NEW YEAR'S EVE


Två bilder från imorse innan när allt var bra. Gahh. Idag har det bara gått utför.

Vi hörs nästa år!

LOVE / S






INSPO - NYÅRSFRISYR


Min fina vän Zarah erbjöd sig att fixa mitt hår på salongen imorgon till nyårsfirandet! Är bara inte helt säker på hur jag ska ha det. Har en tanke i huvudet på hur jag hade velat ha det men hittade ingen bild på det. Vi får väl se imorgon hur det blir!

Har för övrigt jobbat både i kassan och caféet idag. Fick hoppa in för att Sara var sjuk och jobba lite längre. Fick stressa in i duschen när jag kom hem o begav mig direkt till Harry's med Michaela, Jimmy och Malin :) Sen hyrde vi en jäääättebra film på Hemmakväll och kollade på den hos Michaela. Theo kom förbi en sväng med :) Sorry att jag inte skrivit idag men jag pallar inte.

LOVE / S









YOU LOOK BETTER WITH THE LIGHTS OFF


God morgon

Har ingen ork i min kropp och den bara skriker efter sömn. Hur ska jag orka jobba?
Vi hörs efter jobbet, var lite dåligt uppdaterat här igår minsann.




'AT THE GYM' DRESSCODE


- trekvartsleggings
- shorts
- linne
- luvtröja
- nikeskor




TRUST ME, THIS IS IT BOY


God kväll! Hoppas ni har haft en fin onsdag allihop. Jag jobbade 9-18 i caféet och tiden bara rusade förbi eftersom det var så mycket att göra! När jag slutade körde jag direkt till Actic för att träna med Michaela och Malin. Vi var duktiga eftersom vi inte har tränat så duktig på sistone som vi gjorde innan. Stolt över oss hih! För er som undrar så körde jag först 20 minuter på löpbandet där jag powerwalkade i uppförsbacke. Sedan gick jag ner och tränade mage/rygg och armar på maskinerna och även egna övningar. Till sist var jag på trappmaskinen och tränade rumpa/lår i 20 minuter. Ett helt okej träningspass när man vill svettas men inte avlida ;b Med tanke på att jag sprungit runt på jobbet hela dagen orkade jag inte en enda sekund till.  

Här slänger jag upp 2 bilder på mina fina nya neccessärer. Den svarta är hur mjuk och go som helst, det är en sådan man har alla sina sminkborstar i. Denna kommer att användas flitigt! Sen kommer jag nog faktiskt att använda den silvriga som partyväska med, ska iallafall ha den på nyår för den är så himla fin. Jag visar väskan jag köpte imorgon, orkar inte nu.

LOVE






NECCESSÄR FRÅN MAKE UP STORE







TIDSINSTÄLLT INLÄGG


Hej allihop! Provar att slänga upp ett tidsinställt inlägg eftersom jag aldrig gjort det förut, tror jag? Hoppas ni har en bra dag. Jag är på jobbet och slutar inte förrän kl 18, buuh lång dag. Efter jobbet ska jag träna med Malin & Michaela på gymmet. Känner mig sjukt otränad efter att ha varit sjuk så mycket. Det är bara att träna upp sig igen! Kör nog på löpbandet idag :)

LOVE / S




NEW LAMP


Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya lampa som jag fick i julklapp :D Den är mycket finare när den lyser irl och inte i detta mörkret på bild. Behövde verkligen en ny lampa, mina spots i taket var inte mycket att hänga i granen alltså.




PARFYMFRÅGA


Det var någon som frågade mig vilken som var min favoritparfym. Sjukt svår fråga med tanke på att jag har 14 parfymer i mitt skåp just nu haha. Men har 3 favoriter; Escada Taj Sunset, en från Ed Hardy och en från Replay. Har så lätt för att tröttna på parfymer så har blivit många i skåpet ;b Får lust att slänga de jag inte använder, men de luktar så gott allihop!





ONE TREE HILL


Hej hopp! Ligger nerbäddad i min säng efter ett litet träningspass och kollar på One Tree Hill säsong 7. Fick boxen i julklapp och jag tokälskar det. Det enda negativa är att man inte kan slita sig när det väl är läggdags haha.

Det har varit en fullspäckad dag. Jobb till 13.30 och sen in till stan med mamma en snabbis. Sedan fick jag naglarna fixade av fina Linda! Är hur nöjd som helst. Det bästa är att jag har långa naglar sedan innan så hon behövde inga tippar. Tar bättre bilder imorgon! Och fy bövlen vad mina fingertoppar och naglar är ömma just nu, ska fråga Linda imorgon om det är normalt.

Efteråt var Michaela, Jenn & jag på stan. Köpte 2 neccessärer, en väska, underkläder och ett läderband till halsbandet jag fick av pappa i julklapp. Lägger upp bilder ikväll om jag orkar, annars kommer de imorgon :)

LOVE / S




SPEAK KINDNESS


God morgon! Snacka om att jag är seg, kunde inte somna förrän halv 1 i natt och skulle upp halv 6 för att duscha. Hopplöst att ha tjockt hår och inte vilja låta det självtorka . . nåväl nu ska vi inte gräva ner oss för det :)

Nu sticker jag till jobbet och sen ska jag in till stan en sväng. Ha en fin dag!

LOVE / S



min fina kissebus.
nöjdast och sötast i världen är hon.


CHRISTMAS GIFTS


Fick världens bästa julklappar av mamma och pappa som vanligt. Kommer lägga upp lite efter hand och här är min underbara parfymflaska som jag kan fylla med min favoritparfym. Supercute! Sedan fick jag påbyggning av mitt egna lilla gym här hemma haha. Fick en balance board och ett hopprep. Hopprepet är sjukt underskattat så det är ett bra tips till er som vill komma i form :) Så nu har jag en crosstrainer, hopprep, balance board, vikter, yogamatta och pilatesboll. Ska verkligen ta tag i detta ordentligt efter nyår! Ska träna imorgon och sen får vi se vad mer jag hinner denna veckan. Har ganska fullt upp med jobbet.






BILDER FRÅN JULDAGEN







FAMILY FIRST


Äntligen lever jag igen haha. Efter många timmar i sängen orkade jag äntligen ta mig upp. Gick ut en snabbis för att säga hejdå till Emelie och Peter som åker tillbaka till Danmark idag. Kommer sakna min underbara kicka och hennes man!

Framåt kvällen blev det julmat med mamma och pappa. Det har ju inte hunnit bli av eftersom mamma jobbade kvällen på julafton & jag jobbade plus festade igår. Supergott och mysigt! Michaela kom in efter ett tag och vi kollade på Victoria's Secret Fashion Show. Snygga brudar och helt galet är det. Synd att modeller är så sjuukt smala bara, inte direkt hälsosamt.




WICKED NIGHT


Omajgad vilken huvudvärk jag har! Vi hade iallafall en grym kväll om man säger så!

Jag jobbade igår från 09.55-17.30 och sen åt jag snabbt med mamma och pappa. Halv 8 dök Michaela, Carro, Maria, Tony, Theo och Jimmy upp för att börja förfesta. Vi hade skitkul och spelade Bibeln bland annat haha. Sen kom även Emelie och Peter en snabbis innan vi tog bussen in till stan. Det var synd att de inte hade lust att hänga med ut bara!

Det blev Moon och vi träffade massa folk där. Tråkigt nog satt jag i en fåtölj halva kvällen för jag fick sån sjuk huvudvärk.. Den är självklart kvar idag med ;) Men vi dansade som satan i början så är ändå helt okej nöjd haha.

Ligger i sängen just nu och kollar på mellandagsrean på Nelly.com. Känns onödigt att beställa hem något men ändå roligt att kolla. Tror jag somnar en liten stund nu så hörs vi senare. Har en massa bilder från både julafton & juldagen :)

LOVE / S





FÖRSTA JULKLAPPARNA


Här har ni bild på mina fina ljuslyktor och sotningsskuggorna jag fick av mina två fina vänner.
Lite kul att jag hade tänkt köpa de ögonskuggorna till henne som hon köpte till mig haha!




CHRISTMAS OUTFIT


God jul på er allihop! Ha en underbar dag med en massa mys nu.
Det får bli uppdatering senare ikväll eftersom vi är bortbjudna till min syssling och hennes föräldrar.

KRAM




BLONDE AND COPPER COLOUR


Har inte bättre bilder på det men på bilderna jag la upp igår på mig & michaela så är det ju färgat.
Denna gången valde jag att Zarah skulle göra lite bredare slingor för att det ska synas mer :)




JULSTÖK OCH JULMYS


God kväll (natt) på er! Kom precis hem efter att ha haft en underbar kväll i stan med mina fina vänner. Först käkade vi på Gastons och sen gick vi en snabbis till Roberts. Det fick bli en drink för min del och sen stack vi vidare till B&B för lite bowling :) Tråkigt nog kom jag sist av 11 personer.. HA HA. Men kul hade vi och nu är jag helt slut i huvudet!

Innan idag var jag i stan med Maria som äntligen är i Halmstad :) Vi åt på Blue Thai och sen tog vi en fika på Roberts. Vi bytte julklappar där och jag fick ett par SUPERFINA ljusstakar som jag tänkte slänga upp bild på imorgon! Tack darling :)

Kl 14.15 hamnade jag i frisörstolen och satt där i 3 timmar för att bli fin i håret hos Zarah. Perfekt att ha en tid dagen innan julafton, då är man fin både till julafton och nyår hihi. Är sjukt nöjd som vanligt, kan alltså omöjligt bli missnöjd när jag är hos henne. Behövde inte klippa någonting så nu låter jag det växa så mycket det bara går :) TACK återigen min fina.

Bytte även julklappar med bästa vän idag! Vi har en tradition sedan 10 år tillbaka att alltid byta dagen innan julafton haha. Den vägrar vi bryta förstår ni ;) Jag fick ett jättefint sotnings-set till ögonen från The Body Shop som jag totalälskar. Tusen tack tack tack <3 Detta kommer användas flitigt både på juldagen och till nyår var det tänkt.

Ni får stå ut med min kassa uppdatering här som varit under dessa stressiga dagarna. Uppdaterar mer med bilder imorgon :)

LOVE / S






me & my love 2day.


EN DAGENS


HAPPY AGAIN, I GUESS


JA! Min nyårsklänning kom idag och den satt som en smäck ;) Fick ett annat glädjande besked med haha.

Nu ska vi klä granen här hemma och sen ska jag äta med pappa. Lilla mammsen är sjuk, buuh på det.



Körde på en min vita blus från Aj Lajk, grå väst från Esprit och svarta skinnisar o boots till det.



JULBORD PÅ MAXI


Hej! Får bli en supersnabb update här eftersom jag inte skrev något igår och har bråttom just nu.

Igår jobbade jag 13.30-22.30, skulle gjort iallafall. Det var sjukt mycket folk hela dagen, vi bjuder liksom till och med på julbord till ALLA kunder mellan 11-19. Snacka om att det går åt mat eller? Vi fick jobba över i nästan 30 mins eftersom det var så mycket folk i butiken när vi skulle stänga. Vi hade 4 kassor (med lång kö o varje) öppna kl 22.00, hur normalt är detta? Det var korgar kvar i alla kassorna där folk suttit tidigare och inte en enda kassa var städad. Önskar att kunderna kunde lära sig gå till kassorna när klockan är 5 i åtminstone :) Var som ni kanske förstår helt slut när jag kom hem och somnade ganska hårt.

Vaknade med näsblod imorse och nu har jag varit uppe en stund för att göra mig iordning för julbord på jobbet! Det är en årlig tradition där alla våra sponsor-saker lottas ut bland alla anställda. Sjukt trevligt är det :) Sen blir det en snabb runda på stan med Kristijan för att köpa de sista julklapparna plus hjälpa honom med kläder. Älskar att hjälpa killar hitta kläder haha :D

LOVE / S


GUCCI


Natalie har världens sötaste hund alltså. Jag vill ha honom, eller en kopia av honom! Haha Nicky, Natalie och de andra började diskutera att om jag skulle varit en hund så skulle jag definitivt vara en chihuahua. Liten, blond och söt :D

Sorry för att jag inte skrev någonting igår men jag åkte hemifrån kl halv 8 på morgonen och kom hem strax innan 12. Först jobbade jag till kl 15 och direkt efteråt stack jag in till stan med Sara :) Vi var helt slut efter jobbet men lyckades ändå få liite gjort haha. Runt halv 6 gick jag bort till Marie och köpte thaimat med henne. Vi åt supergod mat och väntade på att alla de andra skulle komma. Sen blev lägenheten fylld och vi fikade en massa god julfika, spelade julklappsspelet och pratade massor.

Haha, jag vann några fina saker på julklappsspelet. Bland annat en megastor kortlek :D




JULMYS HOS MINA FINA MARIE



CUTEST THING IN THE WORLD ♥










AX PARIS


Struntade i att köpa de vinröda byxorna utan klickade hem denna klänningen igår istället.
Hoppas den passar och att den kommer fram framför allt, den är ju beställd från England :)


ZIP YOUR LIPS LIKE A PADDLOCK


hello everyone! jag är hemma en snabbis efter jobbet men ska snart iväg igen till stan. ska fika och umgås lite med emelie och de andra girlsen nu när hon äntligen är hemma. sen ska jag hem och ta världens skönaste dusch, fryser ihjäl just nu!

.. comin' out your mouth with you blah blah blah




puss på mina underbara.


EN DAGENS






EN UNDERBAR DAG


Vad jag är glad för att denna dagen har varit en bra dag! Visst den började skit och jag var inte särskilt glad, men den blev bara bättre och bättre. Michaela och jag stack in till stan en sväng. Fick med mig det supersnygga linnet med mig hem och även fröken Carlsson fick med sig en festtopp hem ;) Vi köpte även med oss något hem som vi ska ha på nyår, LÄNGTAR!

När vi var på väg hem bestämde vi oss för att överraska Emelie som äntligen är hemma, så vi körde hem till henne och knackade på. Hennes mamma öppnade och berättade att hon & Peter precis hade kört till Maxi, så vi körde dit fort som
tusan och letade upp henne :D Snacka om härligt att äntligen få träffa henne igen! Sist hon var hemma var jag ju på Rhodos.

Ikväll skulle Michaela och jag baka med. Det första var att vi inte hade några knäckformar så vi fick sticka och köpa det. När vi väl satte igång gick det utför, hela spisen blev full med knäck och brandvarnaren tjöt. Vi är SÄMST på att baka haha :D

Nu måste jag sova, ska upp och jobba imorgon med min himla förkylning som aldrig vill släppa.
har inte känt någon smak på maten jag äter så idag har jag endast ätit en gång haha.. not good!

LOVE / S




NYTT I PARTYGARDEROBEN


Har kollat på det så himla länge nu. Kunde inte låta bli det denna gången! LOVE IT.




BUMBI IS BACK IN TOWN


Igår kväll anlände babe från Danmark där hon numera bor.
Åh vad jag saknar henne! Imorgon ska vi äntligen ses :D




WORDFEUD


ligger i sängen och äger lite på Wordfeud, annars har jag inte gjort många knop idag alltså.

vi hörs imorgon :) LOVE / S


WINE RED


Tänkte klicka hem dessa skinnbyxorna nu. De kan ju vara skitfina att ha på julafton med någon vit topp :)
Hittade lite fina underkläder med men tänkte kolla på dem i affärerna & köpa dem där istället!





FEBER


sorry för dålig update. ligger däckad i feber just nu så kommer tillbaka imorgon förhoppningsvis. ska jobba så måste vara frisk liksom. LOVE / S


REPLAY SHOES





I'd kill for those Replay-shoes.. kunde fått dem 900 kr billigare än de är i hstd men självklart finns de bara i fel storlek!


JAG LEVER BLAND MINNENA


hej på er! vaknar upp med värsta förkylningen som jag somnade med igår. jag blir galen! men jag tänker inte sjukanmäla mig och ligga hemma. det ska inte bli värre och jag tänker INTE få feber. haha, det är en envis Sara som vaknar idag. har precis tagit en lång dusch. ska börja städa undan & göra mig iordning strax. sedan blir det apoteket innan jag börjar jobba. tänkte köpa med mig lite bakingredienser för jag hittade världens godaste recept på jobbet igår :D bakningen får dock vänta tills jag är frisk från baciller. nu ska jag sätta fart hörrni. ha en toppenfredag, det ska jag försöka ha iallafall :) PUSS & KRAM




TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN


förlåt för dålig uppdatering men jag ligger däckad i min säng i en dunderförkylning. IGEN! bröt ihop när jag kom hem för att jag mådde så jävla dåligt, är ett under att jag ens orkat le och skratta på jobbet idag :b har vilat och kollat america's best dance crew. sen kollade jag på tomten är far till alla barnen med pappi. helt underbar är den filmen haha. skriver mer imorgon!

förresten, tycker ni att jag ska göra ett inlägg om era frågor och svara där eller ska jag svara i en kommentar i inlägget det gäller? just nu gör jag lite både och beroende på om det är långa eller korta. it's up to you guys!




SATAN I GATAN




Har inte kunnat sova i natt för det känns som att jag har en tennisboll i halsen. Blir ingen MRL för mig idag inte..
Jag ska ju inte umgås med folk som är förkylda eller så, för jag har så jävla kasst immunförsvar. Men jag har varit med
både Anna & Malin, man tänker ju inte för stunden. Faaasen, hur ska jag överleva en dag i kassan med min satans hals?   


I MITT BADRUM


Här är min favorit shower gel som kommer från The Body Shop.
De luktar sjukt gott allihop och de är även bra för miljön på en hel del sätt :)


Sen kommer mitt favoritschampoo och mitt förra favoritbalsam från Tigi's Bed Head. Den heter Dumb Blonde men är till för alla med färgat hår. Dessa flaskorna är på 750 ml styck så håller i princip i ett år :) Tråkigt nog så har formulan ändrats i dem så jag trivs inte alls med deras balsam. Kör istället på ett gammalt hederligt Wella, & det passar tursamt nog mitt hår perfekt :)



ÖGONFRANSFÄRGNING PÅ G


Hej allihop! Har precis varit på Max & Maxi med min bästa vän. Nu ska jag färga hennes ögonfransar
och sminka henne med mitt i.d-smink. Hon kommer bli så fin så :) vi hörs sen people.

LOVE / S




ATT MÅ BRA


Postat av: Amanda

Jätteskoj!
Kan du inte göra ett inlägg där du skriver lite om vilka hygienprodukter du använder? Tänker då på schampoo/balsam, hårspray och andra hårprodukter, hudprodukter, parfym, smink och liknande :)

sv; självklart kan jag göra det. älskar hårprodukter och sånt så det hade bara varit kul! har dock redan lagt upp några bilder på mitt favoritsmink och även skrivit hur jag sminkar mig. länken till det inlägget hittar du nedan :)

http://justloveyou.blogg.se/2011/november/utkast-nov-27-2011.html


Postat av: Sanna

Tack för att du svarade, gullig du är! :D

Jag är några år yngre än dig och bor i samma stad. Känner säkert precis som många andra kravet på att vara så snygg och smal som möjligt. Tycker som sagt att du är väldigt snygg och ser väl upp till dig lite antar jag :)
Hade varit skoj om du skrev typ träningsschema för en vecka, exakt vad du tränar (alltså hur länge du springer, hur många repetitioner du gör på de olika maskinerna osv.) o typ matdagbok eller något, hade uppskattas av mig! :)
Men tack för svaret och fortsätt gärna med outfitbilder och liknande, alltid skoj att få inspiration! :)


sv; vad snällt av dig :) jag kan absolut lägga upp träningsschema, men matdagbok är inget som hade hjälpt dig haha. jag äter som sagt ibland hur onyttigt som helst och bara nyttigt när jag känner för det. jag är ingen människa som kan hålla planerna till 100% utan det blir alltid något jag inte följer. sen måste jag säga att det är hemskt att så många har det kravet på sig som du har, tycker inte att du ska försöka äta på ett speciellt sätt t ex. det räcker att bara träna och att hålla igen med godis på vardagarna?

sen vill jag bara säga att det är inte snyggt att vara pinnsmal, det är mycket finare att vara normal och se frisk ut! om du/ni tittar på dessa bilderna nedan och sedan får höra att jag tyckte att jag var TJOCK på dessa så kan ni ju fatta hur många det är som har komplex över sin kropp fastän de inte behöver ha det. jag menar, jag har aldrig haft anorexi eller något men det finns ju tankar hos nästan alla som går åt det hållet. jag minns det som det var igår, tyckte att jag var mycket större än alla andra bara för att jag är kort. då upplevs man som bredare fastän man inte är det. så jag vill bara säga att det är OK att vara mån om sin kropp till en viss del, det får inte gå till överdrift. träna och må bra, skit i resten!






NEW CATEGORY


Har lagt till en ny kategori - SHOPPING!
Det var på tiden minsann haha ;)


MY NEW BOOTS


Kände att jag behövde ett par mörkare boots nu till vintern. Har ett par liknande beiga men de känns för ljusa att gå runt i hela vintern :) Dessa är perfekta och dragkedjan där bak gör dem lite speciella. Kommer användas flitigt i vinter hihi.






I LOVE MY NEW TROUSERS




SVAR ANG. MIN KROPP


Fick många frågor av Sanna som undrade vad jag äter, vad jag väger, hur lång jag är, tips på att gå ner i vikt och så vidare. Känns som att jag har två miljoner tips som jag inte alltid själv följer, men på något sätt har jag blivit slankare.

Såhär är det. Jag har inte gått ner mycket i vikt vad jag vet, men jag har blivit smalare. Det beror på att jag har fått muskler samtidigt som jag får bort några centimetrar här och var =) Sedan har jag tappat mitt sötsug och det är helt underbart! Önskar att jag kunde svara på varför men har inget svar själv på den frågan. Tråkigt nog äter jag ibland bara
för ätandets skull fastän jag lika gärna kunde vara utan, är det någon som känner igen sig? Tror även att min magsäck har krympt överlag för jag orkar oftast inte äta upp. Jag är förresten 158 cm lång och vikten är inget jag direkt vill skriva ut här så att hela världen kan läsa det. Dessutom går jag inte efter vad vågen säger utan vilka kläder jag får på mig :)  

Om du vill gå ner i vikt är det bra att motionera regelbundet så klart, det räcker med en powerwalk om du inte orkar ta dig till gymmet så ofta. Det ger lika mycket ändå! Sen ska man aldrig äta så att man blir proppmätt, utan du ska alltid känna att du hade kunnat äta lite till. Hellre små portioner oftare! Och ät även en ordentlig frukost för att slippa det där småätandet och sockersuget :) Jag har också insett att jag kan inte säga till mig själv "ÄT BARA SALLAD" för det slutar i katastrof & jag äter ALLT ANNAT än just sallad. Därför låter jag mig äta precis vad jag vill, o då är det inte lika roligt att äta onyttigt längre ;)

I höstas var jag ute och powerwalkade mycket men nu när det är så dåligt väder spenderar jag tiden på gymmet istället. Springer gärna på löpbandet och kör på maskinerna, eller så går jag på olika pass. Afro, Latin Jam, MRL och Functional Toning är några jag tycker är bra och ger något! Måste säga att träning är A och O för att komma i form. Man blir inte lika sugen på skräpmat och man sover bättre och får bättre rutiner på vardagen. Det har iallafall varit så för mig.


ps. Tusen tack för jag tar verkligen kommentaren om min kropp som en komplimang :)

Om det är något du inte känner att du fått svar på så bara skicka en kommentar till hihi

Love / S


DAGENS OUTFIT










ALL MY PEOPLE


hej allihop! jag skriver ett stressigt inlägg innan malin kommer hit & vi sticker till Maxi för att hyra film :) ni har väl inte missat att vi har en hyrautomat som kommer från Hemmakväll där det finns en del filmer att välja mellan? superbra och vi slipper åka hela vägen in till stan!

vi har varit duktiga och tränat idag med. fastän vi inte orkade vara drop dead serious på gymmet så sprang vi & powerwalkade en del :) härligt att komma igång igen efter att ha varit sjuk, ni anar inte haha ..

sen har jag fått FINA kommentarer här på bloggen! svarar sen :) TACK TACK TACK ♥




GÅRDAGENS OUTFIT






tröja/one teaspoon
jeans/forever21
jacka/vila
skor/dna


TACOSKVÄLL MED MINA BABE'S


igår hann jag vara hemma i 30 minuter innan jag stack iväg igen he-he. men michaela & anna frågade om jag ville vara med dem & laga tacos och kolla film så det erbjudandet kunde man ju bara inte säga nej till :) så vi stack och handlade på maxi & sen var vi hos anna resten av kvällen. mysigt! somnade nästan i hennes soffa när michaela pillade mig i håret, skönt haha :D




en bild på mig med min stora gosiga myströja i annas soffa :)


PLEASE JEANS


mina nya byxor :) fast köpte dem tighta, ville inte ha dem för baggy




JULKLAPPSHANDEL PÅ STAN


ÅH idag har det gått riktigt bra med julklapparna på stan :D förutom till en viss person som är sjukt svår att köpa till. (kan inte skriva vem det är här eftersom personen kanske läser hihi) Har även haft det huuur mysigt som helst på stan med mammsen. Vi åt på Blue Thai, älskar deras lunchbuffé :) Ska nog iväg om några sekunder så får skriva mer sen!

Fick även med mig ett par skitsnygga byxor och ett par nya boots hem, LOVE IT :D

Love / S

SEXBOMB






Har haft en bra dag på jobbet idag med en del att göra. Skönt med all julstress, det gör mig glad haha. Ett annat plus var att ingen annan än Fredrik Ljungberg handlade av mig. God daaamn vad människan ser bra ut. Och han var sjukt trevlig med :)

Nu ligger jag i sängen som världens tröttaste Sara. Har en massa tankar som snurrar runt i skallen på mig och jag hatar det. Alltid tusen tankar kring EN sak. Varför inte bara tänka på något en gång och sen skita i det? Men det är i och för sig lika med att ge upp meeen det gör jag ju ändå alltid nuförtiden ... Även om jag inte skiter i det direkt så skiter jag i det indirekt (inuti min skalle) vilket resulterar i att allt rasar förr eller senare :) Ska inte tråka ut er mer med mina dumma idéer som rör till det.

Blir kanske lite Fråga Olle på tv nu, annars säger jag god natt.

i miss you



FÄRGADE ÖGONFRANSARNA


älskar känslan av att bli fräsch igen när man varit sjuk. tog mig en lång dusch med hårinpackning i håret, och sen fick jag helt plötsligt för mig att färga ögonfransarna. mamma gjorde det på mig en gång för jättelängesen men denna gången gjorde jag det själv. det blir sån otrolig skillnad ändå, ser ut som att man har fått massa fler ögonfransar :D det var bara lite jobbigt att göra det själv eftersom man måste blunda när man gör det, men jag var ju tvungen att titta eftersom jag gjorde det på mig själv haha. sen inträffade en liten incident så att jag har värsta vita påsarna under mina ögon. berättar mer om det sen!  




YOU MAD


yoo. jag tror att antibiotikan har börjat verka eftersom jag mår mycket bättre nu. fortfarande lite trött i kroppen men det är inte mycket alls! känns som att jag kommer kunna jobba imorgon, happyface :) ska lägga mig i sängen för att vila lite, tröttheten hänger kvar iallafall. bjuder på en bild från 2009 när jag hade jättemörkt hår. well i kinda miss it. latero

ps. AMANDA ÄR GRYM & HON VANN IDOL :D





RULES OF A LADY




FEELING LIKE CRAP


har äntligen vaknat till liv lite. äntligen! innan var det så illa att jag inte ens orkade hålla i telefonen eller ha ögonen öppna. undra vad det är för skräp det är jag har samlat på mig? det var jättekul att jobba igår fastän jag mådde skit. önskar att jag inte var sjuk. vill verkligen verkligen VERKLIGEN jobba! ska återgå till mitt sleepmode nu. vi får se om jag uppdaterar senare!

förresten. ikväll är det idolfinal och den bara måste jag kika på. 

puss & kram på er 




ROC ME OUT


oh, dålig update and i'm sorry for that.

det som hänt idag är att jag har varit på stan och lunchat med maria som kom hem från ystad & michaela :) det var mysigt, synd att jag inte var 100% frisk bara. sen mötte upp pappa snabbt i stan med och sen tog jag bussen hem för att återgå till mitt sovande. kul liv man har just nu. NOT. ska till doktorn kl halv 10 imorgon så vi får se vad de säger :) skriver mer imorgon!

ps. har precis kollat på 2 fast 2 furious och den var superduper. skäms att jag aldrig kollat den innan!


PÅ ROBERT'S


fikade lite på robbans med två fina vänner idag, emelie och kristijan.
otroligt att jag ens orkade ta mig in till stan med tanke på hur jag mår.







HANGOVER


nej stopp stopp stopp. sitter bara och lyssnar på såna här låtar nu och ni anar inte hur sugen jag är på att festa.
har varit det sedan i lördags när jag och oscar lyssnade på massa festlåtar. håller på att bli knäpp här hemma :)


GRYM TJEJ






FRÅN MIN IPHONE


asså herregud vad jag har mycket bilder på min iPhone. är uppe i 2300 bilder för att vara exakt haha.
inte konstigt att min iPhone har blivit seg.. men orkar aldrig rensa bilder ju, det är så himla trååkigt :)




SJUKT PARTYSUGEN





IPHONE 4S


var inne på 3-butiken idag och jag får byta min iPhone redan nu om jag vill!
pappa har någon trogen kund-rabatt på 9 månader så det löser sig fint. ska
bara prata med honom, plus vänta tills januari eftersom man annars måste
förlänga abonnemanget via telefon och det pallar jag inte med :) i want this




U KNOW IT AIN'T LOVE






SHARK TALE


hey everyone :) nu har jag & michaela kollat på film. fick bli shark tale aKa hajar som hajar haha. den är faktiskt jätterolig, speciellt eftersom huvudrollen spelas av will smith och det syns att det är han fast som fisk. samma sak med christina aguilera. jag har två måsten kvar på denna dagen (skrev en lista igår på vad jag ska komma ihåg att göra, herregud känner mig lagom glömsk alltså) och de tänkte jag göra när michaela har gått hem sen hihi. ni får ha en fin kväll allihop, det som är kvar dvs :)

LOVE / S




LIKE A MILLION BUCKS


hej där! är äntligen hemma efter en runda på stan med michaela. fy satan vad kallt det var eller !?
fick med mig lite småsaker hem som jag köpte för presentkorten jag har liggandes hemma. det fick
bli min älskade ansiktskräm från the body shop och även 3 concealerpennor från makeup store. vet
inte om de är bra men det återstår att se! och sen vi stack till maxi och åt smörgåstårta & fikade :)

nu ska jag rensa hela min garderob. och har gett mig fasen på att rensa ordentligt denna gången.

PUSS




ONE TEASPOON


god daaaamn it vad jag är trött nu. det var kaos idag på jobbet, hur mycket som helst att göra i caféet men jag och linnsan gjorde ett ganska bra jobb ändå :) igår var jag med oscar och vi stack först till maxi för att handla. sen bakade vi äppelpaj & kollade baksmällan 1 och baksmällan 2. bra och mysig kväll det där. nu ska jag sova för att förhoppningsvis vakna upp med all världens energi :D träning, staden, fika och massa annat står på schemat. frågan är bara hur väl schemat kommer hållas? hihi

en snabb bild på min nya tröja & halsduk som jag köpte i Hbg.
blir roligare när ni får bättre bilder sen men detta får duga för dagen :)
 

MOHOMBI - IN YOUR HEAD






FIXAT NAGLARNA


sen ska jag bara fixa till sminket och sen är jag klar. har tagit bilder på min nya tröja och även halsduken med med min iPhone. har nog bara inte riktigt tid att lägga upp det nu. sorry for that. men vi hörs kanske senare :) LOVE / S




VÄLA FRÅN MIN IPHONE







MAYBE YOU SHOULD EAT MAKEUP..


so you can try to be pretty on the inside bitch.


god morgon. kunde inte sova längre än till halv 9 fastän jag inte somnade förrän 2 i natt. har ännu ondare i halsen idag men vet ni vad? jag tänker träna ändå. skiter i om jag blir sjuk nu för jag går ändå runt & mår halvkasst var och varannan dag..

haha förresten kolla bilden, ser helt smutsig ut på halsen och bröstet, okej att min solbränna släpper och knappt syns längre men det ser INTE ut såhär irl utan det är instagram som gör det. är ju inte så blek i ansiktet heller så att det är världens skillnad mellan kropp & face. haha herregud.. Nu ska jag kasta mig i sängen & mysa innan jag tränar :)




SHOPPING I HELSINGBORG


hej alla som sitter uppe mitt i natten! har haft en underbar dag på Väla med michaela. blev en del shopping för min del med, lite mindre för michaelas (som fick lite panik ett tag där ÅNEEJ) internskämt på hög nivå ;) köpte denna blå kavajen som jag tänkte ha över min svarta nyårsklänning. love it! tänkte slänga in resten av bilderna imorgon, har en massa outfitbilder och andra från dagen. hade tänkt ta bilder på de fina kläderna jag fick med mig hem också.

ikväll har jag kollat idol med michaela & jimmy här hemma. efter det stack vi till Robert's en sväng med arbana som äntligen är hemma i halmstad på visit :) nu hade jag tänkt sova. imorgon har jag massor att göra. ska träna som aldrig förr, längtar :D





ROADTRIP PÅ INLINES?


hihi har precis duschat och halv 12 ska jag hämta upp michaela på högskolan.
vi ska ta oss ner till hbg för en shoppingtur var det tänkt. dock med bil, inte inlines ;)





GRYMT JULKLAPPSTIPS


Detta får bli ett av mina första julklappstips. Alla noppor på kläderna försvinner på ett blink med denna sak.
Kolla in min BH liksom, blir noppig av att glidas mot mina stickade tröjor & sen drar jag lite med apparaten.
Och det bästa är att den passar lika bra till mamma & pappa såsom mor och farföräldrarna :) I LOVE IT!




LIL WAYNE FT BRUNO MARS - MIRROR


tokälskar texten på denna låten.

look at me when i'm talking to you
you looking at me but i'm looking through you

i see the blood in your eyes
i can see the love in disguise
i see the pain hidden in your price
i see you're not satisfied

and i don't see nobody else
i see myself, i'm looking at the ..

mirror on the wall, here we are again
through my rise and fall you've been my only friend
you told me that they can understand the man i am
so why are we here talkin' to each other again?


<3


I MIN ROSA MORGONROCK


imorse innan jag skulle till jobbet gick jag runt i min mysiga morgonrock. och nu efter jobbet sitter jag med den på igen, skiter i att den inte är världens sexigaste plagg precis men den är ju så himla skön. finns en viss morgonrock jag vill ha i julklapp som faktiskt är söt och inte så lång i modellen, men man vet ju aldrig hur den ser ut på. får väl ta och testa den :)









HELLO, DECEMBER








RSS 2.0