Kungarna av Tylösand

2010-07-13 @ 09:29:46

Jag antar att de flesta vet om att det spelas in ett tvprogram som ska sändas på kanal 5 i höst? Kungarna av Tylösand, och gissar man rätt så kommer det vara världens såpa haha. Det tråkiga med Big Brother och Paradise Hotel har ju alltid varit att man inte har en aning om vilka de personerna är som är med i programmet. Men nu när det spelas in i Halmstad lär det ju vara ganska många kända ansikten som dyker upp. Kommer definitivt att sitta & kolla på detta i höst, bara för att liksom. När vi var på Club Monday sist var filmteamet där och det kom fram en kille & frågade om jag ville vara med på tv med honom, och de filmade min jobbarkompis när hon var på stranden . . Det är ju alltid så, man vill inte vara med själv men har inget emot att andra skämmer ut sig på tv. Hoppas bara inte föräldrarna blir allt för besvikna på sina barn över vad de lär få se ;D


- Calle Schulman, producent för Kungarna av Tylösand - vad är det för ett program?

- Kungarna av Tylösand är ett enda långt glädjerus. Man skulle kunna säga att det går ut på att se vad som händer om man ger åtta sköningar allt de kan tänkas vilja ha under en sommar. Sprit, fest, dans och vip-hyllan på Tylösand. Det bästa av allt är att ingen röstas ut. För erkänn att det är sjukt last decade med utröstningar.

- Vad är det för människor vi kommer att få se i programmet?

- Jag skulle vilja säga att det här är det skönaste gänget i Sverige. Det som förenar dem alla är deras lust att ha roligt. Och man älskar dem alla. Kommer du ihåg snubben i klassen som liksom alltid gick ett steg längre? Här har vi åtta såna. Varav fyra är tjejer.

http://kanal5.se/web/guest/tylosand/-/artikel/av/b7xA/1097/4250593/1.0


Fotspår ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Fotspår ♥:

Trackback
RSS 2.0