» avatar and one hell of a biltur!

2010-01-14 @ 12:42:47


Ja vad säger man? 3 "problem" på en kväll kanske vi ska kalla det. Okej, först tog jag bussen till Flygstaden där jag mötte upp Chuk och Sjano. Och sedan tog vi bussen till stan för att möta upp Veronica som skulle köra ner till Ängelholm där vi skulle se på Avatar i 3D. Nere i Ängelholm skulle vi även möta upp det andra gänget.

Väl inne i bilen uppstår första så kallade problemet då Veronica kör mot Göteborg!? HAHA herregud, vad vi skrattade åt detta. Det var bara o köra till Kvibille o komma på rätt spår där helt enkelt.

Framme i Ängelholm mötte vi upp Louise, Alexander, David och Jonas som satt på en restaurang och käka. Sen gick vi in på bion som varade i nästan 3 timmar. Den var enligt mig asbra & att se den i 3D var sjuukt grymt :)

Utanför bion stoppar Veronica händerna i fickorna och utbrister "BILNYCKLARNA". Ja, då springer alla runt och letar efter dem och det slutar med att de ligger precis bakom bilen i snön. De har legat där i nästan 4 timmar med andra ord, tur i oturen!?

Och sist men absolut inte minst.. så sitter vi i bilen och Sjano pratar om att vi ska stanna på första bästa mack och köpa en trisslott till Veronica ^^, PANG och vi kör på något som redan ligger på vägen. Efter någon minut börjar det låta sjukt mycket om bilen och det luktar bränt. Så vi får stanna uppe på rastplatsen på Hallandsåsen och där upptäcker vi att det är punktering på bakdäcket woho! Ja då är klockan 12 mitt i natten och killarna ska försöka byta däck. Efter att bilen har hissats upp så upptäcker de att muttrarna är på tok för små för den där saken man skruvar loss dem med. Så vi ringde folk och ja, det resulterade i att efter 1 timme och 10 minuter i kylan kommer en bärgningskille som lagar hjulet och DÅ kan vi börja åka hem :} Var hemma typ strax efter 2. Galen kväll med er, kan inte säga annat!

Får även tillägga att om ni får punktering, gör inte som söta Veronica (: Hon ringde något nummer som gör att de lagar punkteringen gratis. Och han i telefonen frågade "Var det en olycka?" Då svarar Veronica "Nej det var det inte, jag körde på något", och får svaret "Jaha men det räknas ju som olycka så då får du inte det gratis". Stackarn.. tyckte så synd om henne ;o





Fotspår ♥
Postat av: Valli

Hahaha! Vilken kväll x) .

Härligt att du är frisk gumman (: <3

Love you, take care! <33

2010-01-14 @ 15:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Fotspår ♥:

Trackback
RSS 2.0