligger i sängen! Förutom när jag ska borsta tänderna, tvätta av sminket och ta ut linserna dvs. Ursäkta den sura minen och de bara benen men här har ni min nya regnjacka haha :D

BUT YOU TREAT ME LIKE A STRANGER AND THAT FEELS SO ROUGH
AND NOW YOU'RE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW


DARE TO LOVE







OFF WE GO


Beger mig in till stan med mamma nu. Sen ska vi vidare till Eurostop med :)

LOVE / S




ROMANTIC KNIT







EUPHORIA


Nu har jag och mamma ätit middag. Gosade lite med Becka med men hon ser ju mest livrädd ut haha.
Bjuder på en osminkad liten Sara idag, men nu ska sminket på och jag ska förmodligen in till stan.

LOVE / S




JEANSEN


Tog några bilder på jeansen fort eftersom någon ville se det :)
Känner dock att bilden inte gör jeansen rättvisa framifrån haha.
Tråkig och konstig vinkel minsann haha! De är sjukt sköna iallafall :)






NEW PURSE


Fick denna i lördags av en supersnäll tjej från Loréal som var på jobbet och demade.
Om ni också vill ha en ny snygg festväska så stick dit och köp 3 produkter från Loréal :)






OOOPS .. I DID IT AGAIN


Hej allihop! Här var det lite tomt på inlägg de senaste dagarna. Har jobbat helgen och det brukar bli att bloggen hamnar längst ner på prio-listan då. Är ganska trött med tanke på att det var varit sjukt mycket folk på jobbet och långa dagar.

Åt med mamma & Adam här hemma igår, och sen kollade vi på Melodifestivalen. Loreen och Dead By April var sjukt bra men resten kan ju undra vilken jävla planet de kom ifrån . . well well. Ikväll har jag spenderat tiden i sängen med Michaela. Massa pill i håret, popcorn och Wallander på tvn. Har lite att visa er när jag uppdaterar imorgon! Orkar inte mer för kvällen hihi :) 

PUSS OCH KRAM PÅ ER




GOD NATT!





HEJ MUPP


älskar misslyckade outfitbilder




CRAZY DAY


Haha tja! Vilken dag det har varit. Jobbade och har verkligen varit överrallt och ingenstans. Josefin och jag hade rasterna, det var en jäkla massa folk så var lite stökigt & bökigt minsann! Hamnade i minihuset, caféet och allt möjligt idag men det gick finfint. Hann med 20 minuters crosstrainer innan mamma & jag skulle äta lunch här hemma också. Bättre än ingenting liksom.

Avslutade dagen med att hamna på Roberts en stund kl 22 med Malin, Michaela, Jennifer & Sarah. Mysigt!

DAGENS SNABBA DUMMA SKUMMA
1. En kund köpte av mig nejlikor och gav dem till Natalie, han är en skum beundrare som ger henne saker haha!
2. Hade tagit med mig ett par leggings som jag inte använt på 1 år som det var ett STOOORT hål i mellan låren
3. Michaela och jag såg en räv och Michaela ville inte hoppa av bussen för att den var så stor & läskig HAHA :D





BRUNETTE GODDESS BY BED HEAD


Detta är schampoot som fick följa med hem idag. Är inte till endast för brunetter och Tigi har även bytt namn på det nu till Color Goddess eller något sånt. Ett av deras 2 schampoon som innehåller protein och återuppbygger skadat blekt eller färgat hår :) Det luktar kolasås som sagt och man vill bara käka upp hela flaskan haha! :D Salong Självfallet har megastora flaskor som håller i upp till 1 år som de säljer för 499 kr. Då ingår både schampoo och balsam, super! Fast denna gången har jag redan en stor flaska med balsam från Label M så den lilla schampooflaskan får räcka för mig :) 




HÅRET


Zarah slog minsann nytt rekord idag haha! Det tog en timme att lägga i luon och klippa håret. Är hur nöjd som helst och hon behövde bara klippa 1 cm. Hm, glömde dock ta före/efterbilder när vi la i luon. Anledningen till att mitt hår är tunnare nertill fastän det är nyklippt är att jag har uppklippt hår. Det ska växa ut så jag har lika långt hår överallt baktill, kommer bli grymt snyggt :) Köpte nytt schampoo idag med som jag slänger upp i ett senare inlägg, det luktar kola och man vill typ käka upp det.

PUSS


Före klippningen


Efter klippningen



TILL FAVVOFRISSAN


Då beger jag mig iväg till Zarah om 10 minuter för att klippa mig och ljusa upp min utväxt. Inga slingor eller något denna gången så det kommer äntligen att ta kortare tid än 2,5 timme haha! Ska bli skönt att klippa sig lite med, dock inte för mycket för jag älskar längden på håret :) Har fortfarande sinnessjukt ont i huvudet. Blir galen på det här..

LATER / SARA




MY JEANS


Fullkomligt älskar dem och de är sjukt snygga irl.




ANOTHER THURSDAY


Drar mig till jobbet en sväng. Ska hämta ut mina slitna jeans där med, wihooo för att få paket!

Ful bild men oj vad brun jag var efter 2 utlandsresor. och fläckig haha.




SWEET SEVENTEEN












MY KING OF ALL HEARTS


God kväll! Kom precis hem och är hyfsat trött. Ska nog gå och nana snart så jag är pigg till morgondagens träning.
Har inte mycket att dela med mig av för tillfället. Bara att jag längtar till fredag då jag ska till Zarah och fixa håret :)


sötaste i min pall och förvaringsutrymme. tog av locket och la i en filt över alla saker och voilá; en egen säng till älskling.




ROCKIN' THAT THANG


HEJ ALLIHOP!

Underbart att få massage, förutom att hon verkligen knäckte allt på mig för att jag är så spänd. Har bokat in mig om en månad igen för det lär behövas :) Var med Adam och kollade på jeansen han lagt undan. De är ju så gaaalet snygga och på honom ska vi inte tala om :) Vi käkade även på Hello och sen tog jag bussen till jobbet för det var där jag fick massage :)

Städar undan lite just nu och sen kör jag hem till Adam.

LOVE / S




HEY I HEARD YOU LIKE THE WILD ONES


Hej! Är på väg in till stan nu för att fika och kolla byxor med Adam. Sen ska jag på massage kl 14 på jobbet hihi.

LOVE / S





RSS 2.0