I'MMA PUT YOU TO BED


det var inte många minuter jag varit hemma och jag ska ändå gå och lägga mig redan. är så himla trött efter jobbet och vädret har gjort att jag varit seg hela dagen .. måste skriva en lista på saker jag ska göra imorgon för annars lär jag ju glömma något. jag kommer iallafall att ha en spikad torsdag vare sig jag vill eller inte. jag är så trött på att vara ledig och ändå ha planer 24/7 haha. inte lätt att heta sara ibland! nu skriker sängen efter mig så nu hoppar jag ner i den. sov gott

♥ ringa jobbet ang. eventuella schemaändringar
♥ dammsuga och städa här hemma
♥ backa runt hörn & parkera (ha ha ha)
♥ möta upp andres i stan

♥ dansa afro med michaela
♥ kolla film och mysa med melis

LOVE / S



och ja jag är trött på när folk lägger sig i mitt liv som om det vore deras eget. jag träffar vem
jag vill och det behöver inte betyda någonting för det utan det finns något som kallas vänner.


WHO WANTS TO BE ALONE


ligger i sängen med min laptop och det är så jävla skööönt. förutom att jag fryser och är lite förkyld men det får jag stå ut med! jag ska sova nu så att jag orkar fixa en del saker imorgon. bjuder på en bild från i lördags med min fina nya jacka. dyr var den but i love it :) tog bort mina ögon för jag tyckte inte riktigt att de såg okej ut. för första gången är det ögonen jag inte trivs med på bilden haha! inte för att jag kollar konstigt på originalbilden, men det såg bara typ roligare ut såhär hihih. tänkte bara säga förlåt till alla vänner som jag inte haft tid att träffa på ett tag. körkortet och annat tar så himla mycket tid & det är så himla svårt att prioritera rätt. hoppas ni förstår och det kommer bli bättre så fort jag fått ordning på livet igen!

i'm out. PUSS / Sariis




VI SES I NANGIJALA





And from the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face
In a place without time and space
Happy birthday

jag saknar dig morfar och idag är det din födelsedag.
och jag har tänt ett ljus o alla mina tankar går till dig.


IT BEATS FOR YOU SO LISTEN CLOSE




awinaw. denna är bara så gullig. :)


WASHSWOMP ♥ FLOORMOP


igår hade jag och michaela en myspyskväll när vi åkte till hemmakväll för att hyra film. hon körde och när vi satte oss i bilen själva kändes det hur skumt som helst hih! grattis igen älskling, detta är du verkligen värd sen kollade vi på den ena filmen hos mig, the rebound och den var jättebra! jag har knappt sovit något eftersom jag råkade prata i telefon på tok för länge i natt och sen skulle upp kvart över 5. sen när jag gick upp imorse har mamma råkat tappa ner mitt favvishalsband rakt ner i avloppet. great .. får be pappa fiska upp det för jag tänker inte tillåta att det spolas bort :( puss och kram på er allihop / S




i don't mean to be mean but that's all i can be is just me
and i am whatever you say i am


MESA SOU


hej och hå. jag är så trött och jag orkar inte städa hela mitt rum! det får bli vad jag hinner innan jag ska in till stan. hemskt att behöva ta sig in till stan för en jäkla synundersökning, i glasögon dessutom :( meeeen vad kan jag göra åt saken? blir yr i huvudet av att se som en kratta :) vi får se vad som händer ikväll, vädret är ju inte på topp! ha en fin start på veckan alla, 




AMONGST KINGS


varför har jag aldrig lagt märke till denna innan?




REMIXES














IT GIRL




TAKE A MINUTE


hello everyone. kom precis hem från robin & co: efter en filmkväll med dem och anna. filmen var katastrofalt dålig och vi skrattade som bara den när vi åkte till maxi och slirade i vattenpölar hihi. we are family! tack för en trevlig kväll allihop (:  

igår var jag på eurostop med mamma & det var jättemysigt. alldeles för längesen vi hittade på något och tog det lugnt! sen åkte vi till maxi & handlade lite. vi åt tacos till kvällsmat hela familjen och efter det stack jag och michaela hem till anna för att förfesta. tom kom också sen för att även hänga med oss ut. det blev en trevlig kväll på tre hjärtan och b&b som sedan slutade med efterfest där jag halvsomnade på golvet i köket haha. senare åkte vi taxi hem till anna & jag sov hos henne :)

ska sova nu eftersom jag knappt har någon röst kvar och mitt huvud känns som ett bowlingklot.
FÖRRESTEN VI HAR BOKAT RESA! HAPPY FUCKING FACE :)

Life is a bitch just make sure that bitch is beautiful




Fler bilder kommer när jag orkar & vill :)


YOU AIN'T GOTTA SAY BYE BYE






WRITINGSESSION


hej allihop!

känner att jag behöver skriva av mig lite .. jag vet att alla inte har samma åsikter men jag måste bara säga hur mycket jag avskyr folk som blir odrägliga när de blir fulla. det är inte det att det händer en gång, utan varje gång. att man ifrågasätter personen varför den är så full och har druckit så mycket & får svaret "jag är inte alls full, jag är nykter". jag blir bara äcklad, och jag vet väl själv att ingen är perfekt och att det kan bli för mycket ibland. jag har också råkat bli för full ett antal gånger i sommar, men det har inte varit så att jag druckit massor för att dricka utan det har bara blivit fel eller att jag t ex ätit och sovit dåligt typ. sedan är det en jäkla skillnad på att vara glad och full, och otrevlig och full.. egenskaper som kaxig, arrogant och otrevlig kommer upp och man vill bara ge personen ifråga en käftsmäll. känner ni igen er? jag bara undrar vad alla tänker med, eller om de ens tänker alls..? för i natt när jag var ute nykter så skämdes jag helt seriöst för vissa människor. och efter synen jag har på alkohol så blir det bara respektlöst. gör mig en tjänst och se inte ut som hej-kom-och-hjälp-mig nästa gång!


I NEED A MIRACLE


good morning. vaknade halv 8 av att pappa smsade & väckte mig :') haha normalt att jag vaknade av sms-signalen när jag är såhär trött ..? sen kunde jag ändå inte somna om så har suttit vid datorn en stund nu. tänkte bege mig ut en sväng och sen duscha. det kommer bli en helvetes lång dag och imorgon kommer jag se till att sova huur jäkla länge som helst! igår hade vi förresten en supermysig kväll på harry's & robert's för att umgås med maria eftersom hon flyttar på söndag. vill inte att alla ska lämna hstd. punkt slut. jennifer & michaela försvinner iallafall inte vad jag vet hih. nu ska jag kila. ha det brao! PUSSSS





IN DA BOX





TILL I'M GONE




SOMMARFLIRT


me and my boo.
jahopp, vilket underbart väder det är idag då. not! skulle mot förmodan gått ut en sväng men precis när jag skulle gå utanför dörren började ösregnet. gick och la mig istället och sov till 11, jag låg så sjukt skönt med hela täcket upp över ansiktet. too die for att ligga så hela dagen! men istället ska jag jobba och det blir väl också kul? nu ska jag upp & fixa till mig lite grann. :) 

Never been so wrong. But never felt so good. You can't be the only one. Missunderstood.




PERFECT JACKET


Idag när jag var & lunchade med Zarah drog hon med mig in i lite affärer för hon letade efter en tröja. TUR för mig eftersom jag varit på jakt efter den perfekta skinnjackan och där bara hängde den.. rakt framför ögonen på mig! Blev överlycklig och tvekade inte en sekund på att köpa den. Det bästa är att pälsen där uppe går att ta av så man kan matcha med halsdukar om man hellre vill ha det. Känner att den är tusen gånger snyggare än på denna fula pose-bilden med ;) I'm sooo in looove with it!

Har för övrigt haft en jättemysig kväll med Olivia på Bulls där vi satt & åt och pratade :) Älskar såna kvällar och jag ser faktiskt fram emot hösten och ett lite lugnare tempo i vardagen. Ge mig filmkvällar någon liksom!? Btw. idag började True Talent och dumt nog missade jag ju det .. Attans! Får ta och kolla på tv3play eller något om de har det uppe på nätet nu.

Nu blir det nog sängen strax. Är helt slut i huvudet & jag vill vara pigg tills imorgon då det är en ny dag & nya möjligheter :)

Sov gott





MALIN 20 ÅR


Det var en jättemysig & rolig kväll hemma hos Malin som sedan fortsatte ut på stan.
Maten var sjukt god och stämningen var på topp. Tack för allt hjärtat & grattis igen!





BABY YOU DON'T KNOW WHAT IT'S LIKE TO BE ME


Ska nog sluta lova saker här i bloggen för jag håller ändå aldrig dem haha.. igår var det kaos på jobbet ända tills stängning och när jag kom hem fastnade jag framför en film med mamma & pappa. Sen orkade jag inte vara vaken mer så somnade direkt. :)

Gick upp halv 9 imorse och tog mig ännu en powerwalk, så himla skönt i morgonsolen (: Jag har tänkt hålla på detta nu och inte svika mig själv, för jag vill verkligen bli nyttigare! Och vad kan vara bättre än att starta dagen med en underbar promenad? :)

Nu har jag iallafall duschat och ska snart in till stan för en lunch med Zarah. Ska bli mys!

LOVE / S


Jag saknar dig mitt lilla busfrö <3.


KISS KISS


Vilken lagom lat dag det har varit! Var uppe kl 9 imorse och duschade. Runt 12 gick jag och mamma ut för en powerwalk, riktigt skönt var det! Ska upp tidigt imorgon & gå igen hade jag tänkt. Skulle stuckit in till stan själv men då ringde A och föreslog en massa annat att göra så det slutade med att jag somnade i solstolen i trädgården ;) Nu är jag vaken & ska snart bege mig till mitt kära maxi för lite jooobbb och sånt. Ni får ha en fortsatt bra start på veckan så hörs vi ikväll. LOVE / SARA 


Resten av bilderna kommer upp ikväll. jag lovar!


YOU GOT A NEW FRIEND, WELL I GOT HOMIES


Jag är så grymt besviken på dig. Och person nummer två, i couldn't care less.




SHE'S INSANE


Hur tusan kan man bli SÅ förändrad av smink? Klicka in på henne på Youtube för fler sminkningar.







LITTLE BAD GIRL


Hoppsan vad jag var snabb nu! Ursäkta minerna men bilderna blev inte bättre än såhär :')




NOT FAIR


Här kommer en snabb bild på mitt hår men den gör sig ju aldrig helt rättvis inomhus med en iPhonekamera.
Kommer bilder sen med digitalkameran med om ni orkar vänta hih. Ni lär träffa mig innan de kommer upp ;b




ONE OF THESE THINGS FIRST


Hur man sabbar en uppkörning och en resa till Kos på några timmar kan jag förklara för er.
Men jag orkar inte det, så i stora drag är det vad jag gjorde igår haha.. kul. not.

Har iallafall blivit fin i håret igen tack vare Zarah babe. :) Fyfasen vad vi skrattade idag!

"men sara, om du säger att du har kort hår.. då tänker jag hela tiden VAD HAR DÅ JAG!? är jag rakad eller?"

"men zarah, du vet sist när du klippte mig jättekort?"
"mmmh KORT? ja visst sara du har ju aldrig ens haft kort hår"
"jo det hade jag visst det! det var såhär kort"
"haha så du menar att ditt hår växer det dubbla av vad ett hår växer på ett hår.. på ett halvår?"
"ja typ.. men det var hur som helst jätteskönt, typ som en page"
"hahahaha PAGE.. mm sara du hade en page. och det är jag som är rakad"



LIFE IS JUST A LIE WITH AN 'F' IN IT


Hej på er allihop! Nu ska jag byta om och dra till stan för att möta upp fina Sanna. Vi ska ta oss en fika på Espresso House var det tänkt :) Sen ikväll kanske det blir en powerwalk med mami, vi får se vad som händer helt enkelt! Måste dra nu, ha det brao

LOVE / S




CHAMPION


gammal men underbar och jag kommer aldrig tröttna på den




LUNCH AT PLAKA WITH MY BFF






SO DON'T BOTHER


Haha såhär besvärad var jag igår när det blåste och regnade. Skulle in till stan innan jobbet för att spana in lite saker och även luncha med mamma. Sedan började jag jobba kl 12 och slutade kl 16, då det var dags att ta bussen in till stan för ett träningspass med Malin :) Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag ska in till stan med Michaela YAY! i've missed you boo.

Nu är det en massa saker som händer & ska hända (förmodligen) så jag är säkert helt off när det gäller att hitta på saker.
Förhoppningsvis kommer alla planer att fungera till 100% så jag slipper krångla med något, har varken tid eller ork för det!

LOVE / S




MY LOVE


att alltid älska Dig är självklart för mig




SOMETIMES I HIDE


Good evening :) Dagen har varit soft som bara den och vi har bara glidit i kassan på maxi! Det har knappt varit något folk så jag var ute och frontade varor halva eftermiddagen. Härligt med dubbelt betalt för det. Ikväll har jag lagat mat med mamma, övningskört och kollat mordkommissionen med båda föräldrarna. Somnade en stund direkt efter maten med haha, är så stört trött efter denna helgen.. Tänkte städat rummet men har ingen ork för det utan jag kastar mig i sängen direkt :b Sov gott!

Ibland tänker jag tillbaka och undrar vad jag gjorde och varför jag gjorde det. 
Hur i helvete tänkte jag där? Jag tänkte nog faktiskt inte alls om jag ska vara ärlig..






AJ FAN


Vilken dag det var igår.. och vilken kväll! Dagen var åt helvete och ingenting gick som jag ville. Först hittade jag inte mina nycklar och sprang runt som en dåre för att hitta dem i huset. Då hade mamma gömt dem och det fick jag inte veta förrän jag redan missat bussen som jag hade så sjukt bråttom till.. Jag var i stan och köpte present till Jimmy plus på systemet. Sen kom Andrés och mötte upp mig & vi stack hem till honom för att han skulle plugga teori. Det blev inte mycket gjort och det slutade med att vi spelade fotboll istället (?) haha. Sedan skulle jag övningsköra och jag var på så sjukt dåligt humör. Det gick bra men enligt min dåliga sida gick det ju självklart åt helvete :) OCH som slutkläm på det hela kom jag hem kl 6 och upptäckte till min förfäran att klänningen från Nelly.com fortfarande inte hade kommit. Började skriva med kundtjänst och då fick jag ett mail att jag skickat tillbaka klänningen!? Hallå, har inte ens fått hem skiten i brevlådan liksom.. Nu ska jag få tillbaka pengarna & har beställt den igen haha. Onödigt gjort egentligen, men vill verkligen ha den så får stå ut med krånglet (:

Trött på alltihop gav jag upp & Arbana kom hit för att vi skulle fixa oss. Sedan blev det fest hemma hos Jimmy och det var sjuuuuukt kul! Vid 1 skulle Michaela och jag ta oss in till stan fastän Jimmy hade föreslagit att vi skulle kolla film hemma hos honom. Dumma som vi var tog vi taxi in till stan och vi hann till Österskans för att upptäcka att Michaela mådde dåligt och inte pallade krogen haha. Så jag blev själv i stan och det slutade med att jag var med Emma och Andres lite om vartannat.

Imorse var defintivt inte lika kul och jag orkade inte gå upp ur sängen. "jag ska aldrig mer dricka" ekade i mitt huvud som vanligt när jag är bakis. Men det var bara att bita ihop och ta sig till jobbet - 9 timmars plågande. Hade inte ätit frukost och hade inte lunch förrän klockan 4 haha. Kom hem nu halv 10 och ska upp halv 6 imorgon. Jag orkar inte men jag måste göra det ändå. Kanske borde ha en vit månad eller två sen? Hade nog suttit fint för både kropp & själ haha! Nej nu måste jag sova :)




PIC FROM YESTERDAY. Andra bilder från igår kommer imorgon. Har ingen energi till att lägga upp dem just nu (;


HARRY POTTER


Jobbade till 8 igår kväll och sen stack jag in till stan för att möta upp mina 3 tjejer. Vi köpte popcorn och sånt för att sedan se på sista Harry Potter-filmen. Det var den bästa av alla tycker jag! Var lite skeptisk först men den var grym. Nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag dra in till stan en sväng :) Ikväll ska vi fira Jimmy och det ska bli askalas!

fucking jerk




“I wish I could give you this feelin’, I’m planking on a million”






IN MY CLOSET


Måste städa iordning lite bland kläderna imorgon igen. Detta var resultatet sist och det var jag väl halvt nöjd med. Har inte en aning om hur jag ska få plats med alla mina tröjor på ett snyggt sätt. Men detta får jag fixa imorgon för jag ska fixa mig & dra till jobbet snart! Sen blir det bio med tjejerna ikväll. Hade för övrigt en mysig kväll med Maria igår då vi var lite barnsliga och åt kinderägg och zoo-apor bland annat :') Ha en bra dag så hörs vi ikväll efter bion. Kul att jag har så många läsare btw!

LOVE / S




PERSONALFEST


Personalfesten var som vanligt hur bra som helst :) När vi kom dir fick vi leka en massa lekar i lag. Vi hoppade säck, skulle trä ett snöre genom allas tröjor och byxor, ge varandra apelsiner under hakan och även smälla ballonger mellan kroppsdelar. Haha man fick sig en del skratt alltså! Vårt lag kom tvåa dessutom, yeey! Maten var hur god som helst och sen blev det dans. Stack dock hem vid 12 eftersom jag fick skitont uppe i magen vid revbenen.. kändes som att alla mina cider hade lagt sig där uppe.

Glömde säga att Annie, Sara, Helen, Emma, Linn och jag förfestade hos Sara innan vi stack dit. Vi är ett perfekt tjejgäng när vi väl ses som tyvärr är lite sällan hih. Taxin dit var också jävligt kul eftersom allas läppar sved som in i helvete hahaha :b 

Nu ska jag käka frukost så att jag kan komma någon vart idag. Ska jobba mellan 13.30-18.30 och sen skulle jag behövt kolla på Harry Potter 7 innan jag går på bion med Arbana och Maria, får se hur allting blir :) Kommer säkert ett inlägg eller två senare!

LOVE / S




VÅGA


Jag fullkomligt älskar deras smycken! Detta är armbanden jag köpte häromdagen. Har 2 andra från samma märke sedan innan & det absolut bästa är att man kan kombinera alla ihop. Även om det är olika färger och stuk på dem så blir det sjukt snyggt :)




BUMP AND GRIND


Orkar inte krångla med kläder till personalfesten idag. Har provat typ alla mina klänningar de senaste dagarna när jag har haft festplaner, så det får bli en svart och antingen boots eller klackar. Är sjukt trött.. vet i sjutton hur jag ska orka hålla igång hela kvällen :') Vi får väl se hur det slutar haha! Ha en trevlig tisdag guys :) Uppdaterar väl imorgon eller något sånt.




HUMANITY





AIN'T THAT SOME SHIT


Det blev visst inga bilder idag heller, kass är vad jag är haha .. Har precis skickat hem Michaela för att jag ska sova nu. Har spenderat min dag på stan med henne, Jimmy och Malin. Det blev två jättefina armband som fick följa med mig hem idag :) De senaste dagarna har det blivit en hel del bilder på mina kläder, så här är en bild på vad jag hade på mig igår. Nu ska jag sova och sen vakna för att tagga till personalfesten imorgon ;) Kommer bli sjukt kul på Wapnö som vanligt.. Sov så gott allihop (: 

LOVE / S




A DREAMER, YES YOU ARE


God morgon! Har sovit lagom längre idag och senare blir det en sväng på stan med Michaela & Malin. Tänkte kolla vidare på den tredje Harry Potter-filmen nu för jag kom inte särskilt långt med den igår. Körde till Maxi med mamma och handlade. Sen lagade jag mat till mig & pappa när vi kom hem, yum :) På kvällen kom A hit och vi kollade på typ 4 olika filmer men vi såg inte klart en enda. Snacka om att tycka det är tråkigt med film? ;p Hur som helst så kommer det lite bilder från min iPhone senare!

Bjuder på 3 stycken från i lördags när vi väntade på bussen in till stan. 

PUSS   




WICKED NIGHT


Sammanfattning: Vi åt mat hos Malin och drack. Supermysigt! Jag beställde en klänning på fyllan från Nelly.com. Vi åkte taxi och på väg in till stan krockade vi med en annan bil. Vi kollade på Timbuktu. Min klänning blåste upp i ansiktet på mig och jag hade stringtrosor på mig, ajdå. Jag tjafsade med en person i onödan. Jag åkte hem och sov. Vaknade med världens ångest :) 

Har legat i solen en stund idag och gått en promenix med Michaela. Nu ska vi snart in till stan och kolla på September :) PUSS!





TEORIPROV - CHECK


JA JA JA JA JA! Kom precis hem efter att ha klarat mitt teoriprov på Vägverket. Kan inte säga att jag är annat än glad. :)  




HAPPYFACE


Har glömt lägga upp denna som jag lyssnat på hur länge som helst nu. Blir så jävla glad av den!




'CAUSE YOU KNOW MY WEEKNESS






NOSTALGI


Hahah, hittade lite bilder från några studentfester. Gud vad man saknar! Kommer ihåg när jag sprang upp från B&B i mina militärkläder med Henrik för att ta ut pengar. Jag snubblade över en stolpe (!) och jag skrapade upp hela mig haha. Och hur bakis vi var dagen efter och jag skulle hålla föredrag för en skola med femteklassare om rymden? Eller när Michaela sov hos mig och vi gjorde mackor mitt i natten & pratade tills vi somnade. Och det var samma natt när jag fick panik för att det var så varmt när vi båda låg i samma säng. Jag låg då istället och sov på golvet utan varken kudde eller täcke. haha i love you darl!




I DON'T GIVE A DAMN






SICK IN HEAD


Haha fyfaan vilken huvudvärk jag har. Inte särskilt kul när det är såhär fint väder och min syssling & hennes familj kommer ikväll. Första jobbdagen efter semestern var det idag, mycket folk som handlade hela förmiddagen och allt var bara som det inte ska vara. Nåväl, blir väl bättre till hösten. :) Slutade kl 13 och då cyklade jag in till stan för att möta upp Andres. Vi skulle plugga på körskolan men båda var hungriga så vi tog med oss kycklingsallad från Sandy's och satte oss i en park. Hann plugga lite med men orkade inte mer när jag får max 2 fel på alla testerna jag gör. Jag borde ju inte kunna misslyckas med tanke på att jag verkligen fattar allt också? Nu ska jag hjälpa mamma att städa & göra en äppelpaj som blir efterrätten till ikväll, yuum!

Denna är en så självklart låt på partylistan att jag glömde lägga upp den igår:


FAR AWAY





NEMAS PROBLEMAS


Blir lite låtuppdateringar på bloggen och sen ett litet inlägg om dagen som gått. Idag blev de färdiga med vår framsida, två dagar tog det! Det är inte dåligt och det blev grymt fint :) Ska ta bild på det imorgon och visa er. Stack in till körskolan för att plugga runt halv 2 idag & Andres kom dit. Sen satt vi i Norrekatts Park en stund och sen käkade vi (jag) på Sandy's. När klockan blev halv 8 mötte jag upp Michaela för att köpa lite fika, och sen kom Arbana och Maria. Vi satte oss vid Nissan o det var mysigt :) Nu måste jag lägga mig EFTERSOM MIN SEMESTER ÄR SLUT. Yep, you heard me :( Har iallafall haft det underbart!

LOVE / S




I LOVE THIS





GET IT GIRL


'


Yo Yo





RSS 2.0