FULL COURT MESS


LOVE DRUNK


Hade migrän igår igen så somnade vid 10.. Var 2 sekunder från att sjukanmäla mig kl 8 imorse eftersom migränen var kvar när jag vaknade. Men sen tänkte jag att jag skulle bannemej klara det, så tog fler tabletter och somnade om. Voilá, nu är jag pigg och frisk! Pigg var kanske lite till överdrift men jag mår bra iallafall. Hade nog klättrat på väggarna om jag varit hemma idag.

Nu ska jag fixa håret och sen käka lunch, ska passa barnen på Maxi idag och sen blir det fest med min bästa :D

ps. har grym träningsvärk i ryggen eller axlarna någonstans efter gårdagens afropass!




SHOPPING



helt sjukt fina ögonskuggor som kostade totalt 50 :- ( de sitter ASBRA)

lite örhängen skadar väl aldrig?

michaela och jag ska göra drinkar imorgon hihi ;)

ljuset luktar helt underbart, hade käkat upp det om det hade gått!

tidningsställ som jag har fläckat ner med body lotion på bilden :b

mobil & partyväska, är lite större än vanligt så får plats med ALLT!

mina favvisar till håret.

en av tröjorna jag köpte, ni får se alla sen på outfitbilder eller något.


BRUNO MARS NEW SONG





och jag är grymt nyfiken på att se twilight när den kommer med.

KNASIGT


skrev ett inlägg igår på jobbet men det bara försvann och blev ingen text alls. tråkigt, jag som hade skrivit så mycket och roligt. hade nämligen en jätteskum kund och sen skrev jag om när olivia, michaela & jag var i stan igår. gud vad vi skrattade! michaela & jag åt på Plaka men denna gången var den bakade potatisen inte alls god.. det bästa var när servitrisen kom och skulle ta våra tallrikar. kände bara att jag inte kunde ljuga i denna situationen när jag var ashungrig :D

han - smakade det bra?
michaela - jaaa..?
jag - fast, potatisen var väldigt hård och kall med..

stackars killen blev så chockad att han sa "okej" och bara gick. HAHA!


NO WOMAN NO CRY




Hans röst är så jävla sexig, det gör att han blir sexig fastän han gör värsta minerna ibland :b

MOBILBLOGG


Blogg.se har äntligen släppt appen som gör det smidigt att blogga via telefonen. Är ju självklart tvungen att prova så slänger upp ett inlägg här ;)


GEKÅS & JOBB


Nu lever jag igen! Började dagen med att jobba 5 timmar igår och sen åkte mamma, majsan och jag till Gekås. Jag körde hela vägen både fram & tillbaka och det gick toppen :) Hittade som vanligt en massa, jag som inte skulle handla någonting har jag för mig att jag sa haha. Glömde min inköpslista hemma så det slutade med en massa saker som INTE stod på den :) Och som vanligt fullkomligt ÄLSKAR jag butikerna utanför! Slänger upp ett inlägg med bilder på allt sedan. Michaela kom in en snabbis igår kväll & jag fick migrän efter. Somnade med mobilen i handen och sen vaknade jag upp imorse och fattade nada :b

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det stan med Michaela & Olivia (:

LOVE




VAXA BENEN


haha aldrig mer säger jag bara! det slutade med hår kvar på benen och en stor vit fyrkant där vaxremsan
tog bort mitt pigment på benet. no way att jag fortsatte utan jag håller mig till rakhyveln hädanefter ;)




STRANGE CLOUDS






ÅRETS BUTIK 2011


godmorgon! nu ska jag upp och göra mig iordning innan jobbet. har glömt skriva vad som hänt i helgen. oopsi.

fredag: idol med michaela & arbana. roberts med arbana och malin hela kvällen. (det vet jag att jag nämnt tidigare)

lördag: körde pappa kl halv 8 till HSS så sov bara 3 timmar. sen stack jag till jobbet för att hjälpa till i minihuset i några timmar. stod och blåste ballonger hela tiden med heliumgasen haha. älskar när vi har sådana mysiga event på jobbet, han
som sjunger och spelar gitarr är en gud. när jag hade slutat stack jag hem och sov och fixade mig. åt även mammas goda texmexgratäng med henne & pappa :) sen kom malin & carro hit och vi började förfesta! malin & jag gjorde asgoda drinkar med tequila rose, mjölk och sprit. yuum! blåbärsshoten var inte lika lyckade haha.. michaela & jimmy kom även in en sväng hihi. vi stack in till stan tidigt och satte oss på roberts för ännu fler drinkar. efter det var vi på både moon och tre hjärtan. OMG vad jag älskade Moon. det har ju blivit awsome! synd bara att vi inte var där längre då det var lagom med folk så att man kunde dansa vart man ville :p nu måste jag klä på mig och äta frukost. ha en fin start på veckan allihop! PUSS O KRAM PÅ ER !


SÖNDAGSMYS







varit med rikki på harry's och sen en sväng på roberts. tack för en trevlig kväll bus!


RIHANNAS NYA LÅT






DALE MOVE YOUR BODY





YOU MAKE ME WANNA SAY OH MY






GÅRDAGENS OUTFIT








FRÅGOR OCH SVAR


Vet du vart man kan köpa snygga mysiga stickade tröjor?
Samt maxi kjol i Halmstad?
Tacksam för svar!:)

sv: om du inte vill slänga mycket pengar så är ju alltid H&M, Gina Tricot och Vila affärer som alltid får in en massa stickat till hösten. Cassels har ju också märket Vila och annat så även det är ett tips! Annars kan jag rekommendera MQ som alltid har snygga stickade tröjor och att du kanske kollar Monki, Store, Nicco och Soda :) Maxikjol är jag nog lite sämre på eftersom jag inte själv kollar efter kjolar haha. Men H&M, Monki och Gina Tricot låter som säkra kort vad det gäller maxikjolar iallafall. Lycka till med letandet! :)


Anonym om NYHETER FRÅN AJ LAJK:
Vart har du köpt det? Ap snyggt!

sv: Både blusen och mobilväskan kommer från Store. Tusen tack!



Lisa om NYHETER FRÅN AJ LAJK:
Skitsnyggt! Vart har du köpt det?
Vet du något ställe där man man köpa "pösiga" gröna byxor i halmstad eller på någon Internet sida?
Tacksam för svar:)
Kram

sv: tack så mycket! skrev ovan vart det kommer ifrån.
MQ har haft mycket gröna "pösiga" byxor och det har nog de flesta affärerna här i hstd om jag tänker efter. Har dock sett att de fått in många sådana byxor fast bruna nu istället, grymt snyggt till hösten! Annars gillar jag Nelly.com om man ska handla på nätet och de har ju det mesta :) 


jätteroligt att ni kommenterar, fortsätt med det! =) Hoppas ni nöjer er med svaren ni fick.
ett tips är annars att ta sig en tur till London. deras shopping är GRYM!


:)



some people just need a high-five. in the face. with a chair.


DON'T STOP: GO


hej! sorry för dålig uppdatering men jag har bara sovit 3 timmar i natt och sen skulle jag upp för att köra pappa till HSS. sen skulle jag själv jobba extra i minihuset på jobbet. vi bjöd på tårta och massa sånt, jag blåste heliumballonger i 3 timmar haha. det enda dåliga var att jag blev intervjuad av TV. ber till gudarna att det inte sänds! igår var malin, arbana & jag på roberts i flera timmar och innan dess kollade michaela, arbana och jag på idol hemma hos mig. tack för en mysig kväll flickor! nu ska jag fixa mig eftersom vi ska ut ikväll. malin och jag ska göra egna shots och drinkar, HOPPAS de blir riktigt smaskiga nu :D  LOVE



Everything hurts so I put it in reverse


I WANT A FAST CAR


hej allihop! jag har precis kommit innanför dörren och ska ta en powernap. är så jäkla trött efter dagen, har flängt fram och tillbaka från stan! imorse åkte pappa & jag för att kolla lite bilar. provkörde till och med en haha. det var dock inte för att jag tyckte om den utan det var bilförsäljaren som halvt tvingade mig. jag vill inte köpa en så dyr bil som då har cigarettmärken i stolsryggen på förarsätet? hell no! jag får se om jag pallar köpa en nu eller om jag väntar :) resten av eftermiddagen har jag spenderat i stan med michaela & jimmy. vi fikade på espresso house och michaela vad säger du? 'isåfall spärrar jag in dig i en buuuuuuuur' .. hahaha, många skratt blev det och även o'boy över hela bordet :) naaaej, nu ropar sängen på mig. lateroooo!


I WAS BORED AS F*CK


haha ja då ser ni hur det går med sara och tuggummi framför datorn. :)




NYHETER FRÅN AJ LAJK


Alltså. Det har varit så himla tråkigt att vara ledig idag. Ingen har kunnat umgås med mig, inte för att jag frågat alla men det har ändå känts så :) Sen frågade pappa om jag inte kunde köra och hämta hans kostym från kemtvätten så jag tog mig en tur själv med bilen. Det slutade med att jag kom hem med en ny blus och en mobilväska .. Helt underbara saker som jag inte kunde låta bli fastän jag bestämt mig för att inte shoppa någonting alls framöver. Vi får se hur det blir med det ;) Nu ska jag ääta!

LOVE / S






SPOTIFY I BILEN


Har precis fixat så att vi kan lyssna på spotify i bilen trots att vår radio är halvtrasig. Och det tog inte ens 2 minuter. Ibland är jag allt grym! Nu ska jag lägga i det blonda sprayet i håret och se om resultatet syns ännu mer sen. Spännande ;) Latero!


GONE BY THE WIND


kom precis hem från världens onyttigaste kväll hos emelie. pizza, läsk och godis framför bonde söker fru på tvn. tack för en mysig kväll hjärtat! nu ska jag hoppa i sängen för imorgon är jag ledig och den dagen ska jag försöka utnyttja till max hihi.

natti babes ♥ 





MUSIKORGASM


är så partysugen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. hur ska jag kunna vänta tills på lördag? och jag mår sjukt dåligt när jag hör dessa låtarna, snacka om minnen. blir nog lite knäpp snart haha. vet vad som ska spelas på förfesten på lördag iaf :) 

Pitbull – Krazy (Clean Version)
Black Dada – Naughty Girl
David Guetta – On The Dancefloor (feat. will.i.am & apl.de.ap)
Honorebel – Now You See It (feat. Pitbull & Jump Smokers) - Radio Edit
David Guetta – Sexy Bitch (feat. Akon)
Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit}
Three 6 Mafia vs. Tiësto with Sean Kingston and Flo Rida – Feel It - Explicit Album Version
Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza
Danzel – Pump It Up! (Radio Edit)
Elephant Man – Dance and Sweep
Inna – Hot - US Radio Version
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Remady feat. Manu-L – Give Me A Sign - Radio Edit
Darius & Finlay feat. Nicco – Do It All Night - Michael Mind Radio Edit
David Guetta – I Just Wanna F. (feat. Timbaland & Dev)
David Guetta – Crank It Up (feat. Akon)
David Guetta – Turn Me On (feat. Nicki Minaj)
Tiësto – Work Hard, Play Hard (Autoerotique's Alternative Mix) (feat. Kay)
Kelly Rowland – Commander
Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix]
Clinton Sparks – Favorite DJ
Al Azif Feat Gnucci Banana & Crossfire – Sick in Head - Radio Edit
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything - Jump Smokers Club Mix
David Guetta – Memories (feat. Kid Cudi)
Far East Movement – Like A G6


PASS AT ME


god morgon! sitter och lyssnar på timbaland ft pitbull - pass at me och vet faktiskt inte vad jag tycker om denna nya låt. kan vara en bra partylåt, avgör själva! har precis duschat och ska göra mig iordning inför jobbet. börjar halv 2 idag hih.

igår var jag och lunchade med sara på robert's. det var jättemysigt men tyvärr var ceasarsalladen som brukar vara så god inte direkt bra. brödbitarna var hårda som annars ska vara krispiga. nej tack! sen på kvällen kom michaela hit & vi kollade idol och pratade massor, lots of catching up to do! det var mysigt att få träffa henne igen. har saknat mitt lilla lyckopiller ♥ 

jag är sugen på godis och det är bra. trodde nästan att jag hade blivit onormal eftersom jag aldrig har sockersug längre haha! det är bara det att jag äter för ätandets skull, not that good. nu ska jag sätta fart och fixa med mitt helveteshår! även om jag älskar att det är långt och fint så är det katastrof att ta hand om det ibland. ni får ha en bra dag i regnet! 

LOVE / S  




ETT TIPS FÖR BLONDA TJEJER


Köpte detta sprayet innan jag stack hem från stan idag och jag har varit så himla nyfiken på att testa det .. :) La nyss det i utväxten och jag ser faktiskt lite skillnad! Precis lagom när man inte orkar slänga en massa pengar så ofta på frisören och vill ljusa upp enskilda slingor i håret. Det innehåller väteperoxid så det bleker faktiskt håret lite grann. Ska lägga i det igen efter nästa tvätt för det rekommenderade de för bättre resultat :) Det kostar 89 kronor och finns bland annat på Kicks :) LOVE / S




CARS


Skickade nyss iväg ett mail angående en bil jag hittade bara sådär. Hjälp vad den var fin, och det är en cab med =) Återstår att se vad de säger för jag har lite frågor om däcken och så. Det är ju ändå en del pengar som man slänger ut hihi.


HONEY IS COMING HOME






MINI SARIS


jag måste bara få skriva av mig lite. egentligen vet jag inte vad jag vill ha sagt eller vad jag vill skriva men jag bara gör det. jag känner mig helt kluven och missanpassad. vill inte vara här i halmstad men jag vet heller inte vart jag vill vara. jo, london men det är ju lite förhastat. tror det är för att många vänner har flyttat och man känner att allt faller isär. är väl lite extra deppig eftersom min andra halva inte är hemma haha! sen killar, vet inte ens vart jag ska börja någonstans så jag skiter nog i att skriva om den biten. men varför dras jag alltid till bad boys? kan inte ha en supersnäll kille för då tröttnar jag.. i guess i'm a drama queen. haha nä men ärligt. det är så med vissa tjejer och jag hatar att jag är en av dem. nu väntar duschen på mig!

LOVE / S




ALL THAT SHE WANTS


ojoj, vilken effektiv dag det har varit ändå. jag har jobbat från 07.55-17.00 och efter det handlade jag lite mat. när jag kom hem lagade jag tikka masala med pasta och kyckling till mamma, pappa och mig. sedan fick jag för mig att jag skulle se hur bra moppen gick så jag var ute och körde en sväng haha! snacka om att det kändes konstigt.. sedan kollade jag på idol och efter det ett avsnitt av mordkommissionen med föräldrarna. mads mikkelsen är ju bara för jävla snygg, snacka om ögongodis hih :)

och klockan är inte ens 11 och jag är totaldöd så jag tänkte hoppa i sängen snart. imorgon ska jag städa i min garderob och försöka slänga bort ännu mer kläder och få ordning. jag förstår inte hur jag kan fixa mitt rum så jäkla snyggt och efter bara två dagar ser det ut som innan jag städade det? har verkligen inget vett i skallen ibland och jag vet att det driver mammsen till vansinne. jag lovar att bli bättre på det! nu ska jag lägga i min hårinpackning så vi hörs imorgon (: sov så gott allihop . ♥  



såhär såg vi ut klockan 6 i förrgår morse när jag skulle upp & köra mamma.
haha mina ögon dog av trötthet, hemska glajjor. min lilla goding vad jag älskar dig ♥


I WANNA PARTY


Har lyssnat på denna konstant i 2 dagar nu och jag får inte nog av den haha. Just denna remixen är grym för jag lyssnar inte på låten annars i normal version. Blir lagom partypepp iallafall :) Sjukt konstigt att den finns på Spotify men inte på Youtube?

Dappy – Spaceship - Club Junkies Remix - Clean Radio Edit


@ ROBBANS


tjolahopp. kom precis hem från roberts efter en mysig fika med maria. har skumt nog ont i pekfingret av någon anledning haha ..? måste egentligen sova eftersom jag börjar 07.55 imorgon men jag vill verkligen inte sova än. får panik på mig själv.

haha kan ju alltid ta och berätta om min fina incident på maxi idag. jag jobbade i cafét och skulle stänga det själv för första gången. har inte ens haft upplärning så det blev säkert inget vidare resultat, det har varit KAOS hela dagen tro mig. mitt i kaoset råkar jag (fråga mig inte hur) GLÖMMA att mjukglassmaskinen inte fungerar. jag ska göra en hallonpaj och sen hälla grädde på istället för mjukglass. men eftersom att jag är så van vid att man ska ha mjukglass till så går jag ju klart fram till maskinen och drar i spaken. VAD HÄNDER? jo maskinen typ exploderar och all glass hamnar för det första på mig från topp till tå. hade till och med glass i ansiktet hahaha. sen hamnade det över hela golvet, på datorn, på glasdiskarna och sist men inte minst i kundernas ansikten på andra sidan disken HAHA! det sjuka var att det var typ 20 pers som stod där och när de såg hur allt sprutade hörde man värsta flämtningen bland alla. sen blev det knäpptyst och efter 5 sekunder dog alla av skratt! okej nu överdrev jag, vissa blev nog lite småsura när de fick glass i ansiktet.. men hey, det luktade faktiskt gott! nu ska jag sova :)

LOVE / S




FREE SPIRIT


Förresten, superkul att så många tyckte om mina skinnbyxor jag köpte i London!
Tack för alla kommentarer, de kommer ju irl istället för här på bloggen (:





MYSBYXOR


Hjälp vad jag är trött! Har knappt sovit i natt eftersom jag kom hem vid 2tiden. Slutade jobba kl 9 igår och sen hämtade jag Malin för en fika i stan på Roberts. Mysigt! Nu är jag uppe med tuppen för pappa ska vara seglingsledare i HSS så han ska ha skjuts dit innan jag börjar jobba och tar bilen till det. Känner mig helt slut och vet i sjutton hur jag ska orka med dagen. Det som är positivt är dock att jag ska vara i cafét och då går tiden lite snabbare :) Ska stänga det och jag har aldrig ens haft upplärning på det så vi får se hur det går hähä. Förresten, var i stan med Jennifer igår i det fina vädret :) Sen träffade vi på Helena och Maria så de hängde med oss på en fika på Sandy's! Ha en bra lördag så hörs vi kanske ikväll. :) LOTS OF LOVE / S


GRINDIN' MAKING MONEY


fick precis en sån där konstig svimattack igen. usch vad jag mår knas! tack vare förkylningen så är jag i princip döv och mitt balanssinne är helt fucked. jobbade idag och som tur var fick jag gå hem en kvart tidigare! mamma lämnade bilnycklarna hos mig på jobbet så körde hem snabbt. snart blir det sängen för jag ska upp 6 o köra mami till jobbet. sen är bilen min hela dagen!

har legat och vilat medans hela familjen har kollat på Parlamentet. och efter det kollade pappa & jag på bilar på en hemsida. hittade en som jag verkligen vill köpa, men just nu känner jag mig lite fattig efter London. vi får se hur det går med det!



LONDON SHOPPING




jeans - Forever 21
armband - Forever 21
beige tröja - Bershka
skinnbyxor - Zara
väst - Forever 21
skor - Primark
tunika - Topshop
vantar - Primark
trosor - Topshop
väska - River Island
plånbok - River Island
örhängen - Jane Ho
svarta byxor - Bershka
stickad tröja - Forever 21


BEAUTY




IT'S CALLED DEPRESSION.. OR SOMETHING


tänkte bara uppdatera o säga att jag lever! vi kom hem från london inatt klockan 12 och därför har jag inte riktigt hunnit skriva. jag körde och hämtade ut mitt körkort imorse, växlade tillbaka lite pengar på stan och var sedan med andres hela eftermiddagen. har packat upp när jag kom hem och sen försökt ladda upp bilderna från resan på facebook. itsucks.com? fattar inte hur det kan gå så sjukt segt, värre än någonsin & bara hälften av bilderna jag vill lägga upp är uppe. orkar inte mer för kvällen så de får komma imorgon :) tänkte lägga upp bilder på allt jag fick med mig hem också! det var ju en del ja ;)

för övrigt är jag helt deppig efter att ha kommit hem, vill bara åka tillbaka till london och det underbara livet. här är kallt, jag är förkyld, michaela är inte hemma och allt saknar mening. nu får jag ge mig! men det är inte så lätt att se det positiva ibland.

G'NITE

/ Sara


KÖRKORT


NU vet jag äntligen hur min dag sett ut och den har varit så oplanerad som den kunnat bli haha! jag tog bussen in till stan halv 12 för en körlektion med min underbara lärare Lassebus. sedan var det dags för uppkörning ... och jag klarade den!! :D happy as hell. fick megapanik när jag såg att jag skulle köra upp med samma man som kuggade mig sist, kändes lite läskigt eftersom jag hört att han kuggar många och även mig en gång. men han godkände mig och jag kände hur all press och stress släppte :) 

jag begav mig upp mot stan där jag hann hälsa på andres som var på väg till körskolan, sen mötte jag upp mamma och pappa för en lunch på Plaka :) anna kom gåendes förbi och då hann jag även hälsa på henne. sen växlade jag & mamma pengar inför morgondagen och sen gick jag till Sandy's där malin, jessica och anna satt. gick och lämnade min present till lasse på ahlbäcks sen och då hittade jag min älsklingsmelis på vägen med (eller hon gick bakom mig utan att jag märkte det haha). hann komma hem och duscha, sen körde jag in till stan och hämtade michaela på actic. skulle även hämta pappa i grötvik efter att vi varit på maxi och handlat men det kom jag på när jag steg innanför dörren här hemma så det var bara att köra iväg igen HAHA .. (: 

nu har jag äntligen packat klart, skrivit ut alla jäkla papper som vi ska ha med oss och ätit kvällsmat såhär sent.
imorgon åker jag & två av mina fina tjejer till london och vi ska bara ha det så sjukt bra hela helgen (: 
vet inte om jag kommer kunna vara inne något på nätet på hotellet. vi får se helt enkelt!
ps. första låten som kom i radion när jag körde själv; bruno mars - grenade. lovely



och min fina höna-böna, hur ska jag klara mig utan dig i 12 jävla dagar?
var rädda om er och kom ihåg att jag saknar dig varenda liten minut (:



BIG PLANS FOR TOMORROW


är inte helt klar med mina planer för dagen eller hur jag ska förbereda mig för morgondagen. känns lite jobbigt! mer om det när jag planerat lite mer själv haha. igår ringde jobbet mig 20 över 8 och en timme senare satt jag på bussen för att jobba i cafét. skulle inte börjat förrän halv 2 i kassan men det gjorde mig inget. sen när jag slutade vid 5 var jag iväg med mamma & handlade. till sist stack jag hem till andres och kollade film. nu ska jag sätta fart här hemma! ha en bra dag allihop :) LOVE / S




en liten sextonårig saris hihi.


FAVORITLÅT ♥


Tell me the reason why you commit a love suicide?




SO ADDICTED





AFTER THE CLUB: STRIP


nu sitter jag här ensam efter att michaela gått hem. vi har skrattat åt både idol & roliga klipp på youtube. ska gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp halv 6 imorn. yey! noot.. har inte varit hemma sedan 9 imorse förresten. var på körskolan 2 gånger & sen stack jag direkt hem till marie med emelie för att laga tacos och äta smulpaj till efterrätt. jättemysigt och jag tycker om er tjejer! sen blev det dans med michaela så jag kommer nog somna snabbt ikväll :) en bild på oss från i somras ♥

LOVE / S




LATIN JAM


kom precis hem från ett pass på actic och det var faktiskt kul! mycket bootyshaking :D
nu ska michaela, pappa & jag kolla på idol där nere så skriver mer sen! PUSS & KRAM



en av låtarna vi dansade till idag :)


KICKFLIPPA TRESEXTI






OINTRESSANT LISTA


Någon
Som förstår dig: mamma & pappa
Som du saknar: emelie
Som du längtar efter: ingen speciell direkt
Som du hatar: sånt ska man inte säga högt
 
Vem
Kramade dig senast: jannica
Pussade dig senast: oj vad jag får skit om jag skriver det här!
Var hos dig senast: michaela
Var du hemma hos senast: robin
Ringde dig senast: andres
Ringde du senast: michaela
 
Jag
Är singel: yes
Saknar någon just nu: ja emelie, morfar och farmor
Är rädd för att bli övergiven: ja eftersom jag inte har några syskon
Svär ofta: tyvärr
Sjunger i duschen: haha nej!
Är en morgonpigg person: jag var det förut men nu har det gått utför haha..
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: absolut inte
Är kär i kärleken: inte det minsta, har bara svårt att göra slut, får dåligt samvete!
Skrattar åt mina egna skämt: när de är dåliga ja :)
Vill ha barn: ja fast absolut inte än!
 
Har du
Piercingar: 3 st i öronen bara
Syskon: nix
Pojk/flickvän: nej
Jobb: ja, maxi in my heart
För många vänner: man kan inte ha för många vänner, men hinner inte alltid med alla :(
Rymt hemifrån: ja, när jag hoppade från andra våningen för att få åka till robin haha
Färgat håret: aadå
Bra självförtroende: både ja och nej
Sagt ”jag älskar dig” till någon: ja 
Somnat i skolan: nej
Brutit ett ben: nope, bara nästan när michaela & jag åkte sparkcykel och hon ramla över mig :D
Tappat bort mig i min hemstad: too many times
Sett en fallande stjärna och önskat: ja fast minns inte vad jag önskade
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: gör inget annat
En hemlighet som ingen vet: mycket möjligt
Varit på en blind date: nej
Sovit en hel dag: från och till
Somnat gråtandes: ja
 
Brukar du
Titta dig själv i spegeln: ja
Ha ångest: ibland
Drömma mardrömmar: i perioder
Klä dig i svart: ja?
Hata folk: hata är en första tanke men egentligen stör jag mig som fan på folk
Lita på folk: ja och det gör jag tills de bevisar motsatsen, både dumt och bra

Sista personen som
Sov i din säng: minns faktiskt inte
Fick dig att gråta: en tjej som sjöng i idol ikväll haha :D
Skrek på dig: minns inte det heller
Du fick sms från: arbana


I JUST DON'T LOVE YOU


Är lite blödig idag så har lyssnat på sån här musik hela dagen. Trey Songz har det blivit för det mesta och även lite annat. Men han är en av mina absoluta favoriter för hans röst är like magic. You are so yesterday..





LOVE YOU LIKE A LOVE SONG


good evening! jag är så trött att jag knappt vet vad jag gör längre. lång dag på jobbet och jag har precis ätit jordgubbar och kollat på idol :) nu ska jag skriva en lista på vad jag ska ha med mig till london. spännande! borde inte ta med någonting alls egentligen eftersom jag kommer shoppa där. vi får väl se hur det blir, men nu ska jag iallafall komma igång med listan :)

jag döör för den killen som handlat av mig sedan början av sommaren som har världens coolaste amerikanska accent. och idag berättade han för mig att han kan svenska och att han inte vågat prata svenska för att han bott utomlands och att svenskan var lite knagglig. men idag så vågade han och jag blev så chockad att jag pratade både engelska och svenska om vartannat :b




FALL FOR YOUR TYPE






LIFE IS A BITCH


well just make sure that bitch is beautiful

oh. jag somnar snart i fåtöljen här i vardagsrummet! sitter med pappas laptop i knät och kollar på miss world sweden 2011. ganska kul att kolla på när 3 tjejer från halmstad är med! synd att det är samma musik hela tiden bara och att det inte händer något mer än att de går fram och tillbaka på catwalken. men jätteduktiga är de allihop och man har ju klart någon favorit :)

jobbet idag har varit chill eftersom det varit lite folk jämfört med andra lördagar. tråkigt att jag är så trött bara, för annars hade jag hängt med några jobbarkompisar till morfar's en sväng. det får bli en annan gång när jag inte slutar så himla sent :)

imorgon är det jobb 11-20.15. himla tur att marie jobbar så vi kan prata lite och ha kul! nu ska jag kolla på finalen och sen blir det sängen för min del. måste bara säga att vi alla höll på att dö av skratt när en assnygg kille skulle köpa kondomer av mig :D

SWEET DREAMS / S


CASTLE MADE OF SAND


Lite bilder från igår innan vi stack in till stan. Oseriös var jag nog på de flesta vaa?





CONCEALER


Köpte en ny concealer i förrgår och nu har jag äntligen testat den! Hade en från Clinique innan & jag tyckte att den var lite väl ljus och alldeles för täckande. Jag har inget jag behöver täcka direkt utan det är mer om man är lite småröd/irriterad på något ställe någon gång. :D Concealern från Max Factor passar mig perfekt i färgen, tog Fair och den finns även i Ivory och Beige. Den är himla hygienisk eftersom man skruvar upp concealern efter hand. Lite drygt i början dock när jag fick skruva ganska länge för att något skulle komma ut.. Men den är definitivt värd varenda krona och har blivit en favorit hos mig! =)






"You're single. Make the best of it. It doesn't mean you're not
good enough for anyone, it means no one's good enough for you"


TODAY I BOUGHT THIS


det bara går inte att gå i stan utan att handla något !! måste skärpa mig, men jag kunde bara inte för när man hittar jeans som sitter bra kan man inte bara strunta i att köpa dem. och skorna var bara att dö för .. och det kanske inte finns lika fina i london, så var ju bara tvungen att köpa dem.. eller? haha sinnessjuka mig. iallafall så är skorna helt underbara att ha i vinter för de är varma och har klackar så att man kommer upp en bit :) ni som är korta förstår vad jag menar haha ;) ska verkligen rensa min garderob snart igen för det känns som att jag använder 1/5 av vad jag har där inne. när jag öppnar min garderob får jag alltid höra folk säga "jävlar med kläder du har", och ja det har jag med.. har hunnit kolla igenom mina halsdukar nu innan maten och där fanns en massa tråkiga som jag tröttnat på. resten tar vi en annan dag :) ha en fin fredagkväll! LOVE




INSANE AFROPASS


hejhopp! har nog aldrig skakat rumpa så mycket i hela mitt liv som jag & michaela gjorde idag på afron. hon körde stenhårt med oss och det var grym musik. nu ligger vi i min säng och ska kolla på film och äta morötter med dip. YUM! vi hörs kanske senare om jag inte har totaldäckat i sängen :)

LOVE / S




RSS 2.0