be my little freak

2010-07-06 @ 19:45:30


Bilder från igår då vi tog en tur med vår motorbåt. Andrea kom hem till mig och sen stack vi först ut till Tylösand där vi käkade sallad och chickenwraps, så sjukt härligt. Vädret var inte det bästa så vi tog oss en tripp till stan med hihi. Vi la till och gick upp till stan för att kolla i lite affärer. Sen var Andrea och pappa supersugna på korv med bröd haha, så det slutade med att vi hamnade i Tylösand då det fina vädret hade kommit fram igen (:  Orkar inte lägga upp fler bilder från båten just nu, bara för att de är tagna med systemkameran och det tar då en jäkla tid.

Andrea följde med hem till mig och jag skulle duscha supersnabbt. Sen begav vi oss till minnesstunden i kolbrottet för Andrea's bror Mikael. Vi kände inte Mikael, men Andrea är vår jobbarkompis & vän så det kändes absolut rätt att vara där och stötta henne. Det var jättevackert där vi stod uppe på klipporna och tittade ner, så himla sorgligt att ett liv tagit slut där nu bara :( Vi tänker på dig Andrea!

Efter minnesstunden grillade vi hemma hos mig med mina föräldrar, himla gott var det! Michaela ringde mig sedan och berättade att hon och Emelie var aspeppade på måndagsklubben. WUHU! Jag som var inställd på att det inte skulle bli av. Vi förfestade här och sen cyklade vi ut till Tylösand. Det var världens roligaste cykeltur, men FY FASEN vad farligt det är att cykla när man är full haha ;p Det var verkligen en jättelyckad kväll & vi skakade typ rumpan av oss ;)









Fotspår ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Fotspår ♥:

Trackback
RSS 2.0