BRA HELG



Var på fest hos Robin i lördags, hade hur trevligt som helst! Sedan var både Adam och jag bra sletna i igår haha. Ingenting gick som vi ville och jag hade feteångest över mitt plugg! Har redovisning på onsdag och tenta på fredag i läkemedelsberäkning.. japp, tentan där det är 100% rätt som gäller. FML i princip. 
Idag har jag åtminstone varit vettig. En snabb liten powerwalk med Michaela runt Nissan, plugg på bibblan med goa klasskamrater, städat en hel del och ätit våfflor hos Adam med hans mamma och mormor :)

Nu är det dags för sängen. 
Natti! LOVE /S

HAPPY FRIDAY




SÄLJES






maila [email protected] eller skriv på Facebook vid intresse! 
samtliga plagg är aldrig eller knappt använda. 

ÄNTLIGEN SOL



Hej allihop! Är feberfri idag och har skrivit lite om läkemedel mot lungcancer. Hemsk sjukdom det där.. Har sjuk ångest för att jag missat några dagar av praktiken, det är så mycket i huvudet nu att jag blir galen.

Hur som helst kommer mamma hit sen, med lite småsaker som jag missade sist jag handlade. Kanske går ut en liten sväng i solen med om jag orkar, det är dags för praktik imorgon igen och då måste jag vara helt frisk! Ska även ha en T1-student med mig hela dagen och undervisa henne, känns både spännande och nervöst :) 

ps. inläggen blir roligare när jag är frisk ;)

LOVE

NIKE FREE RUN






SJUKx2



då var man sjuk igen. denna gången är det halsen och en jävla hosta som rispar upp hela min hals. så fick gå hem från praktiken idag. JAG HAR INTE TID,   helvete vad sur jag blir. 

nåväl igår var anna, stina och jag dvs sjukstaben bjudna på middag hos staben 2014. hur trevligt som helst att bli bjudna på 3rätters middag med en himla massa alkohol. jag var sjukt krasslig redan igår så följde aldrig med ut, tyvärr!

nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar o är 100% frisk. puss

LATEST IN







LUNCHTIME

Sitter och har lunch på praktiken, har varit otroligt pigg idag fastän jag inte sovit så mycket i natt. Sjukan har bra mat, det är en sak som är säker :) 




MY APARTMENT

Lite blandade bilder som jag hittade på mobilen, alltid något för er som inte varit hemma hos mig :) 












BÖRJAR PÅ NY KULA

 
Hej bloggen. På sistone har jag insett hur jävla mycket jag har saknat att skriva och posta outfitbilder. löjligt men sant. så här är jag nu, tillbaka på min gamla blogg eftersom jag inte vill ha en ny, skapade en för ett tag sedan men glömde vad den hette så det var ju ingen bra idé.. 
 
Hur som helst har det hänt en del sedan jag senast skrev, så om det är någon som undrar är det bara att fråga!
Det som är aktuellt är väl att jag har har bott i min egna lägenhet sedan i juli, har just nu min andra praktik på sjukhuset och har klippt lugg. woop. Annars är det så att jag hade en superbra dag i Helsingborg på Väla och Ikea med mina brudar i fredags och resten av helgen spenderade jag i Göteborg med älskling och hans syskon & respektive :) Vi var på RAW comedy club vilket var sjuukt roligt! Blev även en hel del shopping, bland annat den rosa stickade tröjan på bilden nedan. 
 
PUSS
 




 

RSS 2.0