:)




WOOPWOOP


Hej! Tänkte berätta lite för er om min helg; 

I fredags solade jag lite ute hos mamma och pappa på dagen och sedan åkte adam och jag till maxi för att handla. Sedan körde vi ut till hans pappa i Roshult och gjorde mat! Haha, adam hade varit supersugen på sill och nypotatis så det fick han. Jag tycker inte om sill så åt varmrökt lax, nypotatis och romsås :) Supergott! Adams pappa har massa katter och nu var där 6 små kiseungar där ute! ÄÄLSKAR dessa små varelser alltså hihi. Får se om jag lägger upp bilder på dem här sen. Kvällen spenderade vi sedan med att äta godis och kolla på Band of Brothers. Sjukt mysig dag och kväll med min bästa <3

I lördags var jag som sagt på stan en sväng med michaela. Kvällen spenderade michaela och jag hemma hos maria med film och jordgubbar :) Sedan kom adam och sov här efter att han varit ute. 

Igår jobbade jag på maxi hela dagen, inte varit i kassan på ett halvår men det gick superbra :) Jag powerwalkade hem till mamma och pappa i det fina vädret där det bjöds på grillat! Sedan kollade vi på Snålvatten och Jäkelskap samt halva Notting Hill. Jag sov över hos dem eftersom jag inte orkade åka hem haha. Mysigt att komma hem :) 

Bjuder på en halväcklig bild från imorse, herreguuud vad jag var trött.




GLAJJOR



jag kan ju inte direkt påstå att jag är försiktig med mina glajjor.. tappar dem jämt i marken och nu har två par gått sönder på en vecka! blir tokig..

ROCKSTYLE



här kommer mina fina fynd från Rockstyle :) 

militärbyxor med hängslen; 150 kr
ceriserosa tröja med stjärna på ryggen; 50 kr
sidenshorts; 259 kr (ej outletfynd)




DAGENS





tunika; Hunkydory 
kjol; Kappahl
sneakers; H&M

STAN MED BÄSTA



Herregud, hängde spontant med michaela in till stan. Hur mycket folk sol helst och massa events överallt! Av en slump gick vi förbi Rockstyle där de hade en outlet utanför. Fyndade några superfina grejer som jag tänkte visa er här sen!

LOVE / S


ÄNNU EN DAG PÅ STRANDEN


 
Dagen började med att maria, malin och jag var på gymmet kl 9 och tränade mage, rumpa och lår. Sjukt varmt på gymmet!! Men det är rätt skönt för då svettas man mer :) 

Sedan cyklade maria, jennifer och jag till stranden. sjukt varmt idag! dock blåste det en jäkla massa så det kändes som att man hade med sig halva stranden hem sen haha. michaela och anna kom förbi en sväng med :) 

nu tvättar jag och städar i lägenheten, sedan kommer adam och vi ska glo på blacklist :) 

LOVE / S


THAIMAT PÅ BRYGGAN


haft en supermysig kväll med malin, michaela och maria! vi köpte thaimat och satte oss nere på en brygga vid Nissan i solen. det var sjukt varmt även fast klockan var över 19 på kvällen. sedan när vi hade ätit gick vi en pw på 6 km, sjukt skönt när man precis hade proppat i sig thaimat :')




EN DAG PÅ BEACHEN






Helt sjukt vad varmt det har varit idag! En härlig dag på stranden med Jennifer. och Michaela stod på schemat :) Vi stack och köpte lite sallad på maxi och sedan hamnade vi på Östra i 4,5 timme. Man blev ju ganska bränd om man säger så haha! Solen tar som bara den, en vecka i Turkiet räckte tydligen inte för att vänja huden ;)

LOVE / S


SOLIG DAG


Hej! 

Det har varit en låång dag idag. Började med att vakna upp med älskling. Sedan skulle jag iväg till skolan kl 8 för grupparbete. Vi var himla effektiva så var klara redan kvart över 9 :) På vägen hem handlade jag lite och sedan cyklade jag hem till mamma för att umgås med henne hela dagen. Vi låg och solade tillsammans med Beckis, huuur skönt som helst! Gav mig även ut på en löprunda på 4,7 km i värmen, herregud vad svettigt det var! Det är skönt att svettas i värmen men det är bara för jobbigt att springa när det är varmt.. Sedan cyklade jag hem och åt lite sallad. Så totalt cyklade jag 1,8 mil idag. Men inte nog med dagens motion skulle jag tvunget ut på en pw med michaela på kvällskvisten haha! Blev 4 km så det har varit en hel del för mina ben idag. Nu ska jag sova, lär somna ganska snabbt ;) 

LOVE / S

 

NYA GLAJJOR


Tyckte att Siri som dansade med Benjamin i Let's Dance hade så sjuukt snygga brillor på instagram! 
Ser lite nördiga ut på bilden nedan men om man kollar hennes insta är de jättefina på. Var bara tvungen att beställa hem dem. Håller tummarna för att de är någorlunda fina på mig :) 
 

NEW BIKINI




älskar vita bikinis, det är så himla fräscht när man är brun! 

LOVE / S

LÖRDAGENS OUTFIT




KLÄMD




haha fyfan, vad det gjorde ont att klämma fingret i min dörr! dörren är jättetung och går igen av sig själv vilket resulterade i en jäkla smäll. grät, ajajaj-ade och höll på att svimma och tur var att jag skulle träffa jennifer som hjälpte mig hahah. hade lagom panik.

stack iallafall till gymmet och tränade men skulle varit armar idag. fick istället bli ben och 30 min cardio :) var verkligen inte på humör när man inte ens kan hålla ordentligt i crossen alltså..


MY NEW LOVE



Är helt svag för såna här klänningar med detta mönster. Letade som en tok förra sommaren efter en i just detta mönster och material.. och nu har jag hittat den! 

Materiell lycka <3 



HOME IS WHERE YOUR HEART IS




Har spenderat torsdagkvällen med mina fina <3 sjukt mycket skratt och babbel som alltid :)



RAINY DAY



Hej allihop! Kom precis hem från skolan, jennifer körde mig både dit och hem som tur var för just nu ösregnar det.. Vilken tråkig onsdag som bjuder på trist väder, man vill ju bara ligga inne i sängen och mysa! Hade varit hur bra som helst om jag inte hade bestämt med adam att vi ska träna, haha! Om jag inte gör det får jag ångest, men samtidigt har jag verkligen ingen lust alls att sätta foten utanför dörren :) Vi får väl se vad som händer haha.


För ett år sedan, mja man kanske skulle få tillbaka lite mer av den vältränade magen! Magrutorna finns där, men inte riktigt lika tydligt som då :)

LOVE / S 



OUTIE



älskar att ha långklänningar, man kan klä upp och ner dem så många olika sätt :) 

puss / sara

CREATIVITY




playsuit




RSS 2.0