HUNKYDORY


Då var denna tröjan på väg hem till mig hihi. Den fanns på 70% på rea så jag var bara TVUNGEN att beställa den! Har testat den i stan så jag vet ju hur den sitter hihi ;) Har även köpt med mig två sjukt fina tröjor från stan idag med. Sen blir det ingen mer shopping denna månaden!

LOVE / S

 
 

TIME TO GO


Jaha, då drar 5 tjejer till Kos och kära Grekland för en hel vecka med sol & bad! FYFAN vad nice det ska bli :)

Kanske kan uppdatera bloggen där nere, men annars får ni följa mig på instagram istället :) @ sariisen

ha det bäst här hemma!

LOVE / S


PUSS

 
 
 

GOD MORGON VÄRLDEN


Ligger med en sovande Adam i hans säng :) Igår var vi på stan en sväng, jag skulle köpa det sista inför resan och sen köpte vi glass och kollade volleybollen på torget, hur härligt väder som helst ju!

Sen stack vi och handlade för att göra pizza. Vi bakade till och med degen själva hihi. Sen kollade vi 2 filmer och åt persikor med vaniljsås. Usch vad jag kommer sakna dig.. <3


JUST DO IT


god kväll igen! känner att här kommer en massa inlägg på en gång men nu har jag äntligen tid och ork till att skriva. jobbade 11-20 idag och mamma sa att jag kunde ha bilen, och direkt nappade jag på det och tänkte ta den för att slippa gå upp tidigare och powerwalka till jobbet. jag vaknade så sent som planerat men insåg sedan att jag fullkomligt HATAR att göra mig själv besviken, så jag stressade som en galning här hemma och sen blev det en 40 mins lång powerwalk till jobbet i solen :) fick till och med ränder efter min sportbh så färg fick jag med!
sen cyklade jag hem med och även det är träning, underbart när jag lyckas jobba ett 9timmarspass OCH träna på en och samma dag :)

 
pussss!
 

GRYMT MYCKET KÄRLEK


 

A CHANGE


imorgon sker det en liten förändring med håret, är bara tvungen innan vi åker för jag är orolig att färgen kommer bli konstig där nere och det vill jag ju inte riskera hihi ;)

 
 

PACKLISTA


insåg precis att jag är ganska upptagen hela veckan fram tills vi åker. och jag som inte ens har växlat pengar än! har nog aldrig varit så sent ute med någonting men det är bara för att jag inte insett att vi faktiskt åker på fredag förrän ikväll haha. har ni tips på vad jag ska ha med mig i resväskan så bara hojta till, är säker på att jag kommer glömma något hemma för min lista är långt ifrån färdig :)

 
 
 
 

TOO GOOD TO BE TRUE


okej! min helg började redan i torsdags kan man väl säga, och jag har haft fullt upp sedan i onsdags kl 13.30 haha. då jobbade jag i caféet och stängde det så var hemma strax innan 9. sedan skulle jag upp vid 5 dagen efter och jobba igen till 14. skyndade mig in till stan efter jobbet för att luncha med jenn på Blue Thai och sedan var vi en stund med josefin, emma och anna. malin & michaela kom även till Blue Thai och lunchade med oss :) efteråt stack jag hem och svirade om till festkläder och drog hem till jenn för förfest inför Leffe's. en grymt bra förfest och taxiresa resulterade i en minst lika bra kväll i Tylösand. haha, en 40årig man bjöd oss på champagne för 4000 kr totalt. snacka om att han måste ha vaknat upp med ångest sen!!

dagen efter vaknade jag halv 7, trött som tusan och det var bara att bege sig till jobbet igen för att sluta kl 16. det var riktigt mycket att göra i caféet men det löste jennie, helena och jag galant! nästan iallafall hihi ;) återigen stressade jag hem efter jobbet för kl 18 hämtade kajsa upp mig och det var dags för sommarfesten med jobbet på Wapnö! vi lekte lekar, det bjöds på SJUKT god mat och vi dansade hela natten. ännu en lyckad fest hihi.

på lördagen var jag som sagt ute och powerwalkade i en timme och 50 minuter och tog det lite lugnt i några timmar. sedan kom anna hit och vi lagade mat & fixade oss. sen begav vi och michaela oss bort till adams sommarstuga för ljusfest aKa kräftis. vi spelade kubb, var nere på dansbanan och buggade & dansade järnet och sen stack vi även in till stan. där hamnade jennifer, anna och jag på 3 hjärtan och sen mötte jag upp adam strax innan 2. vi väntade på marcus i vad som kändes som en evighet och till slut tog vi en taxi till stugan & sov där. typ en av de bästa kvällarna på hela sommaren :)

vaknade upp tidigt imorse för jag var tvungen att dra hem tidigt. låg och solade en sväng i trädgården & kollade finalen i handbollen. lagade även god mat till mig, mamma och pappa :) ikväll har jag varit och hyrt film med maria & michaela och sen har vi bara legat och slappat i min säng. perfekt helg med andra ord!

fest 3 dagar i rad, det var längesen det hände och nu är jag trött & däckar när som :) bilder kommer, promise!

LOVE / S

 
 

GÅRDAGENS TRÄNING

 
Det blev 1 timme och 50 minuters PW i det fina vädret i mina Easytone!
Det är sjukt att man kan få träningsvärk av att använda ett speciellt par skor när man är ute och går :)
 
När jag kom hem gjorde jag en snabb grekisk sallad, gud vad det är gott!
 
 
 

GLAD TJEJ - HaKona Matata

 
 

YOU CAN STAND UNDER MY UMBRELLA

 
Hallo. Hoppas allt är fint med er! Har haft en bra dag i ösregnet tillsammans med fröken carlsson haha. Det öste verkligen ner när vi gick i stan!! Men det var trevligt ändå :) Sen pallrade vi oss bort till högskolan men helt meningslöst var det besöket, samma sak att gå ner till salong caco när de har stängt på måndagar. Så hela dagen har egentligen varit halvt meningslös, har ju inte gjort något vettigt. Eller JO jag har tränat för första gången på 2 veckor! VILKEN KÄNSLA :)
 
Dagens träning:
40 mins intervall på crossen
200 situps
50 armhävningar
100 st av ett par andra magövningar med vikter
 
 
 

JOBB JOBB Å JOBB

 
Drar snart iväg till jobbet för ett sista arbetspass för denna veckan. Ska bli så skönt när det är över för dessa passen har varit långa. Speciellt när man är förkyld så känns det som om de är 200 minuter längre ;)
 
Ikväll ska jag bara mysa och ta hand om mig själv med hårinpackning, ansiktsmask och nagelfix. Ska bli underbart skönt! Känner för att rensa lite bland mina smycken och mitt smink med, man samlar på sig så jäkla mycket på den fronten. Iallafall jag! Latero

/ Sariis
 
 

YESTERDAY'S

myskväll med babe i soffan till alice i underlandet och en skräckfilm som jag sov så gott till på adam haha ;)


SHOPPING


PÅ VÄG HEM FRÅN GÖTET

Tjohej, droppar ett litet inlägg när jag sitter i bilen på väg hem från Göteborg. Äntligen har jag fixat appen på min iPhone för den krånglade som tusan innan, och jag har knappt hunnit sitta vid datorn så därav den dåliga uppdateringen. Ska bli bättre med det när nu, men kändes bra att ha en liten paus :) Har hur som helst haft en sjukt bra dag med Michaela & hennes föräldrar och bror :) Blev lite shopping som jag slänger upp här sen, är sjukt nöjd! LOVE / S


RSS 2.0