4 FILMER OCH MASSA MYS


var på hemmakväll innan med bf och hyrde 4 filmer. haha jag tvingade henne att vi skulle kolla Hop för den är så jäkla söt :) sen hyrde vi någon skitkonstig thriller och det var verkligen så att både jag och michaela blev arga för att vi inte fattade ett skit av vad som hände. Dream House hette den, don't watch it and save time ;) de andra filmerna får vi ta en annan kväll när vi inte är så trötta i ögonen. hoppas på att de är bättre än Dream House åtminstone haha!

vi hörs imorgon, tänkte slänga upp min enkla outfit för dagen men min
mobil krånglar eftersom jag överskridit mängden data på den hihi. opsi!

LOVE





FOLLOW ME ON INSTAGRAM


@ sariisen

:)



NYA SÄNGKLÄDER


älskar mitt nya påslakanset, och Beckis gosar självklart mitt på filten som en liten prydnad i sängen ;)


I ANSWER


Något är skumt med min blogg så jag har inte sett att jag fått några kommentarer på typ 1,5 vecka. Sjukt skumt! Men här hittade jag några iallafall som jag svarar på nu direkt :)

Linnea
om DAGENS OUTFIT:
Du har grymt snygg kropp! Hur gör du!? Jag tränar hårt men ser inga resultat :/ du har även grym klädstil! Vad kommer du ha på dig mest i sommar?:)

sv; Tack så jättemycket! Jag tränar, har inte blivit allt för ofta den senaste tiden eftersom jag varit sjuk i både det ena och det andra. Rekommenderar att gå på gymmet 2 gånger i veckan och pass två gånger i veckan, då borde du få resultat iallafall! :) Kombinera det med att ta bort några av de onyttiga sakerna i din vardag så kommer du känna skillnad. Ge det lite tid, det kommer inte synas direkt. Åh tack! I sommar blir det mycket klänningar, boots, jeansshorts och tunikor. Men även höga klackar på sommarkvällarna :) Lustigt att jag idag stod och provade några av mina favvoplagg som jag längtar efter att få använda!

Anonym om CLOTHING:
Åå vad har du köpt den kjol och vad kostar den? Riktigt snygg :)

sv; tack, den kommer från Soda och kostar från början 799 kr. Köpte den för 200 på rea :)

Sanna om TRÄNING:
Hur långt/länge sprang/gick du? :)

sv; Hm, minns tyvärr inte när detta var eftersom jag varit ute en del rundor men åtminstone 40 mins!

Sanna om UPDATE OM LIVET:
Skickade en kommentar för nån timme sen men verkar inte som den kommit fram...
tycker iaf du ska skriva mer om träning och hälsa, typ träningsschema, matdagbok, före och efter bilder och så :) och outfitbilder! :) sen lite tips om hur man gör en blogg snygg och får läsare och sådär. funderar på att skaffa en själv så vore bra med lite tips! :)

Sanna om UPDATE OM LIVET:
tycker du ska skriva mer om träning och hälsa för det tycker jag är roligast att läsa om! vore roligt med inlägg med träningsschema över en vecka och typ matdagbok/tips eller liknande och typ före/efterbilder om du fattar :) Och outfitbilder är alltid skoj med :) aja tror du vet vad jag tycker vid det här laget men du bad ju om tips så jag skrev igen hihi ;)
förresten, tycker du jag ska skaffa blogg med och skriva? hade du läst den? :) tycker det är onödigt att ha en blogg om ingen läser liksom. lite tips om hur man får fler läsare till en blogg vore också roligt :)

sv; kommer fortsätta skriva vad jag tränar och lägga upp outfitbilder på träningskläderna och så, men matdagbok och sånt där är inget för mig haha. Äter vad jag känner för just då, ibland är det nyttigt och någon gång är jag jättesugen på något onyttigt. Tack för att du kommenterade :)
Ja, det tycker jag absolut. Hade gärna läst den och sett om den var intressant! Har inga vidare tips, man måste helt enkelt uppdatera om intressanta saker och då fastnar folk vid ens blogg. Du kan ju alltid länka den via facebook så får du nog en hel del klick ;)


CLOTHING


handbag /Gestuz
skirt /Spira


NEW DRESS


Köpte en helt underbar klänning när jag var i stan med Malin i onsdags. Här får ni se hur den ser ut på :)







IDIOT


finner inga ord..


NOOO.. NOT AGAIN


Då var man sjuk igen, helvete.

Blir tokig på immunförsvaret som jag tydligen inte har!


DAGENS DRESSCODE


ska in till stan med malin och fixa lite ärenden :) ps. är dödstrött på min hosta!


SLEEPING OUTFIT


Klickade hem denna sötsaken idag. Har kollat på den i affären tidigare och nu var den slut men fanns kvar på nätet. Happy! Tycker att färgerna och tyget är så himla gulligt :) Önskar dock att det inte var 5 dagar tills den kommer fram.. vill ha NU




TOP MODEL ALL STAR


Tjingeling! Har haft en bra dag och kväll som började med att jag stack hem till Adam igår. Vi badade i en massa bubbelskum med tända ljus & musik :) absolut bästa avkopplingen. Sen blev det lite Vänner innan vi somnade i soffan. love nights like these ♥

Imorse åt vi frukost och efter ett tag stack jag hem för att byta om till träningskläder. Stack in till stan för en snabbisfika på Roberts med Malin & Penny. Fick bli en varm choklad för min del men den var då inte god idag. Smakade inte choklad utan halvt kanel, euhhh .. ANYWAY, efter fikan stack Malin & jag till gymmet där vi körde 40 mins på trappmaskinen och sen på gymmet mage/armar/lår. Kanske inte det smartaste att träna med den hostan jag har just nu men jag orkar inte sitta still.

Ikväll har det varit lugnt med Top Model All Star på tv. Underbart att det har börjat en ny säsong direkt efter den gamla ;)

NATTI ♥






DE NYA SEDLARNA


Första inlägget på länge som jag läste på Aftonbladets hemsida.
Var ju bara tvungen att kolla in hur våra sedlar kommer se ut om 2-3 år!










DAGENS OUTFIT









ursäkta röran ;)


TRÄNING


Har precis varit ute på en powerwalk och löprunda i det fina vädret! Kom precis ur duschen och nu väntas det lunch med mamma. Hennes underbara potatismos och bacon till det, kan inte bli bättre!

LOVE / S


BAKISDAG


Har haft en mysig bakisdag här hemma. pappa och jag har kollat på the proposal samtidigt som vi åt en varsin supergod pizza ;) sen har jag typ sovit resten av dagen, hemskt bara när man inte gör något av dagen. lite ångest får man allt! ska vara riktigt flitig imorgon istället :)

LOVE / S


FOTBOLL


igår var jag och Michaela på vår första riktiga fotbollmatch, wooho! haha jag tyckte det var kul att kolla men Michaela höll inte med mig fullt ut där ;)


MISS ME


bjuder på de konstiga minerna men gillar ljuset i bilderna. hihi.


GOOD GOOD NIGHT


igår vad en bra utgång med fina girls.

just nu ligger jag och segar i sängen med rumble och according to jim. perfekt bakissyssla ;)

later


FULLY BOOKED


Sedan igår eftermiddag har jag hunnit vara på Latin Jam med Malin, ätit thaimat med Adam & hans mamma, kollat film och sovit hos Adam, varit i kombihallen och kollat på turnering där maxi var med, gått i stan med Michaela och kollat Adams match på Örjans Vall. Nu är jag hemma snabbt för att byta om, utgång väntar med Jennifer och resten av tjejerna! :D Moon och Alex Moreno väntar, ihih! Uppdaterar mer sen om jag hinner, annars får vi helt enkelt ta det imorgon. puss och trevlig helg <3




DAGENS



image description



LOVE / S


DARK ONE



UPDATE OM LIVET

 

hej! Hoppas allt är bra med er. med mig är det bara fint och har haft lite mycket för mig den senaste tiden så bloggen har blivit lite lidande.

har tränat, jobbat en massa i vår snygga butik som kommer bli ännu snyggare när allt är klart! :D vi bygger om sminkavdelningen bland annat, den är sjukt grym! sen har jag åkt inlines med michaela, varit med baby och sådär.

en nyhet är ju att jag har sökt in till högskolan med.
vet inte om jag kommer in eller om jag vill allt jag sökt men vi får se vad som händer helt enkelt :)

ni får gärna tipsa vad ni vill se mer av! känner idétorka till tusen ..

LOVE




9 DAYS LEFT


Sen blir det förändring på mitt hår igen! Orkar inte att färgen har gått ur så mycket så nu blir det skönt med förnyelse :)


IN BED



SHE'S HOME


Igår tog jag & michaela bussen in till stan för att träffa maria och alle på Roberts. Maria är äntligen hemma från Ystad och jag har inte träffat henne på evigheter (!) <3 Vi satt där och hade det hur mysigt som helst och malin & carro kom även förbi en sväng. Alle körde oss hem och det första som hände var att hon hade fått böter på bilen, stackarn. Och sen kommer en räv på Tylösandsvägen och vi stannar mitt på vägen och den sätter sig på cykelbanan och bara glor på oss, fyfan vad den var söt! hahah, en blandning mellan en katt och en hund :) nej nu får jag återgå till att fixa mig, har inte gjort hälften av vad jag ska innan jag ska jobba. ni får ha en fin dag allihop, min ska som sagt spenderas på jobbet och jag är då inte riktigt sugen =(




DAGENS TRÄNINGSKLÄDER



TIME TO DANCE


Latin Jam it is! ;)


VÅRSTÄDNING BLAND KLÄDERNA


Och jag har precis dammsugit hela huset! Sen ska jag göra en massa annat så det blir ordning här hemma. Kanske slänger lite kläder med när jag ändå tar ut allt och vädrar det så jag ser vad jag har :)

LOVE


VAKNA! MED THE VOICE


Vaknade kl 07.12 av att någon satans människa bankar och bygger utanför vårt hus någonstans, kul på min lediga fredag.. Så jag har legat i sängen och kollat på Vakna! med the voice och letat ny musik på datorn :) Kollade lite klipp på youtube med och hittade dessa med Eric Saade, måste dela dem eftersom han är så jävla snygg. Får tillägga att han passar sjuuukt bra i hatt!


INSOMNIA


Galet vad skönt det är att ligga i sängen, men vill gärna somna med.. Satans Rumble som gör att jag inte kan sluta spela haha :)

Afron var jätteskön och min förkylning är lite bättre :) Vi hörs av imon. LOVE / S


TODAY'S


Kör på svarta jeans, svart stickad, ett färgglatt linne, mina replay-boots och en väst på det :)


QUESTION EXISTING


Hej på er! Blir ett snabbt inlägg innan jag beger mig hemifrån igen. En förkyld Sara spenderade dagen på jobbet mellan 07.20-17.00 och det var INTE roligt så som det såg ut i caféet. Det gick super att öppna och allt men sen vid lunch när det blev på tok för mycket folk så gick det överstyr.

Var hemma i 30 mins efter jobbet och sen stack jag hem till Adam. Vi åt tacos och myste :) Nu ska jag iväg till Högskolan på ett möte med en studievägledare. Hum hum. Sen blir det afro med Michaela, yeey! Min förkylning sitter bara i näsan än så länge och jag ber till gudarna att det inte förvärras efter detta träningspasset. Förlåt men får panik om jag inte rör på mig!

Vi hörs ikväll :)
LOVE / S




WORK IT


en heldag i caféet och sen mys med adam. har inte sovit ett skit i natt, har bara legat och rullat runt.
hjääälp vad jag kommer vara trött ikväll!




MYS


köpte även en mysig fotoram och en ljusstake med 3 koppar :)


TRÄNINGSKLÄDER


ny jacka och byxor. loooove!
ps. fattar verkligen inte hur bilden kunde hamna upp och ner när jag tog den med mobilen från rätt håll?




SPONTANTRIPP


Det blev en spontantripp idag med mami och detta var ett av dagens inköp :) Visar träningskläderna imorgon!

LOVE / S


STARSTRUKK





ROLLERGIRL


7 km på inlines idag med best friend, i like <3


image description

 


PÅSKMIDDAG PÅ WILD WEST


Hade en jättetrevlig kväll igår med Adam, Anders, Therese, Andreas och Håkan på Wild West. Sen stack vi vidare till Bulls och satt där en stund.

tack för en toppenkväll <3


JOBBIGT


Mycket kunder, varor, kundkorgar, vagnar och kaos överallt. Jag är lagom seg efter allt jobb denna och förra veckan. Längtar tills imorgon efter kl 16.30 då jag äntligen blir ledig fram tills på tisdag morgon! LOVELY och välbehövligt!

Blir Wild West imorgon med Adam & hans pappa, syskon & Andreas. Ska bli så himla gott & mysigt!
Nu väntar sängen, one more day to go at work .. hoppas att allt är bra med er! puss och kram




MUSIC


har världens goaste playlist och att sitta på bussen & lyssna är underbart :)


SLAPPEOUTFIT


Hade detta på mig förra veckan, otroligt skönt att ha leggings ibland. 
Nu ska jag till jobbet och trängas med alla kunder & kundvagnar! AWESOME :D




WOORKIWORK



BLACK JEANS


köpte ett par skitsnygga svarta jeans igår med dragkedjor på sidan av låren. love them!




DAGENS

 




image description


BAR MEZZO


världens mumsigaste pastasallad blev det idag!


STAN


in till stan på lunch med mamma, myyyys!

busbild


FUCK U BETTA






TJINGELING


Ligger i sängen och har spelat Rumble med alla som suddade mig igår, blev en väldans massa :)

Passade barn i minihuset igår och det var mysigt. Flätade fiskbensflätor på tjejerna och fick till och med lära deras mammor att göra såna haha! Det är alltid kul när man inspirerar folk :)

Sen när jag kom hem började jag göra en cheesecake och Adam kom efter träningen för att hjälpa till. Resulterade i en fin cheesecake, lite O.C-tittande och sen somnade vi båda två kl 10 haha :( Segt att vakna kl 12 och inse att han måste åka hem!

Nu ska jag in i duschen och sen blir det förmodligen en lunch i stan med mammi.
Är ledig 1 dag på 10 dagar och det känns fanimej redan..

LOVE / S



FISHBONE TAIL



RSS 2.0